Είμαι φιλόζωος (πολλοί φίλοι μου είναι ζώα), έχω σκύλο (το ομορφότερο ,στις δυτικές συνοικίες
) ,αλλά φροντίζω να μην χάνω τις ισορροπίες ! Βασική αξία , ο άνθρωπος !!
![]()
Είμαι φιλόζωος (πολλοί φίλοι μου είναι ζώα), έχω σκύλο (το ομορφότερο ,στις δυτικές συνοικίες
) ,αλλά φροντίζω να μην χάνω τις ισορροπίες ! Βασική αξία , ο άνθρωπος !!
![]()
Τιποτα δεν θα γινοταν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Σόρρυ δεν κατάλαβα πως το θρεντ ήταν μόνο για συγχαρίκια..
Για το σχόλιο μου περί χαρτιών και ανήλικου εννοούσα πως αν ήταν ένα παιδί 17 χρονών πχ, και είτε αλλοδαπός είτε ημεδαπός θα ήθελα να δω τι θα γινόταν από μέρους των γονιών του παιδιού αλλά και της κοινωνίας.
Γιαυτό είπα και εις ανώτερα.![]()
Αφου ειπαμε , ειχε 20 μαρτυρες τουλαχιστον να ορκιστουν οτι τον ειδαν να του επιτηθεται πρωτος.
Μαγε, αλλαξες επαγγελμα:wacko:
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Ναι ρε φιλαρακι.Οι μεταναστες ειναι αυτοι που αγοραζουν ζωα απο το πετ σοπ.Κι οταν τα βαριουνται η μεγαλωνουν τα αμολανε στους δρομους.Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε πουστημ ... που το πάτε που το φέρνετε για ολα φταίνε οι μετανάστες μέχρι και για τις κακοποιήσεις των ζωων....![]()
ελεος.....
![]()
Κι οπου δουμε μεταναστη να κλωτσαει ζωο πρεπει να τον κλωτσαμε κι εμεις.Αυτα τα "παιρνω τηλ την αστυνομια κλπ" να τα ξεχασετε.Παιρνουμε το νομο στα χερια μας κι οποιον παρει ο χαρος.
@Gandalf
Το ιδιο που εκανες εσυ το εχω κανει κι εγω.Μονο που τοτε ημουν γυρω στα 10.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Σόρρυ δεν κατάλαβα πως το θρεντ ήταν μόνο για συγχαρίκια..
Για το σχόλιο μου περί χαρτιών και ανήλικου εννοούσα πως αν ήταν ένα παιδί 17 χρονών πχ, και είτε αλλοδαπός είτε ημεδαπός θα ήθελα να δω τι θα γινόταν από μέρους των γονιών του παιδιού αλλά και της κοινωνίας.
Γιαυτό είπα και εις ανώτερα.![]()
ναι ρε... γι αυτό τον βάρεσε ο μάγος. επειδή ήταν αλλοδαπός.
αχ τι έξυπνα που είστε μερικά....![]()
![]()
Ααα πλακα ηταν?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλα ο γκανταλφ, αλλα ολοι οι υπόλοιποι, ουτε ενας δεν καταλαβε οτι εκανα πλακα;![]()
ρε, πατε καλα;
το εμοτικον δεν το ειδατε;![]()
Ενταξει τοτε.:rotflmao:
![]()
![]()
ουτε ξερω ουτε με νοιάζει, δε θελω να τον παντρευτώΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Μηπως ξερεις τι δουλεια κανει ο μαγος?![]()
Τι δεν καταλαβες δλδ?Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
ναι ρε... γι αυτό τον βάρεσε ο μάγος. επειδή ήταν αλλοδαπός.
αχ τι έξυπνα που είστε μερικά....![]()
![]()
Ρε φίλε πραγματικά μάλλον είσαι πολύ ξουράφι...
Πότε μίλησα μόνο για αλλοδαπό?
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Φοβερο χιουμορ.Παλι στο Σεφερλη ησουνα?Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ουτε ξερω ουτε με νοιάζει, δε θελω να τον παντρευτώ![]()
Προσοχή λίγο στο πώς μιλάει ο ένας στον άλλον. Νεύρα έχετε;
safety doesn't happen by accident
Μαλλον εσυ δεν καταλαβες....Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Τι δεν καταλαβες δλδ?
Ποιος σου ειπε οτι ειναι εκπροσωπος του νομου ο Gandalf ?
ειμαι ο Σεφερλης ο ιδιοςΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Φοβερο χιουμορ.Παλι στο Σεφερλη ησουνα?![]()
Μαλιστα.Τοτε θα πρεπει να βγαλει τις κλαρες της ΕΛΑΣ απο το μηχανακι του.Πως λεγεται αυτο να δεις?Αντιποιηση αρχης η κανω λαθος?Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Μαλλον εσυ δεν καταλαβες....
Ποιος σου ειπε οτι ειναι εκπροσωπος του νομου ο Gandalf ?
Ειχα μια αμφιβολια γι αυτο αλλα τωρα ξεδιαλυναν ολα.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ειμαι ο Σεφερλης ο ιδιος![]()