Αρα ουτε εσυ κανεις Χρηστο μου κατι για να σταματησει το φαινομενο, απλα το δεχεσαι αδιαμαρτυρητα μπας και γινει η δουλεια σου στο λαου λαου. Αρα δεν καταλαβα που διαφερετε με αυτον που χρησιμοποοιει την ιδιοτητα του η αλλον τροπο για να εξυπηρετηθει. Και με σενα διαιωνιζετε το φαινομενο και με τον αλλλον. Να μου λεγες οτι κανεις καταγγελιες και φασαριες να το καταλαβω, αλλα και οι 2 συμπεριφορες διαιωνιζουν το φαινομενο, επομενως επι του πρακτεου μηδεν εις το πηλικον...Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Οχι Μητσο μου. Σκυβω το κεφαλι και με κανουνε γιο γιο ο καθε μη πω τι, περιμενοντας να φιλοτιμηθει να με εξυπηρετησει.... και που σαι, διχως να φανει οτι γκρινιαζω και ενισταμαι γιατι θα πάρω τα @@ μου στο τελος... δεν θα ναι και η πρωτη φορά δα...
απο την αλλη εχουμε φαει κλησεις για πολυ μικροτερα αδικηματα.... απο την πλαστογραφεια
δεν εχουμε ολοι μπαρμπες στην κορωνη ουτε ειμαστε δημοσιογραφοι ή οτι αλλο εμπεριεχει προνομιακη μεταχειριση.....
νταξ τωρα;
Που διαφερετε επι της ουσιας και εκ του αποτελεσματος (οσο αναφορα την αλλαγη της νοοτροπιας του συστηματος) δεν μπορεσα να καταλαβω...
Να μη σου πω οτι η δικη σου συμπεριφορα ειναι χειροτερη, διοτι "εκπαιδευει" τον οποιο μαλακα δημ. υπαλληλο να βλεπει σκυμμενα κεφαλια...