Σελίδα 18 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 260 από 260

Θέμα: Πέσαν κάτι "χοντρές".. και μετά αυτός συνελλήφθη και απελαύνεται...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Dear Charles,

[Ενα τελευταιο, και την κανω απο το θρεντ, χωρις σταλα χιουμορ αυτη τη φορα, μην τις φαω κιολας.]

Κατι δεν παει καλα μεσα σου τη στιγμη που αντι η συζητηση μετα το εναρκτηριο ποστ να περιστρεφεται σχετικα με το τι μπορει να κανει ενα ανθρωπο να βγει εκτος εαυτου, και το πως τον καλλιεργουμε τον ρημαδη ωστε να μην γινομαστε πιο ΖΩΑ απο τα ΖΩΑ, αντ'αυτου περιστρεφεται στο αν ειχε δικιο ο Γκανταλφ που τις εβρεξε στον Αλβανο, η οχι.

Νομιζω οτι ζεις σε ενα κοσμο με τον οποιο εγω προσωπικα δεν θελω να εχω καμια σχεση. Ο κοσμος αυτος βρισκεται μεσα στην ξερη σου κεφαλα και οσο προσπαθεις να μου επιβαλλεις να μπω και εγω μεσα του δεν θα το καταφερεις. Ενδειξη της παρανοιας στην οποια βρισκεσαι ειναι και το οτι με κατηγορεις για αδιαφορια που δεν συμμετεχω. Με ρωτας εγω στην θεση σου τι θα εκανα, λες και ειναι δεδομενο οτι τετοιου ειδους αντιδρασεις ειναι η νορμα.

Αν νομιζεις Charles οτι ζεις στο Λος Αντζελες και η ωρα ειναι μηδεν, αλλαξε τον τροπο που κοιτας, γιατι το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις την ψευδαισθηση σου πραγματικοτητα και τοτε θα με βαλεις και μενα μεσα, ειτε το θελω ειτε οχι.

Και Charles, που'σαι, καταλαβε το πολυ απλο, οτι οσο βαρας, τοσο διαιωνιζεις το ξυλο και τοσο αποδεικνυεις στον εαυτο σου οτι εισαι ανικανος να αντιδρασεις επικοδομητικα.

Charles, τελικα μαλλον εισαι τελειως ηλιθιος. Δεν τρεχει κατι ομως, τουλαχιστον προσπαθησε να εισαι θετικος. Αυτο μπορεις να το κανεις ακομα κι αν δε σε κοβει.

:wacko:
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Ρε παιδιά να πω κι εγώ δυο κουβέντες, κι ας πέσουν χάμω:

Μπαίνει στο moto.gr (συγκεκριμένα) από τον Gandalf (ειδικά) μια αφήγηση (επακριβώς) με τίτλο "Έπεσαν κάτι χοντρές και μετά αυτός ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ και ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΑΙ" (όχι "Χτύπησε σκυλάκι ο άνανδρος" ή κάτι τέτοιο---γιατί αυτό, πρακτικά, είναι δευτερεύον στην ιστορία) στο οποίο περιγράφει πως έσπασε στο ξύλο έναν λαθρομετανάστη και στη συνέχεια πως οι αρχές (που αυτός ή οι γείτονες κάλεσαν) συνέλαβαν και θα απελάσουν ΤΟΝ ΔΑΡΜΕΝΟ.

Αυτό που δεν μπορώ να πιστέψω (με την καμία όμως) είναι ότι σχεδόν όλοι εδώ μέσα τρέχουν να φωνάξουν "Μπράβο το παλικάρι" μόνο και μόνο επειδή ο σκηνοθέτης είχε την έμπνευση (πονηριά) να βάλει και ένα σκυλάκι σαν κομπάρσο για να φορτίσει συναισθηματικά την ιστορία.

Μα τη μπαναγία, τόσο εύκολο μανιπουλάρισμα του πλήθους ΔΕΝ το θεωρούσα δυνατό...

Μήπως να το κλείναμε κάπου εδώ το θέμα;
    safety doesn't happen by accident

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    @npat:

Όλοι πήραν θέση -φαντάζομαι- θεωρώντας ότι το περιστατικό εξελήχθηκε όπως περιγράφτηκε.

Άρα λοιπόν όσοι απαντήσαν, απαντήσαν καλόπιστα. Ορθόν..?

Ό,τι και αν ποστάρει κάποιος εδώ μέσα αν αντιμετωπιστεί κακόπιστα δεν θα πρέπει να λάβει κάν απάντηση. Ορθόν...?

Εκτός αν φυσικά ένας -έχοντας στοιχεία/πληροφορίες- καταρρίψει την εγκυρότητα του αρχικού συμβάντος.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν Νίκο, ότι κατα βάσει, ένα φόρουμ στηρίζεται στην καλοπιστία.

Ξέρεις κάτι περισσότερο, ώστε να υποστηρίξεις αυτό που λές?
    Διότι αν είναι υπόθεση απλή, εμμέσως πλήν σαφώς τα βάζεις μέ όσους έλαβαν μέρος στο παρόν, συμφωνούντες ή διαφωνούντες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Μήπως να το κλείναμε κάπου εδώ το θέμα;
    Ας γίνει έτσι, καλέ μου φΟΙλε. So be it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Άντε και για να μην χαλάσουμε το έθιμο που λέει ότι διαφωνούμε , υπάρχουν κάνα δυο θέματα που θα πρέπει να αναλύσεις .

αν[]
    Για τα δύο θεματάκια ggs και Trooper το υπερκαλυψατε.

κατα τα άλλα:
    το τραβαγε ο οργανισμός του μετανάστη το ξύλο. Ήταν κι ανόητος στη δύσκολη του θέση να προκαλεί έτσι. Πέραν τούτου,με πολύ βία μας φορτίζει αυτή η πόλη. Ο μάγος την εβγαλε και δε θα τον κρίνω εγώ.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Σελίδα 18 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 15:17
  2. Βοηθεια πριν και μετα το στρωσημο !!!
    από Gilerakias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 10:47
  3. και μετα ξυπνησα
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 23:09
  4. Και μετά φταίνε που μας λένε αλήτες μηχανόβιους...
    από Wizard13 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2004, 14:38
  5. Και μετά τον τελικό;
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας