Επιτέλους ενα ελευθερο πεζοδρόμιο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
παλι τα ιδια θα πουμε που αναλυσαμε σε 20000σελ πριν λιγο καιρο.Δικιο εχουν (οι πεζοι) τα πεζοδρομια δεν ειναι παρκινγκ , ναι και εγω εκει παρκαρω , οχι δε δεν εχουν δικιο οι αρμοδιες αρχες οταν δεν μου δινουν χωρο για τις μοτοσυκλετες , ναι πρεπει να κατέβουμε μια μερα στο κεντρο και να πηγαινουμε και να παρκαρουμε βαση νομου να δουν τι ωραια που φτιαχνουμε γλυκο φιστίκι , οχι και βεβαια δεν θα το κανουμε γιατι δεν θα ειναι πορεια με κοκκινες σημαιες *εκτος αν κατεβουν και οι εργαζομενοι της ducati hellas .... και καμμια 200ρια με μολοτωφ αρα ειναι ξενερωτο αρα δεν μας αφορα :rotflmao: ναι ειναι βλαχοι που σηκωνουν οπως οπως την περιουσια του αλλου. και παρα πολλα αλλα.....
καλημερα
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Γιατί είναι "Στραβό κι Ανάποδο" πείτε μου να γίνουμε γκαζές...
Το κουμπάκι παραδίπλα στο "Μ" να πατάς...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
παλι τα ιδια θα πουμε που αναλυσαμε σε 20000σελ πριν λιγο καιρο.Δικιο εχουν (οι πεζοι) τα πεζοδρομια δεν ειναι παρκινγκ , ναι και εγω εκει παρκαρω , οχι δε δεν εχουν δικιο οι αρμοδιες αρχες οταν δεν μου δινουν χωρο για τις μοτοσυκλετες , ναι πρεπει να κατέβουμε μια μερα στο κεντρο και να πηγαινουμε και να παρκαρουμε βαση νομου να δουν τι ωραια που φτιαχνουμε γλυκο φιστίκι , οχι και βεβαια δεν θα το κανουμε γιατι δεν θα ειναι πορεια με κοκκινες σημαιες *εκτος αν κατεβουν και οι εργαζομενοι της ducati hellas .... και καμμια 200ρια με μολοτωφ αρα ειναι ξενερωτο αρα δεν μας αφορα :rotflmao: ναι ειναι βλαχοι που σηκωνουν οπως οπως την περιουσια του αλλου. και παρα πολλα αλλα.....
καλημερα
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Το κουμπάκι παραδίπλα στο "Μ" να πατάς...
μπουρλοτο?
μολοτωφ?
μουσακας?
Μπαοκ?
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
κομαΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μπουρλοτο?
μολοτωφ?
μουσακας?
Μπαοκ?
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΠΑΣΟΚ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κομα![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το άλλο παραδίπλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μπουρλοτο?
μολοτωφ?
μουσακας?
Μπαοκ?
![]()
όποιο να 'ναι (ξεχασα κι ενα "μ" ο μλκας )Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΠΑΣΟΚ;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καντε ρε μαγκες το πειραμα....παρκαρετε ολοι τη μηχανη σας παραλληλα με το πεζοδρομιο οπως προβλεπει ο νομος.... και καταλαβετε απο μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ θεση παρκαρισματος...
ετσι απο περιεργεια...
ρε Ηλία .... όταν θα γράφεις κάτι και ειναι για πλάκα , β΄άλε Italic να σε καταλαβαινουμε...
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Το κουμπάκι παραδίπλα στο "Μ" να πατάς...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΒΛΑΞ!!!!!
![]()
![]()
![]()