Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Προβληματάκι ή πρόβλημα????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86

Προβληματάκι ή πρόβλημα????

λοιπόν, καλησπέρα σε όλους.Περιγράφω εν τάχυ τα προβλημά μου
    Πάω να βάλω μπρος χτες το βράδυ και ξαφνικά η μηχανή δ κρατάει ρελαντί!!!!!Στα ξαφνικά!!!δίνω γκάζι ,κρατάω σταθερά,τι διάολο λέω,και πάλι τίποτα....
    Τελικά ξεκινήσα δίνοντας γκάζι και καρφώνοντας πρώτη.Μέτα τίποτα, όλα οκ...
    Και σήμερα το πρωί πάλι οκ κανονικά το ρελαντί...
    Το τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει και κάποιες αρρυθμίες στο ρέλαντι σε άσχετα χρονικά σημεία..
    Μήπως είναι οι κωλο-βενζίνες που μας βάζουν και έχουν αρχίζει να επηρεάζουν την τρόμπα βενζίνης??η μηχανή είναι 650 κ8 με περίπου 42.000χλμ.....

υ.γ Ο bikenest ακούει???να περάσω για κάνα καθαρισμό τρόμπας ή είναι τελείως άσχετο???

Ο Πρόσκοπος
    χωρίς να είμαι μηχανικός φίλε υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταίνε οι βενζίνες όπως λες κ εσύ... το ίδιο μοντέλο έχουμε εγώ με λίγο λιγότερα χλμ βεβαίως αλλά δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάτι τετοιο κ την έχω 2 χρόνια τώρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Μου το είχε κάνει και εμένα αυτό και λύθηκε με καθάρισμα της βαλβίδας ρελαντί (ξεβίδωμα της βαλβίδας και καθαρισμός με σπρέι carbs cleaner). Αν είσαι σε εγγύηση ζήτα αντικατάσταση της βαλβίδας, γιατί εμένα ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα (κρατούσε ρελαντί πιο χαμηλά) και εκτός από καθαρισμα της βαλβίδας ρελαντί χρειάστηκε και ρύθμιση της ποσότητας βενζίνης στο ρελαντί (δε θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς αλλά ήταν ένα βιδάκι κάτω από το ρεζερβουάρ).

Mαν μαλλον κωλοβενζινες !!!!!! αλλα ελα για καφε απο το μαγαζι να το δουμε!!!

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    μηπως ειναι τπτ σε καμια επαφη στα ρευματα η στους πολους της μπαταριας?
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BIKENEST
    Mαν μαλλον κωλοβενζινες !!!!!! αλλα ελα για καφε απο το μαγαζι να το δουμε!!!
    θα περάσω σύντομα Νώντα για να κάνουμε και ένα σέρβις στο μπροστινό μαζί με κάνα δυο ακόμα πραγματάκια που θέλω...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF