κόμπλεξ βλέπω....
Η αγορά μηχανής δεν νομίζω να έχει να κάνει με επίδειξη πλούτου , μιας και οι πιο ακριβές έχουν ένα ταβάνι γύρω στα 20-22.000… όσο ένα μεσαίο αυτοκίνητο…
Η αγορά μηχανής έχει να κάνει με επίδειξη του ΤΙ θα ήθελα να κάνω με την μηχανή ή το ΠΟΣΟ γρήγορος / ταξιδιάρης / χωμάτινος κ.λ.π. είμαι , άσχετα αν δεν έχω καμία δυνατότητα…
Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος αριθμός αναβατών έχει μηχανές οι οποίες έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες από τους ίδιους ή είναι υπερβολικές για τις πραγματικές τους ανάγκες …
δεν καταλαβαινω,ειλικρινα, τι εννοειτε με την λεξη "κενο"Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με τον AVATOS... όσο για τα υπολοιπα πράγματα που έτσι και αλλιώς αγοράζουν... ναι.. με μια διαφορά όμως... δεν κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Ούτε αποτελεί επιχείρημα οτι η κατοχή τους , εισάγει και τον ιδιοκτήτη τους σε μια "ιδιαίτερη" τάξη στον δρόμο.
Πόσες φορές δεν έχετε φρίξει απο αυτά που ακούτε απο "νεόπλουτους" αναβάτες, μηχανών που το μεγαλύτερο τους ταξίδι δεν ξεπερνάει τα 100-200ΚΜ;... και αυτά μέσα στον νομό Αττικής;...
Όσον αφορά το αν το φαινόμενο εξαλείφθηκε... χμ... επιτρέψτε μου να έχω μια διαφορετική εντύπωση. Μειώθηκε ίσως... οχι εξαλείφθηκε!
Gandalf![]()
ολοι ξερουμε τυπαδες που ειναι με μηχανη ετοιμη να παει Βλαδιβοστοκ και πηγαινουν μεχρι την εφορια.το ιδιο συμβαινει με τα suv που αρχισαν ως οχηματα για εκτος δρομου χρηση που πανε καλα και στον δρομο και τωρα πια,πολλα δεν ειναι καν 4x4.εμενα δε με ενοχλει,καθως με το που ξενερωσουν τα σκοτωνουν και βρισκεις μηχανη αχρησημοποιητη με 2-3.000 κατω
ασε που οι περισσοτεροι,δεν ξερουν ποσο κοστιζει μια μηχανη ενω με τα αυτοκινητα πανω-κατω καταλαβαινεις(μεγεθος,πολυτελεια,δεικτες bling),ετσι δε πουλας και πολυ μουρη
αν πεις στον παππου μου(παλιος μηχανοβιος,bmw κλασσικη κλπ) πως παιρνεις ενα ςς με 15.000 χλμ θα πει αμεσως "μα με τοσα παιρνεις αμαξι",γεματος εκπληξη
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Εγω παλι δεν αντεχω την νοοτροπια "...ειναι περισσοτερο απο αυτο που χρειαζονται..."
Αμα ειναι ετσι να μενουμε σε 5 τ.μ. και να τρωμε ψωμ και νερο , τα υπολοιπα ειναι περιττα.
Ο αλλος γουσταρει να εχει 14.000cc αυτοκινητο να το γυαλιζει ολη μερα και να κανει μια φορα το μηνα το τετραγωνο.
Πρεπει να παει σε αγωνες drag ή να κανει το γυρο του κοσμου για να δικαιολογησει (αλήθεα ? σε ποιον ? ) την κατοχη του ???
![]()
στην εφοριαΑρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Εγω παλι δεν αντεχω την νοοτροπια "...ειναι περισσοτερο απο αυτο που χρειαζονται..."
Αμα ειναι ετσι να μενουμε σε 5 τ.μ. και να τρωμε ψωμ και νερο , τα υπολοιπα ειναι περιττα.
Ο αλλος γουσταρει να εχει 14.000cc αυτοκινητο να το γυαλιζει ολη μερα και να κανει μια φορα το μηνα το τετραγωνο.
Πρεπει να παει σε αγωνες drag ή να κανει το γυρο του κοσμου για να δικαιολογησει (αλήθεα ? σε ποιον ? ) την κατοχη του ???
![]()
![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Ρε Γκάνταλφ ειλικρινά, είσαι 6 χρόνια στο φόρουμ. πόσες φορές έχει γίνει αυτή η κουβέντα?...
να πώ ότι ήταν κανάς νέος...![]()
το μέγεθος του πέους είναι αντιστρόφως ανάλογο με το μέγεθος του οχήματος που χρησιμοποιεί ο κάτοχος του.
το συγκεκριμένο ισχύει για τα κουτιά και για τους περισσότερους κατόχους μοτοσυκλετών BMW άνω των 1000 κυβικών χωρίς να λείπουν και οι εξαιρέσεις βεβαίως βεβαίως (μην πέσουν και μας φάνε κιόλας)![]()
![]()
![]()
κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι ισχύει για τις μοτοσυκλέτες ως ένδειξη πλουτισμού καθότι δεν είναι τόσο ακριβές, και ο καθένας μπορεί να έχει μία ακριβή μοτοσυκλέτα χωρίς να σημαίνει ότι έχει πολλά χρήματα.
υπάρχει κανένας με ελικόπτερο ή liar jet εδώ???![]()
![]()
Ζεύκας... ε και τι έγινε που έχει ξαναγίνει η κουβέντα; ... πάντα κάτι καινούριο βρίσκεις να πείς και να σχολιάσεις σε τέτοια θέματα μοτο-φιλοσοφίας... άσε που είναι και σχετικό για το moto.gr σε αντίθεση με ενα άλλο σωρό που χαζολογάμε εδώ.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
[B]το μέγεθος του πέους είναι αντιστρόφως ανάλογο με το μέγεθος του οχήματος που χρησιμοποιεί ο κάτοχος του.
και ελεγα γιατι καθε φορα που καβαλαω το 50αρακι τον ψαχνω :rotflmao:
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
το μέγεθος του πέους είναι αντιστρόφως ανάλογο με το μέγεθος του οχήματος που χρησιμοποιεί ο κάτοχος του.
![]()
![]()
αμα το ψαχνεις με το 50ρι , με μεγαλυτερα κυβικα ....αλλαζεις φύλο ?![]()
(κατα πως λέει ο VIRUS...)
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
[B]σε αυτή την περίπτωση πρόσεχε πολύ μην τον πατήσεις με την ΡόδαΑρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
πολύ επίπονο έχω και ένα 125ρι και ξέρω
σε σένα με 50ρι είναι ακόμα πιο δύσκολα, θα χρειαστείς μια θήκη να τον ακουμπάς στο πλάι της μηχανής:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
![]()
![]()
αμα το ψαχνεις με το 50ρι , με μεγαλυτερα κυβικα ....αλλαζεις φύλο ?![]()
(κατα πως λέει ο VIRUS...)
![]()
οχι ρε συ![]()
με το 1000αρι "ανεβαζω" τις μπαρες στα διοδια![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
H ένδειξη επίδειξης νεοπλουτισμού έρχεται απο την γενική εικόνα και οχι μόνο απο το κόστος της μηχανής που όπως είπαμε δεν είναι και τόσο απαγορευτικό σαν γενική εικόνα.
Το να έχεις δηλαδή μια μηχανή 950-1300cc, εξοπλισμένη ώς εκεί που δεν πάει... και να την οδηγείς με εμφάνιση καφετέριας (γυαλί μαύρο/μάσκα, άνευ κράνους, ζελέ-μαλί κτλ... ) με το ενα χέρι στο κινητό ή handsfree και γενικά μια εικόνα που όλοι έχουμε δεί, ειδικά το καλοκαίρι... και να κοιτάει κάποιος (ξέρετε το βλέμμα .. δεν είναι εύκολο να το περιγράψω με λόγια).. κτλ κτλλ... αυτά είναι τα δέιγματα που αναφέρω.
Και πάλι .. δεν θα με ,ας πούμε, ..."προκαλούσε" μιας και οτι θέλουν ας κάνουν. Είναι όμως οτι απο την στιγμή που καβαλούν την μοτοσυκλέτα , ξαφνικά γίνονται Rossi ή οδηγοί τεθωρακισμένων και έχουν ακριβώς την ίδια νοοτροπία οδήγησης όπως έχουν ώς εικόνα επίδειξης. Επιπλέον αυτών... είναι πλέον στο δικό τους μυαλό "ανώτεροι μοτοσυκλετιστές".
χμμμμ....![]()
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
οχι ρε συ![]()
![]()
![]()
ρε συ... αναποδα τα λεει ο CIRUS...
![]()
![]()
από πόσα μέτρα μακριά???Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
οχι ρε συ![]()
![]()
![]()