Μπα δεν αλλάζουν... Με το Ζ βολεύτηκα γιατί δεν έμεινα χωρίς μοτοσικλέτα, από την άλλη με έχει κουράσει αυτό το πράγμα με τον αέρα, "όχι άλλο κάρβουνο". Μα να το σκέφτεσαι ΑΝ θα πας πάνω από 160;![]()
Μπα δεν αλλάζουν... Με το Ζ βολεύτηκα γιατί δεν έμεινα χωρίς μοτοσικλέτα, από την άλλη με έχει κουράσει αυτό το πράγμα με τον αέρα, "όχι άλλο κάρβουνο". Μα να το σκέφτεσαι ΑΝ θα πας πάνω από 160;![]()
Το ίδιο αναρωτιούνται και δεκάδες άλλοι μαζί με σένα!! Αυτή η "πουστιά" στο DNA του Έλληνα τρομερό πράγμα!!! Εγώ έχω δικαστήριο τον Φεβρουάριο και πολύ φοβάμαι ότι θα πάρω τα @@ μουΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Αλλά για ακόμα μιά φορά αναρωτιέμαι: Η ασφάλεια υπάρχει για να πληρώνει ΚΑΙ τα λάθη μας. Τι του κοστίζει του βλάκα να πει την αλήθεια; Σκεφτόμουν να τον τραβούσα βίντεο τότε, γιατί έτρεχε πάνω κάτω και ούρλιαζε "συγγνώμη, τι έκανα, αχ τι έκανα" αλλά δεν το κάνει δεκτό το δικαστήριο σαν αποδεικτικό στοιχείο. Η συνέχεια στην Ευελπίδων, όταν έρθει η ώρα...
Έχω γραμμένη κλήση στο κινητό που ουσιαστικά παραδέχεται το φταίξιμο αλλά τι να το κάνεις!!! Προφανώς παίρνουν συγχωροχάρτι από τα δικαστήρια για να λειτουργούν τόσο πούστικα!!
Εύχομαι ή να τα φάμε σε μπύρες τα λεφτά της αποζημίωσης.... ή να τα φάνε στους γιατρούς!!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
[B]Τζανάκο έπινες απόψε; Που το είδες αυτό γλυκό μου αγόρι; Από τότε που βγήκε ο ψεκασμός, όλοι παραπονιούνται ότι δεν έχει τη γλύκα του καρμπιρατέρ... Και μιά που οδήγησα το υδρόψυκτο, στο λέω ξεκάθαρα, έτσι είναι. Έχει και αυτό την "κλωτσιά" από τέρμα κλειστό γκάζι σε ανοιχτό. Μην φανταστείς κάτι τραγικό, στην πρώτη βόλτα το συνηθίζεις και αν δεν έχεις οδηγήσει το καρμπιρατέρ δεν θα το καταλάβεις μάλλον. Έχει πιο ελαφριά γκαζιέρα το υδροψυκτο πάντως, θέλει λιγότερη δύναμη για να γυρίσει και το μοτέρ μοιάζει πιο εύστροφο όταν του δώσεις ξερογκαζιά.
Γλυκο αγορι δεν εχω οδηγησει το καινουργιο,απ'οτι ακουω τα γραφω!!
Αν ειναι ετσι,γραψε λαθος!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Μην ακούς τίποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Γλυκο αγορι δεν εχω οδηγησει το καινουργιο,απ'οτι ακουω τα γραφω!!Τις μπύρες όμως θα τις πιούμε μια Φιλαδέλφεια...
![]()
Gigenis καλά ξεμπερδέματα και σε εσένα.
ειχες καλομαθει με το ημικουστουμακι και δεν αντεχεις τον ανεμο ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
GSF 650 N
καλα ξεμπερδεματα γερασιμεΑρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Το ίδιο αναρωτιούνται και δεκάδες άλλοι μαζί με σένα!! Αυτή η "πουστιά" στο DNA του Έλληνα τρομερό πράγμα!!! Εγώ έχω δικαστήριο τον Φεβρουάριο και πολύ φοβάμαι ότι θα πάρω τα @@ μου
Έχω γραμμένη κλήση στο κινητό που ουσιαστικά παραδέχεται το φταίξιμο αλλά τι να το κάνεις!!! Προφανώς παίρνουν συγχωροχάρτι από τα δικαστήρια για να λειτουργούν τόσο πούστικα!!
Εύχομαι ή να τα φάμε σε μπύρες τα λεφτά της αποζημίωσης.... ή να τα φάνε στους γιατρούς!!!
GSF 650 N
Ε ναι που να πάρει! Αλλιώς είναι να 200αρίζεις και να είσαι χαλαρός και άνετος με τη φράπα και το νεράκι, αλλιώς να αναρωτιέσαι πότε θα γίνεις αερόστατο. Έχω και κάποιον όγκο...Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
ειχες καλομαθει με το ημικουστουμακι και δεν αντεχεις τον ανεμο ε?
χαχαχαχαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ε ναι που να πάρει! Αλλιώς είναι να 200αρίζεις και να είσαι χαλαρός και άνετος με τη φράπα και το νεράκι, αλλιώς να αναρωτιέσαι πότε θα γίνεις αερόστατο. Έχω και κάποιον όγκο...
ποσο σε καταλαβαινω, gsr γαρ.
Αλλα τωρα τον ληστη δεν το αλλαζω με τ ι π ο τ ε.
Οπως τα λες 200, φραπε γλυκο γαλα, νερακι, και παγακι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
val
προσεξτε μονο μην σας παρει ο υπνος και εχουμε αλλα:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
GSF 650 N
ΧΑΧΑ spam μεν, αστείο δε: Έκανα κάποια βλακεία και κάπως άλλαξα το κοντέρ του Z σε μίλια και δεν ξέρω πως να το ξανακάνω χιλιόμετρα. Είναι πολύ ξενέρωτο να βλέπεις ότι πηγαίνεις με 120...
edit: To βρήκα...![]()
Καλησπερα και παλι.
Δεν ξερω αν κανω σωστα που ρωταω εδω... Ειδα ενα bandit απο εμπορο και συγκεκριμενα τον Γκουντουφα στη μηχαλακοπουλου. Εχετε αποψη για το συγκεκριμενο μαγαζι?
Το οδηγησα το μηχανακι και μου φανηκε τιμιο για τα χρηματα που ζητουσε. 3500 για μοντελο 07 με 12.000χλμ με book service. Ενω φαινονται λιγα τα χλμ να πω εδω οτι το μηχανακι φοραει ακομα τα μαμα λαστιχα (παραγωγη 5ος 2007) και δεν μου φανηκαν ζορισμενα. Σιγουρα ομως την αλλαγη την θελουν. Δισκοπλακες αθικτες και γενικα επειδη το οδηγησα μου αφησε πολυ καλη εντυπωση. Ενα αλλο πχ που ειχα οδηγησει μου φαινοταν πως δεν τραβαγε σωστα.
Τι λετε? υποτιθεται μου δινει και εγγυηση 6 μηνες αλλα ενας θεος ξερει τι ορους θα εχει. Αυτο θελει διευκρινιση... Μου κανει εντυπωση ομως γτι γενικα τους εμπορους δεν τους εμπιστευομαι και πολυ.. Και αν υποθεσουμε πως το μηχανακι ειναι σωστο , απο που βγαζεια υτος και το δινιε 3500???
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Σωστές ερωτήσεις, αλλά δεν ξέρεις ποτέ. Κατάσχεση από δάνειο που δεν πληρώθηκε ας πούμε...; Ανταλλαγή κάποιου "κ@βλωμένου" που το έδωσε όσο-όσο για να πάρει το οτιδήποτε άλλο;
Αν δεν έχει σημάδια πουθενά (πλαίσιο, πιρούνι, ψαλίδι, μαρσπιέδες, καθρέφτες, καπάκια, εκεί που πιάνουν τα στοπ της τιμονόπλακας στο λαιμό) λογικά δεν είναι πεσμένο και φτιαγμένο.
Οι έμποροι υποχρεούνται λόγω κοινοτικής νομοθεσίας να δίνουν 6μηνη εγγύηση στα μεταχειρισμένα.
Ειχε σημαδι απο στατικο πεσιμο το οποιο δε μου φανηκε κατι τραγικο.
Και μαλιστα το καταλαβα οτι ηταν στατικο γιατι το ενα καπακι του κινητηρα δεν ειχε γραμμες απο γρατσουνιες αλλα απλα λιγα μπιμπικακια οπως οταν ακουμπας για πολυ ωρα το χερι σου σε κατι σαγρε. Στο φερινκ ισα που φαινοταν που ακουμπησε και το εψαξα για να το δω. Απο σταση δε με ενοχλει να εχει πεσει. Κι εμενα το cb μου χε πεσει και δεν επαθε τιποτα. Εν κινησει ομως εχω πολλους ενδοιασμους.. Τα περισσοτερα που εχω δει εχουν φαει μια δυο στατικες αλλα με πολυ χειροτερα σημαδια. Ενα που ειδα αθικτο το οδηγησα και μου φανηκε πως δεν τραβαγε σωστα...
Εμενα παντως μου αρεσε γτι ειδα βιβλιαρακι με σφραγιδες απο επισημο αντιπροσωπο (σφακιανακη). Θα μου πεις αντιγραφονται αλλα αν παρω στο σφακιανακη και δωσω τον αριθμο πλαισιου δε θα μου δωσει τα σερβις που εγιναν?
Η 6μηνη εγγυηση τι παρεχει?? Γτι εγω τον ρωτησα τι ακριβως διενι και δε μ πε.. Και του λεω ωραια, δηαλδη αν παθει καποιο ηλεκτρολογικο προβλημα που δεν ειναι εξαιτιας μου (ενα tps ρε παιδι μου) θα με καλυψει? μου τα μασησε αρκετα εκει... Αν ειναι να ειναι εγγυηση να ειναι ΣΩΣΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ..
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Νομικός δεν είμαι, αλλά και στην "σωστή" εγγύηση της διετίας, αν πάθεις κάτι, θα φτύσεις αίμα για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Το αυτό λογικά ισχύει και σε αυτές τις περιπτώσεις.
edit: Ήρθε το πακέτο από Αγγλία. Θα το ανοίξω αύριο να δω με το φως της μέρας.
Πλαϊνό καπάκι 83 ευρά και άλλα 8.5 η φλάντζα, μόνο παραγγελία το καπάκι, για την οποία θέλει προκαταβολή και 2 εβδομάδες αναμονή! Άντε λέμε να πέσεις και να χαλάσει μόνο αυτό και να καίγεσαι να κυκλοφορήσεις...
ποιο καπακι εννοεις γιαννη?Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Νομικός δεν είμαι, αλλά και στην "σωστή" εγγύηση της διετίας, αν πάθεις κάτι, θα φτύσεις αίμα για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Το αυτό λογικά ισχύει και σε αυτές τις περιπτώσεις.
edit: Ήρθε το πακέτο από Αγγλία. Θα το ανοίξω αύριο να δω με το φως της μέρας.
Πλαϊνό καπάκι 83 ευρά και άλλα 8.5 η φλάντζα, μόνο παραγγελία το καπάκι, για την οποία θέλει προκαταβολή και 2 εβδομάδες αναμονή! Άντε λέμε να πέσεις και να χαλάσει μόνο αυτό και να καίγεσαι να κυκλοφορήσεις...
GSF 650 N