Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 82

Θέμα: 80 εκατοστα ρεεεεε!!!

80 εκατοστα ρεεεεε!!!

Προσφατα νοικιασα ενα ισογειο στην πανω γειτονια σε απιστευτα καλη τιμη , με σκοπο να παρκαρω τις μοτοσυκλετες μου (συντομα η οικογενεια θα αποκτησει και το 3ο μελος της εν ονοματι eliminator!) , και τελος παντων δεν μπορουσε να συνεχιστει αλλο η καταληψη πεζοδρομιου που ειχα κανει τελευταια.....

Περα απο το ασφαλες parking (οχι μονο απο κλεφτες αλλα και απο καιρικες συνθηκες) , θα μπορω να μαστορευω και πανω στα μηχανακια μου καθως το καλοκαιρι τελειωσε και μαζι του τα ψεματα..... και δεν θα μπορω να βιδωσω ουτε μια βιδα οταν θα βρεχει!

....το θεμα τωρα ειναι το εξης: θελω μπροστα απο την πορτα του γκαραζ ελευθερο χωρο περιπου 80cm (οσο ειναι η πορτα - αλλα και το τιμονι του virago)...

Bεβαια δεν βλεπω φως , καθως με το αυτοκολλητο ''Ρ'' στην πορτα δεν εδειξε να ευαισθητοποιειται κανενας να αφησει λιγο χωρο (πηγα χτες 3 φορες και ειδα 3 διαφορετικα αυτοκινητα να κλεινουν την εισοδο.....

Μετα εβαψα το πεζοδρομιο με τροπο ωστε και ο πιο βλαξ να καταλαβει οτι ο χωρος χρησιμοποιειται σαν parking (παλι τα ιδια) , θα δειτε και σε φωτο....

...στο διπλα σπιτι υπαρχουν ατομα με εδικες αναγκες που ανεβοκατεβαινουν τις σκαλες με ηλεκτρικο αναβατοριο , και απο οτι καταλαβα μετα απο συνομιλια και αυτοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα...(!)

Τωρα εβαλα αγγελια μπας και βρεθει κανα παρατημενο μηχανακι με πινακιδα να βαζω με τετοιο τροπο μπροστα απο την πορτα , ωστε να μην μπορει να μπει αυτοκινητο.

........το αξιοσημειωτο ειναι οτι η περιοχη ΔΕΝ ειναι πυκνοκατοικοιμενη , και δεν εχει προβλημα ιδιαιτερο με το παρκαρισμα!

Υποθετω οτι αρκετοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα.....το εχει λυσει κανεις? (με πολιτισμενη μεθοδο)

...καμια ιδεα?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc03965.jpg 
Προβολές:	1907 
Μέγεθος:	66,0 KB 
ID:	215760
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

...και το βαψιμο στο πεζοδρομιο.....(με ενα αυτοκινητο να κλεινει την πορτα)

Όνομα:	dsc03969.jpg 
Προβολές:	1900 
Μέγεθος:	75,4 KB 
ID:	215761

Racefit Growler...τελος!!
    καποιο εκπαιδευμενο σκυλι να λεει καλημερα στους αφηρημενους?

κατι τετοιο ας πουμε θα ηταν μια 1000% επιτυχημενη λυση

Όνομα:	110720101839.jpg 
Προβολές:	1891 
Μέγεθος:	57,9 KB 
ID:	215762

γιατι δεν βάζεις δύο πλαστικά πορτοκαλί κολωνάκια, βιδωτά στο έδαφος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    γιατι δεν βάζεις δύο πλαστικά πορτοκαλί κολωνάκια, βιδωτά στο έδαφος?
    ...δεν ξερω......επιτρεπεται? , η μετα απο κανεναν ''καλοθελητη'' που θα τηλεφωνησει στον δημο θα εχω προβλημα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ...δεν ξερω......επιτρεπεται? , η μετα απο κανεναν ''καλοθελητη'' που θα τηλεφωνησει στον δημο θα εχω προβλημα?
    στη θέση σου, θα ρωτούσα και τον δήμο
    καλοθελητές, πάντα υπάρχουν

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Tυπικά δεν δικαιούσαι να καταλαμβάνεις μερος του πεζοδρομίου, ουτε να σου αφήνουν χώρο.
    Αν βάλεις μια ραμπίτσα μπορεί να λυθεί το πρόβλημά σου, αλλά θα είσαι παράνομος και μπορεί να σου την κάτσουν.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Re: 80 εκατοστα ρεεεεε!!!

Προσφατα νοικιασα ενα ισογειο στην πανω γειτονια σε απιστευτα καλη τιμη , με σκοπο να παρκαρω τις μοτοσυκλετες μου (συντομα η οικογενεια θα αποκτησει και το 3ο μελος της εν ονοματι eliminator!) , και τελος παντων δεν μπορουσε να συνεχιστει αλλο η καταληψη πεζοδρομιου που ειχα κανει τελευταια.....

Περα απο το ασφαλες parking (οχι μονο απο κλεφτες αλλα και απο καιρικες συνθηκες) , θα μπορω να μαστορευω και πανω στα μηχανακια μου καθως το καλοκαιρι τελειωσε και μαζι του τα ψεματα..... και δεν θα μπορω να βιδωσω ουτε μια βιδα οταν θα βρεχει!

....το θεμα τωρα ειναι το εξης: θελω μπροστα απο την πορτα του γκαραζ ελευθερο χωρο περιπου 80cm (οσο ειναι η πορτα - αλλα και το τιμονι του virago)...

Bεβαια δεν βλεπω φως , καθως με το αυτοκολλητο ''Ρ'' στην πορτα δεν εδειξε να ευαισθητοποιειται κανενας να αφησει λιγο χωρο (πηγα χτες 3 φορες και ειδα 3 διαφορετικα αυτοκινητα να κλεινουν την εισοδο.....

Μετα εβαψα το πεζοδρομιο με τροπο ωστε και ο πιο βλαξ να καταλαβει οτι ο χωρος χρησιμοποιειται σαν parking (παλι τα ιδια) , θα δειτε και σε φωτο....

...στο διπλα σπιτι υπαρχουν ατομα με εδικες αναγκες που ανεβοκατεβαινουν τις σκαλες με ηλεκτρικο αναβατοριο , και απο οτι καταλαβα μετα απο συνομιλια και αυτοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα...(!)

Τωρα εβαλα αγγελια μπας και βρεθει κανα παρατημενο μηχανακι με πινακιδα να βαζω με τετοιο τροπο μπροστα απο την πορτα , ωστε να μην μπορει να μπει αυτοκινητο.

........το αξιοσημειωτο ειναι οτι η περιοχη ΔΕΝ ειναι πυκνοκατοικοιμενη , και δεν εχει προβλημα ιδιαιτερο με το παρκαρισμα!

Υποθετω οτι αρκετοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα.....το εχει λυσει κανεις? (με πολιτισμενη μεθοδο)

...καμια ιδεα?
    φίλε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ, λύση δεν έχω βρει παρά μόνο να αφήνω το παπί του αδερφού μου μπροστά ακριβώς, ό,τι άλλο έχω δοκιμάσει δεν δούλεψε και μόνο τα νεύρα μου χάλαγα. Σκέφτηκα να βάλώ 2 κολονάκια δεξιά και αριστερά από το χώρο του parking όπως έχουν κάνει και άλλοι αλλά είναι παράνομο και δεν το έκανα γιατί θέλω όσο μπορώ να είμαι σωστός.

Υ.Γ. έχω κάνει μια μικρή ραμπίτσα αναγκαστικά γιατί είναι ψηλό το πεζοδρόμιο και θα έσπαγαν τα μηχανάκια (με λούκι από κάτω για να περνάει το νερό) που παίζει να είναι και αυτό παράνομο αλλά δεν γινόταν αλλιώς αλλά στα @@ τους την καβαλάγανε και αυτή μόνο με το παπί λύθηκε το πρόβλημα που δυστυχώς δεν είναι και μόνιμο γιατί ο αδερφός μου το χρησιμοποιεί που και που

Μπορείς να βάλεις κανένα πράσινο πλαστικό κάδο σκουπιδιών ακριβώς μπροστά στην είσοδο του γκαράζ που και χώρο για να περνάνε οι μηχανές θα αφήνει αλλά και δεν θα χωράει αμάξι τόσο εύκολα τουλάχιστον.

Υπάρχει βέβαια και το θέμα της υγιεινής αν τιγκάρει ο κάδος ή έχει καμιά απεργία..
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Aν η άδεια χρήσης του χώρου είναι ''χώρος στάθμευσης'' μπορείς μέχρι και γερανό να φέρεις...
    Αλλιώς, με κολωνάκια, κώνους κλπ, μέχρι και μπελά βρίσκεις αν ''σκοντάψει'' κάποιος εκεί...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Re: Re: 80 εκατοστα ρεεεεε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    .....Υ.Γ. έχω κάνει μια μικρή ραμπίτσα αναγκαστικά γιατί είναι ψηλό το πεζοδρόμιο και θα έσπαγαν τα μηχανάκια (με λούκι από κάτω για να περνάει το νερό) που παίζει να είναι και αυτό παράνομο αλλά δεν γινόταν αλλιώς αλλά στα @@ τους την καβαλάγανε και αυτή μόνο με το παπί λύθηκε το πρόβλημα που δυστυχώς δεν είναι και μόνιμο γιατί ο αδερφός μου το χρησιμοποιεί που και που

Εχω ηδη αγορασει το λουκι και περιμενω να ......φυγουν τα αυτοκινητα απο μπροστα για να ριξω τσιμεντο να κανω την ραμπα......(!)
    Απο παλιοτερη εμπειρια που εχω με ''λουκια'' , ξερω οτι πανε και παρκαρουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ απο πανω!....ελεος!

...το θεμα ειναι να αφηνουν την εισοδο ελευθερη , αυτο ειναι δευτερευον.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    Aν η άδεια χρήσης του χώρου είναι ''χώρος στάθμευσης'' μπορείς μέχρι και γερανό να φέρεις...
    Αλλιώς, με κολωνάκια, κώνους κλπ, μέχρι και μπελά βρίσκεις αν ''σκοντάψει'' κάποιος εκεί...
    +1
    Kai 8elei idiki adia ...an evaze o ka8enas etsi kolonakia klp....exo sto spiti mou stin A8ina 2 pou exoun kanei katalipsi me autes tis mlkies kai exoun faei ton xoro gia +3 autokinita parking
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    στη θέση σου, θα ρωτούσα και τον δήμο
    καλοθελητές, πάντα υπάρχουν
    παλιοτερα ειχα προβλημα με κατι γειτονες εδω στο σπιτι , επειδη ανεβαινα απο το πεζοδρομιο που ηταν στην δικη τους ''μερια'' (ηταν πιο χαμηλο) και αυτοι κατηγγειλαν στον δημο το συμβαν...

(τους δημιουργουσα φανταζομαι τεραστιο προβλημα που διενυα 2 μετρα απο το ''τσιφλικι'' τους μεχρι να φτασω στην εισοδο μου...)

Αυτοι οι ρουφιανοι μου εκαναν καταγγελια , και μου ηρθε μια ειδοποιηση απο τον δημο οτι...-ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ- ....αν δεν μπορουσα να κανω μια ραμπα μονος , μπορουσαν να την κανουν αυτοι (ΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ) για εμενα στο δικο μου πεζοδρομιο!!

...τεσπα σκεφτηκα για να λεει ετσι η δημοτικη αρχη , την αλλη μερα εκανα την τσιμεντοραμπα και ησυχασα (και απο τοτε ουτε καλημερα με τους καφρους!)

Για οσους ειναι δυσπιστοι εχω κρατησει την ειδοποιηση!!

...και βεβαια κατα καιρους -αν και στροφη λεωφορειου- , βρισκοντουσαν διαφοροι πανιληθιοι και παρκαραν πανω στην ραμπα (τους τα παιρνει βεβαια γερανος απο εκει - οχι για την ραμπα , αλλα επειδη δεν στριβει το λεωφορειο)....

...βεβαια αυτη ειναι μια αλλη ιστορια.....

Re: Re: Re: 80 εκατοστα ρεεεεε!!!

Εχω ηδη αγορασει το λουκι και περιμενω να ......φυγουν τα αυτοκινητα απο μπροστα για να ριξω τσιμεντο να κανω την ραμπα......(!)
    Απο παλιοτερη εμπειρια που εχω με ''λουκια'' , ξερω οτι πανε και παρκαρουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ απο πανω!....ελεος!

...το θεμα ειναι να αφηνουν την εισοδο ελευθερη , αυτο ειναι δευτερευον.
    στη δική μου περίπτωση την καβαλάνε όλη και δεν αφήνουν την είσοδο ελεύθερη φίλε μου, άμα είσαι ζώο είσαι ζώο δυστυχώς

εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν από τους γείτονες και δεν θα μου έφερνε κανένας αστυνομία αν έβαζα βιδωτούς κώνους αλλά απλά δεν θέλω εγώ να το κάνω γιατί δεν το θεωρώ σωστό.

το δικό μου πρόβλημα λύθηκε μόνο με το παπάκι, αν εσύ βρεις καλύτερη λύση θα χαρώ να την ακούσω μπας και μπορέσω και την εφαρμόσω και εγώ

Re: Re: Re: Re: 80 εκατοστα ρεεεεε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    , αν εσύ βρεις καλύτερη λύση θα χαρώ να την ακούσω μπας και μπορέσω και την εφαρμόσω και εγώ
    ...κατσε παρακολουθα την κουβεντα τοτε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...μπορει να βγει κατι , που ξερεις αδερφε!

(αν βρεθει λυση δεσμευομαι να ποσταρω με φωτο και κειμενο αναλυτικα!)

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το Κρανοσ Ρεεεεε!
    από powerphot στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2004, 23:45
  2. τι τακακια ρεεεεε
    από Spazz στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 13:47
  3. Ρεεεεε θα παμε;