Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι αν ήταν Έλληνας ο λακαμάς που χτύπησε το σκύλο, ο Γκάνταλφ θα είχε διαφορετική αντίδραση... Κακώς σχολιάζουμε ΠΑΛΙ για συμπεριφορές σε αλλοδαπούς κλπ...![]()
Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι αν ήταν Έλληνας ο λακαμάς που χτύπησε το σκύλο, ο Γκάνταλφ θα είχε διαφορετική αντίδραση... Κακώς σχολιάζουμε ΠΑΛΙ για συμπεριφορές σε αλλοδαπούς κλπ...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Joyrider...Για σενα ρε μαν...
ετσι για το αλλα λογια να αγαπιωμαστε...
http://www.youtube.com/watch?v=iCnvd...eature=related
Quod me nutrit... me destruit.....
εντελως αντικειμενικα με τις μπουνιες και τις κλοτσιες εχασες το δικιο σου,αν ηταν νομιμα στην ελλαδα θα ειχες σοβαρο προβλημα,θα μπορουσε να σου "κλεισει το σπιτι" με μια μυνηση.
αλλα.......
και λιγες του ρειξες του πουστη......
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
μια διευκρίνηση.. όντως δεν γνώριζα τι και ποιός είναι. Ούτε φυσικά και ρώτησα καθώς δεν μίλησα καθόλου. Το διαπίστωσα μαζί με τον αστυνομικό διότι είχε όντως λουφάξει σε μια γωνία ο συγκεκριμένος και δεν μίλαγε καθόλου μέχρι που ρωτήθηκε. Σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε ρόλο το τι ήταν και ποιός ήταν , μιας και δεν το γνώριζα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
έσπρωχνε... όχι έσμπρωχνε! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Define "έσπρωχνε"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Εγω θελω να σταθω στο οτι
ο τυπος που τις εφαγε ειναι παρανομα στην χωρα μας
ο γκανταλφ για αυτον τον λογο δεν επαθε τιποτα απο την πραξη του να δειρει εναν ανθρωπο
συνεπως η χωρα μας "νομιμοποιει"(ισως οχι με νομο αλλα με την σταση της) τον ξυλοδαρμο παρανομων κατοικων της
και αυτο ειναι πολυ λυπηρο..
δΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ...ειναι πραγματικοτητα .... ΚΙ εσυ αν βρισκοσουν στο Βελγιο ή στις ΗΠΑ...θα ειχες κατωτερη μεταχειριση απο εναν υπηκοο με πληρη πολ.δικαιωματα....
π.χ. αν ημουν στην Αμερικη χωρις χαρτια δεν θα ειχα καμια διαφορετικη αντιμετωπιση απο τους Αλβανους ή τους Μεξικανους χωρις χαρτια....
Εδω αν σε χτυπησει αυτοκινητο και δεν εισαι ασφαλισμενος σε φορεα σε πετανε...ΑΝ δεν εχεις χαρτια,ταυτοτητες κ.α. φαντασου....
Accipere quam facere praestat injuriam
Ε λοιπόν μαντέψτε, δεν θα σας πω τι θα έκανα. :rotflmao: Πάντως έχω επιλογές
1)γιόγκα
2)την κότα
3)αφιέρωση με βίντεο
4)...
5)....
Βάλτε κιάλλα και εγώ θα κάνω
?) Όλα τα παραπάνω
συνεχίστε ρε μάγκες να ρίχνετε ξύλο σε ότι δεν σας γουστάρειτο ξύλο λύνει τα πάντα
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
ΣΩΣΤΑ ...! κι ΑΥΤΟΣ αν ηταν Ελληνας θα ηταν γαμιας.... Τωρα ειναι απλα ενας "μικροπωλητης".....Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
ρατσιστικες συμπεριφορες....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Accipere quam facere praestat injuriam
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΣΩΣΤΑ ...! κι ΑΥΤΟΣ αν ηταν Ελληνας θα ηταν γαμιας.... Τωρα ειναι απλα ενας "μικροπωλητης".....
ρατσιστικες συμπεριφορες....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όταν άκουσαν τη γυναίκα να «ουρλιάζει» και να φωνάζει «σ' αγαπάω» κι εκείνος να απαντά με
σπαστά ελληνικά «φκαριστώ πολύ».
αυτη ειναι αγαπη:rotflmao:
:rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ε ρε πούστη δυο μπουκέτα δεν μπορείς να ρίξεις σήμερα και σε χώνουν ισόβια. Αφού τα άξιζε το κουράδι.
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
Όπα μια διευκρίνηση, το σπρώξιμο θεωρείται χειροδικία μόνο αν είσαι ο Καραγκούνης.....Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
FYI:
ακόμα και το σπρώξιμο θεωρείτε χειροδικία και μπορεί ο άλλος να σας κάνει μήνυση.
οπότε την επόμενη φορά που θα σπρώξετε κάποιον... σκεφτείτε το καλύτερα.
γιατί αν είναι έλληνα ή αλλοδαπός με χαρτιά ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να βρεθείτε φυλακή να πλερώνετε.
αναρωτιέμαι... αν τον έσπρωχνε μόνο θα κάνατε έτσι;;;;;
![]()
![]()
![]()
Συγνώμη δεν κρατήθηκα.....![]()
San Francisco Bay Area member......
Μάγε,
για τον επόμενο λιγο καιρό, έχε το νου σου πάντως....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τελικα το moto.gr μπορει να κανει μια βαρετη μερα στη δουλεια , διασκεδαση.
![]()