Σελίδα 1 από 22 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 327

Θέμα: σερβις-επισκευαι-βελτιωσεις ο βρασιδας...

σερβις-επισκευαι-βελτιωσεις ο βρασιδας...

οπως καποιοι απο σας ξερετε,συχνα-πυκνα,πιανω μηχανακια και λεω οτι τα βελτιωνω...

στο εγγυς (ισως και πολυ εγγυς) μελλον ,λεω να το κανω κυριο επαγγελμα,με το σκεπτικο οτι οταν η καβλα γινεται δουλεια ,συνηθως πετυχαινεις...το μονο σιγουρο ειναι οτι αισθανεσαι πολυ καλα,πραγμα το οποιο ειναι και το βασικοτερο για μενα...

το θεμα που προκυπτει στο δια ταυτα ειναι το εξης...

μονο βελτιωσεις,η και σερβις? εξυπακουεται οτι αυτα που βελτιωνω ,θα τα αναλαμβανω πληρως στην συνεχεια,οποτε μιλαμε καθαρα για τον κοσμο που δεν ενδιαφερεται για βελτιωση,αλλα μονο για συντηρηση...

το κακο ειναι οτι την συντηρηση την βαριεμαι περισσοτερο και απο παντρεμενο την γυναικα του...αλλα αυτο ειναι κατι που ξεπερνιεται,οταν μιλαμε για λεφτα...

το δευτερο κακο ειναι οτι με την ψυχοπαθεια που με δερνει,ειμαι αντιπαραγωγικος...

τι εννοω...ειμαι τοσο ψειρας που ,οσο γρηγορα και να δουλεψω,θελω στην καλυτερη τον τριπλασιο χρονο,απο εναν αλλο μηχανικο για να κανω την ιδια δουλεια...

ενα παραδειγμα εδω για να καταλαβετε τι λεω...

ας πουμε οτι ερχεται ενα τετρακυλινδρο για βαλβιδες...ο κατασκευαστης λεει διακενα εισαγωγης απο 0.10 εως 0.20...οπερ μεθερμηνευομενον,εαν βρεις δυο διπλανες βαλβιδες με αυτη την διαφορα δεν υπαρχει κανενα προβλημα...

εγω θα τις κανω ολες το ιδιο,ακομη κι αν χρειαστει να τριβω καπελοτα ,σαν τον μαλακα,για δυο ωρες...η διαφορα ειναι ουσιαστικη απο πλευρας αποδοσης-καλης λειτουργιας, για μενα...

επισης,δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει μηχανακι απο τα χερια μου,αν πρωτα δεν τσεκαρω ολα τα δομικα στοιχεια του...

ο προβληματισμος-βολιδοσκοπηση ειναι ουσιαστικα ο εξης...

θα δεχοσαστε εσεις , ως πελατες, να μεινετε χωρις μηχανακι τον τριπλασιο χρονο ετσι ωστε να εχετε την τελεια ρυθμιση?

η το θεωρειτε λεπτομερεια που δεν αξιζει τον κοπο αυτης της αναμονης?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Re: σερβις-επισκευαι-βελτιωσεις ο βρασιδας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ... ο προβληματισμος-βολιδοσκοπηση ειναι ουσιαστικα ο εξης...

θα δεχοσαστε εσεις , ως πελατες, να μεινετε χωρις μηχανακι τον τριπλασιο χρονο ετσι ωστε να εχετε την τελεια ρυθμιση?

η το θεωρειτε λεπτομερεια που δεν αξιζει τον κοπο αυτης της αναμονης?
    προσωπικά μιλώντας, επειδή έχω 2ο μηχανάκι να κινούμαι όσο το ένα θα είναι μέσα για σερβις, ΝΑΙ θα δεχόμουν και θα το ζητούσα κιόλας

τώρα άμα δεν είχα άλλο μέσο μεταφοράς, δεν ξέρω ...

Τι ανταγωνισμό έχεις σε κάθε περίπτωση σε ακτίνα 2-3 χλμ;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Προσωπικά ναι... αν είχα εξασφάλιση οτι η δουλειά θα ήταν σωστή , ο χρόνος αναμονής δεν θα με ένοιαζε καθόλου. Το ζητούμενο απο όλους άλλωστε είναι να γίνει σωστή δουλειά πάνω στην μηχανή που είναι η ζωή μας κάθε μέρα. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι προσωπικά.

Για αυτό ακόμα και τελευταία μετά το ατύχημα με την αλυσίδα μου, η μηχανή θα μπορούσε να είναι έτοιμη σε 2-3 μέρες αλλά την άφησα μια εβδομάδα μόνο και μόνο για να έρθουν τα σωστά ανταλλακτικά αλλά για να γίνουν και απαραίτητες ρυθμίσεις στο σύνολο της (μηχανικά).

Γνώμη μου.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Re: σερβις-επισκευαι-βελτιωσεις ο βρασιδας...

[...]στο εγγυς (ισως και πολυ εγγυς) μελλον ,λεω να το κανω κυριο επαγγελμα,με το σκεπτικο οτι οταν η καβλα γινεται δουλεια ,συνηθως πετυχαινεις...[...]
    Δεν ισχύει παντα και το γιατι το λες μονος σου παρακατω

[...]το δευτερο κακο ειναι οτι με την ψυχοπαθεια που με δερνει,ειμαι αντιπαραγωγικος...
    τι εννοω...ειμαι τοσο ψειρας που ,οσο γρηγορα και να δουλεψω,θελω στην καλυτερη τον τριπλασιο χρονο,απο εναν αλλο μηχανικο για να κανω την ιδια δουλεια...[...]
    Θα την πατήσεις έτσι θα εχεις τεραστιο backlog...

Αλλο το μεράκι, αλλο η δουλεια

Εμένα βέβαια δε με νοιαζει γιατι τα μηχανακια μου ειναι τέλεια και δε χριεάζονται τιποτα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Και γαμώ τα μέλη!!!
    Το πρόβλημα που θα έχεις είναι ο χρόνος ο δικός σου!
    Και εξηγούμαι!!!
    Συνήθως, μία βελτίωση απαιτεί περισσότερο χρόνο από ένα απλό σέρβις. Όταν λοιπόν, θα έχεις 2-3 μηχανάκια για βελτίωση, σίγουρα δε θα έχεις χρόνο για να αναλάβεις και άλλα για σέρβις! Εκτός και αν ο άλλος το έχει προγραμματίσει 1 μήνα πριν!!!
    Σκέψου, ότι θα έχεις μηχανές για βελτίωση και μηχανές για σέρβις που είναι ήδη πελάτες σου λόγω βελτίωσης.
    Και το κακό με τις βελτιώσεις, είναι ότι όλοι τις βιάζονται λόγω καύλας!!!

Άρα...σε βλέπω με βοηθό και βλέποντας και κάνοντας για τα σέρβις

988
    Νίκος988
    Tα λέμε τις προάλλες!!!

και πουσαι....

Αποδειξεις να κοβεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Εγώ επειδή είσαι κιμπάρης θα το δεχόμουν
    και αφου το λές σκευτικές αυτο που σου έλεγα με κινητήρα απο RD350 και δέν υπάρχουν και χρονικοι περιορισμοι

πάντως Αντώνη είναι και θέμα εσόδων-εξόδων ... άμα είναι να δουλεύεις ένα μηχανάκι για σέρβις ανα 3 μέρες πως θα είναι τα οικονομικά? ... για κάνε ένα break-even και δες ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Δεν μπορεις να κανεις το χομπυ επαγγελμα με την ιδια νοοτροπια.

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Αντώνη για έναν που η μοτοσυκλέτα είναι Και μέσο μεταφοράς, είναι πολύ δύσκολο να την αποχωριστεί για δυο η τρεις μέρες.
    Εμένα (φαντάζομαι και άλλους) δεν με πειράζει γιατί έχω το tender μέσα στη πόλη έτσι και 5 μέρες να είναι μέσα "χέστηκα"
    το θέμα είναι πως ανεβαίνει το λειτουργικό κόστος όταν κρατάς σε ένα μαγαζί 5 μοτοσυκλέτες λυμένες για μια βδομάδα. και εάν θέλει περισσότερο "σκάψιμο" από τη φλάντζα καύσης τότε είναι που θα μπαίνεις μέσα για τα καλά.
    Για σκέψου αυτά και έχω κι'άλλες ιδέες
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Racefit Growler...τελος!!
    εγω θα σου κλεινω ραντεβου 2 βδομαδες πριν...
    200 χλμ θα κανω....θελω να την παιρνω αυθημερον

την μηχανη λεμε

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αν διανοηθείς να δουλέψεις έτσι, θα μπείς μέσα με τα τσαρούχια φρομ δε ντέυ ουάν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Αν διανοηθείς να δουλέψεις έτσι, θα μπείς μέσα με τα τσαρούχια φρομ δε ντέυ ουάν...
    Εκτος κιαν....ειναι η 2η δουλεια σου....επιλεγεις πελατες...κιασχολεισαι με αποκλειστικα project.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    εκτός και αν πεί εξ αρχής ότι "μάγκα για το σέρβις θέλω 3 ανθρωποημέρες, και χρεώνω πχ 100 την ανθρωποημέρα, αμα σου άρεσει ..."

και έτσι θα μείνει στις βελτιώσεις

Σελίδα 1 από 22 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σερβις Μανιουαλαλαλ Για Ζ-750.....
    από zoropatra στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2013, 15:57
  2. Βελτιώσεις;;;;;;
    από toyota στο forum BMW
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2005, 11:24
  3. βελτιωσεις?