Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: Michelin power RACE 2 ...................

Thumbs up Michelin power RACE 2 ...................

απιστευτα... τρομερη εισοδο στις στροφες, αναφερομαι βεβαια στα Μεγαρα... το θεμα κλισεων δεν το συζητω καν... γκαζια στην εξοδο... μιλαμε ταπα με ολη την φορα στην εισοδο, και απο λαθος αλλαγη εμπρος μοτοσυκλετας μεσα στην στροφη, με δυνατα φρενα μπροστινα και γονατα κατω, και κουνησε αλλα δεν συγκινηθηκε και πολυ................................
    παιζεις σε αλλο επιπεδο ασφαλειας, και ετσι η διασκεδαση ανεβαινει κατακορυφα.........

εβαλα ενα ζευγαρι, Soft εμπρος και διπλη γομα πισω, Medium στο κεντρο και Soft στα πλαινα.............................
    μαγεια...................

και τα εβαλα αρκετα φτηνα για την ικανοτητα τους και την αποδοση τους... ομως θα φαγωθουν δυστυχως γρηγορα...

http://www.motorace.com/miva/merchan...ory_Code=MTPR2

Εγω εχω στο ΤΑ project αυτο με τις 2 γομες μπροστα και στα ανεβοκατεβασματα στη λιμνη ( Πλαστηρα,μαλλον ξερετε την διαδρομη ) κρατανε πολυ καλα.
    Τωρα θα μου πεις αλλαξε ολο το μηχανακι το λαστιχο σε εφτιαξε ?????
    Παντως εμενα μου αρεσαν

ΚΑΡΔΙΤΣΑ POWER
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11736&perpage=5&pagenumber=4

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Καλημέρα.Εγω στο GSXR φοράω τα απλά RACE.Όντως είναι φανταστικά (τό'χω ξαναπεί),κρατάνε απίστευτα.Μπροστά φοράω soft και πίσω medium.Βέβαια δεν κάνουν για πολλά νερά (πχ βροχή).Εκεί θέλουν πολύ προσοχή.
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

Παρόμοια θέματα

1. ΓΟΜΕΣ Michelin Power Race προσφορά
    από nktR στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2009, 17:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ