Σελίδα 7 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 260

Θέμα: Πέσαν κάτι "χοντρές".. και μετά αυτός συνελλήφθη και απελαύνεται...

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Σόρρυ δεν κατάλαβα πως το θρεντ ήταν μόνο για συγχαρίκια..

Για το σχόλιο μου περί χαρτιών και ανήλικου εννοούσα πως αν ήταν ένα παιδί 17 χρονών πχ, και είτε αλλοδαπός είτε ημεδαπός θα ήθελα να δω τι θα γινόταν από μέρους των γονιών του παιδιού αλλά και της κοινωνίας.

Γιαυτό είπα και εις ανώτερα.
    Ρε φίλε πραγματικά μάλλον είσαι πολύ ξουράφι...

Πότε μίλησα μόνο για αλλοδαπό?
    ντάξ λάθος μου.. μίλησες και για ανήλικο...

δηλαδή νόμιμος ενήλικος δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ. μα ποτέ όμως...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Μαλιστα.Τοτε θα πρεπει να βγαλει τις κλαρες της ΕΛΑΣ απο το μηχανακι του.Πως λεγεται αυτο να δεις?Αντιποιηση αρχης η κανω λαθος?
    Σωστα.
    Μαγε ?
    Κρεμασε μια αφισα του Τσεγκεβαρα απο πισω.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ειχα μια αμφιβολια γι αυτο αλλα τωρα ξεδιαλυναν ολα.
    αυτόγραφα δε δινω

'Ολα όμορφα φαίνονται εκτός χορού.
    Έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι είμαι κάθετα ενάντιος στη βία στο δρόμο.
    Ειδικά εμείς που κυκλοφορούμε με μοτοσυκλέτες, θα πρέπει να παίζουμε ξύλο 2-3 φορές τη μέρα με τις λαλακείες που γίνονται...

Όποιος μπορεί και συγκρατεί τα νεύρα του τη στιγμή που είναι τεντωμένα...

Όταν πέρυσι με χτύπησε ο στραβούλιακας με 20χλμ και έκατσα 2 μήνες στο νοσοκομείο, δεν του είπα τίποτα. Λέξη...
    Ο καραγκιοζάκος ισχυρίστηκε ότι έφταιγα και έτρεχα κλπ και ζητάει και αποζημίωση.
    Το δικαστήριο ακόμα να γίνει, και τα λεφτά μου θα τα πάρω (αν τα πάρω) του Αγίου...
    Αν το ήξερα δεν θα ήμουν "κύριος" μετά το ατύχημα. Έχω σκυλο-μετανοιώσει γι'αυτό...

Από την άλλη, έφτυσα και έσπασα του τζάμι της αρσενικής κότας που με έκλεισε και για χιλιοστά δεν καρφώθηκα πάνω του, μου έβρισε και τη νεκρή μητέρα μου...

Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας μεταξύ μας που δεν έχει βριστεί/τσακωθεί με κάποιον στο δρόμο. Υπάρχουν στιγμές που ο καθένας μας μπορεί να χάσει την ψυχραιμία του και να κάνει κάτι που δεν θα έκανε με τίποτα νηφάλιος.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Σωστα.
    Μαγε ?
    Κρεμασε μια αφισα του Τσεγκεβαρα απο πισω.
    ΟΚ γεια σας απο μενα και πολυ ασχοληθηκα με τον καθε κομπλεξικο.Επρεπε μονο να εχει χαρτια ο αλλος κι απο θυτης να βρεθει θυμα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    ντάξ λάθος μου.. μίλησες και για ανήλικο...

δηλαδή νόμιμος ενήλικος δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ. μα ποτέ όμως...
    ημεδαπός = ντόπιος = έλληνας, οκέ?

Και δεν μίλησα για ενήλικο επίτηδες αλλά εσύ θες και 100 επεξηγήσεις.Να στο κάνω λιανά.

Θαθελα να φέρετε τις ηθικές σας σε σύγκρουση.

Θα έδερνες έναν ανήλικο που έδειρε ένα σκυλί?

Αν όχι γιατί? Επειδή είναι ανήλικος ή επειδή είναι άνθρωπος?

Ποιος αξίζει πιο πολύ? Ζώο ή άνθρωπος?

Και ας μην βάλουμε μέσα την παράμετρο αλλοδαπός που το κάνει πιο εύκολο για πολλούς εδώ μέσα γιατί θα μπερδυτεί το μυαλουδάκι σου.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Και ας μην βάλουμε μέσα την παράμετρο αλλοδαπός που το κάνει πιο εύκολο για πολλούς εδώ μέσα γιατί θα μπερδυτεί το μυαλουδάκι σου.
    Ο ανθρωπος κανει συνειδητες επιλογες...Τα ζωντανα δεν μπορουν να υπερασπιστουν απο μονα τους ...

Για μενα ειναι το ιδιο σα να βαζεις τρικλοποδια σε μια 90χρονη και την αρχιζεις στις κλωτσιες....

οσο για τα μικρα παιδια ... αν ειναι ανω τον 18 δεν ειναι παιδι ...αν ειναι κατω των 18 του γαμ* το σπιτι (πατερα και μανα που το "γαλουχησαΝ") εξαλλου και ο νομος περι ανηλικων τα ιδια λεει

Accipere quam facere praestat injuriam

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    the who... δεν είμαι αστυνομικός φίλε... το σήμα που είδες στην ζελατίνα της μηχανής είναι απο το forum του ecfpo. Δεν είναι οι κλάρες της αστυνομίας όπως και δεν έχει την ζυγαριά ή άλλο θυρεό της αστυνομίας αν το παρατήρησες. Η δουλειά μου είναι μηχανικός ψηφιακής ασφαλείας (με εξιδείκευση forensics)όπως το έχω πεί πολλές φορές. Αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Όσον αφορά την συγκεκριμένη στιγμή.. να μην τα ξαναγράφω παιδιά... τα έχω πεί πιο πριν , γιατί αντέδρασα έτσι... τι σκέπτομαι τώρα και τι αποκόμισα απο αυτό.

Γίνομαι κουραστικός όταν επαναλαμβάνομαι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    .....
    ..
    Και ετσι φτασαμε να εχουμε τετοια θρεντ..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Ξερεις κι εσυ πως ηταν τεραστιο λαθος να τον χτυπησεις και μαλιστα τοσο αγρια.
    Αν ηταν οποιοσδηποτε αλλος,θα την ειχες πολυ ασχημα.Εισαι παρα πολυ τυχερος που ηταν λαθρομεταναστης.
    Στο δικαστηριο θα "μετρουσε" περισσοτερο η βια κατα ανθρωπου παρα η βια κατα ζωου.
    Το οτι ειναι μεταναστης για μενα δε λεει κατι περισσοτερο εκτος απο την χυδαια εκμεταλευση της χωρας που τον συντηρει επιδεικνυοντας απαραδεκτη συμπεριφορα.Σημερα ενα σκυλι,αυριο μια γρια,μεθαυριο εγω.Δυστυχως ετσι γινεται και υπαρχει επιστημονικο ιστορικο πως οσοι κακοποιοιυν ζωα,ευκολα κακοποιουν και ανθρωπους.
    Μονο και μονο γι αυτο,πρεπει να τιμωρηθει.Ειναι γεγονος πως πολλοι μεταναστες,κυριως ανηλικοι,αποκτουν την ψευτομαγκα που εχουν και πολλοι ιθαγενεις της ηλικιας τους, παρουσιαζοντας αγενεις και προκλητικες συμπεριφορες γενικα,οχι μονο σε ζωα.
    Πιστευω πως το ιδανικο εκεινη την στιγμη ειναι να τον ακινητοποιησεις,οχι να του επιτεθεις.Δυσκολο αυτο βεβαια οταν εχεις δει την βαρβαροτητα που προηγηθηκε αλλα μονοδρομος οσον αφορα την διαχειρηση της καταστασης.Πιο πολυ τι τον πειραζει νομιζεις,να τον διωξουν απο εδω η να φαει 2-3 μπουνιδια?
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf

Μα τι λόγος, όποτε θέλετε αγαπητέ.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    the who... δεν είμαι αστυνομικός φίλε... το σήμα που είδες στην ζελατίνα της μηχανής είναι απο το forum του ecfpo. Δεν είναι οι κλάρες της αστυνομίας όπως και δεν έχει την ζυγαριά ή άλλο θυρεό της αστυνομίας αν το παρατήρησες. Η δουλειά μου είναι μηχανικός ψηφιακής ασφαλείας (με εξιδείκευση forensics)όπως το έχω πεί πολλές φορές. Αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Όσον αφορά την συγκεκριμένη στιγμή.. να μην τα ξαναγράφω παιδιά... τα έχω πεί πιο πριν , γιατί αντέδρασα έτσι... τι σκέπτομαι τώρα και τι αποκόμισα απο αυτό.

Gandalf
    Ρε γκανταλφ δεν δινω δεκαρα αν εισαι.Θεωρησα οτι εισαι απο τα γραφομενα σου εδω μεσα και απο τις κλαρες.Ακομα κι αν δεν εισαι λοιπον εξακολουθεις να εισαι φαουλ.Χτυπησες εναν ανθρωπο που χτυπησε ενα ζωο.Αντι να παρεις την αστυνομια τηλ χειροδικησες.Και οι υπολοιποι σε επικροτουν για τη χειροδικια.Οκ παω πασο.Μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει καλα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas

Στο δικαστηριο θα "μετρουσε" περισσοτερο η βια κατα ανθρωπου παρα η βια κατα ζωου.
    Το οτι ειναι μεταναστης για μενα δε λεει κατι περισσοτερο εκτος απο την χυδαια εκμεταλευση της χωρας που τον συντηρει επιδεικνυοντας απαραδεκτη συμπεριφορα.Σημερα ενα σκυλι,αυριο μια γρια,μεθαυριο εγω.Δυστυχως ετσι γινεται και υπαρχει επιστημονικο ιστορικο πως οσοι κακοποιοιυν ζωα,ευκολα κακοποιουν και ανθρωπους.
    στην Ελλαδα ειναι ετσι....

για μενα θα ηταν πιο απλα τα πραγματα αν σου ανοιγαν "φακελο" μετα την συλληψη για κακοποιηση ζωου, ή τουλαχιστον ψυχιατρικο ιστορικο για ανωμαλια....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Ο ανθρωπος κανει συνειδητες επιλογες...Τα ζωντανα δεν μπορουν να υπερασπιστουν απο μονα τους ...

Για μενα ειναι το ιδιο σα να βαζεις τρικλοποδια σε μια 90χρονη και την αρχιζεις στις κλωτσιες....

οσο για τα μικρα παιδια ... αν ειναι ανω τον 18 δεν ειναι παιδι ...αν ειναι κατω των 18 του γαμ* το σπιτι (πατερα και μανα που το "γαλουχησαΝ") εξαλλου και ο νομος περι ανηλικων τα ιδια λεει
    Δεν είναι θέμα μυικής δύναμης και ικανότητας υπεράσπισης, έλεος.

Εσύ απότι βλέπω εξισώνεις άνθρωπο και ζώο έτσι?

Και θα έδερνες ένα παιδί χαλαρά και με μεγάλη ευχαρίστηση που θα του έβαζες μυαλό.Αλλά και τους γονείς του θα έδερνες που δεν το έμαθαν σωστά όπως ΕΣΕΝΑ που σε έμαθαν να δέρνεις όποιον είναι αντίθετος στα πιστεύω σου.

θεός
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    στην Ελλαδα ειναι ετσι....

για μενα θα ηταν πιο απλα τα πραγματα αν σου ανοιγαν "φακελο" μετα την συλληψη για κακοποιηση ζωου, ή τουλαχιστον ψυχιατρικο ιστορικο για ανωμαλια....
    Για Ελλαδα μιλαμε ναι,εξω(ειδικα Βρετανια,Αυστραλια και Γερμανια) υπαρχει σοβαρη νομικη καλυψη και αστυνομια ζωων.
    Προσφατα ενας στην Αγγλια,καταδικαστηκε επειδη εβαλε στα μικροκυματα το χαμστερ του οντας μεθυσμενος.Το δικαστηριο απεφανθει πως ισως προκαλεσει κακο και σε ανθρωπο και χρηζει παρακολουθησης...Εδω,δυστυχως,μονο οι ψυχιατροι καλουνται σαν μαρτυρες και υπαρχει τεραστιο προβλημα καθως δεν ειναι παντα αρμοδιοι,το παραδεχονται και οι ιδιοι.Στο εξωτερικο δικανικοι ψυχολογοι και ψυχοθεραπευτες καλυπτουν αυτες τις θεσεις.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Σελίδα 7 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 15:17
  2. Βοηθεια πριν και μετα το στρωσημο !!!
    από Gilerakias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 10:47
  3. και μετα ξυπνησα
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 23:09
  4. Και μετά φταίνε που μας λένε αλήτες μηχανόβιους...
    από Wizard13 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2004, 14:38
  5. Και μετά τον τελικό;
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας