Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: new york,εχει παει κανεις?

Φιλε μου θα βρεις πολλα πραγματα για μηχανες στο ORANGE COUNTRY ...
    Οταν παρεις οτι θελεις φορεσε τα μια δυο φορες ωστε να μιαζουν λιγο σαν μεταχειρισμενα για να μην εχεις προβλημα με το τελωνειο ...
    Αλλα το κυριο προβλημα θα ειναι στο πως να τα φερεις διοτι το υπερβαρο που θα πληρωσεις θα ειναι τεραστιο ....

Επισης σου παραθετο και μερικα γνωστα μαγαζια στην ΝΥ με motorcycle apparel ...

1. Loki Powersports
    2020 Boston Post Road Larchmont NY 10538
    Phone: 914-630-1808 Fax: 914-630-1807

2. Buck's Motorsports Inc.
    13090 Main Road, Rt.5 Akron NY 14001
    Phone: 716.542.5855 Fax: 716.542.5390

3. Whitey's Motorsports Group
    222-02 Jamaica Avenue Queens Village NY 11428
    Phone: 718-479-7777 Fax: 718-740-4887
    Toll Free Phone: 800-527-2727

4. Gold Coast Motorsports LTD
    2070 Jericho Turnpike New Hyde Park NY 11040
    Phone: 516.352.7474 Fax: 516.352.0150

Good luck
    Aprilia sr50
    Aprilia rs 125
    Aprilia rsv mille
    Cagiva raptor 650 ie
    Aprilia rsv 1000 r Factory

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Χα. Είμαι εδώ 8 ημέρες τώρα (για διακοπές) και θα κάτσω άλλες 16. Ότι θες, ρώτα. Έχω κάνει τη μελέτη μου.

Σωστός ο SVX. Woodbury θα βρεις τα πάντα. Έχει 200+ outlets, όλες τις γνωστές και μη μάρκες, με καταπληκτικές τιμές. Τους άφησα γύρω στα 500ε πριν λίγες ημέρες (για πράγματα που Ελλάδα θα έδινα άλλα τόσα). Ενδεικτικά, πήρα δύο levi's jeans + ζώνη με 40 δολλάρια (30 ευρώ). Είναι σαν χωριουδάκι, έχει diners κτλ αν χρειαστείς και υπολόγισε να αφιερώσεις μια ολόκληρη ημέρα, αν θες να γυρίσεις τα πάντα. Καλό είναι να νοικιάσεις αμαξάκι για να πας, αν δεν έχεις μέσο. Εμάς μας στοίχισε 100 δολλάρια περίπου η ενοικίαση (πως στο διάολο τα οδηγούν τα αυτόματα...), +τα διόδια και 15 δολλάρια βενζίνες. Συμφέρει, ειδικά αν είστε 2-3 άτομα.

Μηχανάκια έχω συναντήσει ελάχιστα μέχρι στιγμής, αλλά που και που βλέπω κανά μπούσα με 300ρι λάστιχο και neon :P Δυστυχώς, δεν έχω πετύχει κάποιο μαγαζί με εξοπλισμό εντός κέντρου. Δεν πιστεύω ότι θα βρεις. Βέβαια, δεν έχω ψάξει κιόλας γιατί είμαι ο μόνος στην παρέα εδώ που ενδιαφέρεται.

Η πόλη είναι εκπληκτική. Από άλλο πλανήτη. Δε θα το πιστεύεις. Και ο καιρός τέτοια εποχή είναι καλοκαιρινός. Χριστούγεννα μάλλον θα χρειαστείς γερό μπουφάν :P
    Life begins at 45°.

Μια συμβουλη που αμα θες την ακους. αφου πας για ψωνια οταν πας, παρε μονο δυο αλλαξιες ρουχα, οχι παρα πανω. Τα υπολοιπα θα τα παρεις εκει.
    Τωρα οσον αφορα τις αποσκευες ειναι πλεον αναλογα την εταιρια. οι αμερικανικες εχουν μια αποσκευη ανα ατομα στα εικοσι κιλα αν θυμαμαι καλα. Οι ευρωπαικες εταιριες δεν το εχουν εφαρμοσει ακομα και νοιμζω ειναι κατω απο 40 αλλα οχι πανω απο 20 η καθε βαλιτσα συν η carry on βαλιτσα.

τελωνειο δεν εχεις προβλημα εκτος αν αγορασεις τα ιδια σε μεγαλες ποσοτητες.
    ψαξε, νομιζω οτι η νεα Υορκη ειναι tax refund πολιτεια. στο εροδρομια μπορεις να παρει τον φπα πισω

Και αφου πας αμερικα δεσ και κανα αγωνα μπασκετ, αν εισαι φαν, δεν θα χασεις.(χοκευ ακομα καλυτερα)

φιλακα

Βαγγελης

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vag950
    Μια συμβουλη που αμα θες την ακους. αφου πας για ψωνια οταν πας, παρε μονο δυο αλλαξιες ρουχα, οχι παρα πανω. Τα υπολοιπα θα τα παρεις εκει.
    Αυτό ακριβώς έκανα. Ήρθα για 25 ημέρες με ένα backpack μόνο.

Τωρα οσον αφορα τις αποσκευες ειναι πλεον αναλογα την εταιρια. οι αμερικανικες εχουν μια αποσκευη ανα ατομα στα εικοσι κιλα αν θυμαμαι καλα.
    Πέταξα με Lufthansa μέσω Frankfurt. 20 κιλά (ή 25, δε θυμάμαι 100%) κάτω και τσαντούλα με συγκεκριμένες διαστάσεις πάνω (δεν είναι ιδιαίτερα αυστηροί σε αυτό). +laptop αν έχεις. Έξτρα αποσκευή κάτω νομίζω στοιχίζει γύρω στα 50 δολλάρια. Δεν είναι πολλά αν σκοπεύεις να κάνεις καλά ψώνια.

νοιμζω ειναι κατω απο 40 αλλα οχι πανω απο 20
    Πως γίνεται αυτό? :P

ψαξε, νομιζω οτι η νεα Υορκη ειναι tax refund πολιτεια. στο εροδρομια μπορεις να παρει τον φπα πισω
    Δεν πρέπει να ισχύει αυτό. Το έψαξα πρόσφατα και δε βρήκα κάτι. Υπάρχουν κάποια (ελάχιστα) καταστήματα που στο επιστρέφουν πάντως (πχ macy's).
    Life begins at 45°.

Xωράει μια Canon 5D στις αποσκευές σου; Δεν πιάνει πολύ χώρο! ε φφφφφανταστικές συμφορουμίτΑ?

εννοω μπορεις να εχεις συνολικα 40 αλλα οχι παραπανω απο 20 κιλα σε καθε βαλιτσα. Αυτο ισχυει ακομα και ανα πληρωσεις το επιπλεον βαρος. Ειναι για να προστατευονται απο το βαρος αυτη που δουλευουν στου ιμαντες και ειναι και αυστηροι σε αυτο.

Οσον αφορα το βαρος μπορει να κανω και λαθος, διοτι συνηθως ταξιδευω με ναυτικα εισητηρια τα οποια εχουν δικαιωμα για παραπανω κιλα.

για το την επιστροφη του φορου πρεπει να ισχυει οτι και εδω που ειναι μερικα μαγαζια στο προγραμα. Μια φορα παντως ειχα παρει πισω το φορο (πριν απο δυο χρονια)

Φιλικα Βαγγελης

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981

blitzerr εμεις θα καθησουμε 6 μερες εκει.ειπαμε 1 με 2 μερες να τις κανουμε για ψωνια και τις αλλες για μουσεια κλπ....που μενεις?ειχες κλεισει απο δω?τιμες κλπ???για πε για πε τωρα που σε βρηκα.....

τα αεροπλανα δεν εχω συνηθησει αλλιως δεν θα ειχα προβλημα.πιστευω σαν εμπειρια θα ειναι φοβερη.για μενα ειναι και η πρωτη φορα που βγαινω απο τα πατρια εδαφη και θα ειμαι μονιμα με το στομα ανοιχτο....
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981

blitzerr εμεις θα καθησουμε 6 μερες εκει.ειπαμε 1 με 2 μερες να τις κανουμε για ψωνια και τις αλλες για μουσεια κλπ....που μενεις?ειχες κλεισει απο δω?τιμες κλπ???για πε για πε τωρα που σε βρηκα.....

τα αεροπλανα δεν εχω συνηθησει αλλιως δεν θα ειχα προβλημα.πιστευω σαν εμπειρια θα ειναι φοβερη.για μενα ειναι και η πρωτη φορα που βγαινω απο τα πατρια εδαφη και θα ειμαι μονιμα με το στομα ανοιχτο....

φιλαρακι.... με το συμπαθειο αλλα....Χαρτι και στυλο εχεις ???

ΓΡΑΦΕ:

Πρεπει να δοκιμασεις.....

1.baby spare ribs με σάλτσα Jack Daniels στα TGI Fridays......

2. Βαρελίσια Samuel Adams....

3. Παγωτο απο Baskin Robins (ειναι μεσα στα Dunkin DOnuts)

4. ΠΡΩ'ι'ΝΟ σε ελληνική ΝΤά'ι'να..(DINER)

5. Μεξικανικο (και δεν εννοω TACO Bell)

6. Αναψυκτικα Mountain DEW , Dr Pepper και Root Beer...

7. Να πας σε Γιαπωνεζικο εστιατοριο(οχι κινεζικο) και να παραγγειλεις Sushi ή Sashimi με WASABI

Αν δοκιμασεις εστω και τα μισα(αν τα θυμηθεις) θα καταλαβεις...
    Accipere quam facere praestat injuriam

τετοια λεγε μου...ειδικα με το φαι-ποτο ολα θα δοκιμαστουν....!!!!!!
    nio1981

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας

Ημουν εκει πριν 15 μερες! Οντως θα μεινεις με το στομα ανοικτο!...
    Οταν πας στο πρωτο μουσειο θα ρωτησεις στις πληροφοριες &θα σου δωσουν ενα μπλοκακι(σαν επιταγων ενα πραγμα!), 80 δολλαρια θα σου στοιχισει,θα εχεις περιθωριο 8-9 ημερες να γυρισεις καμια 10αρια μουσεια και το αγαλμα της ελευθεριας!...
    Οταν κατεβεις βολτα στο Μανχαταν θα βρεις τιμες levis 501 με 55-60 δολαρια,αλλα αν πας σε εμπορικο θα τα βρεις με 35 δολαρια...τσαμπα πραμα!!
    Ενα μεγαλο εμπορικο που βρικα λεγοταν 21 century και βρισκοταν απεναντι απο τους πρωην διδυμους πυργους,δεν θυμαμαι πως λεγοταν ο δρομος...πιστευω να βοηθησα,οτι θες ρωτα..αα και καλα να περασεις!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

Απλα φροντισε να μην περνας με την γυναικα μπροστα απο βιτρινες με κοσμηματα....

Aυτο ειναι κανονας!!!....... και οχι μονο για τα κοσμηματα !!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1241120091.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	71,4 KB 
ID:	216105
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αν η πτηση της επιστροφης σου δεν ειναι απ'ευθειας Νεα Υορκη - Αθηνα , αλλα με ανταποκριση δεν περνας τελωνειο διοτι
    α)στο αεροδρομιο που φτανεις πρωτα φευγοντας απο Νεα Υορκη ΔΕΝ βγαινεις εξω για να περασεις απο αντιστοιχο τμημα και
    β)στο Ελ.Βενιζελος φτανεις απο πτηση χωρας μελους Ε.Ε. που παλι δεν περνας τελωνειο .

My 5 cents... Καλο ταξιδι
    - Omnia mea mecum porto -

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Δεν αφήνεις τα εξωτερικά και να σε πάω μέχρι τα Νιφορέικα Αχαΐας 30χλμ δρόμος είναι να πετάξουμε τίποτα κοψίδια στο κάρβουνο, που θες και γουασάμπι καράβλαχε????

Άσε που θα σου μείνουν και λεφτά. Και στα Νιφορέικα με το στόμα ανοιχτό θα μείνεις. Άμα θες να σου μιλάω με νεοϋορκέζικη αξάνς να μπεις στο πνεύμα του big apple.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
    Αν η πτηση της επιστροφης σου δεν ειναι απ'ευθειας Νεα Υορκη - Αθηνα , αλλα με ανταποκριση δεν περνας τελωνειο διοτι
    α)στο αεροδρομιο που φτανεις πρωτα φευγοντας απο Νεα Υορκη ΔΕΝ βγαινεις εξω για να περασεις απο αντιστοιχο τμημα και
    β)στο Ελ.Βενιζελος φτανεις απο πτηση χωρας μελους Ε.Ε. που παλι δεν περνας τελωνειο .

My 5 cents... Καλο ταξιδι
    Το αυτό!

Κι εγώ που είχα πάει παλιότερα δεν είχε γίνει τίποτα με τελωνείο. Σε Παρίσι, Λονδίνο, Φρανκφούρτη δεν κοιτάνε τίποτα και εδώ φτάνεις ως εντός Σέγκεν.

Υ.Γ.: πάντως εμένα δεν με είχε ενθουσιάσει καθόλου η Νέα Υόρκη. Είχα πάει καλοκαίρι βέβαια, είχαμε μείνει ένα Σ/Κ και ίσως να φταίει ότι είχα δει πρώτα τη Βοστώνη η οποία μου άρεσε πάρα πολύ. Δηλαδή είχα ευκαιρία να ξαναπάω με εκδρομή τελειοφοίτων αλλά δεν.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

ειναι απευθειας και το πηγαινε και το ελα...βασιλη δεν καθεσαι φρονιμος και βλεπω να υποβιβαζεσαι...με μπρελοκ θα την βγαλεις.....
    nio1981

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΗΛΟΣ!! Έχει πάει κανείς;
    από Ζεύκας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2011, 16:41
  2. Εχει παει κανεις;
    από vestromas στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2008, 18:16
  3. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2008, 13:33
  4. Εχει Παει Κανεις Πιστα Αιγινιου?
    από FZR600R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2007, 09:24
  5. Έχει πάει ήδη 16:30, αλλά κανείς δε ρωτάει...
    από McGyver στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2006, 01:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF