Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 73

Θέμα: Αγορά μοτοσυκλέτας ώς επίδειξη πλούτου .... αμπελοφιλοσοφική μοτοκουβέντα.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    H ένδειξη επίδειξης νεοπλουτισμού έρχεται απο την γενική εικόνα και οχι μόνο απο το κόστος της μηχανής που όπως είπαμε δεν είναι και τόσο απαγορευτικό σαν γενική εικόνα.

Το να έχεις δηλαδή μια μηχανή 950-1300cc, εξοπλισμένη ώς εκεί που δεν πάει... και να την οδηγείς με εμφάνιση καφετέριας (γυαλί μαύρο/μάσκα, άνευ κράνους, ζελέ-μαλί κτλ... ) με το ενα χέρι στο κινητό ή handsfree και γενικά μια εικόνα που όλοι έχουμε δεί, ειδικά το καλοκαίρι... και να κοιτάει κάποιος (ξέρετε το βλέμμα .. δεν είναι εύκολο να το περιγράψω με λόγια).. κτλ κτλλ... αυτά είναι τα δέιγματα που αναφέρω.

Και πάλι .. δεν θα με ,ας πούμε, ..."προκαλούσε" μιας και οτι θέλουν ας κάνουν. Είναι όμως οτι απο την στιγμή που καβαλούν την μοτοσυκλέτα , ξαφνικά γίνονται Rossi ή οδηγοί τεθωρακισμένων και έχουν ακριβώς την ίδια νοοτροπία οδήγησης όπως έχουν ώς εικόνα επίδειξης. Επιπλέον αυτών... είναι πλέον στο δικό τους μυαλό "ανώτεροι μοτοσυκλετιστές".

χμμμμ....
    Το να έχεις δηλαδή μια μηχανή 950-1300cc, εξοπλισμένη ώς εκεί που δεν πάει... και να την οδηγείς με εμφάνιση καφετέριας (γυαλί μαύρο/μάσκα, άνευ κράνους, ζελέ-μαλί κτλ... ) με το ενα χέρι στο κινητό ή handsfree και γενικά μια εικόνα που όλοι έχουμε δεί, ειδικά το καλοκαίρι... και να κοιτάει κάποιος (ξέρετε το βλέμμα .. δεν είναι εύκολο να το περιγράψω με λόγια).. κτλ κτλλ... αυτά είναι τα δέιγματα που αναφέρω.
    καλα αυτο και εμενα μου την δινει...ειδικα οταν βλεπω BMWδακιες με αυτες τις βαλιτσες ...tech πανω στην μηχανη οταν ειναι μεσα στην πολη και παει να χωθει με τον δεινοσαυρο αναμεσα απο αυτοκινητα...
    Αυτο παλι ομως δεν μου κανει για επιδειξη πλουτου οσο για να λανσαρει ενα στυλακι κατι μεταξι Ιντιανα Τζουνς,Γιαπι στο γκομενακι της καφετεριας η της δουλειας η ακομα και να μην το εχει καταλαβει οτι "δειχνει καπως"
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Το να έχεις δηλαδή μια μηχανή 950-1300cc, εξοπλισμένη ώς εκεί που δεν πάει... και να την οδηγείς με εμφάνιση καφετέριας (γυαλί μαύρο/μάσκα, άνευ κράνους, ζελέ-μαλί κτλ... ) με το ενα χέρι στο κινητό ή handsfree και γενικά μια εικόνα που όλοι έχουμε
    στα Χανιά.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    σεμνααααααααα. θα μας κοψουν.

στο θεμα μας τωρα. εγω νομιζω οτι υπαρχουν δυο οπτικες γωνιες στο καθε θεμα.
    δηλαδη καποιος πιτσιρικος βλεπει εναν 35-40 με ενα 1000 και σκεφτεται που το πας ρε θειο? αρε που πεφτουν τα καλα εργαλεια σε λαθος χερια....
    -τωρα το αν ισχυει αυτο ειναι αλλη μεγαλη συζητηση.
    -το ιδιο θα μπορουσε να σκεφτει βλεποντας τον 35-40 με μια ωραια γυναικα.
    η ο 35-40 βλεποντας εναν 50+ με ενα ακριβο αμαξι η μηχανη.
    αντιθετα αν ο ιδιος πιτσιρικος με δει με την μηχανη θα πει (χωρις να με ξερει) το πηρε για την πλατεια.
    και αν την αλλη μερα με πετυχει με το πρα πρα, θα πει κοιτα ρε τι καβαλαει
    εν ολιγοις για να μην το κουραζω, δεν εχω αποψη για καποιους που απλα βλεπω στον δρομο χωρις να τους ξερω. μπορει καλιστα ο κουστουμιας που κραζουμε την κυριακη να ειναι πανω σε καποιο βουνο και μεις να κραζουμε εδω και να ξυνομαστε.
    εγω θα κραζω μονο οσους ξερω οτι οντως πηραν κατι για να το δει ο γειτονας η γκομενα και η πλατεια.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    σεμνααααααααα. θα μας κοψουν.

στο θεμα μας τωρα. εγω νομιζω οτι υπαρχουν δυο οπτικες γωνιες στο καθε θεμα.
    δηλαδη καποιος πιτσιρικος βλεπει εναν 35-40 με ενα 1000 και σκεφτεται που το πας ρε θειο? αρε που πεφτουν τα καλα εργαλεια σε λαθος χερια....
    -τωρα το αν ισχυει αυτο ειναι αλλη μεγαλη συζητηση.
    -το ιδιο θα μπορουσε να σκεφτει βλεποντας τον 35-40 με μια ωραια γυναικα.
    η ο 35-40 βλεποντας εναν 50+ με ενα ακριβο αμαξι η μηχανη.
    αντιθετα αν ο ιδιος πιτσιρικος με δει με την μηχανη θα πει (χωρις να με ξερει) το πηρε για την πλατεια.
    και αν την αλλη μερα με πετυχει με το πρα πρα, θα πει κοιτα ρε τι καβαλαει
    εν ολιγοις για να μην το κουραζω, δεν εχω αποψη για καποιους που απλα βλεπω στον δρομο χωρις να τους ξερω. μπορει καλιστα ο κουστουμιας που κραζουμε την κυριακη να ειναι πανω σε καποιο βουνο και μεις να κραζουμε εδω και να ξυνομαστε.
    εγω θα κραζω μονο οσους ξερω οτι οντως πηραν κατι για να το δει ο γειτονας η γκομενα και η πλατεια.
    Εισαι περα για περα λαθος.
    Ακυρωνω ολο σου το ποστ με μια και μονο ερωτηση.

Πως αλλιως θα περασει η Παρασκευη βρε ?

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εισαι περα για περα λαθος.
    Ακυρωνω ολο σου το ποστ με μια και μονο ερωτηση.

Πως αλλιως θα περασει η Παρασκευη βρε ?

φαγαμε γκολ
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    dikaioma του καθενοος τη μοτο του να την κανει οτι θελει...

αλλοι τη βρισκουν με τα γκαζια, αλλοι με το στριψιμο, αλλοι με την επιδειξη, αλλος γουσταρει να το βλεπει να γυαλιζει στην καφετερια...που ειναι το κακο?

εγω μονο καλο βλεπω απο αυτη την ιστορια...οτι η αγορα γεμιζει απο μεταχειρισμενα σε κατασταση βιτρινας...ειδικα τωρα με τους δυσκολους καιρους, αν εχεις ευρα, μπορει ςνα παρεις μια ολοκαινουρια μηχανη, ελαχιστα χρησιμοποιημενη, στη μιση τιμη απο την αρχικη της αξια

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    εγω μονο καλο βλεπω απο αυτη την ιστορια...οτι η αγορα γεμιζει απο μεταχειρισμενα σε κατασταση βιτρινας...ειδικα τωρα με τους δυσκολους καιρους, αν εχεις ευρα, μπορει ςνα παρεις μια ολοκαινουρια μηχανη, ελαχιστα χρησιμοποιημενη, στη μιση τιμη απο την αρχικη της αξια
    σωστός, αλλά τα ευρά δεν υπάρχουν γαμώτο

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Καταναλωτισμός λέγετε το φαινόμενο και προφανός χτύπησε και τον χώρο της μηχανής όταν αυτή έγινε κοινωνικά αποδεκτή και ξέφυγε από το περιθώριο...τσαντάκια, αλήτη, μηχανόβιε....
    Κατά τα άλλα υπάρχουν πάρα πολλές κατηγορίες "μοτοσυκλετιστών" και είναι λάθος να βάλουμε ταμπέλες έτσι χαλαρά...
    Μηχανή κάποτε αγόραζαν λίγοι που οι περισσότεροι γούσταραν και ήξεραν τι έπερναν, τώρα μηχανή παίρνουν πολλοί χωρίς όμως οι περισσότεροι να έχουν και το πάθος και τη θέρμη των λίγων παλιών...
    Δεν θα έλεγα ότι προσπαθουν να κάνουν επίδειξη πλούτου όσο προβολή μιας εικόνας που νομίζουν ότι σου δίνει η μηχανή... κουλ, μοντέρνου, ελέυθερου, easy rider ρε παιδί μου... Έτσι δηλώνουν "μηχανόβιοι" άνθρωποι που αγόρασαν μια μηχανή και την κυκλοφορούν ελάχιστα...ή άνθρωποι που χρειάζονταν "παπί" και πήραν χιλιάρι...
    Αυτιά αν και το θέμα είναι ανεξάντλητο...

Αν πάντως θες να εκτιναχθεί σε δημοτικότητα και αναγνωσιμότητα το θρεντ μπορούν να τεθούν τα εξής ερωτήματα...
    Πόσα χλμ κάνει ο καθένας από εμάς κάθε χρόνο πάνω σε 2 ρόδες, πόσα πάνω σε 4 και αν αξιοποιεί την μηχανή του για την δουλειά που φτιάχτηκε πέρα από την καθημερινή του μετακίνηση...(πίστα πάει, χώμα μπαίνει, ταξίδια κάνει, βόλτες χαλαρές και όμορφες πηγαίνει και άλλα τέτοια όμορφα μη καθημερινά....) ;;;????
    Πάντα όρθιοι
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ο πανος εχει δικιο

ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει .. κ αν δε φοραει κρανος προβλημα του στην τελικη

το αποτελεσμα βεβαια ισως ειναι λιγο αντιαισθητικο αλλα ουσιαστικα δν ενοχλει κανενα

εμενα με πειραζει οταν ανθρωπος που ξερω πεταει τα λεφτα του γι αυτο το λογο κ δν ειναι οτι περισσευουν κιολας. κ προσπαθω να του προτεινω τουλαχιστον εναλλακτικες του τυπου αντι να δωσεις το cbr του 05 να παρεις του 10 πηγαινε κανα ταξιδι γυρνα την ευρωπη ή την αμερικη ή κανε κατι τελος παντων αλλιως θα πανε χαμενα .. αλλα δε μ ακουει

αλλοι τη βρισκουν με τα γκαζια, αλλοι με το στριψιμο, αλλοι με την επιδειξη, αλλος γουσταρει να το βλεπει να γυαλιζει στην καφετερια...που ειναι το κακο?

+ όλα !!

Έτσι ακριβώς είναι.

Τι με νοιάζει εμένα αν ο τυπάκος έσκασε 20000 για να πάει Ομόνοια-Κολωνάκι? Εγώ του την πλήρωσα?
    Ευκαιρίες υπάρχουν πολλές, το θέμα όπως λέει κι ο cirus είναι να μπορέσεις να τις εκμεταλευτείς.

Εγώ επί πολύ καιρό θαύμαζα μια μηχανή, και βρήκα μία σε εξαιρετική κατάσταση και υπερβολικά συμφέρουσα τιμή. Πουλάω τη δική μου και την αγοράζω.
    Λιγότερα από τα μισά χρήματα που κοστίζει καινούργια και που σίγουρα δεν θα τα έδινα ποτέ.

Όλα στο γούστο του καθενός κρίνονται.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Eγω παλι το βλεπω λιγο διαφορετικα το ολο θεμα.

Οταν εχεις να κανεις μια αποσταση μεσα στην πολη καλυτερα να την κανεις με μια χαρλεϋ παρα με ενα smart.
    Oταν σου αρεσει και σε φτιαχνει μια μηχανη (και εχεις και την οικονομικη δυνατοτητα να την παρεις) ΠΑΡΤΗΝ.
    Αν γουσταρεις μια ss για να κανεις καθε μερα δυο τετραγωνα απο το σπιτι σου παρτην και γραψτους ολους στα @@ σου.
    Εξαλλου αν η αγορα που θα κανεις αποδειχτει λαλακια το αγγουρι στον δικο σου κ@λ@ θα μπει και σε κανενος αλλου.
    Οι αλλοι το πολυ πολυ να λιγουρευονται αυτο που εχεις εσυ και δεν μπορουν να το αποκτησουν.

(Πολυ θα γουσταρα να εχω και μια ADV 1200 και ενα ΚΤΜ 990)
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos

Ναι αλλα και την δικια σου θα την πουλησεις στην μιση αξια!
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Ναι αλλα και την δικια σου θα την πουλησεις στην μιση αξια!

μα το θεμα ειναι οτι εγω δε σκεφτομαι να την πουλησω...ουτε προκειται να το κανω

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    (Πολυ θα γουσταρα να εχω και μια ADV 1200 και ενα ΚΤΜ 990)
    Moderator στις διαμάχες χρειαζόμαστε;

Κι εγώ πάντως κανένα θέμα με κανένανε, ότι θέλεις παίρνεις. Δεν κόλλησα ποτέ, ούτε καν με αυτούς που λέτε "εποχιακούς" αν και για να πω την αμαρτία μου αρκετές φορές έκρινα. Όχι σκληρά απλά αναφέρθηκα.. σε ποιους; Σ'αυτούς που λένε "GS" και γεμίζει το στόμα τους σαν να λένε "μπουγάτσα Σαλλλονικιώτικη μαζί με Τερκενλοτσούρεκο" στην ίδια λέξη, με τρόπο που ξεχειλίζει το στόμα κρέμες και σοκολάτες δεξιά κι αριστερά κι όμως δεν το κλείνουν γιατί πρέπει να βγει γεμάτο απο'κεί μέσα και το "G" αλλά και το "S"...

Επίσης μου την ψιλοσπάνε αυτοί που δεν χαιρετούν, άκυρο με το θέμα βέβαια αλλά είπαμε, Παρασκευή..

οποιος απο σας καβαλαει μεγαλο-ακριβο μοτοσακο-αυτοκινητο και δεν φουσκωνει απο μεσα του σαν παγωνι οταν τον κοιτανε οι αντρες με ζηλια και οι γκομενες με θαυμασμο,ειναι ο μεγαλυτερος ψευτης του πλανητη...

εγω παντως,οποτε μου συμβαινει καμαρωνω σαν γυφτικο σκεπαρνι...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι άλλο? προτάσεις για αγορά μοτοσυκλέτας
    από Aboulafia στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 10:04
  2. Γνώμες για αγορά μοτοσυκλέτας
    από crywolf74 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 00:24
  3. Αγορα μοτοσυκλετας απο τα 19
    από nmk_extreme στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 20:58
  4. Αγορά μοτοσυκλέτας μετρητοίς
    από R6_06 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 15:44
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 14:39