Σελίδα 17 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 260

Θέμα: Πέσαν κάτι "χοντρές".. και μετά αυτός συνελλήφθη και απελαύνεται...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε συ μαγε,εγω δεν θα κρινω αν εκανες καλα η κακα.ξερω τι σημαινει ''θολωσα'' οπως ξερω και τι σημαινει αγαπαω τα ζωα οπως ξερω και τι σημαινει αγαπαω τον αδυνατο.ενδεχομενως λοιπον ο καθε ενας απο μας σε αναλογο περιστατικο να επρατε αντιστοιχα.η δικια μου ερωτηση ειναι αλλη,προσωπικη και αν θελεις απαντας:γιατι το εγραψες στο φορουμ?για να ακουσεις μπραβο?για να δεις ποιοι θα αντιδρασουνε?για να γινει αντιπαραθεση?νοιωθεις ενοχες που χτυπησες εναν ανθρωπο?νοιωθεις θυμο που δεν τον ''τελειωσες''?απλα πες μου με τι λογικη το εγραψες.αυτη ειναι η μονη μου απορια.αν θες ετσι?και σου το ξεκαθαριζω δεν εχω ορεξη για αντιπαραθεση.απλη απορια ειναι.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

edit : ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ !!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ξέρεις Ηλία, δεν ξέρω αν στο χει πει κανείς...
    αλλά αυτά τα εμότικον δεν βγάζουν και τόση πλάκα όση θες να δείξεις...
    ζ'μπουτσαμ'

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ρε συ καπτεν χωρις διαθεση να "στην πω"
    και εντελως φιλικα
    οντως εκανες πλακα ή εκανες την μεγαλυτερη κωλοτουμπα των τελευταιων ετών επειδη πεσαν ολοι πανω σου να σε φανε?
    Οντως εκανα πλακα και θα έλεγα οτι ειναι ξεκαθαρο και απο το υφος της γραφης και απο το εμοτικον.

Δικο σας θέμα αν θα το πιστεψετε ή θα το θεωρήσετε κωλοτούμπα, σας παραπέμπω όμως σε παλιοτερες απαντήσεις μου στον γκανταλφ που γενικα του τη "λέω" με τον ίδιο τρόπο.

Ο λόγος που το έγραψα ειναι ο ίδιος που ρωταει ο τρουπερ "γιατι το εγραψε εδω"

Οπως θα είδες, επι του γεγονότος δεν έκανα κανενα απολύτως σχόλιο, απλα Μαγε το οτι α) ο τυπος δεν είχε χαρτια β) οι αστυνομικοι σε ξερουν και γ) η χειροδικια δεν διώκεται αυτεπαγγέλτως σε γλύτωσαν απο μπελάδες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    edit : ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ !!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ??
    Ειναι απλο

Θα τον γνωριζε :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Trooper... ειλικρινά;... το μοιράστηκα σαν μια εμπειρία που καλό είναι να μην την περάσει και άλλος. Δεν ήταν και οτι καλύτερο. Δεν υπήρχε κάποιος έμμεσος ή ανώτερος σκοπός.. όπως γράφω για κάθε δύο μαλακίες που συμβαίνουν, έτσι έγραψα και αυτό σαν κάτι που μου συνέβη και δυστυχώς μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ειλικρινά δεν περίμενα τόσες αντιδράσεις θετικές και αρνητικές... πόσο μάλλον όταν όλοι μας έχουμε πέσει σε καταστάσεις διαφορετικές μεν, αλλά με κατάληξη μάλλον βίαια.

ggs... είδα στόχο και λόκαρα... όπως λένε! Δεν σκέφτηκα τίποτα για αυτό και λέω τώρα πως έκανα μαλακία. Μπορεί να ήταν δικηγόρος όπως λες, μπορεί μαφία, μπορεί χίλια δύο πράγματα. Στηρίχθηκα σε ενα πράγμα που ξέρω καλά ... όταν είναι να ρίξεις, δεν μιλάς... απλά ρίχνεις.

Όπως είπα.. δεν αποποιούμαι ευθύνες. Εγώ θα τις πλήρωνα έτσι και αλλιώς. Και φυσικά δεν επιζητώ επιβράβευση. Το περιστατικό το ανέφερα για τους λόγους που είπα και στον Γιώργο. Απλά δεν περίμενα τόσες απαντήσεις/αντιδράσεις θετικές και αρνητικές.

Αν ήταν ένστολος δεν νομίζω να άλλαζε και πολλά ... αν και εν υπηρεσία όσο παπάρας και αν είναι κάποιος δεν το κάνει , διότι πολύ απλά θα χάσει 2-3 μεροκάματα αν αναφερθεί. Και μην νομίζεις οτι δεν υπάρχουν τέτοιοι... αλλά εν ώρα υπηρεσίας έχουν και 1-2 ακόμα δίπλα και δεν μπορούν να εκδηλωθούν εύκολα. αλλά πάμε σε άλλες ιστορίες τώρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ζ'μπουτσαμ'

Οντως εκανα πλακα και θα έλεγα οτι ειναι ξεκαθαρο και απο το υφος της γραφης και απο το εμοτικον.

Δικο σας θέμα αν θα το πιστεψετε ή θα το θεωρήσετε κωλοτούμπα, σας παραπέμπω όμως σε παλιοτερες απαντήσεις μου στον γκανταλφ που γενικα του τη "λέω" με τον ίδιο τρόπο.

Ο λόγος που το έγραψα ειναι ο ίδιος που ρωταει ο τρουπερ "γιατι το εγραψε εδω"

Οπως θα είδες, επι του γεγονότος δεν έκανα κανενα απολύτως σχόλιο, απλα Μαγε το οτι α) ο τυπος δεν είχε χαρτια β) οι αστυνομικοι σε ξερουν και γ) η χειροδικια δεν διώκεται αυτεπαγγέλτως σε γλύτωσαν απο μπελάδες

γενικως δεν με νοιαζει να δειξω ουτε οτι εκανες κωλοτουμπα
    ουτε να πω οτι εισαι μαματος

ουτε για σενα ουτε για κανεναν αλλον στο φορουμ

και ειμαι καλοπιστος σε αυτο που λες

ειλικρινα η απορια μου ειχε να κανει με τον αν συμφωνεις με μια τετοια πραξη

και θα μου κανε ειλικρινα εντυπωση αν συμφωνεις(τελικα δεν διαβασαμε ομως)

αυτα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ειλικρινά δεν περίμενα τόσες αντιδράσεις θετικές και αρνητικές...

Εγώ πάλι, από τον τίτλο και μόνο, το είδα να 'ρχεται το κύμα...
    safety doesn't happen by accident

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    17 σελ. για το προφανές.

Ό,τι θα κάναν 99% του κόσμου που θα έβλεπε να κοπανάει κάποιος ένα ζώο.

Και γυναίκα να ήταν στην θέση του Μάγου, θα έβγαζε νύχια και δόντια.

Είμαι κατά της βίας (πλέον) κ σε όλες τις εκφάνσεις τις. Πιθανόν να μην λειτουργούσα έτσι στο παρών περιστατικό.

Αυτό όμως δεν με εμποδιζει να παραδεχθώ, ότι ορθά έπραξε ο γερομάγος.

Μην τα ισοπεδώνετε όλα, ορισμένοι. Προσγειωθέιτε στην πραγματικότητα.
    Και μην ξεγελιέστε από την ασφάλεια κ ηρεμία της οθόνης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos

Re: Πέσαν κάτι "χοντρές".. και μετά αυτός συνελλήφθη και απελαύνεται...

του τραβάει μια κλωτσιά που σπάραξε η καρδιά σου όταν το άκουσες να σκούζει... και αυτός γέλαγε...

Περνάω γρήγορα το λουράκι του μούργου σε κοντινό κολωνάκι και τρέχω στο σημείο... Ειλικρινά δεν μίλησα... ενα-δυο στο πρόσωπο και μια κλωτσιά στο στομάχι... έπεσε κάτω και συγκρατήθηκα μην τον τελειώσω επιτόπου. Το σκηνικό μάλλον κάποιος το είδε απο κοντινό σπίτι και κάλεσε ΔΙ.ΑΣ. Επιτόπου ήρθε πλήρωμα και άρχισαν οι ερωτήσεις... ο τύπος είχε μαζευτεί εντελώς (30-35 ετών περιπου αυτός, ...εγώ εκτός εαυτού κυριολεκτικά ).

Το πόσο το ευχαριστήθηκα όταν τον ξάπλωσα δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Κακώς βέβαια αλλά ρε πστ μου... τι του έφταιγε το ζωντανό; Τέλος πάντων... κακή στιγμή και εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί, μιας και σε αυτό το σκηνικό φάνηκα τυχερός και δεν είχα τραβήγματα.

Gandalf
    Πολυ καλα του εκανες το ευχαριστηθηκα 100000000000000000000000000000000000! φορες.
    Δεν εχει σημασια ποιος, και απο που ηταν ομως η απανθρωπια που εδειξε στο ζωο! και καθε φορα που ακουω για κακοποιηση ζωου τρελαινομαι, απο 5χρονων εχω μαγαλωσει με δυο σκυλους και εφτα γατες.

Ψυχη εχουν και αυτα και καταλαβαινουν!!
    Για σα το χερι σου ρε φιλε, ετσι μπας και γινουμε πραγματικα ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!

Trooper... ειλικρινά;... το μοιράστηκα σαν μια εμπειρία που καλό είναι να μην την περάσει και άλλος. Δεν ήταν και οτι καλύτερο. Δεν υπήρχε κάποιος έμμεσος ή ανώτερος σκοπός.. όπως γράφω για κάθε δύο μαλακίες που συμβαίνουν, έτσι έγραψα και αυτό σαν κάτι που μου συνέβη και δυστυχώς μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ειλικρινά δεν περίμενα τόσες αντιδράσεις θετικές και αρνητικές... πόσο μάλλον όταν όλοι μας έχουμε πέσει σε καταστάσεις διαφορετικές μεν, αλλά με κατάληξη μάλλον βίαια.

κατ αρχην να πω γιατι ετεθει και ενα θεματακι με τον καπ10 οτι ειμαι παραπανω απο σιγουρος πως ο ηλιας ΠΡΟΦΑΝΩΣ και εκανε πλακα (οχι οτι χρειαζεται ο ηλιας δικηγορο απλα ηθελα να το πω).

τωρα σε αυτο που γραφεις ρε μαγε θα συμφωνησω με τη βαντα.μαλλον εκανες κακη εκτιμηση.το κυμα των αντιδρασεων θετικων και αρνητικων φαινοταν απο μακρυα.

εντιτ:στο δια ταυτα παντως συμφωνω με οτι εχει γραψει ο ggs

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μαλλον εκανες κακη εκτιμηση.το κυμα των αντιδρασεων θετικων και αρνητικων φαινοταν απο μακρυα.
    Ναί, ρε Γιώργο. Δεν είναι λογικό όμως...?

Όπως σε ΟΛΑ τα θέματα, κάποιοι θα συμφωνούσαν, κάποιοι θα τον σταυρώναν, κάποιοι θα ήταν απαθείς.

Δεν έγινε τίποτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Ναί, ρε Γιώργο. Δεν είναι λογικό όμως...?

Όπως σε ΟΛΑ τα θέματα, κάποιοι θα συμφωνούσαν, κάποιοι θα τον σταυρώναν, κάποιοι θα ήταν απαθείς.

Δεν έγινε τίποτα.
    εμενα ρωτας?ρωτα τον ιδιο που δεν περιμενε τις αντιδρασεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Εγώ πάλι, από τον τίτλο και μόνο, το είδα να 'ρχεται το κύμα...
    τσουτσουναμι???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Τελικα στη βροχη , μια ΠΑΝΩ ή μια ΚΑΤΩ ?
    Να το ξεκαθαρισουμε ρε παιδια....

:rotflmao:

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Τόσες αναλύσεις, τόσος χρόνος.....
    Το πρόβλημα σας είναι ότι χειροδίκησε? η ο λόγος που χειροδίκησε?
    Αν πχ ο λόγος ήταν: Επ' αυτοφόρω η κλοπή της μηχανής ΣΟΥ.
    Ποια θα ήταν η αντίδραση ΣΟΥ...?
    θα σε νοιάζει αν είναι kleftroni.gr η αν θα είναι kleftroni.com

Μόλις τον δεις θα του κάνεις...
    α) Εποικοδομητική συζήτηση για τα υπέρ και τα κατά της κοινωνίας που ζούμε?
    β) Πρόσκληση του κλεφτρονιού για οικογενειακό γεύμα στο σπίτι να δει ότι "υπάρχει κι αυτός ο τρόπος ζωής" και κακώς ακολουθεί το στραβό δρόμο?
    γ) Ένα χέρι βοηθείας μια και δεν μπορούσε να ανοίξει μόνος του το καταραμένο λουκέτο?
    δ) Τηλεφωνείς στην αστυνομία και σου κλείνει ραντεβού για την επόμενη το πρωί για κατάθεση?
    ε) Πολλά χέρια μαζί στο κεφάλι του με δύναμη από πάνω προς τα κάτω?

Τι απ' όλα?
    Και καθίσατε και κάνατε τόσες αναλύσεις για το αυτονόητο?
    Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά ξεκολλάτε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ MANUAL.
    ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ!
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Σελίδα 17 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 15:17
  2. Βοηθεια πριν και μετα το στρωσημο !!!
    από Gilerakias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 10:47
  3. και μετα ξυπνησα
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 23:09
  4. Και μετά φταίνε που μας λένε αλήτες μηχανόβιους...
    από Wizard13 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2004, 14:38
  5. Και μετά τον τελικό;
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας