Μα καλά γιατι αφου μια ζωη μας αντεγραφαν οι yamaha,honda πρεπει να τις αντιγραψουμε τωρα εμεις; μας ρωτησε η kawasaki αν θελουμε να εχουμε το στηγμα του αντηγραφεα;Η suzuki χαζη ειναι και δεν εβαλε ακομα εξατμηση στον κολο; τη γυναικα μου τη ρωτησαν αν αντεχει τοση ζεστη στο κολο της;βαλτε ρε ρεζιλια κανονικα την εξατμηση μη κανουμε κανενα doooooo ολοι μαζι στο AKASHI και το κανουμε λαμπογιαλο.
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από fu man
Μα καλά γιατι αφου μια ζωη μας αντεγραφαν οι yamaha,honda πρεπει να τις αντιγραψουμε τωρα εμεις; μας ρωτησε η kawasaki αν θελουμε να εχουμε το στηγμα του αντηγραφεα;Η suzuki χαζη ειναι και δεν εβαλε ακομα εξατμηση στον κολο; τη γυναικα μου τη ρωτησαν αν αντεχει τοση ζεστη στο κολο της;βαλτε ρε ρεζιλια κανονικα την εξατμηση μη κανουμε κανενα doooooo ολοι μαζι στο AKASHI και το κανουμε λαμπογιαλο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οντως ειναι πιο ωραιο!
Πιο ειναι αυτο,το μοντελο 2007?
![]()
![]()
![]()
Εγώ το βρήκα για το μοντέλο του 2006! Τώρα κατά πόσο αληθεύει δεν ξέρω. Μακάρι να είναι έτσι!
Let the good time roll
Βρε αστειευομαι,του 2005 ειναι αυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από haldaios
Εγώ το βρήκα για το μοντέλο του 2006! Τώρα κατά πόσο αληθεύει δεν ξέρω. Μακάρι να είναι έτσι!![]()
Sorry my mistakeΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Βρε αστειευομαι,του 2005 ειναι αυτο![]()
Let the good time roll
Τα ενδοκομματικα λαθη συγχωρουνταιΑρχικά δημιουργήθηκε από haldaios
Sorry my mistake![]()
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ 900 ΥΠΑΡΧΕΙ;Ή ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΖΧ9;ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΑ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 900 ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ 1000ΑΡΙΑ ΜΕΧΡΗ 2004.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΖΧ9R ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ 1 ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ.ΖΧ FOR EVER....ΑΛΟΡΑΑΑΑΑ.
Αισθητικά σε μια μηχανή είναι καλύτερο η εξάτμηση να βρίσκεται στο πλάι για να μη μοιάζει (Θεέ μου 'σχώραμε...) σε τετράτροχο.
Τώρα, για λόγους καλύτερης γεωμετρίας και πιο ακραίων κλίσεων είναι καλύτερο να είναι κάτω απο την ουρά. Επίσης έτσι η εξάτμηση είναι στο κέντρο τοποθετώντας το βάρος της εκεί που πρέπει.
Χώρια που σε περίπτωση πτώσης (χτύπα ξύλο) θα μείνει ανέπαφη. Τώρα θα μου πείτε και τα πλαστικά τι θα γίνουν
. Εε οτι και να γίνουν είναι πάντως στάνταρ φτηνότερα απο την εξάτμηση
![]()
Μήπως τελικά αυτό που χρειαζόταν το ZX10 ηταν ενα υπέροχα τεράστιο τελικό τιτανίου (έτσι για να την πούμε και στην Suzuki) κάτω απ' την ουρά;![]()
Χωρίς παρεξήγηση (και κρεμμύδι) απο τους απανταχού Suzukόφιλους
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Paides to ZX10ayto einai gia PE-TAM-MA.
Katarxas to prohn mhxanaki mou htan to zx636 k etsi dn eimai kollhmenos me mia etairia.
Alla ayto edo to 10ari einai XAAAAAAAALIA leme. San ntoulapa me kinhthra moiazei.
To prohgoume no htan much better k mporouse na ginei koukli me liiiiges allages.
AYTOOOOOO einai ergaleio.....
To oti einai diko mou etyxe ee....!!!:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
![]()
Ο παλιος ειναι αλλιως....
Το μηΧΑΝΑΚΙ ειναι πολυ ομορφο χωρις τις εξατμισεις ομως
Εμενα μου αρεσουν απο κατω οι εξατμισεις φτανει να ειναι ωραιες.
Εχει ωραια συμμετρια το μηχανακι ετσι.
Δηλαδη η εξατμιση του Κ5 ειναι ωραια???
![]()
Το υπολοιπο μηχανακι ειναι το ποιο ωραιο μηχανακι που υπαρχει τωρα αλλα η εξατμιση ειναι χαλια. Γνωμη μου. Για το Κ5 μιλαω.
η πρωτη λυση για τη μαλακια της KAWASAKI απο τη twobros
http://www.twobros.com/cgi-bin/shopp...Vale_2006.html
![]()