Σελίδα 19 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920212223242969 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 1405

Θέμα: Σε είδα vol V

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Σε είδα που με κοίταγες έξω από το Everest.

Τα μάτια σου ήταν ορθάνοιχτα...τεράστια σαν τους ανεμόμυλους που κυνήγαγε ο σαλεμένος Ιππότης.

Από το ένα χέρι σε κράταγε ο μπαμπάς και από το άλλο η μαμά σου και εσύ τους κράταγες πίσω με όση δύναμη είχες και φώναζες ''περιμένετε λίγο...''

Γρήγορα γάντια/κράνος και έβαλα μπροστά και άστραψες ολόκληρος ρε πιτσιρίκο...σπίθες πετάγανε τα μάτια σου.

Μην βιαστείς να μεγαλώσεις, έτσι κι αλλιώς είσαι πιό πολύ μηχανόβιος από πολλούς που οδηγάνε...

Γεια σου συναδελφάκι.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Μπας και ητο ο Τακης?
    εχει ο Τακης σκαστρα??κομπρεσορατο δεν ειναι?
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Τα μάτια σου ήταν ορθάνοιχτα...τεράστια σαν τους ανεμόμυλους που κυνήγαγε ο σαλεμένος Ιππότης.

Από το ένα χέρι σε κράταγε ο μπαμπάς και από το άλλο η μαμά σου και εσύ τους κράταγες πίσω με όση δύναμη είχες και φώναζες ''περιμένετε λίγο...''

Γρήγορα γάντια/κράνος και έβαλα μπροστά και άστραψες ολόκληρος ρε πιτσιρίκο...σπίθες πετάγανε τα μάτια σου.

Μην βιαστείς να μεγαλώσεις, έτσι κι αλλιώς είσαι πιό πολύ μηχανόβιος από πολλούς που οδηγάνε...

Γεια σου συναδελφάκι.

..με κολλησες ασχημα...
    στριβω, αρα υπαρχω..

Γεια σου συναδελφάκι.
    Ride to the end of time!!!!

Γεια σου συναδελφάκι.

Για κάτι τέτοια ζω λέμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Σε είδα πριν καμιά ώρα στην παραλιακή με κατεύθυνση προς Πειραιά, τελευταία αριστερή πριν τη Συγγρού να με περνάς τάπα, κάποιο ss, και καπάκι να περνάει, ομολογουμένως καλά, δικάβαλο της ΔΙΑΣ, μάλλον Versus, με αναμένο φάρο.

Σε κυνηγούσε;;

Κομπλέ φάνηκες, κράνος, μπουφάν, όχι τίποτα ιδιαίτερο από θόρυβο, πινακίδα δεν πρόσεξα αν είχες. Αλλά το κυνήγι, αν ήταν, μου φαίνεται αστείο: μόλις βγαίνατε στην ευθεία μετά θα τους κούναγες μαντήλι...

Σε είδα και σένα μετά π@π@ρ@ βγαίνοντας από Συγγρού για να πάω προς Χαμοστέρνας, πάντα επιφυλακτικά εκεί, να πλησιάζεις άσχημα. Μου ήρθες και δίπλα να μου πει και τι θέλω. Όταν σου είπα ότι είχες στοπ μου κάνεις δε το δα. Να προσέχεις όπως σου είπα, και άμα δε βλέπεις να μην οδηγάς.

Αλλά ρε γαμώτο, μυαλό δεν έχετε που να μπορεί να κάνει μια στοιχειώδη σύνθεση γνώσεων. Ή δεν παρατηρείται τίποτα;; Σε ΟΛΟΥΣ τους δρόμους οι παράδρομοι έχουν στοπ και προτεραιότητα δίνεται σε αυτόν που βγαίνει από τη λεωφόρο για να μπει στον παράδρομο ή δρόμο κάθετο. Και είναι και λογικό. Συγγρού, Μεσογείων, Κηφισίας, Παραλιακή, Βουλιαγμένης. ΟΛΟΙ!
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Εσυ ησαντΕ σε Σταυρη?Που τριγυρνας ρε θηριο και δεν συναντιομαστε?
    θα τα λεμε συχνα απο εδω και μπρος Γιαννο...(αν ερχεσαι στις συναντησεις και στις βολτες)...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα αναποδα στη κονδυλη με το cb το 900 και το κρανος στον αγκωνα.μπηκες στη μπελογιαννη μπροστα μου.δεν ειχες καθρεφτες,φλας,πινακιδα.αντιθετα ειχες ορεξη.μπαντιλικωνες παντου και ηθελες να πας ευθεια στη μπελογιαννη οπως και εγω.εγω κρατηθηκα δεξια ενω εσυ πηγαινες να περασεις απο αριστερα αμαξι το οποιο νομιμα ηθελα να στριψει αριστερα και ετσι σε εκλεισε.τσαρουχωσες φρενο,διπλωσες και χωρις να ελεγξεις τπτ μπηκες μπροστα μου (για να γινει αυτο τσαρουχωσα φρενα και ηρθα διπλωμενος.ευτυχως δε σε εμβολισα).με εγραψες στα @@ σου και πηγες να φυγεις οταν σου φωναξα ''ΓΙΑΤΙ???''τοτε μου ειπες το θεικο μα απο δεξια μου θα περασεις???(ευτυχως με χαμογελο και χωρις τσαμπουκα)

ε δεν αντεξα...και επι λεξη σου απαντησα:ρε φιλε απο την ωρα που σε ειδα εχω μετρησει 20 παρανομιες.αναποδα στη κονδυλη,κρανος στον αγκωνα,φλας,καθρεφτες,πινακιδα,επικυνδινη οδηγηση,παρανομη προσπεραση,διπλη διαχωριστικη και σφηνα στα μουτρα μου...λοιπον εγω δεν εχω προβλημα.ειμαι με το παπι (που και ολικη να βγει 7 κατοσταρικα κανει),φοραω μπουφαν,κρανος,γαντια,μποτες,ειμαι προβλεπομενος και εχω λαβει ολα τα μετρα μου για την προστασια μου.δεν εχω προβλημα λοιπον να πεσουμε αν θελεις αλλα νομιζω οτι δε σε συμφερει.

εφυγες χαμογελοντας...

στη καραισκακη μας επιασε ξανα το φαναρι.το κρανος ηταν ακομα στον αγκωνα...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

ε δεν αντεξα...και επι λεξη σου απαντησα:ρε φιλε απο την ωρα που σε ειδα εχω μετρησει 20 παρανομιες.αναποδα στη κονδυλη,κρανος στον αγκωνα,φλας,καθρεφτες,πινακιδα,επικυνδινη οδηγηση,παρανομη προσπεραση,διπλη διαχωριστικη και σφηνα στα μουτρα μου...λοιπον εγω δεν εχω προβλημα.ειμαι με το παπι (που και ολικη να βγει 7 κατοσταρικα κανει),φοραω μπουφαν,κρανος,γαντια,μποτες,ειμαι προβλεπομενος και εχω λαβει ολα τα μετρα μου για την προστασια μου.δεν εχω προβλημα λοιπον να πεσουμε αν θελεις αλλα νομιζω οτι δε σε συμφερει.

του "σωματος" και εσεις???

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    του "σωματος" και εσεις???
    Female
    Body
    Inspector

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    Female
    Body
    Inspector

ππππππππππππςςςςςςςςςςςςςςςςςς..........................
    ψαρωσα..........

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ππππππππππππςςςςςςςςςςςςςςςςςς..........................
    ψαρωσα..........
    ωραια τωρα που ψαρωσες σταματα να σπαμαρεις κιολας.

σε είδα να πλησιάζεις αφρενάριστος στην πλατεία της αργυρουπολης και να την περνάς ευθεία!!!
    κατέβηκες και κοιτούσες χαμένος γυρω σου προσπαθώντας να καταλάβεις τι είχε γίνει ... χίλιες δυο συμπτώσεις βοήθησαν ώστε να μην έχουμε νεκρούς ή τραυματίες ...
    για τη ζημιά του saab, ας μην το συζητήσουμε ...
    με ευχαρίστησες χίλιες φορές για την συμπαράσταση και τη βοήθεια, μιας και όλα τα ζώα που χάζευαν γύρω γύρω δεν έδιναν την παραμικρή σημασία....

δέκα περιπολικά πέρασαν, ούτε ένα δεν είχε πριονίδι ....
    ολόκληρη τροχαία γλυφάδας, ούτε για δείγμα ...

40 λεπτά έστρωνα το χώμα μέχρι να ρουφήξει τα 3-4 κιλά λάδι, περνουσατε με τα περιπολικά, και απλά κοιτούσατε .....

ωραία την έκανα τη δουλειά σας ο μαλάκας, έτσι?
    εσείς είχατε βάρδια, εγώ κοιμήθηκα τα χαράματα ...
    τουλάχιστο κοιμήθηκα ήσυχος ότι κανένας δε θα έτρωγε το κεφάλι του εξαιτίας της δικής σας ανικανότητας ... ζώα όρθια ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    σε είδα να πλησιάζεις αφρενάριστος στην πλατεία της αργυρουπολης και να την περνάς ευθεία!!!
    κατέβηκες και κοιτούσες χαμένος γυρω σου προσπαθώντας να καταλάβεις τι είχε γίνει ... χίλιες δυο συμπτώσεις βοήθησαν ώστε να μην έχουμε νεκρούς ή τραυματίες ...
    με ευχαρίστησες χίλιες φορές για την συμπαράσταση και τη βοήθεια, μιας και όλα τα ζώα που χάζευαν γύρω γύρω δεν έδιναν την παραμικρή σημασία....

δέκα περιπολικά πέρασαν, ούτε ένα δεν είχε πριονίδι ....
    ολόκληρη τροχαία γλυφάδας, ούτε για δείγμα ...

40 λεπτά έστρωνα το χώμα μέχρι να ρουφήξει τα 3-4 κιλά λάδι, περνουσατε με τα περιπολικά, και απλά κοιτούσατε .....

ωραία την έκανα τη δουλειά σας ο μαλάκας, έτσι?
    εσείς είχατε βάρδια, εγώ κοιμήθηκα τα χαράματα ...
    τουλάχιστο κοιμήθηκα ήσυχος ότι κανένας δε θα έτρωγε το κεφάλι του εξαιτίας της δικής σας ανικανότητας ... ζώα όρθια ...

Ρε, σταματα να κυκλοφορείς λέμε... ή όταν βγαίνεις, πάρε ένα τηλ να έρθω με κάμερα να βγάλουμε κανα φραγκο!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos

Γεια σου συναδελφάκι.
    Το ξερω καλα αυτο το βλεμα...

Το εχει ο πιτσιρικας μου οταν με βλεπει επανω στη μηχανη...
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε