Να περιμένουμε κι άλλα χειρότερα.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
E , μα.
Συναγερμοι , πεταλα , κλειδαριες στα δισκοφρενα , γκαραζ....βαρεθηκαν πια οι ανθρωποι.
Παρτο απ΄ευθειας απο την πηγη , με το κλειδι στο χερι.
:a29: :a29: :a29:
![]()
![]()
Ευτυχώς δεν πήρε και το χέριΑρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Οντως με το κλειδι στο χερι...
θελει προσοχη παιδια. Δεν υπαρχει υπομονη απο μερους τους κ εχουν γινει θρασυτατοι. Αλλους τους την εχουν πεσει στην Πειραιως κ αφου τους απειλησανε η τους σαπισανε στο ξυλο τους πηρανε φυσικα κ το μοτορι. Προσοχη σε 2αδες-3αδες απο παπακια που σταματανε διπλα σας σε φαναρια ειδικα πολυ αργα την νυχτα. Εγω αμα περναω απο λενορμαν-πειραιως ειμαι στην τσιτα κ ολο κοιταω καθρεφτες. Το κυριοτερο...αν σας τυχει μην το παιξετε ηρωες. Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε. Για να το κανει καποιος αυτο σημαινει οτι ειναι αποφασισμενος για ολα ειτε εχει σπρευ ειτε εχει μαχαιρι η πιστολι που ειναι το χειροτερο.
Παιδες ο δρομος που λεει ειναι κεντρικος αλλα ειδικα το βραδυ δεν περναει ουτε γατα.Ηταν στημενη η δουλεια.Οχι οτι παυει να ειναι σοκαριστικο.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Aμα φορουσε κανα Rolex..Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Ευτυχώς δεν πήρε και το χέρι
Επειδή τέτοιοι τύποι συχνάζουν και εδώ μέσα σίγουρα,μην τους δίνουμε και θάρρος.Χωρίς να έχεις άδικο βέβαια.Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
θελει προσοχη παιδια. Δεν υπαρχει υπομονη απο μερους τους κ εχουν γινει θρασυτατοι. Αλλους τους την εχουν πεσει στην Πειραιως κ αφου τους απειλησανε η τους σαπισανε στο ξυλο τους πηρανε φυσικα κ το μοτορι. Προσοχη σε 2αδες-3αδες απο παπακια που σταματανε διπλα σας σε φαναρια ειδικα πολυ αργα την νυχτα. Εγω αμα περναω απο λενορμαν-πειραιως ειμαι στην τσιτα κ ολο κοιταω καθρεφτες. Το κυριοτερο...αν σας τυχει μην το παιξετε ηρωες. Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε. Για να το κανει καποιος αυτο σημαινει οτι ειναι αποφασισμενος για ολα ειτε εχει σπρευ ειτε εχει μαχαιρι η πιστολι που ειναι το χειροτερο.