Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Rpg

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Icewind Dale?
    Καμία σύγκριση

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Καμία σύγκριση
    Βρε δεν είπα να τα συγκρίνεις... Απλά αν έχεις δοκιμάσει. Το Ι με κανόνες 2nd και το ΙΙ me 3rd? Αν και εγώ τα βρίσκω το ίδιο αξιόλογα.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Το ένα είχα δοκιμάσει...

Αλλά μετά το BGII και άντεξα 1 ώρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Το ένα είχα δοκιμάσει...

Αλλά μετά το BGII και άντεξα 1 ώρα
    Αφού δεν έχεις παίξει και τα δυο, οκ...λογικό.

Να φανταστώ ούτε gothic, elder scrolls, neverwinter nights?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    elder scrolls: Oblivion (λίγο), neverwinter nights (λίγο σε φίλο), Baldur's Gate I (το τερμάτισα 3 φορές) + Tales of the sword coast, Baldur's Gate II + Expansion ( το τερμάτισα 3 φορές), Icewind Dale μέχρι τη μέση, μετά το βαρέθηκα αφόρητα, Diablo I (το τερμάτισα 4 φορές).

Zelda και Mario RPG στο SNES

Αυτά!

Το κακό είναι πως ο υπολογιστής που έχω τώρα δεν τραβάει, οπότε αν γνωρίζετε κανένα καλό RPG αλλά σχετικά παλιό, πείτε μου!

"Helm, Give Me Strength!!"

"Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    elder scrolls: Oblivion (λίγο), neverwinter nights (λίγο σε φίλο), Baldur's Gate I (το τερμάτισα 3 φορές) + Tales of the sword coast, Baldur's Gate II + Expansion ( το τερμάτισα 3 φορές), Icewind Dale μέχρι τη μέση, μετά το βαρέθηκα αφόρητα, Diablo I (το τερμάτισα 4 φορές).

Zelda και Mario RPG στο SNES

Αυτά!

Το κακό είναι πως ο υπολογιστής που έχω τώρα δεν τραβάει, οπότε αν γνωρίζετε κανένα καλό RPG αλλά σχετικά παλιό, πείτε μου!

"Helm, Give Me Strength!!"

Από elder scrolls δοκίμασε morrowind (το ΙΙΙ) ή τα παλιά gothic 1 και 2. Ίσως βέβαια δεν σε ενθουσιάσουν αφού έχεις παίξει νεότερα παιχνίδια, οπότε morrowind.!!

Το καλύτερο rpg για μένα παίζεται με φίλους σε pen 'n paper.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Από elder scrolls δοκίμασε morrowind (το ΙΙΙ) ή τα παλιά gothic 1 και 2. Ίσως βέβαια δεν σε ενθουσιάσουν αφού έχεις παίξει νεότερα παιχνίδια, οπότε morrowind.!!
    Ευχαριστώ! Θα το ψάξω!

Το καλύτερο rpg για μένα παίζεται με φίλους σε pen 'n paper.
    Έτσι είναι, αλλά όταν βρήκα τους κατάλληλους φίλους, δεν είχα πλέον χρόνο....

AD&D RULEZZZZ!!!!!
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Ευχαριστώ! Θα το ψάξω!

Έτσι είναι, αλλά όταν βρήκα τους κατάλληλους φίλους, δεν είχα πλέον χρόνο....

AD&D RULEZZZZ!!!!!

apo seires se konsola den yparxei allo apo to final fantasy( ax auth h Aeris)
    twra sto pc dragon origins, neverwinter knights kai gusika diablo.... apo online exw asxolh8ei kai me lineage kai wow.... entelws xamenos xronos... kalutera na arxiza to pleximo

Νέο μέλος
    Τρελή πώρωση... θυμάμαι που έφτιαχνα χάρτες με το χέρι όταν έπαιζα τη σειρά Eye of the Beholder ... μιλάμε για πολλές ώρες κάψιμο ... :a29:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μόνο FPS.. η αίσθηση των υπολοίπων για μένα τουλάχιστον είναι βαρετή.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

rpg ε? κοίτα ο όρος rpg έχει πολλές ερμηνείες.
    Η κύρια ερμηνεία αν ένα παιχνίδι θεωρείται rpg είναι όταν οι επιλογές που κάνει ο παίχτης επηρεάζουν την συνέχεια του παιχνιδιού, δηλαδή δεν έχει μια γραμμική ιστορία που ότι και να κάνεις θα έχει το ίδιο τέλος.
    role playing games θεωρούνται και τα Mafia-mass effect, starwars old repablic grand theft auto κτλ κτλ.
    Προσωπικά μου αρέσουν τα fantasy role playing με μάγους δράκους orcs κτλ κτλ.
    ρίξε μια ματιά εδώ θα τα βρεις όλα και παλια και καινούργια.

http://www.gamespot.com/games.html?t...c&official=all

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Αααααα, αυτά τα RPG...εγώ νόμιζα τα άλλα...
    :rotflmao: :rotflmao:
    και εγω το ιδιο!!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
    rpg ε? κοίτα ο όρος rpg έχει πολλές ερμηνείες.
    Η κύρια ερμηνεία αν ένα παιχνίδι θεωρείται rpg είναι όταν οι επιλογές που κάνει ο παίχτης επηρεάζουν την συνέχεια του παιχνιδιού, δηλαδή δεν έχει μια γραμμική ιστορία που ότι και να κάνεις θα έχει το ίδιο τέλος.
    role playing games θεωρούνται και τα Mafia-mass effect, starwars old repablic grand theft auto κτλ κτλ.
    Νομίζω πως αν βάζεις στο ίδιο καζάνι το kotor και το gta δεν έχεις ιδέα τι πραγματικά είναι rpg.Και γενικά η ερμηνεία που δίνεις δεν είναι η πραγματική.

Φιλικά

Παίξε D&D και θα καταλάβεις το original rpg, από όπου προήλθαν όλα τα άλλα.

Νομίζω πως αν βάζεις στο ίδιο καζάνι το kotor και το gta δεν έχεις ιδέα τι πραγματικά είναι rpg.Και γενικά η ερμηνεία που δίνεις δεν είναι η πραγματική.

Φιλικά

Παίξε D&D και θα καταλάβεις το original rpg, από όπου προήλθαν όλα τα άλλα.
    Εγώ δεν σύγκρινα τίποτα, η διεθνής κοινότητα τα βάζει στο ίδιο καζάνι και τα χαρακτηρίζει παιχνίδια ρόλων, εγώ έδωσα την κύρια ερμηνεία του όρου γιατί έχει πολλές παραλλαγές, fantasy rpg-action rpg-hack&slash rpg κτλ κτλ, αυτή είναι η πραγματικότιτα σου αρέσει δεν σου αρέσει, αν δεν σου αρέσει κατανοητό αλλά δεν πάει να πει οτι έχεις και δίκιο.

εδώ ο βασικός όρος
    Απο wiki...
    "Παιχνίδι ρόλων (Role-Playing Game στα Αγγλικά ή αλλιώς RPG, η παγκοσμίως διαδεδομένη βραχυγραφία του όρου) είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν το ρόλο φανταστικών χαρακτήρων και μέσω συνεργασίας δημιουργούν ή παρακολουθούν ιστορίες. Οι συμμετέχοντες καθορίζουν τις ενέργειες των χαρακτήρων τους εν μέρει βασισμένοι στον σχεδιασμό του χαρακτήρα τους, και οι ενέργειες πετυχαίνουν ή αποτυχαίνουν σύμφωνα με ένα, συνήθως πολύπλοκο, σύστημα κανόνων και οδηγιών. Στο πλαίσιο των κανόνων,,οι παίκτες μπορούν να αυτοσχεδιάσουν ελεύθερα˙ οι επιλογές τους καθορίζουν την κατεύθυνση και την έκβαση των παιχνιδιών"

φιλικά πάντα υπάρχει βελτίωση στις ήδη υπάρχων γνώσεις όλων μας. έχε ανοιχτό μυαλό πάντα.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF