Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 72 από 72

Θέμα: Μέρκελ: «Αποτύχαμε με τους μετανάστες»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Όλοι στο ίδιο καζανι βράζουμε. Όλες οι χώρες που αναφέρεις είναι θυματα μεγάλων δυνάμεων και η ελλάδα είναι σύμμαχος των δυτικών δυνάμεων αναγκαστικά αφου πρώτα υπήρξε θύμα τους. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Κι άν δεν ήταν αυτές οι δυνάμεις θα ήταν κάποιες άλλες κι αν δεν ηταν αυτοί τα θύματα θα είμαστε εμείς.
    Όπως και να χει καλητερα να σε βατευει το μεγάλο κεφάλαιο και η δύση παρα ο καθε λεχρίτης μαυρος. Στην τελικη τρώμε και μεις κανενα ψαχνό. Με τον ιδρώτα του προσώπου μας βέβαια.
    Άρα πρέπει να τιμωρηθούμε επειδή είμαστε στο Νάτο? Αυτό λες? Πρέπει να πληρώσουμε τα σπασμένα όλης της Ευρώπης εδώ και 4 αιώνες και της Αμερικής για τον τελευταίο αιώνα. Μάλιστα.

Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Οτι εγω σου απαντησα ενω εσυ απλα δεν εχεις κανενα φιλο Πακι αλλα παρολα ταυτα μπλαμπλαδιαζεις με θεωριες δηθεν επαναστικες της Πραβδα και του Ριζοσπατη....
    Στο Αμερικα επεσε πολυ πλυσιμο σε πιατα,ολοι περασαν οχι με βαρκουλες αλλα με πλοια και χαρτια σε ενα νησακι προθαλαμο και καραντινα το γνωστο Ελις Αιλαντ...αυτα δεν ξερω αν στο εχουν πει...
    Για να φυγουν στην γερμανια περναγαν απο γιατρους και αλλα ΧΑΡΤΙΑ που χρειαζοντουσαν...ενα απο τα λιγα αλλα καλα ντοκ της ΕΡΤ.
    Μαφια δεν ειναι 50 ατομα...μαφια ειναι εκατονταδες ατομα...τωρα ονομαζεις μαφια 50 ατομα σε εναν πλυθησμο !?στην Σουηδια επειδη εχω φιλους εκει...εκει χωρις χαρτια ΔΕΝ φτανεις και εκει εχουν νομους,εχεις δει εκει Πακιδες η Αφγανους η οτι ναναι απο ανατολη και Ασια να κατουρανε/χεζουν/χτυπιουνται?...και ΕΔΩ δεν μιλαμε για 50 ατομα αλλα για 2.000.000 μεταναστες που ουτε οι μισοι απο αυτους δεν δουλευεουν η και αν δουλευουν δεν ειναι νομιμιμοι σε μια χωρα των 10.000.000!!!
    Στην Αυστραλια το λεω παλι αλλα μαλλον ΔΕΝ διαβαζεις πριν απαντησεις ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ εισαι κατι απο αυτο που θελουν συγκεκρημενο!!!
    Σου εδωσα και το πιο δυνατο παραδειγμα των Εμιρατων οτι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΛΟΥΝ που ειναι και ομοθρησκοι!!!

Δεν αντιφασκω σε τιποτα...για την Ιταλια,Βελγιο,Αυστρια ενας λογως που τους ψηφησαν βασικος ηταν ακριβος αυτο οτι θα διωξουν αυτους που μαζευουμε εμεις...
    Και τελος εγω δεν εφερα κανενα Πακι η οτι αλλο και ουτε ζητησα να ερθουν εδω και ουτε φταιω για τα μυαλα που κουβαλανε η την ατυχια τους οπως θελεις πεστο ...αντιθετα ειμαι υπερ του να φτιαξουν και αυτη την ζωη τους στις πατριδες τους,ειμαι εναντιον της δικτατοριας και του μεσαιωνα που εχουν τα τελευταια 1500 χρονια
    εσυ απαντησες το πως φανταστηκες οτι το ειπανε.δεν απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα.αλλο τοσο σου απαντησα και εγω σε μια ερωτηση τρομερα αστεια.''εχεις φιλο πακιστανο?''οχι ρε φιλε δεν ετυχε.οπως δεν ετυχε να εχω φιλο ιαπωνα,αμερικανο,κινεζο κλπ...βαριεμαι να γραφω.ειναι αυτο ερωτηση για να βγαλεις συμπερασμα???τουλαχιστον αστειο κατ εμε.παμ παρακατ.
    σου ειπα για τους ελληνες μεταναστες του εξωτερικου και μου απαντας οτι εχεις φιλους στη σουηδια που αν δεν εχεις χαρτια δεν πας (ναι αυτος ειναι ο νομος,το ιδιο ισχυει και εδω) αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν μεταναστες οι οποιοι ειναι εκει χωρις χαρτια (και αυτο ισχυει παντου).ΕΙΔΙΚΑ για τη σουηδια να σε ενημερωσω οτι η μεγαλυτερη μαφια τις δεκαετιες 50-60 ηταν η ελληνικη.μετα μιλας για την γερμανια και παρακατω για αυστρια,ιταλια,βελγιο (αυτους δλδ που δηλωσαν οτι απετυχαν με τους μεταναστες) αυτο σημαινει φασκω και αντιφασκω (ειναι ο ορισμος βασικα).επισης το γεγονος οτι δεν βλεπεις εχει να κανει με την γκετοποιηση τους σε προαστια (αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι λυθηκε το προβλημα.απλα δεν το βλεπεις).
    αναρωτιεσαι αν εχω δει τοσους πακιστανους κλπ σε ολες αυτες τις πολεις.ναι,στον πυργο του αιφελ δεν εχει,ουτε στη γκαμλα σταν στη στοκχολμη,ουτε στην διονυσιου αεροπαγειτου ομως.εχει ομως στα προαστια του παρισιου,στη fitja και στο jordbro στη σουηδια (και σε πολλες αλλες περιοχες) και στην ευριπιδου (και σε αλλους δρομους και περιοχες) της αθηνας.εν ολιγοις στην προσπαθεια τους να ξεφυγουν απο την ανεχεια στις χωρες τους πηγαν αλλου μπας και καταφερουν τα εγγονια τους να ζησουν λιγο καλυτερα.οτι εκαναν και οι ελληνες οταν καθαριζαν τζαμια στη γεφυρα του μπρουκλιν (εξ ου και ''μπρουκλιδες'') (μαθαμε κατι και σημερα).

εν κατακλειδι,οπως αν κλεισεις το βιβλιο των μαθηματικων και να τη πεσεις στη τηλεοραση δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει το προβλημα,ετσι και αν διωξεις τους μεταναστες και τους αφησεις να ψοφησουν, χειροτερα και απο σκυλια στις χωρες τους, δεν σημαινει οτι θα παψουν να υπαρχουν καποιοι ανθρωποι, που σβηνουν χωρις καμια ελπιδα.αυτο εμενα μου ακουγεται τρομερα εγωιστικο και το θεωρω καταπτυστο,ανηθικο και βρωμερο.

δεν αρνουμαι το γεγονος οτι οι μεταναστες δεν αφομοιωνονται.ειναι γεγονος.αλλα φταιει ενα 5χρονο παιδι που δεν μπορει να λογαριθμισει η μηπως δεν ειναι η ωρα του?και οταν ερθει η ωρα του (δλδ παει 2α-3η λυκειου) και παλι δεν τα καταφερει θα φταιει αυτο η μηπως ο καθηγητης του ειναι ανικανος να του δειξει πως θα πρεπει να το κανει?
    ειναι δυνατον λοιπον να εχεις φυγει κυνηγημενος απο την αλλη ακρη του κοσμου,ρακενδυτος,με τα ποδια,πεινασμενος,τρομαγμενος,αγριεμενος κλπ και να σου ζηταω εγω να προαγεις με τον τροπο σου τον πολιτισμο μου (τον οποιο δεν γνωριζεις κιολας)?

μηπως τελικα απλα δεν θελουμε να δουμε το προβλημα ουσιαστικα αλλα βρισκουμε ηλιθιες δικαιολογιες για να δικαιολογησουμε την απανθρωπια μας και την αλητεια μας που μας ωθει στο να υποστηριξουμε την ευκολη λυση (''ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ'')??

λεω εγω τωρα...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Κάτσε ρε φίλε, δηλαδή πως ακριβώς η Ελλάδα είναι υπεύθυνη για την κατάσταση στο Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Αλγερία, την Αλβανία, την Ουκρανία , τη Γεωργία κτλ?
    συγκατοικουμε.στο σπιτι εχει ενα πακετο μακαρονια.τα μαγειρευουμε.εγω τρωω την κατσαρολα και εσυ δεν εχεις να φας.τι λες φταιω που εμεινες νυστικος?
    βαζουμε και εναν 3ο στο σπιτι.εγω τρωω τα 2/3 και εσυ το υπολοιπο 1/3.ο αλλος τρωει τα @@ του.εσυ φταις για το οτι ο 3ος της παρεας δεν εχει να φαει?

υ.γ.το εχουμε ξανασυζητησει οι 2 μας και εχουμε ξαναδιαφωνησει (ευτυχως πολιτισμενα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    συγκατοικουμε.στο σπιτι εχει ενα πακετο μακαρονια.τα μαγειρευουμε.εγω τρωω την κατσαρολα και εσυ δεν εχεις να φας.τι λες φταιω που εμεινες νυστικος?
    βαζουμε και εναν 3ο στο σπιτι.εγω τρωω τα 2/3 και εσυ το υπολοιπο 1/3.ο αλλος τρωει τα @@ του.εσυ φταις για το οτι ο 3ος της παρεας δεν εχει να φαει?

υ.γ.το εχουμε ξανασυζητησει οι 2 μας και εχουμε ξαναδιαφωνησει (ευτυχως πολιτισμενα)
    Είναι υπεραπλουστευμένο το παράδειγμά σου και δεν μπορείς να το αντιστοιχίσεις με την πραγματικότητα. Σε ένα τόσο υπεραπολουστευμένο παράδειγμα θα μπορούσε κάποιος να προβάλλει ως αντίλογο το εξής. Αν έχει έρθει κάποιος στο σπίτι σου και σου τρώει τα μακαρόνια οφείλεις να του σπάσεις το κεφάλι και να διεκδικήσεις τα μακαρόνια που σου αναλογούν. Δεν οφείλεις να πας στο διπλανό σπίτι και για να ζητιανέψεις ή να κλέψεις τα μακαρόνια του γείτονα.

Δεν γίνεται κουβέντα όμως έτσι.

Είναι υπεραπλουστευμένο το παράδειγμά σου και δεν μπορείς να το αντιστοιχίσεις με την πραγματικότητα. Σε ένα τόσο υπεραπολουστευμένο παράδειγμα θα μπορούσε κάποιος να προβάλλει ως αντίλογο το εξής. Αν έχει έρθει κάποιος στο σπίτι σου και σου τρώει τα μακαρόνια οφείλεις να του σπάσεις το κεφάλι και να διεκδικήσεις τα μακαρόνια που σου αναλογούν. Δεν οφείλεις να πας στο διπλανό σπίτι και για να ζητιανέψεις ή να κλέψεις τα μακαρόνια του γείτονα.

Δεν γίνεται κουβέντα όμως έτσι.
    σε γενικες γραμμες τα πραγματα εμεις τα κανουμε δυσκολα.ειναι πιο απλα απ οτι φανταζομαστε.

τα γραμματα ειναι 24 και οι αριθμοι 10.τοσο απλα!

υ.γ.στο ''δε γινεται κουβεντα ομως ετσι'',δεν κουβεντιαζω.λεω τη θεση μου.δικαιωμα του καθε ενος να διαφωνει λεγοντας τη δικια του.κουβεντα μονο απο κοντα.

σε γενικες γραμμες τα πραγματα εμεις τα κανουμε δυσκολα.ειναι πιο απλα απ οτι φανταζομαστε.

τα γραμματα ειναι 24 και οι αριθμοι 10.τοσο απλα!

υ.γ.στο ''δε γινεται κουβεντα ομως ετσι'',δεν κουβεντιαζω.λεω τη θεση μου.δικαιωμα του καθε ενος να διαφωνει λεγοντας τη δικια του.κουβεντα μονο απο κοντα.

Εντάξει ας μην κουβεντιάσουμε, ας πούμε τη θέση μας.

Η θέση μου είναι ότι οι αριθμοί δεν είναι 10 αλλά άπειροι.

Τα Ελληνικά γράμματα είναι 24. Οι συνδυασμοί τους είναι και αυτοί άπειροι. Αντιστοίχως τα γράμματα άλλων λαών είναι διαφορετικά από τα Ελληνικά και οι συνδυασμοί τους επίσης άπειροι.
    Αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά περίπλοκο κόσμο για να τον απλοποιούμε έτσι.

Εντάξει ας μην κουβεντιάσουμε, ας πούμε τη θέση μας.

Η θέση μου είναι ότι οι αριθμοί δεν είναι 10 αλλά άπειροι.

Τα Ελληνικά γράμματα είναι 24. Οι συνδυασμοί τους είναι και αυτοί άπειροι. Αντιστοίχως τα γράμματα άλλων λαών είναι διαφορετικά από τα Ελληνικά και οι συνδυασμοί τους επίσης άπειροι.
    Αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά περίπλοκο κόσμο για να τον απλοποιούμε έτσι.
    αν και διαφωνω ακουσα (η πιο σωστα διαβασα) τη θεση σου.

και για να χαλαρωσουμε λιγο ας δουμε την εισβολη της ανατολης στη δυση και εναν λαμπρο τροπο αφομειωσης της ανατολικης κουλτουρας απο την δυτικη:

maha kali

τερμα γκαζι från sverige !!!!!!!

εαν μου επιτρέπεται εσείς οι απο πάνω, να κάνω και εγώ μια απλοποίηση?
    "ο πλούτος του κοσμου αυτού ειναι συγκεκριμένος!!
    άρα οτι μου περισσεύει, λείπει απο καποιον αλλον!!"
    το που βρίσκεται αυτός, ο "άλλος", στην χώρα του ή εδώ, νομίζω οτι λίγο ρόλο παίζει, σε σχέσει με το κομμάτι του ψωμιού ΤΟΥ, που εχω αφήσει να ξεραθεί και πέταξα.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    εσυ απαντησες το πως φανταστηκες οτι το ειπανε.δεν απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα.αλλο τοσο σου απαντησα και εγω σε μια ερωτηση τρομερα αστεια.''εχεις φιλο πακιστανο?''οχι ρε φιλε δεν ετυχε.οπως δεν ετυχε να εχω φιλο ιαπωνα,αμερικανο,κινεζο κλπ...βαριεμαι να γραφω.ειναι αυτο ερωτηση για να βγαλεις συμπερασμα???τουλαχιστον αστειο κατ εμε.παμ παρακατ.
    σου ειπα για τους ελληνες μεταναστες του εξωτερικου και μου απαντας οτι εχεις φιλους στη σουηδια που αν δεν εχεις χαρτια δεν πας (ναι αυτος ειναι ο νομος,το ιδιο ισχυει και εδω) αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν μεταναστες οι οποιοι ειναι εκει χωρις χαρτια (και αυτο ισχυει παντου).ΕΙΔΙΚΑ για τη σουηδια να σε ενημερωσω οτι η μεγαλυτερη μαφια τις δεκαετιες 50-60 ηταν η ελληνικη.μετα μιλας για την γερμανια και παρακατω για αυστρια,ιταλια,βελγιο (αυτους δλδ που δηλωσαν οτι απετυχαν με τους μεταναστες) αυτο σημαινει φασκω και αντιφασκω (ειναι ο ορισμος βασικα).επισης το γεγονος οτι δεν βλεπεις εχει να κανει με την γκετοποιηση τους σε προαστια (αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι λυθηκε το προβλημα.απλα δεν το βλεπεις).
    αναρωτιεσαι αν εχω δει τοσους πακιστανους κλπ σε ολες αυτες τις πολεις.ναι,στον πυργο του αιφελ δεν εχει,ουτε στη γκαμλα σταν στη στοκχολμη,ουτε στην διονυσιου αεροπαγειτου ομως.εχει ομως στα προαστια του παρισιου,στη fitja και στο jordbro στη σουηδια (και σε πολλες αλλες περιοχες) και στην ευριπιδου (και σε αλλους δρομους και περιοχες) της αθηνας.εν ολιγοις στην προσπαθεια τους να ξεφυγουν απο την ανεχεια στις χωρες τους πηγαν αλλου μπας και καταφερουν τα εγγονια τους να ζησουν λιγο καλυτερα.οτι εκαναν και οι ελληνες οταν καθαριζαν τζαμια στη γεφυρα του μπρουκλιν (εξ ου και ''μπρουκλιδες'') (μαθαμε κατι και σημερα).

εν κατακλειδι,οπως αν κλεισεις το βιβλιο των μαθηματικων και να τη πεσεις στη τηλεοραση δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει το προβλημα,ετσι και αν διωξεις τους μεταναστες και τους αφησεις να ψοφησουν, χειροτερα και απο σκυλια στις χωρες τους, δεν σημαινει οτι θα παψουν να υπαρχουν καποιοι ανθρωποι, που σβηνουν χωρις καμια ελπιδα.αυτο εμενα μου ακουγεται τρομερα εγωιστικο και το θεωρω καταπτυστο,ανηθικο και βρωμερο.

δεν αρνουμαι το γεγονος οτι οι μεταναστες δεν αφομοιωνονται.ειναι γεγονος.αλλα φταιει ενα 5χρονο παιδι που δεν μπορει να λογαριθμισει η μηπως δεν ειναι η ωρα του?και οταν ερθει η ωρα του (δλδ παει 2α-3η λυκειου) και παλι δεν τα καταφερει θα φταιει αυτο η μηπως ο καθηγητης του ειναι ανικανος να του δειξει πως θα πρεπει να το κανει?
    ειναι δυνατον λοιπον να εχεις φυγει κυνηγημενος απο την αλλη ακρη του κοσμου,ρακενδυτος,με τα ποδια,πεινασμενος,τρομαγμενος,αγριεμενος κλπ και να σου ζηταω εγω να προαγεις με τον τροπο σου τον πολιτισμο μου (τον οποιο δεν γνωριζεις κιολας)?

μηπως τελικα απλα δεν θελουμε να δουμε το προβλημα ουσιαστικα αλλα βρισκουμε ηλιθιες δικαιολογιες για να δικαιολογησουμε την απανθρωπια μας και την αλητεια μας που μας ωθει στο να υποστηριξουμε την ευκολη λυση (''ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ'')??

λεω εγω τωρα...
    Φιλε TROOPER εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου!!
    Δεν αντιφασκω πουθενα...αντιθετα εσυ ομολογεις την αντιφαση σου και την αερολογια σου.
    Εγω σε αντιθεση με εσενα εχω και φιλους Λιβανεζους,Αιγυπτιους,Μαροκινους,Εβραιους,Παλαιστινι ους,Αγγλους,Γαλλους,Γερμανους,Αμερικανους,Ιταλους,Ισπ ανους,Ολλανδους,Φιλανδους,Ιρανους,Καμερουνεζους,Νιγη ιανους.
    Και οταν ενοω φιλους ενοω φιλους,οχι απλα γνωστους.
    Εσυ που διακηρειτης την ελευθερια και οτι για καποιο λογω φταιω εγω και ολα τα μελοι του φορουμ που η Καμπουλ ειναι Καμπουλ η την Βαγδατη,Μπαγκλαντες κλπ κλπ ειναι στην κατασταση που ειναι ενω εσυ την ιδια στιγμη δεν εχεις ουτε εναν φιλο απο αυτα τα μερη ενω τους βλεπεις καθημερινα και καθημερινα οπως ειπες συναλασεσε μαζι τους ειναι στην καλητερη περιπτωση υποκριτικο!!
    Ηθελες να μας πεις εδω και τοσες σελιδες για το Μπρουκλιν που καπου ακουσες ...ρωτησε κανεις και πηρες πρωτοβουλια να μας πεις τι γινοταν ΠΡΙΝ 50 χρονια στην Αμερικη (που εμενα για @@ρια ακουγεται...
    Το 50 ειναι μολις 5 χρονια μετα απο εναν παγκοσμιο πολεμο...ξερεις ποτε αρχησε η μεταναστευση στην Αμερικη!?
    Το 50 φανταζομαι οτι στην Αμερικη ειχαν τα ιδια αυτοκινητα που δειχνει εδω σε κατι παλιες ταινιες του Βεγγου και θες να μου πεις οτι την εστηναν οι Ελληνες -μονο- για να καθαρηζουν τζαμια!? οκ!! Οντως μαθαμε κατι που μας βασανιζε τοσα χρονια εμας και φανταζομαι ολο τον Ελληνικο πλυθησμο...τι ηταν οι Μπρουκλιδες!
    Μαθαμε οτι 50 ατομα στην Σουηδια γμσαν και εδερναν ολοκληρη την Σουηδια

Εγω ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και βεβαια εφερα τα παραδειγματα καποιων χωρων γιατι δεν ειναι μονο αυτες ειναι και αλλες πολλες και εσυ μου φερνεις παραδειγμα την ΑΜΕΡΙΚΗ που ΟΛΟΙ ειναι απο την ΕΥΡΩΠΗ και την ΑΣΙΑ, ΑΦΡΙΚΗ για να μου πεις για τους Ελληνες του Μπρουκλιν!!:rotflmao: :rotflmao:
    Στην Σουηδια ακομα δεν μου ειπες ΠΩΣ μπορουν να μενουν 20 ατομα σε ενα σπιτι (αν μενουν) η σε ενα υπογειο η στα παρκα της Στοκχολμης και του Γκετεμποργκ...εκτις οτι δεν τους παιρνει απο το κρυο δεν τους παιρνει γιατι και η αστυνομια ειναι αστυνομια!!

Τελος για να μην το πολυβασανιζουμε
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4600710
    και διαβασε τα σχολεια οπως¨

"Αν δεν είναι πρόκληση να κατεβαίνεις από τα Βόρεια Προάστια και να κάνεις μαθήματα ανθρωπισμού, σε ανθρώπους που η εγκληματικότητα έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητα τους, τότε τι είναι; Επίσης αν δεν είναι υποκρισία να στρέφεσαι με μένος κατά των ομάδων καταστολής, αλλά να ζητάς τη βοηθεία τους όταν τους έχεις ανάγκη, τότε τι είναι;"

Εγω στην θεση σου αν υποστηριζα κατι θα το εκανα και πραξη...οποτε γιατι δεν ξεκινας να κανεις σχεσεις με "Πακιδες" να τους μαζεψεις στο σπιτι σου,να τους ταισεις και να παιζετε ολοι μαζι μπιριμπα τα κρυα βραδια του χειμωνα...και οταν φτιαξει το Πακισταν θα μπορεις να πηγαινεις διακοπες "τσαμπα" εκει!!!!Τυχερε σχεδον σε ζηλευω....διακοπες στο Πακισταν η στην Καμπουλ!!!!

:rotflmao: :rotflmao:

Στο τελευταιο και μονο σοβαρο πραγμα που λες αν φταιει ενα 5χρονο παιδι...μηπως τελικα απλα δεν θελουμε να δουμε το προβλημα ουσιαστικα αλλα βρισκουμε ηλιθιες δικαιολογιες για να δικαιολογησουμε την απανθρωπια μας και την αλητεια μας που μας ωθει στο να υποστηριξουμε την ευκολη λυση (''ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ'')??κλπ κλπ

Το 5χρονο δεν φταιει...φταιει εν μερει αυτος που φερνει το 5 χρονο,αυτος που δεχεται αυτον που φερνει το 5 χρονο ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Η ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ......
    Σιγουρα δεν φταιμε εμεις που δεν σκεφτηκαμε οτι καποτε θα ερθουν ολοι αυτοι και να ετοιμασουμε την Ελλαδα να τους υποδεχτει...μηπως επρεπε να εχουμε φτιαξει βιομηχανιες για οταν ερθουν να βρουν δουλεια και να μην μας κανουν παραπονα!??
    TROOPER αν το εχεις καταλαβει η ανεργια θεριζει ολη την Ευρωπη και αμερικη...λεγωντας εξυπναδες περι ολοι το ιδιο ειμαστε επιανε ο αλλος τον Αλβανο τον πεταγε στα χωραφια με λιγοτερο απο τα μισα που εδινε σε εναν Ελληνα,μετα ηρθαν οι Πακιδες ...ποδι στον Αλβανο ελα εδω Πακι που περνεις τα μισα απο τον Αλβανο και παει λεγωντας...αυτο που υποστιρηζεις ειναι αυτο που εφερε αυτες τις καταστασεις και τελος αυτες που εχουμε σημερα.
    Αν υπηρχαν δουλειες και μπορουσαν να προκοψουν οι Πακιδες οκ...αλλα δεν γινεται γιατι δεν υπαρχουν οι προυποθεσεις και οχι μονο απο αποψη δουλειας αλλα και κουλτουρας.
    Γιαυτο τον λογω υπηρχαν απο π.Χ και τωρα μ.Χ οι πολεμοι...γιατι αν διαβαζες εφημεριδες θα διαβαζες τι λενε οι Ιμαμηδες στο Πακισταν,Λιβυη,Ιραν...εσυ μιλας και γραφεις εδω γιατι δεν υπαρχει κανενας μητροπολιτης να σου παρει το κεφαλι η να σε στησει για λιθοβολισμο η να σου κοψει το χερι που τα εγραψε....μονο και μονο αυτο,οτι ειμαστε ελευθεροι εχουμε τεραστια διαφορα πολιτισμου
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Φιλε TROOPER εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου!!
    ............
    εχω να σου απαντησω σε ολες τις παπαντζες σου αλλα επειδη το πας σε προσωπικη αντιπαραθεση και επειδη εχεις ξαναδειξει το τι ανθρωπος εισαι εδω δεν θα σε ικανοποιησω.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    εχω να σου απαντησω σε ολες τις παπαντζες σου αλλα επειδη το πας σε προσωπικη αντιπαραθεση και επειδη εχεις ξαναδειξει το τι ανθρωπος εισαι εδω δεν θα σε ικανοποιησω.

Τωρα το πας επι προσωπικου...
    ε,και!? τι εγινε? δεν πηρα το ΣΛΚ τελικα και πηρα κατι αλλο...ποιο το προβλημα και τι σχεση εχει με αυτο το θρεντ

Οταν αυτα που λες τα κανεις και πραξη....δλδ. κανεις φιλιες με Πακιδες κλπ τοτε ελα να το ξανασυζητησουμε να μην μιλαμε με παπαντζες

Υ.Γ
    και επειδη και τοτε καποιοι παλι ειχαν μπερδεψει τα μπουτια τους -δεν μιλαω για εσενα-
    http://www.autoscout24.it/ListGN.asp...pc=I&tab=price
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF