Dear Charles,
[Ενα τελευταιο, και την κανω απο το θρεντ, χωρις σταλα χιουμορ αυτη τη φορα, μην τις φαω κιολας.]
Κατι δεν παει καλα μεσα σου τη στιγμη που αντι η συζητηση μετα το εναρκτηριο ποστ να περιστρεφεται σχετικα με το τι μπορει να κανει ενα ανθρωπο να βγει εκτος εαυτου, και το πως τον καλλιεργουμε τον ρημαδη ωστε να μην γινομαστε πιο ΖΩΑ απο τα ΖΩΑ, αντ'αυτου περιστρεφεται στο αν ειχε δικιο ο Γκανταλφ που τις εβρεξε στον Αλβανο, η οχι.
Νομιζω οτι ζεις σε ενα κοσμο με τον οποιο εγω προσωπικα δεν θελω να εχω καμια σχεση. Ο κοσμος αυτος βρισκεται μεσα στην ξερη σου κεφαλα και οσο προσπαθεις να μου επιβαλλεις να μπω και εγω μεσα του δεν θα το καταφερεις. Ενδειξη της παρανοιας στην οποια βρισκεσαι ειναι και το οτι με κατηγορεις για αδιαφορια που δεν συμμετεχω. Με ρωτας εγω στην θεση σου τι θα εκανα, λες και ειναι δεδομενο οτι τετοιου ειδους αντιδρασεις ειναι η νορμα.
Αν νομιζεις Charles οτι ζεις στο Λος Αντζελες και η ωρα ειναι μηδεν, αλλαξε τον τροπο που κοιτας, γιατι το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις την ψευδαισθηση σου πραγματικοτητα και τοτε θα με βαλεις και μενα μεσα, ειτε το θελω ειτε οχι.
Και Charles, που'σαι, καταλαβε το πολυ απλο, οτι οσο βαρας, τοσο διαιωνιζεις το ξυλο και τοσο αποδεικνυεις στον εαυτο σου οτι εισαι ανικανος να αντιδρασεις επικοδομητικα.
Charles, τελικα μαλλον εισαι τελειως ηλιθιος. Δεν τρεχει κατι ομως, τουλαχιστον προσπαθησε να εισαι θετικος. Αυτο μπορεις να το κανεις ακομα κι αν δε σε κοβει.
:wacko: