να ζησετε και να ευτιχισετε και απο εμενα.καλα & ασφαλη χιλιομετρα(γαμος).αυτος ο γαμος τα ειχε ολα!burnout, μηχανες στην υποδοχη και λαστιχα πανω σε mazda3?τα βλεπετε συχνα σε γαμο;
να ζησετε και να ευτιχισετε και απο εμενα.καλα & ασφαλη χιλιομετρα(γαμος).αυτος ο γαμος τα ειχε ολα!burnout, μηχανες στην υποδοχη και λαστιχα πανω σε mazda3?τα βλεπετε συχνα σε γαμο;
:a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΛΕΜΕ.......![]()
![]()
![]()
![]()
Φωτορεπόρτερ της Λαμπήρη είσαι αδερφέ μου ;;;; Κώλο για κώλο δεν άφησες χωρίς photo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
:wacko: :wacko:
Πεταϊ ο γαϊδαρος ? ? ? ?
Γεια σου ρε POKERMON με την κουκλα ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΣΟΥ![]()
![]()
![]()
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ... ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΥΣ ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ POKERMANAKIA .....![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΓΚΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΝΑ ΛΕΣ , ΕΧΕΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΟΙ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣΑρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Γεια σου ρε POKERMON με την κουκλα ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΣΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΛΕΜΕ.......
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ... ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛ ... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ .....ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ...
ΕΡΩΤΗΞΗΣ ... ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ GSXR ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ???
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΓΚΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΝΑ ΛΕΣ , ΕΧΕΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΟΙ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ![]()
![]()
![]()
Βρε POKER κανε κατι βρε και για τα ανυπαντρα παλικαρια του SBS CLUB ...... ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΟΪ
Εγώ να κάνω κάτι????? Εγώ έδωσα το σύνθημα ΟΡΜΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ αλλά δεν είδα κίνηση από κανέναν όλο το βράδυ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ αλλά δεν έχει να κάνει αυτό ε??????????
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Εγώ να κάνω κάτι????? Εγώ έδωσα το σύνθημα ΟΡΜΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ αλλά δεν είδα κίνηση από κανέναν όλο το βράδυ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ αλλά δεν έχει να κάνει αυτό ε??????????
![]()
αμα τους ειπες ετσι εχεις απολυτο δικιο...... παντως ΜΟΝΟ οφθαλμολουτρα κανανε ομολογω......
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
αμα τους ειπες ετσι εχεις απολυτο δικιο...... παντως ΜΟΝΟ οφθαλμολουτρα κανανε ομολογω......
...ειμαστε σοβαρα παιδια εμεις, με τροπους και ανατροφη!!!!
εκεινο το βραδυ ειχαμε ματια για να καμαρωνουμε μονο τους νεονυμφους....