Φάγαμε και κίνηση καθώς μπαίναμε στην Βαρκελώνη, αφού ήταν απόγευμα και ο κόσμος γυρνούσε από τις δουλείες του. Φτάσαμε στο λιμάνι, και μπήκαμε στην σειρά με τις άλλες μηχανές. Πήγα έκανα το check in και βάλαμε επιτέλους τα ελατήρια του Βουνου. Σε όλο το ταξίδι κάθε φορά που κατέβαινε και το άφηνε στο μονό, έπρεπε να έχουμε το νου μας , γιατί δεν ήθελε και πολύ για να πέσει..
![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
Πρέπει να κάτσαμε κάνα 2ωρο εκεί και με είχε φάει η βαρεμάρα. Στο ενδιάμεσο είχαμε μιλήσει με τα παιδιά(Μαικ, Γιάννα) και ολαν ήταν οκ. Το μηχανάκι είχε μπει σε αποθήκη μέχρι να φορτωθεί και εκείνη περίμεναν στο αεροδρόμιο για την βραδινή τους πτήση…
Όσο περίμενα και σκεφτόμουν να πάω τριγύρω να κάνω νέους φίλους, ήρθε και πάρκαρε ένα 1200GS adv διπλα μας.. Ισπανός 50αρις με την γυναικά του, πηγαίναν Σαρδηνία(θα πιάσουμε και Σαρδηνία λέω? Γουστάρω)… Ο τυπάς όμως άρχισε να μου το παίζει ιστορία με το θηρίο του,
το δικο μου κανει αυτό , έχει εκείνο, έχει το άλλο και εσένα δεν το έχει.
Κοιτα κάτι κουμπάκια εδώ, εδώ βλέπω τις πιέσεις κτλπ…
Δεν έδινα σημασία, του είπα μάλιστα ότι όταν αγόρασα το δικό μου, ήμουν ανάμεσα στο κόκκινο adv και στο ΚΤΜ…
Τότε άρχισε, ε κακός πήρες ΚΤΜ κτλπ κτλπ
Τι έγινε ρε πούστη μου, από το φόρουμ moto.gr είναι αυτός??
Αφού μου τα έκανε Ζέπελιν, του λέω στην άπταιστη αγγλική μου
- Υου know why i choose the KTM?
- No, why?
- Because is more FUN, when im gonna grow up like you, im gonna buy yours...
- .........
Μετα από αυτό, δεν με ξαναενοχλησε επι του θεματος…:rotflmao: :rotflmao:
Αφου αυτος μου κρατουσε μουτρα, εκανα μια βολτα να γνωρισω καποιον αλλον και επεσα εδώ..
![]()
Ωπ, εδώ είμαστε λέω… Το συγκεκριμένο έχει πει στα βάθη του Ιράν, Τυνησία και Ευρώπη την έχει για πρωινό… Άρχισε ο τύπος να μου δείχνει κάτι video με αγώνες από bmw caferacer και πέρασε η ώρα ευχάριστα. Μιλήσαμε περί διάφορων μοτοσυκλετιστικών θεμάτων, μέχρι να μπούμε στο καράβι…