Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 107

Θέμα: Διακαναλική συνέντευξη ΓΑΠ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Απλα, λέω οτι και να μου ξηλώσουν οι μοντς θρεντ εαν ειναι ασχετα με το φορουμ δε θα με πειραξει
    Κοιτα ειναι πολυ πιο ευκολο (μιας και υπηρξες μοντ. και ξερεις το πακετο του σφουγγαρισματος) να μην ποσταρεις τετοια θεματα, εφοσο εν ολιγοις παραδεχεσαι οτι το κανεις, σκεψου τωρα να βαζεις και χερι πως φαινεται.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Με κάθε ειλικρίνεια μπορεί κάποιος να μου πει γιατί να παρακολουθήσει κάποιος την προεκλογική συνέντευξη του area manager των τραπεζών? Έχει τόσα άλλα πράματα να κάνει κανείς-από το να φτάξει αβγόφετες, να καθαρίσει το καρμπυρατές, να φωναξει φίλους για τάβλι, να διαβάσει κανά βιβλίο ή περιοδικό….

Τι είναι ο γιώργοις 2ος της δυναστείας παπανδρέου:
    - είναι ψεύτης αποδεδειγμένα. Είχε πλήρη επίγνωση της οικονομικής κατάστασης στη χώρα αλλά με συνειδητά ψέματα απέσπασε τις ψήφους.
    - Έχει υπουργούς στο υπ.οικ. τους οικονομικούς συμβούλους του σημίτη. Δείτε που έχουν εργαστεί και ποια είναι η εμπειρία τους….
    - Είναι αναίσχυντος. Αφού φέρνει το δντ και ανοίγει την πόρτα του ευρώ αστο δολλάριο (μιλώ απολύτως εντός καπιταλιστικόύ πλαισίου και δεδομένης πολιτικής) δηλώνει «αν δεν μας ψηφίσετε θα έρθουν χειρότερα διότι εμείς εγγυώμαστε για τα αφεντικά που φέραμε»
    - Εάν μείωνε 1/14 τα κέρδη των 100 μεγάλων εταιρειών του χρηματιστηρίου (στους συνταξιούχους και μισθωτούς δημοσίου έκοψε 2/14) το κράτος θα εξοικονομούσε 15 δις ευρώ αμέσως. Όσο το φετινό έλλειμμα γκρόσο-μόντο
    - Είναι γελοίος. Εάν τη φράση «με βρήκε ένας άνθρωπος του μόχθου και μου είπε πάρε μου ένα μισθό για να σωθεί η χώρα» την έλεγε ένας φίλος μας θα τον χαρακτηρίζαμε επιεικώς γελοίο.
    - Από τη μια λέει ότι οι εκλογές είναι ουσιαστικά δημοψήφισμα για την κυβέρνηση αλλά σε τοπικό επίπεδο οι υποψήφιοι του κόμματός του τρέμοντας την λαική οργή το παίζουν « τοπικές εκλογές είναι, τι σχέση έχει η αθήνα»
    - -είναι δεδηλωμένα αντιδημοκράτης. Αλλίως δεν θα έκανε διακαναλικό μονόλογο αλλά θα καλούσε όλα τα κόμματα σε αντιπαράθεση.
    - Υιοθετεί φασιστικές θέσεις. Και μόνο η δήλωση λοβέρδου (wanna be area manager) περί υπέρογκου κόστους νοσηλείας των μεταναστών αρκεί.
    Σκεφτείτε να σας έλεγαν ότι μια χώρα κυβερνιέται πέντε γενιές από θείους , γιους, ανήψια, εγγόνια. Ότι κορυφαία στελέχη των κομμάτων εξουσίας μπαίνουν στην πολιτική με ελάχιστα και σε πέντε χρόνια είναι ζάπλουτοι. Ότι έχουν σπίτια –παλάτια που δεν δικαιολογούνται. Ότι 1050 δημοσιογραφοι-1 στους 5 (στοιχεία εσηεα 2007) ασχολούνται έμμισθα σε δημόσιους οργανισμούς, υπουργεία κλπ. Ότι αρθρογράφοι και τηλεοπτικοί αστέρες-δημοσιογράφοι έχουν αποσπασμένους στο γραφείο του υπ.οικ. την αδελφή τους, την κουνιάδα και την σύζυγό τους (και όταν τους γιαουρτώνουν λένε ότι «φιμώνονται οι ελεύθερες φωνές»). Ότι κορυφαίοι υπουργοί είναι παντρεμένοι με κόρες βιομηχάνων (βενιζέλος), εφοπλιστών, επιχειρηματιών.

Άλλωστε ο κάμερον το είπε ξεκάθαρα: «μίλησα με τους βιομηχάνους και τους τραπεζίτες και όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα περικοπής δαπανών» Αυτό γίνεται παντού: Συζητάνε οι βοσκοί με τα τσοπανόσκυλα και τους λύκους και ανακοινώνουν στα πρόβατα ότι με την μισή τροφή θα πρέπει να βγάλουν διπλάσιο γάλα αλλιώς θα τα σφάξουν. Μόνο που τα πρόβατα δεν καταλαβαίνουν ότι το σφαγείο είναι έτσι και αλλιώς μπροστά τους είτε τα αρμέξουν είτε όχι. Και ότι ο βοσκός, τα σκυλιά και οι λύκοι υπάρχουν μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν τα πρόβατα. Και μερικά πρόβατα σκέφτονται «να υπακούσουμε να ζήσουμε λίγο παραπάνω», κάποια άλλα «να ρουφιανέψουμε να γίνουμε φίλοι με τα σκυλιά και τους λύκους μπας και την γλυτώσουμε από το βοσκό»…Η ουσία είναι ότι κανένα πρόβατο δεν σώθηκε βελάζοντας

Για αυτό και πολλά άλλα και όντας κουρασμένος να ασχοληθώ με κάτι δημιουργικό απόλαυσα το «ταξιδιάρικα πουλιά» και καπάκι το «ταξίδι του αυτοκράτορα» για μία διαφυγή μέγιστης αισθητικής (και άρα γεμάτης ήθους) αξίας
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

- είναι ψεύτης αποδεδειγμένα. Είχε πλήρη επίγνωση της οικονομικής κατάστασης στη χώρα αλλά με συνειδητά ψέματα απέσπασε τις ψήφους.
    εμενα μου θυμισε σχολικες δικαιλογιες μαθητων

ελεγε " ειχα ζητησει τα στοιχεια απο τον Πρωην πρωθυπουργο...και μου τα εφερε παραμονες των εκλογων κλπ κλπ"

ειναι σα να απεκτησε το αμαξι των ονειρων του , να το τρακαρε....και τωρα να ριχνει το φταιξιμο στον προηγουμενο ιδιοκτητη/πωλητη για κακη συντηρηση....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Μind the ΓΑΠ
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    "Δημοκρατικά" εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, κολλητέ μου
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Eγώ ξέρω πως για αυτό το βλάκα το Αμερικάνο που τον έπαιζαν όλα τα κανάλια λες και ήταν και καμιά μορφή τεράστια ,

έχασα το νέο επεισόδιο από το νησί !!!

Κατα τα άλλα στα π@π@ρι@ μου ότι και αν είπε δεν έπεσα στη λούμπα να τον δω ,

χάζεψα λίγο στα λίγα κανάλια που δεν έπαιξαν την συνέντευξη και κατά τις 10.30 προτίμησα να πάω

για ύπνο και να δω τα δικά μου όνειρα παρά τα όνειρα του μλκ !!!!

διαβασα κατι σημερα και το βλέπω το επομενο θρεντ να ερχεται.... :wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε μια συνεντευξη παρωδια (με στημενους δημοσιαγραφους και γνωριζοντας τις ερωταπαντησεις) που θα ηταν στα 90' και ξεπερασε τα 130' καταφερε ο τυπος να γινει ΙΣΩΣ χειροτερος και απο τον 2Δ!!!!!!!!!!!

ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΑΛΙ !!!!!!!!!ΟΥΣΤ!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Δεν ξερω το ποσο στημενες ηταν οι ερωτησεις και αναρωτιεμαι ξερεις γιατι?Γιατι δεν απαντησε σχεδον σε καμια ειχε κατι αλλο στην κουτρα του και εκεινο ελεγε οποτε τσαμπα η επιτυχημενες κατα την ταπεινη μου γνωμη ερωτησεις
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αν διαβάζει κάποιος το φόρουμ δυο πράγματα θα χει μάθει

Ο δεύτερος παγκόσμιος ήταν Γερμανια-Πακισταν
    Και ο Πρετεντερης πρέπει να ναι κάποιος που ληστευει γιαγιουλες στα φανάρια ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    "Δημοκρατικά" εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, κολλητέ μου
    Ισως..

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Πολλη φόρα παιδες και πολυ θυμο βλεπω,συμπασχω...
    Το θεμα ομως ειναι,οταν φτασετε μπροστα απο την ρημαδα την καλπη θα σκεφτειτε ετσι?

μην τρελαίνεσαι Ιωάννη ! Οι περισσότεροι που απλά γκρινιάζουν, όταν τους ρωτήσεις τι ψήφισαν θα δώσουν τέτοιου τύπου απαντήσεις :

1. αααα εγώ ΔΕΝ ψηφίζω κανέναν καρι@λι ! Σιγά μην τους ψηφίσω τους κλέφτες !!!!

2.Ελα μωρέ , με την ψήφο δεν γίνεται τίποτα !! Μπουρλότο θέλουν .....Κούλααααα καφεεεεε !!!

3.Όλοι άχρηστοι είναι ρε ! Που είσαι ρε Παπαδόπουλε να μας σώσεις .....Μια χούντα χρειάζεται .....!!!

και πολλά άλλα παρόμοια τραγελαφικά ....

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    *Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    μην τρελαίνεσαι Ιωάννη ! Οι περισσότεροι που απλά γκρινιάζουν, όταν τους ρωτήσεις τι ψήφισαν θα δώσουν τέτοιου τύπου απαντήσεις :

1. αααα εγώ ΔΕΝ ψηφίζω κανέναν καρι@λι ! Σιγά μην τους ψηφίσω τους κλέφτες !!!!

2.Ελα μωρέ , με την ψήφο δεν γίνεται τίποτα !! Μπουρλότο θέλουν .....Κούλααααα καφεεεεε !!!

3.Όλοι άχρηστοι είναι ρε ! Που είσαι ρε Παπαδόπουλε να μας σώσεις .....Μια χούντα χρειάζεται .....!!!

και πολλά άλλα παρόμοια τραγελαφικά ....
    ναι ρε οποτε αφου ο τζεφρυ ειναι κοπανος ας ψηφισουν κατι μεταξυ τσιπ(ου)ρα,αλαβανου,καρατζαφυρερ,αλεκας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τρομερες επιλογες!!!!:a020:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
    Ισως..
    Αφού ξέρεις...

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνεντευξη Pedrosa στο crash.net
    από vassilis88 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2007, 21:01
  2. Συνεντευξη pedrosa στο motogp.com
    από vassilis88 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 15:17
  3. Συνέντευξη για δουλειά...
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ