ουτε μηχανακιΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν του το πας δεν θα σου μείνει άντερο πάντως.....
![]()
![]()
ουτε μηχανακιΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν του το πας δεν θα σου μείνει άντερο πάντως.....
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κατ εμε ξεκινας τη σκεψη σου απο λαθος βαση.
ΟΚ σ αρεσει αυτο που κανεις και το κανεις καλα ( κατα δηλωση) .
Ομως μια μπιζνα ειναι μια μπιζνα και πρεπει να εχει ενα επιχ. μοντελο. Αν αποφασισεις να κανεις επαγγελμα το χομπι σου και να το εξασκεις οπως το εξασκουσες οταν το ειχες σα χομπι, θα το φχαριστιεσαι σιγουρα αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα βγαζεις χρηματα.
Εξ οσων εχω καταλαβει το θεμα με τα νουμερα 'το'χεις' οποτε σου ειναι ευκολο ενα στοιχειωδες μπιζνες-πλαν.
Νομιζω οτι οταν βαλεις κατω τα νουμερα θα σου λυθει γρηγορα η απορια.
ΥΓ. Μπαι δε γουει, τρεις μερες για σερβις ( χωρις μηχανη αντικαστασης) ειναι πολλες....
Καλη επιτυχια![]()
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ουτε μηχανακι![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το καλο συνεργειο με καλα εσοδα κανει μονο σερβις.![]()
ξαδερφος μου με συνεργειο αυτοκινητων ομως.
ερχεται πελατης για σερβις.
απαντηση: ελα σε κανα τριωρο να το παρεις το αμαξι.
ολιγον πιο φτηνα βεβαια αφου κανει μονο ενα τριωρο.
το αποτελεσμα δεν καθετε ποτε στην καρεκλαακομα και μαυτην την κριση.
αυτη ειναι μια πικρη αληθεια.
κι επισης τωρα κανεις χομπυ. μην προχωρας παραπερα.
αν και δεν σε ξερω ευχομαι να κανεις αυτο που σαρεσει και μονον!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
κι επισης τωρα κανεις χομπυ. μην προχωρας παραπερα.
αν και δεν σε ξερω ευχομαι να κανεις αυτο που σαρεσει και μονον!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Aντουάν, βάλε με από τώρα waiting list παρακαλώ...
Dura lex, sed lex.
Θα σου πω την γνωμη μου οταν γυρισω απο την σχολη μιας και τωρα το πετυχα το θεματακι...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Aντουάν, βάλε με από τώρα waiting list παρακαλώ...
να σε βάλει καλύτερα waitress;
![]()
ενοειτε πως εφοσων εχω δευτερο μηχανακι θα το αφηνα και μια βδομαδα για να γινει η δουλεια σωστα και ολη γιατι αν εχω δει σημεια και τερατα...οποτε ναι..και αν σ αρεσει και ειναι αυτο που γουσταρεις με ενα καλο πλανο το χεις..αντε και αμα ξεκινησεις κανουμε και test-service..:rotflmao: :rotflmao:
Throttle that mysterious friend of ours
Αρχικά δημιουργήθηκε από o teos
ενοειτε πως εφοσων εχω δευτερο μηχανακι θα το αφηνα και μια βδομαδα για να γινει η δουλεια σωστα και ολη γιατι αν εχω δει σημεια και τερατα...οποτε ναι..και αν σ αρεσει και ειναι αυτο που γουσταρεις με ενα καλο πλανο το χεις..αντε και αμα ξεκινησεις κανουμε και test-service..:rotflmao: :rotflmao:
Αν στο σερβις της μισής μέρας πληρώνετε κανα 250ρι (λέμε ένα ποσο - αν εχεις ΚΤΜ ή Καβασάκι προσθέστε κανα 300ρι ακομα) στο σερβις της μια βδομάδας πόσο λετε να πληρώσετε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προσωπικα δεν θα μου αρεσε,αν ειχα το superntuper μηχανακι 1000αρι σκαφτηρι (δεν το εχω),
και ερχομουν στο συνεργειο σου για βελτιωση σοβαρη και να εβλεπα διπλα απο το τριμπουρδελο μου το choppy του παππου που εχει ερ8ει για λαδια.
Δεν λεω να μη κανεις σερβις του στυλ ρυθμιση βαλβιβων,συμπιεσεις και αλλα τετοια,αλλα να αποφυγεις τα μικροφτιαξιματα στυλ ,λαδια,ξυδια,αλλαγη γραναζια-αλυσιδα κτλ.
Απο κει και περα εξαρταται σε τι "μοτιβο" θες να κρατησεις το μαγαζι...
Εγω θα δεχομουνα ο μαστορας να κανει λιγο παραπανω χρονο,αν ηξερα οτι το αποτελεσμα θα ειναι καλο,αλλα οπως ειπανε πολλοι απο πανω,δεν συμφερει εσενα με την καμια!
Εννοειται οτι 8α κανεις τζερτζελιες για τους συμφορουμιτες σου ε???????
![]()
![]()
![]()
![]()
Οτι και αν κανεις καλη αρχη!!![]()
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
Πάντως άμα μου καπνίζεις πάνω από το μηχανάκι μου δεν έρχομαι!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα ελεγα να παραμεινεις λογιστης εκτος και εαν σου περισσευουν χρηματα.....υπαρχουν αρκετοι καλοι μηχανικοι που δεν ζουν ευκολα σημερα....
λοιπον...αφηνουμε στην ακρη,για την ωρα, το θεμα βελτιωσης,μια και εκει τα πραγματα ειναι πολυ συγκεκριμενα και μενουμε καθαρα στο θεμα συνεργειο,για να χουμε ενα δεδομενο να μιλησουμε...
τα οικονομικο-νομικης φυσεως,επισης τα αφηνουμε στην ακρη,μια και λογω επαγγελματος ξερω ακριβως τι παιζει...
μενουμε λοιπον καθαρα στο θεμα τυπου-τροπου παροχης υπηρεσιων...και με ,επισης δεδομενο,εναν συγκεκριμενο ογκο παγιωμενης απασχολησης...
το θεμα αναμονης το αντιλαμβανομαι φυσικα και εξυπακουεται οτι λιγοι θα δεχθουν για ενα πληρες σερβις να μεινει μεσα τρεις μερες το μηχανακι τους...
και φυσικα δεν ειχα κατι τετοιο στον νου μου...τα παντα θα γινονται μεσω ραντεβου,οποτε η σωστη ερωτηση ειναι το κατα ποσο θα κανατε υπομονη,δυο εβδομαδες για παραδειγμα ,μεχρι το προκαθορισμενο ραντεβου...
υπαρχει και το option quick service, δηλαδη λαδοξυδα φιλτρα-αλυσιδες κλπ..., αλλα εκει δημιουργειται το εξης προβλημα...κανεις δεν παει σε εναν γι αυτα και σε αλλον για κανονικο σερβις...
εφ οσον σε εμπιστευεται δεν θα θελησει να βαλει αλλος χερι στο μηχανακι του κι "εσυ" δεν θα μπορεις να του πεις οχι μια και δεν μιλαμε για μια σχεση λιανικης πωλησης του μπες βγες,αλλα εντονα διαπροσωπικη στο πλειστον των περιπτωσεων...
οποτε το συγκεκριμενο option ψιλοαναιρειται...
στανταρ θα υπαρξει δουλος-οι ,για εξωτερικες,οπως αγορες ανταλλακτικων και τα πολυ βασικα,οπως καφε-τσιγαρο-εργαλεια-σφαλιαρες...
βασικα, προσπαθω να σκεφτω τροπους βιωσιμοτητας ενος μικρου συνεργειου,με πολυ υψηλα στανταρντς ποιοτητας,μια και αυτο ειναι το μονο που δεν ειναι υπο συζητησιν...
γι αυτο και θελω την αποψη των εν δυναμει πελατων σε μια τετοια κινηση...
αν κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο,με τα παραπανω δεδομενα,τοτε μενουμε καθαρα στο θεμα βελτιωσης...
αλλα οπως ειπα και στο αρχικο ποστ,οτι βελτιωνεται ,θα αναλαμβανεται εξ ολοκληρου απο κει και μετα,οποτε ως εκ των πραγματων,με την παροδο του χρονου,το θεμα συνεργειο,δεν νομιζω οτι θα μπορει να αποφευχθει...
εξ ων και η ολη συζητηση...
frankly my dear, i dont give a damn...