Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro![]()
Παθων κι εγω![]()
Εμενα ανεβαιναν 2 γατια. Μια μεγαλη, και μια μικρη σχετικα σε ηλικια.
Τον περασμενο μηνα που εβρεχε αρκετα οποτε κατεβαινα κατω εβρισκα πατημασιες στη σελα και στο ντεποζιτο απο τις βρεγμενες πατουσεςΔεν μπορουσα να κανω και τιποτα, απλα την καθαριζα καθε πρωι με βρεγμενο πανι. Μια μερα ομως νευριασα πολυ, γιατι εκει που εδιωχνα την μια, ερχοταν η αλλη και το αναποδο, οποτε γεμισα 2-3 σακουλακια sanitas με νερο και περιμενα. Την μικρη πετυχα μονο, αλλα την εκανα λουτσα. Απο τοτε (~ εδω και 15 μερες) δεν εχει ξαναρθει καμια τους. Ποιος ξερει μπορει να επιστρεψουν βεβαια, τα χρυσα μου
![]()
![]()
πάρε ένα φελιζόλ και κάρφωσε πάνω ξυλάκια για σουβλάκι και βάζε το πάνω στη σέλα.![]()
οι γάτες δεν είναι χαζές να ανέβουν πάνω... το κάνει η μάνα μου για να μη σκαλίζουν τις γλάστρες.
Κι αν πέσει σε γάτα φακίρισσα, μαζόχα ή γκέι;Αρχικά δημιουργήθηκε από ioannios
πάρε ένα φελιζόλ και κάρφωσε πάνω ξυλάκια για σουβλάκι και βάζε το πάνω στη σέλα.![]()
οι γάτες δεν είναι χαζές να ανέβουν πάνω... το κάνει η μάνα μου για να μη σκαλίζουν τις γλάστρες.![]()
:rotflmao:
και αυτή θα το απολαύσει και δεν θα λερώσει τη μηχανή
Α..ρε .. θα σας πάρει χαμπάρι ο γκανταλφ και θα φάτε ΠΟΛΥ ξύλο..![]()
![]()
δεν είπαμε να την καρφώσεις πάνω, απλά το βάζεις για να μην πηγαίνει. Τώρα αν ξυπνίσεις καμιά μέρα και βρείς καμία σουβλισμένη... Δε νομίζω πάντως.
τσεκαρε αν ειναι αρσενικος...........
αν ειναι , να ευχεσαι να μην καθετε στο ντεποζιτο
αλλα στην σελλα.
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
εμενα μπαινουν και κατω απο την κουκουλα και την αραζουν εκει...
μπορουσα βεβαια να κανω αυτο με τα χταποδια, που ειπωθηκε παραπανω, και να μην αφηνα κενο χωρο για να τρυπωσει αλλα θα ηταν μεαλη διαδικασια το "λυσε-δεσε"...οποτε πανακι, καθαρισμα στην σελα και τελος.
μεχρι στιγμης δεν μου την εχουν γρατζουνισει..
![]()
![]()
Εγω πάλι τα αφήνω να αράζουν απροβλημάτιστα μιας και πέρα του οτι δεν δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα τα θεωρώ καλή ενέργεια...
7ψυχες είναι..στο μηχανάκι κάθονται.
Γατάκι της γάτας μου ηλικία γύρω στο μήνα και κάτι, να έχει τρυπώσει από κάτω στη μηχανή του αμαξιού και να έχει φωλιάσει πάνω από τον αριστερό θόλο....
Πήγα κάπου 20 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα, σταματάω γυρίζοντας για βενζίνη, άκουγα νιουρίσματα και κοιτούσα γύρω-γύρω και τελικά στο ψιλικατζίδικο που σταμάτησα για τσιγάρα το είδα-ΕΥΤΥΧΩΣ- να πέφτει μπροστα από τη ρόδα και το γραπώνω αστραπιαία και το βάζω στο πορτ-παγκάζ και το ξαναγύρισα στη μάνα του.
Μιλάμε, τώρα που το θυμάμαι ανατριχιάζω....![]()
![]()
Scooby DooΑρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Βάλε στη σέλα μια φωτογραφία αγριεμένου σκύλου....![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Τώρα δουλεύει χε χεΑρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Δεν παίζει το λινκ..
Το χειρότερο πάντως που μου έκαναν είναι διάρροια/εμετό στη σέλα του CBF250...Μιλάμε ούτε άνθρωπος δεν βγάζει τόσο πράγμα...
http://www.youtube.com/watch?v=-4lm5...layer_embedded
Αν βαριέσαι να δένεις τα χταπόδια, βάλε ένα βαρύ αντικείμενο πάνω στη σέλα που θα πλακώνει την κουκούλα (όχι κάτι που θα πέσει κάτω και θα σπάσει τα πλακάκια.)
Ίσως μια σακούλα σούπερ μάρκετ με άμμο μέσα.
Εκτός και αν τους αρέσει η άμμος, και μετά κάθονται πάνω της και κάνουν και το number two τους.
![]()
http://www.bikepics.com/members/voldemort
http://motorcycleboy.pblogs.gr/
Το ιδιο θεμα εχω κ εγω, οχι με 1 κ 2 γατιά αλλα περιπου 15 (μια γειτονας καθυ-στεριμενη μαζευει οτι βρισκει στον δρομο)
Πολλες φορες οταν ειναι ακομα ζεστη τα βλεπω που μαζευονται ολα γυρω της.
Βαζω ενα πανι που καλυπτει ολοκληρη την σελα, πανω του ας ξαπλωνουν δεν με πειραζει.
Το χειροτερο ειναι να σου γρατζουνισουν την σελα (το εχουν κανει ηδη μια φορα κ αλλαξα καλυμμα)