Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Μη σας κλέψουν την πινακίδα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Σορρυ για την stored procedure αλλα εχω trigger "ερωτησεις" για τετοια θεματα ...

Απο που κι ως που εξισωνεται ενας δημοσιος υπαλληλος -αν ειναι ο αναφερομενος δημοσιογραφος-
    με την γενικευμενη αναλγησια των ελληνικων δημοσιων οργανισμων?

Διαβαζοντας το κειμενο του στολισε αρκετα την αστυνομια και το υπουργειο μεταφορων.

Αν ειναι και αυτος δημοσιος επρεπε να μην το κανει ??? Δεν τα καταλαβαινω ειλικρινα αυτα τα πραγματα.

και ετσι για να βλεπουμε και το κυριο νοημα των οσων λεμε...

ή Μηπως το mega τελικα πετυχε τον σκοπο του ? Να στρεψει τον απλο εργαζομενο εναντια σε αλλον εργαζομενο στην εποχη του ΔΝΤ και λοιπων τοκογλυφων?

Λεω εγω τωρα ...:o
    Δεν κατάλαβα γρι από όσα έγραψες. Εγώ έκανα μια ερώτηση στον βενιτοφ. Αν μου απαντήσεις αυτός θα ήθελα να τον ρωτήσω κάτι ακόμα. Δεν καταλαβαίνω που κολάνε όλα αυτά που έγραψες.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ααα…. Τώρα κατάλαβα πως ζουν τα μαγαζιά που φτιάχνουν πινακίδες γύρω από την τροχαία στην Αγ. Κωνσταντινου…. Έλεγα και εγώ , μόνο από τα «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΥΛΟΣ» πόσα να βγάλουν… (πεφτω απο τα σύννεφα ταυτοχρονα..)

Αμ το άλλο…. Να μην δεχτεί αγόγγυστα , με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση το πινγκ – πονγκ του ελληνικού Δημοσίου… ντροπή…
    Και έβαλε και «βύσμα» το επάγγελμα του… τι λες … ντροπή
    (καλά ένα χωριό είναι η Θεσσ/νικη …δεν είχες κάνα μπάρμπα ,φίλο ,μπατζανάκη που να δουλεύει στο υπουργείο να στις φέρει σπίτι ???όμορφα και νοικοκυρεμένα)

για όλα αυτά τα …ΤΕΡΑΤΩΔΗ που έκανες , σε βρίσαμε και σε χλευάσαμε σαν καλοί ορθόδοξοι χριστιανοί μοτοσικλετιστές…
    σε παραπέμψαμε επίσης και στο μπατσο – φορουμ έτσι ώστε να σου πουν και οι ένστολοι τι κακό μπορείς να πάθεις…. άπιστε…
    (αλήθεια , λέμε και στους ένστολους να μπαίνουν και σε κανένα άλλο φορουμ για να βλέπουν κι αυτοί τι κακό μπορεί να πάθουν με τις μ@λ@κιες που κάνουν καθημερινά?)

Το μόνο που μένει είναι να παραδεχτείς ότι είσαι και φίλος με τον ΔΔ …. Η καταδίκη στην πυρά θα είναι σίγουρη…

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    (αλήθεια , λέμε και στους ένστολους να μπαίνουν και σε κανένα άλλο φορουμ για να βλέπουν κι αυτοί τι κακό μπορεί να πάθουν με τις μ@λ@κιες που κάνουν καθημερινά?)

δεκάδες φορές.... αν θες να το ψάξεις κιόλας, λίγο υπομονή καθώς κάνω κάποιες εργασίες συντήρησης εκεί και θα επανέρθει (ελπίζω) σύντομα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Δεν κατάλαβα γρι από όσα έγραψες. Εγώ έκανα μια ερώτηση στον βενιτοφ. Αν μου απαντήσεις αυτός θα ήθελα να τον ρωτήσω κάτι ακόμα. Δεν καταλαβαίνω που κολάνε όλα αυτά που έγραψες.
    Ξανα λοιπον αν και η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη

Εχει σημασια για σενα αν ο Σκλαβενιτης ειναι δημοσιος για οσα καταγγελει ?
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

εαν ενδιαφέρει κανέναν είμαι άνεργος συμβασιούχος από την ΕΡΤ3 από τον Ιούνιο όπως ακόμα 1046 συνάδελφοί μου. Μετά από 6 χρόνια στο κανάλι και συνθήκες δουλειάς που οι περισσότεροι μάλλον δεν έχετε (δηλαδή δουλειά χωρίς επιδόματα, δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων και τα συναφή) βρέθηκα στην πόρτα της εξόδου γαι λόγους γραφεικρατικούς και όχι βάσει της δουλειάς μου.
    και όχι δεν είμαι φίλος με τον ΔΔ, αλλά αυτό είναι κάτι που νομίζω θα έπρεπε κανείς να το έχει καταλάβει χρόνια τώρα από τη στάση που είχα απέναντί του, διακριτικά παλιότερα, λιγότερο διακριτικά πια. καταλαβαίνω πάντως ότι κάποιοι με λιγότερη παρατηρικότητα και διάθεση να να βρίσουν για τις μαλακίες που έβλεπαν δεν ξεχώριζαν καν τις φωνές μας και απέδιδαν τουρλουμπούκι τα πάντα και στους δυο. και έτσι νομίζω πως με πήρε και μένα η μπάλα αλλά δεν πειράζει. όπως θα έχετε παρατηρήσει δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να απαντήσω γιατί πίστευα πως το κράξιμο είχε βάση, τη συμπεριφορά δηλαδή του ΔΔ (έτσι δηλαδή πιστεύω, ίσως να κάνω εγώ λάθος). αυτή τη φορά απάντησα γιατί απλά ήταν πολύ άδικο για να μείνει έτσι

Αρχικά δημιουργήθηκε από venitof
    εαν ενδιαφέρει κανέναν είμαι άνεργος συμβασιούχος από την ΕΡΤ3 από τον Ιούνιο όπως ακόμα 1046 συνάδελφοί μου. Μετά από 6 χρόνια στο κανάλι και συνθήκες δουλειάς που οι περισσότεροι μάλλον δεν έχετε (δηλαδή δουλειά χωρίς επιδόματα, δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων και τα συναφή) βρέθηκα στην πόρτα της εξόδου γαι λόγους γραφεικρατικούς και όχι βάσει της δουλειάς μου.
    και όχι δεν είμαι φίλος με τον ΔΔ, αλλά αυτό είναι κάτι που νομίζω θα έπρεπε κανείς να το έχει καταλάβει χρόνια τώρα από τη στάση που είχα απέναντί του, διακριτικά παλιότερα, λιγότερο διακριτικά πια. καταλαβαίνω πάντως ότι κάποιοι με λιγότερη παρατηρικότητα και διάθεση να να βρίσουν για τις μαλακίες που έβλεπαν δεν ξεχώριζαν καν τις φωνές μας και απέδιδαν τουρλουμπούκι τα πάντα και στους δυο. και έτσι νομίζω πως με πήρε και μένα η μπάλα αλλά δεν πειράζει. όπως θα έχετε παρατηρήσει δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να απαντήσω γιατί πίστευα πως το κράξιμο είχε βάση, τη συμπεριφορά δηλαδή του ΔΔ (έτσι δηλαδή πιστεύω, ίσως να κάνω εγώ λάθος). αυτή τη φορά απάντησα γιατί απλά ήταν πολύ άδικο για να μείνει έτσι
    Οκ Στέφανε.
    Απλά εφόσον έχεις δουλέψει 6 χρόνια ως συμβασιούχος στην κρατική τηλεόραση είχα την απορία, μηπως έχεις γράψει και κάποιο άλλο άρθρο αντίστοιχο αυτού που συζητιέται εδώ, το οποίο σαρκάζει με τον ίδιο τρόπο το αίσχος, που συντελείται στο καρκίνωμα της ΕΡΤ3.

Φαντάζομαι ότι 6 χρόνια εκεί θα έχεις δει, ακούσει και βιώσει πολλά. Πολύ περισσότερα απο αυτά που είδες άκουσες και βίωσες στην μικρή σου περιπέτεια με την πινακίδα. Αν έχεις κάποιο τέτοιο αρθρο θα ήθελα πολύ να το διαβάσω.

Αν δεν έχεις τότε έκανες λάθος αρχή στην προσπάθειά σου να εκθέσεις τον δημόσιο τομέα.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    super_toto, δεν εχει και την ευθυνη ολοκληρου του δημοσιου τομέα για να απολογηθεί, μην τρελαινόμαστε.. ουτε καν για τις προσωπικές του και επαγγελματικές επιλογές μην το παμε σε αλλο ακρο..., βρηκαμε παπα να θαψουμε πεντ' εξι

Πιστευω οτι ο ιδιος καταλαβε πως παρεξηγιούνται ευκολα συμπεριφορες και ιδιότητες στην σημερινή κατάσταση
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    super_toto, δεν εχει και την ευθυνη ολοκληρου του δημοσιου τομέα για να απολογηθεί, μην τρελαινόμαστε.. ουτε καν για τις προσωπικές του και επαγγελματικές επιλογές μην το παμε σε αλλο ακρο..., βρηκαμε παπα να θαψουμε πεντ' εξι

Πιστευω οτι ο ιδιος καταλαβε πως παρεξηγιούνται ευκολα συμπεριφορες και ιδιότητες στην σημερινή κατάσταση
    Αυτό είπα εγώ? Εγώ δεν μίλησα καθόλου για τη δική του ευθύνη.

Εγώ είπα ότι εφόσον έζησε εκ των έσω μια από τις χειρότερες μορφές δημοσίου τομέα στην Ελλάδα, θα μπορούσε να πει στον κόσμο δυο πράγματα από τα ευτράπελα που συμβαίνουν εκεί. Δατς ολ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Αν δεν έχεις τότε έκανες λάθος αρχή στην προσπάθειά σου να εκθέσεις τον δημόσιο τομέα.
    Με αυτο που εγραψες δεν εννοεις πως καλο θα ηταν να εκανε αρχη απο το τομεα του πρωτα;

Διαβαζεται και αυτο απο 2 πλευρες... ή οτι καλο θα ηταν να πει κατι μιας και τον τομεα εκεινο ισως τον ξερει καλύτερα ή καλο ειναι να ξεκιναμε απο τις "βρωμιες" μας πρωτα και υστερα να δειχνουμε τις βρωμιες των αλλων......

δυσκολος ο γραπτος λογος παιδια....
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Με αυτο που εγραψες δεν εννοεις πως καλο θα ηταν να εκανε αρχη απο το τομεα του πρωτα;

Διαβαζεται και αυτο απο 2 πλευρες... ή οτι καλο θα ηταν να πει κατι μιας και τον τομεα εκεινο ισως τον ξερει καλύτερα ή καλο ειναι να ξεκιναμε απο τις "βρωμιες" μας πρωτα και υστερα να δειχνουμε τις βρωμιες των αλλων......

δυσκολος ο γραπτος λογος παιδια....
    Σωστά τα λες. Και τα δυο εννοώ. Απλά δεν του ζήτησα όπως είπες πιο πάνω, να απολογηθεί για όλο το δημόσιο τομέα.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Το χειρότερο όλων είναι ότι έχετε συνηθίσει το γραφειοκρατικό τέρας που έχει δημιουργήσει το κράτος μπάχαλο και επιτίθεστε στους αγανακτισμένους πολίτες που αναγκάζονται να συναλλάσσονται με αυτό ! Κρίμα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Γαμάτο thread....

Ειμαι σίγουρος ότι κάποιοι απ΄όσους απάντησαν για την πλαστή πινακίδα και τις συνέπειες του νόμου, κυκλοφορούν χωρίς πινακίδα ή με πινακίδα κάτω από την ουρά.

Η χρήση "ασύμμετρων απειλών" προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο πολίτης που ζητάει το αυτονόητο από ευθυνόφοβους καρεκλοκένταυρους που θεωρούν την ταλαιπωρία/τιμωρία του πολίτη ως υποχρέωση τους, είναι από ένα σημείο και μετά επιβεβλημένη μιας και δεν πρόκειται για fair play μάγκες.
    Στημένο είναι εις βάρος των πολιτών, όχι από συνωμοσιολογικές θεωρίες, αλλά λόγω του ότι το βραδυκίνητο μπ@@ρδέλο δεν θέλει να τουζαλιζουντααρχιδια και ξυπνάει απ΄τη νιρβάνα του.

Προσωπικά, έχοντας φαει τα μούτρα μου ουκ ολίγες φορές με πιό τραυματική την εμπλοκή μου σε αποκατάσταση διατηρητέου κτιρίου στην οποία εμπλέκονταν πέντε δημόσιες/δημοτικές υπηρεσίες , αν είχα κάποιου είδους εξουσία ευχαρίστως θα τους έστελνα μετάθεση στο τριεθνές του Εβρου, μόνο και μόνο για να νοιώσουν τι θα πει αβοήθητος απέναντι σε μαλάκες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ειμαι σίγουρος ότι κάποιοι απ΄όσους απάντησαν για την πλαστή πινακίδα και τις συνέπειες του νόμου, κυκλοφορούν χωρίς πινακίδα ή με πινακίδα κάτω από την ουρά.
    Σωστα, αλλα ποτε δεν την "μεταδωσαμε" ως ανεκτη συμπεριφορα μετα απο παροτρυνση οργάνου της ταξεως... αυτο ειναι το ενα φαουλ μιας και δεν ειναι ανεκτή παρα τιμωρείται και ακριβα μαλιστα... ασχετα ανα προσωπικως κάνουμε οτι θελουμε στην τελικη, δεν το "διαφημιζουμε"....

οσο για το αλλο, ολοι μας λιγο πολυ εχουμε βρεθει σε καταστασεις εκτακτου αναγκης με τις δημοσιες υπηρεσιες... προσωπικα εχω βρεθει σε βαθμο βρασμου... πηγα να σπασω το τζαμι του γκισε... αλλα οποτε ακουω τον τριμεγιστο διπλα μου να δηλώνει νομικος, μπατσος, στρατηγος, ΔΥ και το χειρότερο δημοσιογράφος για να εξασκησει την εξουσία του στο απρόσωπο (μακρια απο τον κωλο μας) δημόσιο κατεστημενο.... εξεγειρομαι χειρότερα... δηλαδη η κυρα κατινα (σορυ καθυ), η καθαριστρια η αγράματη τι σοι κατηγορίας ειναι για εκεινους; Β', γ' ή παει και αλλο...;

Πολλοι εδω νομιζετε οτι συντηρω την πολιτικαλυ κορεκτ σταση.... λαθος. Και ειναι η ουσια της διατηρησης του ΔΥ κατεστημενου... σε ενα αλησβερησι, σε ενα ρουσφετι... ειναι 2 τα μερη που συμμετεχουν και φταινε και τα 2. Αυτο το " και συ στην θεση μου το ίδιο θα έκανες" ειναι η αδυναμη σταση..... παρα η υπομονη και η δικαιωση με καθε "νομιμο" ή "διαδικαστικό" τροπο...

ασχετως ρε παιδες αν στην τελικη καταληγουμε σε αυτο, με την καμια δεν ειναι κατι που μπορουμε να υπερηφανευόμαστε ή να δηλώνουμε... διχως τυψεις... και ενοχες ποσο μαλλον χιουμοριστικά. Αυτο μονο λεω...

στο κειμενο του venitof "ειδα" όλους αυτους τους αλτρουίστες εξουσιαστες της φουτσας (δεν εννοω τον ιδιο αλλα ξερει πολυ καλα ποιους εννοω) που δεν θελουν αλλα τελικα ενδιδουν να χρησιμοποιήσουν την εξουσία τους ταχα μου "δικαιολογημενα".... σε μια δημοσια υπηρεσια, σε μια θεση στο δημοσιο, σε ενα αξιωμα, σε μια μπιζνα... κλπ κλπ
    Ban 'em all

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Ααα…. Τώρα κατάλαβα πως ζουν τα μαγαζιά που φτιάχνουν πινακίδες γύρω από την τροχαία στην Αγ. Κωνσταντινου…. Έλεγα και εγώ , μόνο από τα «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΥΛΟΣ» πόσα να βγάλουν… (πεφτω απο τα σύννεφα ταυτοχρονα..)

Αμ το άλλο…. Να μην δεχτεί αγόγγυστα , με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση το πινγκ – πονγκ του ελληνικού Δημοσίου… ντροπή…
    Και έβαλε και «βύσμα» το επάγγελμα του… τι λες … ντροπή
    (καλά ένα χωριό είναι η Θεσσ/νικη …δεν είχες κάνα μπάρμπα ,φίλο ,μπατζανάκη που να δουλεύει στο υπουργείο να στις φέρει σπίτι ???όμορφα και νοικοκυρεμένα)

για όλα αυτά τα …ΤΕΡΑΤΩΔΗ που έκανες , σε βρίσαμε και σε χλευάσαμε σαν καλοί ορθόδοξοι χριστιανοί μοτοσικλετιστές…
    σε παραπέμψαμε επίσης και στο μπατσο – φορουμ έτσι ώστε να σου πουν και οι ένστολοι τι κακό μπορείς να πάθεις…. άπιστε…

Το μόνο που μένει είναι να παραδεχτείς ότι είσαι και φίλος με τον ΔΔ …. Η καταδίκη στην πυρά θα είναι σίγουρη…

Τα 3 πουλακια ακομα καθονται ακομα αλλα πλεκουν πουλοβερ!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    για αλλη μια φορα υπερβολη σε ενα θρεντ...

μια χαρα εκανε ο ανθρωπος, κι εγω τα ιδια θα εκανα στη θεση του...και ολοι το ιδιο θα εκαναν στη θεση του...

στο μονο που δε ξερω αν θα εκανα ειναι αν θα φοβομουν για να μη μου κλεψουν την πινακιδα...μαλλον δε θα εβγαζα καινουρια πλαστη...θα την ξυλωνα εντελως

βεβαια αυτο ισχυει για τη μοτο μονο, αν μιλαμε για σκουτερ/παπι εκει δε σε παιρνει...θα κυκλοφορουσα με την πλαστη...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 16:40
  2. ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΩΡΑ?????
    από leviathan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2007, 09:45
  3. Θα σας πω την αμαρτια μου
    από AFTER στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 22:30
  4. συστημα που "μαζευει" την πινακιδα με πατημα ενος κουμπιου
    από idi στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2006, 08:23
  5. Λιγο την προσοχη σας για την εκδρομη!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF