Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 64

Θέμα: Μη σας κλέψουν την πινακίδα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon

Μη σας κλέψουν την πινακίδα...

Απολαυστικότατος Στέφανος Σκλαβενίτης

Απο το Moto4Fun
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Πειτε στο φιλαρακ, οτι εκτος του ανηθικου να προτασει την εργασιακη του ταυτοτητα για να εξυπηρετηθει στο δημοσιο, η ντεμεκ πινακιδα ειναι παραποιηση δημοσιου εγγραφου και τιμωρείται με 300ρα ακριβως αν δεν την ειχε πανω.....

μερικοι που εχουν ενα βημα ας προσεχουν τι και πως γράφουν... πολλοί εχουν σκυψει κεφάλια για να γλυτώσουν την γραφειοκρατία και την κοροϊδία του δημοσιου τομέα και αν μη τι αλλο πλεον δεν ειναι καθόλου αστειο, ισα ισα γραφικο θα ελεγα....

κατα τα αλλα σαν γραφη ειναι ευχαριστη
    Ban 'em all

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Πειτε στο φιλαρακ, οτι εκτος του ανηθικου να προτασει την εργασιακη του ταυτοτητα για να εξυπηρετηθει στο δημοσιο, η ντεμεκ πινακιδα ειναι παραποιηση δημοσιου εγραφου και τιμωρείται με 300ρα ακριβως αν δεν την ειχε πανω.....

μερικοι που εχουν ενα βημα ας προσεχουν τι και πως γράφουν... πολλοί εχουν σκυψει κεφάλια για να γλυτώσουν την γραφειοκρατία και την κοροϊδία του δημοσιου τομέα και αν μη τι αλλο πλεον δεν ειναι καθόλου αστειο, ισα ισα γραφικο θα ελεγα....
    +1

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εγώ αντίθετα απο τον τρόπο γραφής του διέκρινα τον κλασσικό Νεο-Ελληναρά που νομίζει οτι όλοι πρέπει να υποκλίνονται μόλις ο ίδιος θελήσει κάτι... Κλασσικός μαλάκας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περιγράψεις μια περιπέτεια στο δημόσιο και την γραφειοκρατία του. Αυτός δεν είναι ο προτιμότερος εκτός και αν σε εκφράζει το να δείχνεις πως η αγωγή σου είναι ίδια με εκεινών που δεν σε εξυπηρετούν. Παράδειγμα ας πούμε η χρήση ταυτότητας δημοσιογράφου .... κλασσικό στυλ "ξέρεις ποιός είμαι εγώ; ".
    ΄
    Τέλος πάντων ... άλλο ενα κείμενο στο web που δεν λέει τίποτα παραπάνω απο το αυτονόητο. Έχουμε αυτό που αξίζουμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

να λυγανε τα σκελετα...
    Πειτε στο φιλαρακ, οτι εκτος του ανηθικου να προτασει την εργασιακη του ταυτοτητα για να εξυπηρετηθει στο δημοσιο, η ντεμεκ πινακιδα ειναι παραποιηση δημοσιου εγγραφου και τιμωρείται με 300ρα ακριβως αν δεν την ειχε πανω.....

κατα τα αλλα σαν γραφη ειναι ευχαριστη
    Όχι έπρεπε να πάει και να έρθει καμιά δεκαριά φορές για να είναι ηθικός και να πάρει το παράσημο της ανοιχτής παλάμης σε ειδική τελετή από σένα...
    Για τη φτιαχτή πινακίδα έχεις δίκιο
    Ο δήμιος των εγωπαθών...

...παίρνει κεφάλια!

Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
    Όχι έπρεπε να πάει και να έρθει καμιά δεκαριά φορές για να είναι ηθικός και να πάρει το παράσημο της ανοιχτής παλάμης σε ειδική τελετή από σένα...
    Αν ειχε @@ φιλε μου, θα εκανε μια καταγγελια με ονοματα και καταστασεις κομπλε... αν ηταν δηλαδη πραγματικος* δημοσιογραφος και οχι οτι να ναι.... αντι αυτου προτιμησε να χρησιμοποιησει την ιδιοτητα του για ιδιον οφελος... αυτο εσυ και οι ιδιοι σου το θεωρούν μαγκιά ή ξερω γω τι αλλο....

οταν ομως εχουν πεθανει ατομα απο την γραφειοκρατια και τα πλοκάμια της, ανθρωποι και τραγωδιες που υπεκυψαν σε κάποιο διαδικαστικό κατάστιχο με εξωφρενικες συνεπειες δεν αστειευόμαστε για χαρην καποιου μπλογκ και καποιων αναγνωστων... κομπρεντε;

* οχι οτι υπαρχουν και πολλοι...
    Ban 'em all

Αν ειχε @@ φιλε μου, θα εκανε μια καταγγελια με ονοματα και καταστασεις κομπλε...
    Θα συμφωνήσω με τον Stabak. Ωραία λοιπόν, το βγάλαμε στα blogs στα περιοδικά, δεν ξέρω κι εγώ που ακόμα..

ΚΑΙ;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    εγώ αντίθετα απο τον τρόπο γραφής του διέκρινα τον κλασσικό Νεο-Ελληναρά που νομίζει οτι όλοι πρέπει να υποκλίνονται μόλις ο ίδιος θελήσει κάτι... Κλασσικός μαλάκας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περιγράψεις μια περιπέτεια στο δημόσιο και την γραφειοκρατία του. Αυτός δεν είναι ο προτιμότερος εκτός και αν σε εκφράζει το να δείχνεις πως η αγωγή σου είναι ίδια με εκεινών που δεν σε εξυπηρετούν. Παράδειγμα ας πούμε η χρήση ταυτότητας δημοσιογράφου .... κλασσικό στυλ "ξέρεις ποιός είμαι εγώ; ".
    ΄
    Τέλος πάντων ... άλλο ενα κείμενο στο web που δεν λέει τίποτα παραπάνω απο το αυτονόητο. Έχουμε αυτό που αξίζουμε.

Gandalf
    + στον Stabak..
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Ο Στέφανος Σκλαβενίτης είμαι και επειδή παίζει θέμα επί προσωπικού πρέπει να απαντήσω. και γω δεν γουστάρω τους δημοσιογράφους αν και συνάδελφοι αλλά ο κομπλεξισμός μερικών εξ υμών με τη δημοσιογραφία έτσι όπως την έχετε στο μυαλό σας από την τηλεόραση και κάποιες φυλλάδες δεν παίζεται, είναι απίστευτα αφοριστική στάση.
    εσύ τι θα έκανες φίλε εξυπνάκια, δεν θα προσπαθούσες να εξυπηρετηθείς και να μην μείνεις ούτε λεπτό παραπάνω εκεί μέσα; όλοι υπεράνω και καλά...Επίσης, δε ξέρεις με ποιον τρόπο αναφέρθηκε η 'δημοσιογραφική μου ιδιότητα', το 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ', το υποθέτεις αλλά καθρεφτίζει μάλλον τη δική σου σκέψη. Στο δικό μου κείμενο χρησιμοποιήθηκε για να καταδείξω πως αντιδρούν οι δημόσιοι λειτουργοί όταν ακούν τη λέξη.
    Για το ποιος έχει κάκαλα να κάνει έρευνα για το θέμα και ποιος δεν έχει, άσε το χρόνο να δείξει και μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα

φίλε gandalf σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό με μεγάλη ευκολία, φαίνεται από το πόσο εύκολα και αβίαστα κρίνεις! φίλε μου stabak καλή η χολή που στάζεις, αλλά αν θες έλα να μου επιβάλλεις εσύ το προστιμο, ή μήπως θες να σου στείλω τα 300 από τώρα... χα χα
    Την ιδέα για την φτιαχτή πινακίδα μου την έδωσε -ανεπίσημα φυσικά - αστυνομικό όργανο, με την επισήμανση να έχω πάντα πάνω μου όταν κυκλοφορώ και την κανονική. τώρα με τέτοια ανούσια κραξίματα που ρίχνετε καταλαβαίνετε γιατί ενώ η φωνή σας έχει δύναμη μέσα από τα forum δεν φτάνει εκεί που θα έπρεπε; μήπως γιατί θέλει που και που να κρατάς κι ένα επίπεδο;

υ.γ δεν απορώ βέβαια, χθες παραβρέθηκα σ'ένα forum κανονικό, όχι ιντερνετικό όπου εξηγούσαν αυτό ακριβώς. την κακή νοοτροπία πολλών Ελλήνων στο διαδίκτυο που δεν ποστάρουν για να προωθήσουν τη συζήτηση στο άλλο επίπεδο αλλά φωνασκούν σαν τα παιδάκια. Μπράβο.

υ.γ 2 χαίρομαι -διαβάζοντας συχνά αλλά παρεμβαίνοντας λίγο σ'αυτό το forum- που μάλλον είστε η μειοψηφία

Αν ειχε @@ φιλε μου, θα εκανε μια καταγγελια με ονοματα και καταστασεις κομπλε... αν ηταν δηλαδη πραγματικος* δημοσιογραφος και οχι οτι να ναι.... αντι αυτου προτιμησε να χρησιμοποιησει την ιδιοτητα του για ιδιον οφελος... αυτο εσυ και οι ιδιοι σου το θεωρούν μαγκιά ή ξερω γω τι αλλο....

οταν ομως εχουν πεθανει ατομα απο την γραφειοκρατια και τα πλοκάμια της, ανθρωποι και τραγωδιες που υπεκυψαν σε κάποιο διαδικαστικό κατάστιχο με εξωφρενικες συνεπειες δεν αστειευόμαστε για χαρην καποιου μπλογκ και καποιων αναγνωστων... κομπρεντε;

* οχι οτι υπαρχουν και πολλοι...
    Φιλε μου εχεις κανει ποτε καταγγελια εσυ η καποιος που να ξερεις και να εχει αποτελεσμα?Καθε αλλο θα ταλαιπωρηθεις ακομα περισσοτερο γιατι ουτε αυτο που θες θα παρεις πιο εγκαιρα και θα εχεις και τα τρεξιματα της καταγγελιας.
    Επιπλεον δεν βλεπω που ειναι το κακο να επικαλεισε τη δουλεια σου για να εξυπηρετηθεις...Λες και επιβεβαιωσαν απο καπου αν λεει αληθεια η οχι.Αν σου ελεγα εγω οτι οποτε πηγαινεις σε μια υπηρεσια του δημοσιου θα λες οτι εισαι δημοσιογραφος(και ας μην ησουν) θα παιρνεις την πρεπουσα μεταχειριση(τιποτα παραπανω απο τη μεταχειριση που θελει και ο πολιτης με αλλο επαγγελμα) δεν θα το εκανες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    [...]διέκρινα τον κλασσικό Νεο-Ελληναρά που νομίζει οτι όλοι πρέπει να υποκλίνονται μόλις ο ίδιος θελήσει κάτι... Κλασσικός μαλάκας.

Οι εν λογω υπαλληλοι (ο θεος ας τους κανει) πληρωνονται τα 2πλασια απ οτι ενας απλος υπαλληλος στον ιδιωτικο τομεα κ ξυνουν τα αρχιδακια τους.
    Οποτε: Ας κανουν την δουλεια τους μη τους παρει ο διαολος

Προσωπικα οταν σκαω σε τμημα για δουλειες γραφειοκρατιας (η γενικως σε δημοσια υπηρεσια) αν βλεπω οτι αργει πολυ το θεμα... Βαζω τις φωνες κ ολα γινονται με την μια (δημοσιογραφικες ταυτοτητες κ μλκιες )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Στέφανε ωραίες ιδέες μας δίνεις!

νομιζω οτι δοθηκε λαθος διασταση η μαλλον λαθος ταμπελα στο κειμενο παραπανω.
    το συγκεκριμενο κειμενο προφανως γρφτηκε με ευθυμο τροπο αλλα θελοντας παντα να δοση την πραγματικη κακη νοοοτροπια των υπηρεσιων του δημοσιου και την ατελειωτη γραφειοκρατεια που τιε περισσοτερες φορες αποσκοπει στο μπερδεμα του απλου πολιτη,και ξερετε γιατι θελουν να μας μπερδευουν?(για να πληρωνουμε περισσοτερο).γιατι ειναι γνωστο οτι οι απλοι κανονες δεν οδηγουν σε μεγαλα κερδη.τεσπα για να μην ξεφευγω απο το θεμα,κακως αποπερνουμε αυτον που γραφει την εμπειρεια του και το γεγονος οτι ειναι δημοσιογραφος και το χρισιμοποιησε για να βρει το δικιο του ισως να ηταν ανηθικο αν ζουσαμε σε μια ιδανικη κοινωνια,ασε που προφανωε η αναφορα εγινε για να μαε δειξει οτι να δειτε,ενω μποορουν να μας εξυπηρετησουν δεν το κανουν εκτος και αν ακουσουν την ιδιοτητα σου.αρα δεν το λεει με στυλ ειμαι ο γα...ιας αλλα με στυλ οτι μας κοροιδευουν οι υπαλληλοι και οτι κανουν διακρισεις.οσον αφορα τωρα οτι ο ενε λογω δημοσιογραφος πηρε το βημα και γραφει οτι θελει ειναι λαθος γιατι οτι ισχυ εχει το δικο μου κειμενο που το γραφο εδο στο φορουμ αλλο τοση ισχυ εχει και το δικο του που το γραφει σε μια ιστοσελιδα.θελω να πω οτι ο στο ιντερνετ ολα τα κειμενα εχουν την ιδια ισχυ και δεν νομιζω οτι καποιος πηρε το βημα μεσα απο ενα κειμενο και δειχνει δεν ξερω γο τι.
    συνηθως αποφευγω να εμπλεκομαι σε διαμαχες στο φορουμ γιατι τα φορουμ πρεπει να ειναι πηγη πληροφοριων και προβληματισμων και οχι καφριλας και ευκολων σχολιων που κρυβει η ανωνυμια μας.εγω προσωπικα σε καθε τι που διαβαζω περνω αυτο που μαρεσει και το υπολοιπο το πεταω.

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    σκλαβενιτη δεν κανεις καμια παρουσιαση motogp γιατι ο δδ μας εχει κλεψει ολο το νευρικο συστημα και το εχει δεσει κομπο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 16:40
  2. ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΩΡΑ?????
    από leviathan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2007, 09:45
  3. Θα σας πω την αμαρτια μου
    από AFTER στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 22:30
  4. συστημα που "μαζευει" την πινακιδα με πατημα ενος κουμπιου
    από idi στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2006, 08:23
  5. Λιγο την προσοχη σας για την εκδρομη!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF