Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: Μη σας κλέψουν την πινακίδα...

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Οχι Μητσο μου. Σκυβω το κεφαλι και με κανουνε γιο γιο ο καθε μη πω τι, περιμενοντας να φιλοτιμηθει να με εξυπηρετησει.... και που σαι, διχως να φανει οτι γκρινιαζω και ενισταμαι γιατι θα πάρω τα @@ μου στο τελος... δεν θα ναι και η πρωτη φορά δα...

απο την αλλη εχουμε φαει κλησεις για πολυ μικροτερα αδικηματα.... απο την πλαστογραφεια

δεν εχουμε ολοι μπαρμπες στην κορωνη ουτε ειμαστε δημοσιογραφοι ή οτι αλλο εμπεριεχει προνομιακη μεταχειριση.....

νταξ τωρα;
    Αρα ουτε εσυ κανεις Χρηστο μου κατι για να σταματησει το φαινομενο, απλα το δεχεσαι αδιαμαρτυρητα μπας και γινει η δουλεια σου στο λαου λαου. Αρα δεν καταλαβα που διαφερετε με αυτον που χρησιμοποοιει την ιδιοτητα του η αλλον τροπο για να εξυπηρετηθει. Και με σενα διαιωνιζετε το φαινομενο και με τον αλλλον. Να μου λεγες οτι κανεις καταγγελιες και φασαριες να το καταλαβω, αλλα και οι 2 συμπεριφορες διαιωνιζουν το φαινομενο, επομενως επι του πρακτεου μηδεν εις το πηλικον...

Που διαφερετε επι της ουσιας και εκ του αποτελεσματος (οσο αναφορα την αλλαγη της νοοτροπιας του συστηματος) δεν μπορεσα να καταλαβω...
    Να μη σου πω οτι η δικη σου συμπεριφορα ειναι χειροτερη, διοτι "εκπαιδευει" τον οποιο μαλακα δημ. υπαλληλο να βλεπει σκυμμενα κεφαλια...

...ex 88 SS 600 GR

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Μια χαρα τα ειπε ο Σκλαβενιτης.

Τωρα αν πολλοι υποστηριζουν οτι η μεθοδος σκυμενο κεφαλι αποδιδει δεν φταινε αυτοι.
    Απλως δεν εχουν τ αρχιδια να υπερασπιστουν τα δικαιωματα τους.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Ειλικρινα ρε συ Δημητρη, υποστηριζεις οτι η χρησιμοποιηση καποιου μεσου ειναι ιδια με την υπομονετική σταση καποιου Χ πολιτη στο να εξυπηρετηθει ως οφειλει; ή ακομα η μη χρηση τσαμπουκα ως αδυναμία;

Τι να σας πω ο καθενας οτι καταλαβαινει.....
    Ban 'em all

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Σορυ αλλα δε μιλησες για υπομονετικη σταση, μιλησες για υποτακτικη σταση. Διαβασε πιο πανω τι εγραψες

...ex 88 SS 600 GR

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιείς gandalf είναι λανθασμένος γιατί γράφεις δημόσια φίλε. κι εγώ σκέφτομαι πολλά για κάποιους με βάση αυτά που γράφουν αλλά το να τους πω μαλάκες είναι το μόνο εύκολο. το δύσκολο είναι σας είπα και πριν να πας τη συζήτηση στο επόμενο επίπεδο, εσείς οι δυο σε ποιο ακριβώς επίπεδο το πήγατε;
    Κρίνω δημόσια και ευθαρσώς, παραθέτωντας της σκέψη μου όσο ειλικρινά και ευθεία μπορώ για ενα δημόσια αναρτημένο κείμενο. Μήπως έχεις μάθει να σου χαϊδεύουν τα αυτιά με κολακείες και λόγια που ευχαριστούν μόνο;

Το ονοματεπώνυμο μου btw... είναι γνωστό σε όλους εδώ, αλλά αν θες μπορώ να στο δώσω και απο pm. Απλά για να μην νομίζεις οτι υπεκφεύγω πίσω απο το ψευδώνυμο μου.

Επίσης το θέμα δεν είναι η πινακίδα για μένα , τουλάχιστον. Είναι η αντιμετώπιση μιας κατάστασης και η περιγραφή της απο μια σκοπιά ενός δημοσιογράφου/αρθρογράφου που μου θυμίζει αυτό που είπα και στην αρχή. Για αυτό και το λέω ειλικρινώς και ευθέως όπως έχω μάθει να μιλώ και να γράφω.
    Χοντρό και εκτροχιάστηκα στο οτι έβρισα... και σε αυτό ζητώ συγνώμη δημόσια (ο γραπτός λόγος δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να κάνεις και λάθη)... αλλά τον χαρακτηρισμό του Νεο-Έλληνα πάντα όσον αφορά τα γραπτά που διάβασα... για μένα παραμένει. Γνώμη μου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Το ονοματεπώνυμο μου btw... είναι γνωστό σε όλους εδώ, αλλά αν θες μπορώ να στο δώσω και απο pm. Απλά για να μην νομίζεις οτι υπεκφεύγω πίσω απο το ψευδώνυμο μου.

Αφου ειναι σε ολους γιατι να το δωσεις απο πμ ?
    Κ αν ειναι να δωσεις ονοματεπωνυμο απο πμ, γιατι δεν γραφεις κ την αποψη σου απο πμ να τελειωνει η ιστορια

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μπορεί να το θέλει για δική του χρήση... εσύ τι πετάγεσαι; Μήπως το θες και εσύ;..
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Celebrity thread!!!

Fuck Yeaaaaaahhhhhh!!!!!
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Δεν ξερω τι λέτε παιδιά αλλά όσοι έχουν περάσει απο το μηχανολογικό στη θεσσαλονίκη ξέρουν οτι η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Οι άνθρωποι βαριούνται που ζούνε, άλλοι δεν ξέρουν την δουλειά τους και σου κάνουν και χάρη αν σε εξυπηρετήσουν λες και σε πληρώνουν αυτοί.
    Για επέκταση διπλώματος με πήγαν πέρα δώθε 3 φορές, τη μια φορά με εστειλαν στην εφορία κάτω να κόψω ένα παράβολο που είχα ήδη κόψει από την εθνική και αυτή είχαν απεργία, την άλλη ξέχασαν να συμπληρώσουν ένα χαρτί, ότι να΄ναι, και να γυρνάς γύρω γύρω και κανείς να μη σου δείνει σαφέις απαντήσεις και να θυμώνουν κι'ολας που δεν ξέρεις τι ακριβώς θες γιατί κανείς δεν σου είπε σαφώς.
    Μετά λέμε γιατί μπήκαμε μέσα ως κράτος και γιατί δεν πάμε μπροστά όταν για το πιό απλό πραγμα πρέπει να την κάνεις κοπάνα απο τη δουλειά σου 3 φορές και να τους παρακαλάς κιολας.
    Και όποιος πάει τετάρτη να κάνει κάτι ατύχησε γιατι εκείνη τη μέρα εξυπηρετούν μόνο ΚΕΠ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από venitof
    λοιπόν, για να το λήγουμε και να μην κουράζουμε εαυτούς και άλλους... Στο θέμα της πινακίδας ευχαριστώ για το αλτρουιστικό σας ενδιαφέρον, αλλά αν την φάω θα την φάω εγώ, δεν παίρνω κανέναν άλλο στο κεφάλι μου, ανέφερα απλά τι έπραξα και τους λόγους που το έκανα.
    α καλα...οτι ναναι...δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα η εχεις καβαλησει το καλαμι η δεν εχεις καταλαβει τι δουλεια κανεις...δεν εισαι καποιος τυχαιος που γραφει μια απλη γνωμη...εισαι καποιος που παρακολουθει πολυς κοσμος τα γραφομενα του για πολλους και διαφορους λογους...αρα αυτα περι θα φας εσυ την κληση κλπ ειναι μονο αν κανεις μια τετοια συζητηση με τα φιλαρακια σου...σε να περιοδικο δεν μπορουμε να γραφουμε οτι ναναι...ιδιος οσο αφορα νομικα θεματα....

δεκτή η συγγνώμη του gandalf
    στον stabak το μόνο που έχω να πω είναι πως όπως λέει και ο dimdoc μάλλον συμφωνούμε πολύ περισσότερο απ'όσο νομίζαμε, αλλά τεσπά
    εν τέλει ό,τι λέχθηκε-γράφτηκε μακάρι να μας κάνει καλύτερους απέναντι στους τεμπέληδες δημόσιους υπαλλήλους που πληρώνουμε. η αντίδραση απέναντί τους ας είναι όπως νομίζει ο καθένας ότι είναι η κατάλληλη για τη λογική και την ηθική του. να είστε καλά όλοι σας .-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Εσύ φίλε Στέφανε, στη Ετ3 , δημόσιος δεν είσαι?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Εσύ φίλε Στέφανε, στη Ετ3 , δημόσιος δεν είσαι?
    Σορρυ για την stored procedure αλλα εχω trigger "ερωτησεις" για τετοια θεματα ...

Απο που κι ως που εξισωνεται ενας δημοσιος υπαλληλος -αν ειναι ο αναφερομενος δημοσιογραφος-
    με την γενικευμενη αναλγησια των ελληνικων δημοσιων οργανισμων?

Διαβαζοντας το κειμενο του στολισε αρκετα την αστυνομια και το υπουργειο μεταφορων.

Αν ειναι και αυτος δημοσιος επρεπε να μην το κανει ??? Δεν τα καταλαβαινω ειλικρινα αυτα τα πραγματα.

και ετσι για να βλεπουμε και το κυριο νοημα των οσων λεμε...

ή Μηπως το mega τελικα πετυχε τον σκοπο του ? Να στρεψει τον απλο εργαζομενο εναντια σε αλλον εργαζομενο στην εποχη του ΔΝΤ και λοιπων τοκογλυφων?

Λεω εγω τωρα ...:o
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ξερετε τι συμπερασμα βγαζω μετα απο τοσα ποστ εδω περα.
    οτι φταιει η γκομενα που φορουσε κοντο και οχι ο βιαστης.δηλαδη πιανουμε και τιμωρουμε την γυναικα που ντυθηκε προκλητικα και οχι αυτον που πηγε και την βιασε.το ιδιο πραγμα ειναι και με τον venitof,κατηγορουμε αυτον που περιεγραψε την τραγικη και συναμα κωμικη ιστορια του αντι να αρπαξουμε κανα ξυλο και να επαναφερουμε τα πραματα σε ταξη και να μην μας πηδ..νε αλλο.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 16:40
  2. ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΩΡΑ?????
    από leviathan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2007, 09:45
  3. Θα σας πω την αμαρτια μου
    από AFTER στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 22:30
  4. συστημα που "μαζευει" την πινακιδα με πατημα ενος κουμπιου
    από idi στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2006, 08:23
  5. Λιγο την προσοχη σας για την εκδρομη!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF