Εγω φταιω, μ' αυτα που διαβαζω πρωινιάτικα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φίλε μου, το 95% των δρόμων τους κοιτάς και βλέπεις τη μούρη σου. Σε τέτοιους δρόμους και με ελάχιστο άνοιγμα του γκαζιού, εμένα μου φεύγει. Ειδικά σε στροφές.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Να μην ξέρω να το πάω; Μπορεί.
Καμιά πρόταση για λάστιχα, για 'μας τους ατζαμήδες;
φιλε εγω λεω να κατεβεις κατηγορία δεν ειναι για σενα το vstorm, την προταση προοδευτικο γκαζι την εχεις ακουσει? η εχεις ερθει
απο το υπερπεραν εκει που εχουν τελειους ασφαλστρωμενους δρομους , τι θα ακουσουμε αλλο ακουσαμε μεχρι και αυτο ... οτι
χανετε και προσφυση με το στρομα για πλακα , μα ποιος εισαι ρε αδερφέ ο τζακ νορις?![]()
κατι κανεις λαθος σίγουρα!
Τελικά έχει θέμα το γκαζι του βεστρωμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από 2c-rover
Φίλε μου, το 95% των δρόμων τους κοιτάς και βλέπεις τη μούρη σου. Σε τέτοιους δρόμους και με ελάχιστο άνοιγμα του γκαζιού, εμένα μου φεύγει. Ειδικά σε στροφές.
Να μην ξέρω να το πάω; Μπορεί.
Καμιά πρόταση για λάστιχα, για 'μας τους ατζαμήδες;
Γιατι με τα ίδια λαστιχα στον τιγρη που ήταν και 40 αλογα παραπάνω δεν έκανα 8αρια (εκτός εαν το ήθελα...)
Παντως εχοντας δοκιμάσει διαφορα λαστιχα σε "ονοφ" μηχανακια (ακομα και τα μπατλγουινγκ) τεινω να καταληξω οτι τα καλυτερα ειναι τα Metzeler Tourance EXP (και μετα τα Μichelin Anakee)
Kαι, οπως έγραψαν κι αλλοι, μακρια απο μαλακες γομες και τετοια
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε παιδιά, δε στρίβω στη γωνία γκαζώνοντας τέρμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από puntix
την προταση προοδευτικο γκαζι την εχεις ακουσει?
Εντάξει, μπορεί να χρησιμοποίησα την υπερβολή λέγοντας για "οχτάρια", αλλά το μηχανάκι μου φεύγει. Ίσως έχουν θέμα τα συγκεκριμένα λάστιχα. Πράγμα στο οποίο δεν πήγε το μυαλό μου εξ αρχής γιατί τα άλλαξα τέλος Μαϊου.
Αγορίνα βάλε τα Metzeler Tourance EXP και θα με θυμηθείς.....Εγγύηση το λάστιχο και ξεμπέρδεψες με το θέμα αυτό. Στο λέω εκ πείρας...
τι ημερομηνια εχουν τα λαστιχα σου φίλε?
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
Καλησπέρα. Στα 45000 χλμ συνολικά και μετά την πρώτη αλλαγή ελαστικών στα 18000 (μετα τα μαμά έβαλα τα B/W της Bridgestone) λέω τώρα πλέον να ρίξω επάνω κανα μαλακό γενικώς. Κάτι σε Michelin ίσως.. Καμιά ιδέα?? Κάτι να μου πείτε?? Ευχαριστώ!
Το Μίσος Δεν Είναι Τίποτα Άλλο Παρά Η Αγάπη Που Αρρώστησε Βαριά!!
Ευχαριστώ πολύ. Από τιμές τι παίζει γι αυτό το μοντελάκι? Εσύ είσαι ευχαριστημένος? Πόσο καιρό τα έχεις??
Αρχικά δημιουργήθηκε από Doa
Καλησπέρα. Στα 45000 χλμ συνολικά και μετά την πρώτη αλλαγή ελαστικών στα 18000 (μετα τα μαμά έβαλα τα B/W της Bridgestone) λέω τώρα πλέον να ρίξω επάνω κανα μαλακό γενικώς. Κάτι σε Michelin ίσως.. Καμιά ιδέα?? Κάτι να μου πείτε?? Ευχαριστώ!
Conti Trail![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αν έχεις όρεξη... http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=24178
Αθήνα τα βρίσκεις φθηνότερα ,αλλά αυτό που έχω δει είναι ότι σε γενοκές γραμμές είνει όλα καλά .Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Στα 240 περασμένα στο Ηράκλειο Κρητης ...Εχω κανονίσει να τα βάλω και εγώ τα τρέιλ.
Είχα τα σινκ και δεν ειχα ΠΟΤΕ προβλημα .Τωρα πάω για τρέιλ μάλλον αύριο .
l![]()
Moλις εβαλα τα continental trail attack απο πατημα μου φενεται τρελο.Θα κανω πρωτα καμια 100αρια χιλιομετρα και θα σας πω.Α και 240 γιουρια με τοποθετηση ζυγοσταθμιση ευθυγραμιση.
Είχα κλείσει στο μυαλό μου τα Anakee 2. Κάτι με έπιασε όμως (έπιασα κι εγώ 2-3 ομόσταυλους χθες το βράδυ στο δρόμο και μου είπαν αβλεπεί metzeler) και αποφάσισα ότι αύριο που έχω ραντεβού στο λαστιχά μου, θα βάλω τα EXP! €250 όλα μέσα. Πως είναι?? Αν είναι καλά να δημοσιεύσω και το μαγαζί! Ευχαριστώ και πάντα όρθιοι!!
Μάλλον η ειρωνεία μερικών ''χεράδων'' έχει έρθει από το υπερπέραν...Αρχικά δημιουργήθηκε από puntix
φιλε εγω λεω να κατεβεις κατηγορία δεν ειναι για σενα το vstorm, την προταση προοδευτικο γκαζι την εχεις ακουσει? η εχεις ερθει
απο το υπερπεραν εκει που εχουν τελειους ασφαλστρωμενους δρομους , τι θα ακουσουμε αλλο ακουσαμε μεχρι και αυτο ... οτι
χανετε και προσφυση με το στρομα για πλακα , μα ποιος εισαι ρε αδερφέ ο τζακ νορις?![]()
κατι κανεις λαθος σίγουρα!
Οι ειρωνικοί χαχανούλιδες έχετε ακουστά την διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων από διαφορετικούς ανθρώπους ή έχετε ξεχαστεί στις βιονικές προσφίσεις δρόμων τύπου autobank????
50άρι 25ετίας σπινάρει στους δρόμους τις ΕΛΛΑΔΑΣ...
Και η ειρωνεία των χαχανούλιδων κάνει κάστινκ για τον πρώτο ρόλο...
Τι άλλο θα ακούσουμε?!?!?!
Ότι πρέπει να είσαι και τζακ νορις για να σπινάρεις ένα 650άρι ον οφ στους δρόμους τις Ελλάδας...
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Οι νόμοι φτιάχτικαν από ανθρώπους...
Τα λάθη είναι ανθρώπινα...