Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 110

Θέμα: help

Οτι να ναι Το avatar του/της Rxakias
    Πλάκα πλάκα, έχω και εγώ μια μηχανή για πούλημα αν ενδιαφέρεσαι

^^ ναι αμε τωρα που πηρα φορα... δεν κολονουμε πουθενα.
    Ο δικηγορος μου ειπε για να μην δωσω τσαμπα 200 ευρο να κανω λιγο υπομονη τωρα που μιλισε αυτος μαζι του και καταλαβε οτι δεν παιζω μηπως και τη παραδωση και τελειωσει εκει.

Γνωστος ειναι οχι φιλος ο δικηγορος .

Μαλιστα ο δικηγορος μου ειπε οτι ο μαγαζοτορας στη τηλεφωνικη εποικοινωνια μαζι του δεκτηκε οτι ξοδεψε τα χρηματα μου αλλου σαν να μην συμβαινει τιποτα και οταν του ειπε τι πραματα ειναι αυτα του απαντησε ολοι οι μαγαζατορες ετσι κανουν και οτι δεν συνενοουμαστε...και φρικαρε λιγο ο δικηγορος

Ξεχασα να αναφέρω οτι εχει μιλισει και η ΜΟΤ.Ε.Κ μαζι του και ειπε κατι ψεματα εκει δεν παραδεκτηκε τιποτα.
    οτι αργησε το μηχανακι επειδη ειχαν απεργια οι νταλικεριδεσ η οποια απεργια ελιξε στισ 28 του προηγουμενου μηνα και δεν εχουν βγει κατι χαρτια για αυτο δεν την εχει παραδωσει ακομα τωρα τι χαρτια ειναι αυτα που κανουν 1 μηνα να βγουν δεν ξερω....

ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Kύριε Πανταζή,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας μίλησα από τηλεφώνου με τον κύριο
    ******* Κώστα ο οποίος με ενημέρωσε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην απεργία των φορτηγών και σε κάποια χαρτιά της μοτοσυκλέτας που δεν ήταν έτοιμα..

Καθώς ζήτησα να έχω οριστική ημερομηνία παράδοσης της μοτοσυκλέτας προς εσάς, δεσμεύθηκε ότι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 θα σας δοθεί.

Σε περίπτωση που αυτή η προθεσμία δεν τηρηθεί παρακαλώ, όπως επικοινωνήσετε μαζί μου για τις περαιτέρω ενέργειες από την Μοτοσυκλετιστική Ένωση Καταναλωτών.

Παραμένω στη διάθεση για οτιδήποτε περαιτέρω.

Παλαιό μέλος
    Φίλε αν το μαγαζί ήταν πριν λίγα χρόνια στο όνομα του και τώρα το έχει γυρίσει στο όνομα της γυναίκας του τότε μην ακούς παραμύθια και περιμένεις.

Μάλλον τον κυνηγάνε και άλλοι.

Έχω φίλο που κυνηγάει κάποιων και πρόσφατα ο τύπος γύρισε το μαγαζί στο όνομα της γυναικάς του ελπίζω να μην είναι αυτός.

Αληταράδες που την έχουν δει έμποροι και κρο'ι'δεύουν το κοσμάκη....

ποιος ειναι αυτος ο Κωστας ειπαμε?
    Σημάδι του άρχοντα δεν είναι η δύναμη, αλλά το ήθος.
    Σωκράτης

αυριο λοιπον?
    θα ηθελα πολυ αυριο αν δεν παρεις την μηχανη να γραψετε πιο ειναι το μαγαζι...............
    εστω με πμ σε ολους
    ακου 1 μηνα +
    χαρα στην υπομονη σου
    ζητα αλλο να κυκλοφορεις εστω μεταχειρο
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Γνώμη μου, να κάνεις υπομονή μέχρι την Παρασκευή (αύριο) που σου λέει. Είναι ο μόνος τρόπος να το λύσεις γρήγορα και όσο γίνεται πιό ανέξοδα, από τη στιγμή που έμπλεξες έτσι. Να είναι όμως την Παρασκευή και ούτε μία μέρα μετά. Γιατί από μέρα σε μέρα πολλά μπορεί να γίνουν (παίζουν και πτωχεύσεις) και να μείνεις με την απόδειξη στο χέρι. Αν πραγματικά θέλει να παραδώσει το μηχανάκι θα έχει κάνει όλες τις ενέργειες μέχρι αύριο, τώρα που είδε ότι άρχισες να το ψάχνεις και λίγο παραπέρα.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rxakias
    ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ
    ενταξει δεν χρειαζοταν να επισυναψεις κ την αποδειξη..σε πιστευουμε..

απλα κατι περιεργο..
    αποδειξη εισπραξης Νο14???
    για ενα μαγαζατορα που υποτιθεται ειναι χρονια στο χωρο?

μηπως προσφατα εχει μεταβιβασει το μαγαζι?
    οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι ακομα μια ενδειξη για κανονι...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Απορω γιατι απαγορευεται η δημοσιευση του ονοματος του μαγαζιου.
    Εδω δεν προκειτε για διενεξη ή συκοφαντια.
    Μιλαμε για γεγονοτα.

ΓΑΜΟΤΟ , τσατιστικα τωρα .

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ενταξει δεν χρειαζοταν να επισυναψεις κ την αποδειξη..σε πιστευουμε..

απλα κατι περιεργο..
    αποδειξη εισπραξης Νο14???
    για ενα μαγαζατορα που υποτιθεται ειναι χρονια στο χωρο?

μηπως προσφατα εχει μεταβιβασει το μαγαζι?
    οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι ακομα μια ενδειξη για κανονι...
    Η απόδειξη είναι αθεώρητη. Μπλοκάκια με τέτοιες αποδείξεις μπορεί να έχει δεκάδες, όπως επίσης μπορεί να γράφει επάνω και ότι μαλακια θέλει, αφού δεν αποτελούν επίσημο έγγραφο.

Εγώ για άλλο πράγμα αναρωτιέμαι. Ρε συ Rxakias, έχεις βγάλει το ονοματεπώνυμό σου με το κινητό σου τηλέφωνο στο νετ?
    I would rather make history than read about it.

τωρα καλυτερα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img1080.jpg 
Προβολές:	236 
Μέγεθος:	74,0 KB 
ID:	215735

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν μπαίνει το όνομα του μαγαζιού, διότι δεν είναι επώνυμη η αναφορά .... τουλάχιστον απο όσο γνωρίζω απο αυτά που λένε εδώ οι mods του moto.gr

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Η απόδειξη είναι αθεώρητη. Μπλοκάκια με τέτοιες αποδείξεις μπορεί να έχει δεκάδες, όπως επίσης μπορεί να γράφει επάνω και ότι μαλακια θέλει, αφού δεν αποτελούν επίσημο έγγραφο.

Εγώ για άλλο πράγμα αναρωτιέμαι. Ρε συ Rxakias, έχεις βγάλει το ονοματεπώνυμό σου με το κινητό σου τηλέφωνο στο νετ?
    ναι δεκάδες μπλοκακια μπορει να εχει αλλα πρεπει να ειναι αριθμημενα με τη σειρα φιλε μου..
    και επειδη ειναι αθεώρητα δεν παει να πει οτι δεν εχουν ισχυη..
    και τιμολογια αγορας υπαρχουν αθεωρητα...βαση σχετικου αρθρου ΚΒΣ...δεν παει να πει οτι δεν ισχυουν...

εμας σε ελεγχους το ΣΔΟΕ κοιταζε πάντα κ τα μπλοκ των γραμματιων εισπραξης ...
    οτι εχει πανω τη σφραγιδα κ την υπογραφη σου εχει ισχυη κανονικη φιλε...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ναι δεκάδες μπλοκακια μπορει να εχει αλλα πρεπει να ειναι αριθμημενα με τη σειρα φιλε μου..
    και επειδη ειναι αθεώρητα δεν παει να πει οτι δεν εχουν ισχυη..
    και τιμολογια αγορας υπαρχουν αθεωρητα...βαση σχετικου αρθρου ΚΒΣ...δεν παει να πει οτι δεν ισχυουν...

εμας σε ελεγχους το ΣΔΟΕ κοιταζε πάντα κ τα μπλοκ των γραμματιων εισπραξης ...
    οτι εχει πανω τη σφραγιδα κ την υπογραφη σου εχει ισχυη κανονικη φιλε...
    Δεν ξέρω τι γίνεται με τα τιμολόγια, αλλά επιμένω ότι σε αυτές τέτοιου είδους αποδείξεις μπορεί ο καθένας να γράφει ότι μαλακία θέλει. Και ανάποδα να τις αριθμίσει, δεν θα του πει κανένας τίποτα. Αν θέλεις, μπορώ να σου κόψω ένα κάρο τέτοιες αποδείξεις από τα μπλοκάκια που έχω στα σιρτάρια μου, και ας μην έχω καμία σχέση με εμπόριο.

Τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα μας. Ρε συ Rxakias η Παρασκευή ήρθε και κοντεύει να περάσει κιόλας. Μην μας κρατάς σε αγωνία. Για πες τι έγινε.
    I would rather make history than read about it.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF