Σελίδα 4 από 18 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 260

Θέμα: Πέσαν κάτι "χοντρές".. και μετά αυτός συνελλήφθη και απελαύνεται...

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    jimmis5... κατανοώ το σκεπτικό σου και όπως είπα , με την λογική στην θέση της ίσως και να μην το έκανα... όμως όταν γίνεται μπροστά σου, πίστεψε με... το μυαλό πάει περίπατο φίλε..

soter3gm... είπα φίλε... τυχερός! Παρόλα αυτά δεν το μετανιώνω αν και το φλιτράρω πλέον διά λογικής.

Gandalf
    η σωστη και η πρεπουσα διαδικασια ειναι να καλεσεις εσυ αστυνομια.τωρα αν θα ερχονταν για τετοιο θεμα και ποτε ειναι ενα αλλο ζητημα
    οσο για τον αλλοδαπο...αν ηταν σε αμυνα πχ του επιτιθεντο το σκυλι και κλοτσαγε θα το καταλαβαινα.αυτος ομως προμελετημενα εστησε ολοκληρη θεατρικη παρασταση καλωντας το σκυλακι δηθεν να το χαιδεψει και το χτυπησε.μου θυμιζει λιγο τη συμπεριφορα μας προς τους αλλοδαπους.οταν εχουμε αναγκη να καθαρισουμε τις βρωμιες μας ειναι καλοδεχουμενοι.τις αλλες μερες μας χαλανε τη μεσοαστικη αισθητικη μας.ρε μηπως του μαθαμε εμεις αυτη τη συμπεριφορα?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    PortisHead... το σωστό και λογικό θα ήταν να τον ακινητοποιούσα (ξέρω τις δυνατότητες μου.. μπορούσα να το κάνω) και μετά να καλούσα ΔΙ.ΑΣ ή Α.Δ.

Δεν πρυττάνευσε όμως η λογική γιατί όπως λέει και το φιλαράκι XT_Billy είναι διαφορετική η θεωρία απο την πράξη και την πραγματικότητα.

@Zid... το έιπα πιο πάνω..

Παρόλα αυτά όπως είπα.. δεν το μετανιώνω... το φιλτράρω τώρα διά λογικής και το κάνω μάθημα/εμπειρία. Αυτό μόνο... ούτε λιγότερο , ούτε περισσότερο.

Και ούτε το έβαλα για επιβράβευση... το έβαλα μόνο ώς στραβό και ανάποδο που συμβαίνει καθημερινά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Έκανες περιττή και επικίνδυνη ενέργεια. Σωστά ενήργησαν αυτοί που κάλεσαν την αστυνομία (όχι ότι της έχω καμιά συμπάθεια..). Αν περνούσε κάποιος και έβλεπε τη σκηνή (εσένα να χτυπάς τον άλλον) μπορεί να έβγαινε εκτός εαυτού και να άρχιζε να κοπανά εσένα κ.ο.κ. Ευτυχώς που το πράγμα σταμάτησε εκεί. Λίγο περισσότερο σύνεση από τον καθένα μας θα κάνει τον κόσμο (δηλ. εμάς) καλύτερο.
    Υ.Γ1: Προσπαθούμε να μην τιμωρούμε κάποιον με τον ίδιο τρόπο που έσφαλε
    Υ.Γ2. Σαν υποψήφιος σύμβουλος μιλάω ρε γμτ, μήπως πέπει να το κοιτάξω;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Gandalf , παω στοιχημα οτι αν κατι πηγαινε στραβα , τουλαχιστον καμια 20ρια απο δω μεσα θα ορκιζομασταν οτι ειμασταν μαζι σου στην πλατεια , μας χτυπησε πισωπλατα ο τυπος και προσπαθησε να μας κλεψει....και αντισταθηκαμε.

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Η βία είναι το τελευταίο μέσο στο οποίο πρέπει να καταφεύγει κανείς και νομίζω οτι ο Gandalf μέσα απο τα γραφόμενα του, δείχνει σε τελική ανάλυση να το αναγνωρίζει.
    Για τους φίλους που εκφράζουν απόψεις οτι μπορεί ότι έγινε να έγινε επειδή ήταν μετανάστης νομίζω δεν στέκει ως ισχυρισμός. Είχε καμία ταμπέλα εκείνος πάνω του που να γράφει "Είμαι αναξιοπαθούντας μετανάστης - δικαιούμαι την καλή συμπεριφορά σας απέναντι μου;" Που σημειωτέον δεν επέδειξε απέναντι στο σκυλί.
    San Francisco Bay Area member......

Λεωφορειολωριδάκιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ...οταν λεω εγω πως αλλες "αξιες" εχουν και πως δεν εκτιμαν δεδομενα για μας....

Ναι είναι δεδομένη η ζωοφιλία στην Ελλάδα...Απο τότε που 'ηρθαν αυτοί γεμίσαμε αδέσποτα και κακοποιημένα ζωντανά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Απλα φιλε μου πιστευω οτι σε περιπτωση που ειχες και καποιο φονικο εργαλειο ανετα θα το χρησιμοποιουσες αφου οπως λες βγηκες εκτος ελεχνου,βλεπεις μερικες φορες η εξουσια που μας δινει ή τα μπρατσα μας ή ιδιοτητα μας ή καποιο οπλο ανετα το χρησιμοποιουμε.

Επισης χωρις να λεω για την δικη σου περιπτωση αλλα εχω κουραστη να ακουω απο δηθεν φιλοζωους κυριες και κυριους,που ταχα δηθεν αγαπουν τα ζωα αλλα ...δεν αγαπουν τους γυρω τους ανθρωπους.Αν το εκαναν σιγουρα θα αγαπουσαν και τα ζωα και την φυση γενικοτερα.
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Το threαd της ημερας και οχι μονο.:rotflmao:

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Ναι είναι δεδομένη η ζωοφιλία στην Ελλάδα...Απο τότε που 'ηρθαν αυτοί γεμίσαμε αδέσποτα και κακοποιημένα ζωντανά...

Εννοω πως στην Αφρικη και στις Ινδιες δεν ειναι τοσο "πολιτισμενοι" και "μη μου απτου" και πως καθαριζουν (συνανθρωπους) για πολυ πιο ασημαντη αφορμη απο αυτες που εχεις συνηθισει ...

Accipere quam facere praestat injuriam

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    κάτι τέτοιο είδα παιδιά...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=186390&cid=5

δυστυχώς η μαλακία όπως είπα είναι διεθνές φαινόμενο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καλα, απο το πληκτρολογια μας, με ηρεμια πνευματος και χωρις να εχουμε βιωσει τιο σκηνικο, μπορουμε να γραψουμε ενα σωρο παπαριες...

το θεμα ειναι οτι αυτο ενοιωσε ο ανθρωπος, αυτο εκανε εκεινη την στιγμη...οσοι αγαπανε τα ζωα το καταλαβαινουν και το δικιαολογουν απολυτα σαν αντιδραση, εγω ισως να μην σταματαγα οταν αυτο τα @δι ηταν ξαπλωμενο κατω.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Σόρρυ ξέχασα να βάλω το κατάλληλο εμοτικον:

Άντε και εις ανώτερα. Σε κάποιον με χαρτιά και ανήλικο την άλλη φορά.
    Άν ο ανήλικος και χωρίς χαρτιά έχει τέτοια συμπεριφορά απέναντι σε κάποιον ανυπεράσπιστο......
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
    κανε μια προσπα8εια..και ασε μετα να δουμε εμεις τι καταλαβαμε..

Σου απάντησαν άλλοι:

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    εχω κουραστεί να ακουω απο δηθεν φιλοζωους κυριες και κυριους,που ταχα δηθεν αγαπουν τα ζωα αλλα ...δεν αγαπουν τους γυρω τους ανθρωπους.Αν το εκαναν σιγουρα θα αγαπουσαν και τα ζωα και την φυση γενικοτερα.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Κριμα εκανες οτι εκανε και αυτος ισως και χειροτερα.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yesu
    Προσπαθούμε να μην τιμωρούμε κάποιον με τον ίδιο τρόπο που έσφαλε
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    κάτι τέτοιο είδα παιδιά...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=186390&cid=5

δυστυχώς η μαλακία όπως είπα είναι διεθνές φαινόμενο.

Gandalf

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Gandalf ο τιμωρος του εγκληματος.Αν εσυ λειτουργησες ετσι(λογω ιδιοτητας εννοω) τοτε ενας απλος πολιτης θαπρεπε να τον ειχε καθαρισει.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 4 από 18 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 15:17
  2. Βοηθεια πριν και μετα το στρωσημο !!!
    από Gilerakias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 10:47
  3. και μετα ξυπνησα
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 23:09
  4. Και μετά φταίνε που μας λένε αλήτες μηχανόβιους...
    από Wizard13 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2004, 14:38
  5. Και μετά τον τελικό;
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας