Εγώ πάντως ξέρω ότι ο αδελφός μου είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ και δεν ξέρει που είναι το μπουζί στο σκούτερ του... Και όποτε μένει από κάτι φωνάζει εμένα για διάσωση...Δεν λέω...χρειάζονται οι θεωρητικές γνώσεις, αλλά από την άλλη άμα δεν λερώσεις τα χέρια σου...
![]()
![]()
Ο αδερφος σου το ξερει οτι γραφεις ανοησιες στο ιντερνετ για την παρτη του;Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εγώ πάντως ξέρω ότι ο αδελφός μου είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ και δεν ξέρει που είναι το μπουζί στο σκούτερ του... Και όποτε μένει από κάτι φωνάζει εμένα για διάσωση...Δεν λέω...χρειάζονται οι θεωρητικές γνώσεις, αλλά από την άλλη άμα δεν λερώσεις τα χέρια σου...
![]()
![]()
![]()
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
ρε μαγκες μην συγκρινουμε οτι να ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
![]()
![]()
το μηχανολογος του εμπ δεν λεει τιποτα απο μονο του
εξαρταται τι κατευθηνση παιρνεις στο πολυτεχνειο
εχω φιλο/γνωστο που στο πολυτεχνειο θεσσαλονικης με την ομαδα του φτιαξανε απο το 0 οχημα που κερδισε σε καποιο διαγωνισμο, νομιζω πανευρωπαικο, κατι τετοιο
το παιδι εχει παρει τωρα υποτροφια για να συνεχισει τις σπουδες του στο εξωτερικο απο μεγαλη εταιρια αυτοκινητων
λετε αυτος να μην ξερει που ειναι το μπουζι?![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
Ο αδερφος σου το ξερει οτι γραφεις ανοησιες στο ιντερνετ για την παρτη του;
![]()
Πολύ θίγεσαι εσύ.... χαλάρωσε λίγο.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εγώ πάντως ξέρω ότι ο αδελφός μου είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ και δεν ξέρει που είναι το μπουζί στο σκούτερ του...
Εφ οσον υπαρχουν ανθρωποι με πτυχια κ δεν ξερουν την τυφλα τους... Σιγουρα οι ερασιτεχνες ειναι Masters του ειδους ασχετως αν δεν εχουν σπουδασει.
Πολλους ακουσα να το λενε αυτο, Με την ισατοπο απαγωγη βγαζετε γαματα συμπερασματα.
![]()
![]()
Μια παρένθεση κι από εμένα:
Αν και είμαι μηχανικός σε άλλο τομέα (τηλεπικοινωνίες), το ίδιο συμβαίνει με "χομπίστες δικτυάδες και χρήστες Η/Υ" που συναντώ κάθε μέρα είτε είναι φίλοι είτε όχι. Διότι δεν είναι δυνατόν να θες να επισκευάσεις έναν H/Y ή να κάνεις ανάλυση στο φάσμα συχνοτήτων μιας ADSL γραμμής χωρίς να κατέχεις άριστα το θεωρητικό κομμάτι. Δε μπορώ να διανοηθώ να μην ξέρει ο άλλος που το παίζει "τεχνικός Η/Υ" τι είναι οι μηχανές Turing, να μην ξέρει να διαβάσει ένα πίνακα αληθείας, να σχεδιάσει στο χαρτί έστω ένα set/reset flip flop ή να μην ξέρει βασικές αρχές φυσικής όσον αφορά την ηλεκτρονική μετάδοση δεδομένων. Και το πρόβλημα στο χώρο της Πληροφορικής είναι οξύτερο διότι έχει ανοιχτή αρχιτεκτονική και μπορεί να ασχοληθεί όποιος έχει όρεξη για διάβασμα. Έχω δει αρκετές φορές ένα "χομπίστα" να τα καταφέρνει καλύτερα από ένα πτυχιούχο και πολλές φορές αρκετούς "χομπίστες" να τα κάνουν μαντάρα.
Όταν καλείσαι να φτιάξεις μια βλάβη ενός μηχανήματος δε μπορείς να ξέρεις σε τι συνθήκες δουλευε ένα μηχάνημα. Ναι μεν χρήσιμο να ξέρεις ότι το τάδε component επειδή έτυχε να το χρησιμοποιήσεις ήταν defective και γενικώς αποδεδειγμένα βγάζει προβλήματα σύμφωνα και με απόψεις άλλων χρηστών που διάβασες στο Ιντερνετ, αλλά θες και θεωρητική γνώση το πως δουλεύει το μηχάνημα γενικότερα. Όταν μια γραμμή ADSL σε μουρλαίνει στις αποσυνδέσεις δεν είναι δυνατόν να βρεις την ακριβή αιτία αν δεν ξέρεις πέντε θεωρητικά πράγματα παρά χρησιμοποιώντας μόνο ένα analyzer και ένα πολύμετρο επειδή στο έδειξαν μια φορά πως να το δουλέψεις.
Η εμπειρία λοιπόν συμπληρώνει τη θεωρία και το αντίστροφο.![]()
Αυτά από εμένα και καλή τύχη στον Ρεϊν ότι κι αν κάνει.![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ο Σοϊχίρο Χόντα πόσα χρόνια έβγαλε στο πανεπιστήμιο και πόσα πτυχία είχε ξέρετε;
ΑΠΟ ΤΟ 1922 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1928 ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Πόσα πτυχία πήρε δέν ξέρω τό 1925..!!
Άπό τά 6 του βοηθούσε τό μηχανουργό πατέρα του.........
όλη του ή ζωή στίς μηχανές ,δέν δήλωνε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ...
Άλλά νομίζω ότι φτάσαμε στά όρια τής γελοιότητας πιά.
Αντιλαμβάνομαι ότι τόν άγαπάτε τόν φίλο σας.......ΑΛΛΑ
ό ένας Σοιτσίρο,ή Σοιχίρο όπως θές πές το ό άλλος Γιοσιμούρα.........
ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
Καί γώ δηλώνω άστροναύτης καί ...........πέταξα.
![]()
Τελικα εκτεθηκα...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΑΠΟ ΤΟ 1922 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1928 ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Πόσα πτυχία πήρε δέν ξέρω τό 1925..!!
Άπό τά 6 του βοηθούσε τό μηχανουργό πατέρα του.........
όλη του ή ζωή στίς μηχανές ,δέν δήλωνε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ...
Άλλά νομίζω ότι φτάσαμε στά όρια τής γελοιότητας πιά.
Αντιλαμβάνομαι ότι τόν άγαπάτε τόν φίλο σας.......ΑΛΛΑ
ό ένας Σοιτσίρο,ή Σοιχίρο όπως θές πές το ό άλλος Γιοσιμούρα.........
ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
Καί γώ δηλώνω άστροναύτης καί ...........πέταξα.
![]()
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
δε διαφωνω, απλα με αφορμη αυτο,Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Η εμπειρία λοιπόν συμπληρώνει τη θεωρία και το αντίστροφο.
"H Θεωρια υποκλίνεται στο ταλέντο"
Karl von Klausewitz
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
Τελικα εκτεθηκα...:rotflmao:
Βάστα γερά λέμε... χμμμ έτσι εξηγειται.![]()
Σε αυτό το thread το μόνο που κατανοώ είναι αυτούς που "ξέρουν" τον rein και την "δουλειά" του και γιαυτό τον υποστηρίζουν. Δεν κατανοώ την αμφισβήτιση στο πρόσωπο του απο καποιους που δεν έχουν ιδέα για το τι έχει κάνει και για το πόσο έχει ασχοληθεί με με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Και περισσότερο απ'ολα δεν κατανοώ για ποιο λόγο ο rein άνοιξε αυτό το θέμα. Αν το έκανες για να "ψαρέψεις" μελλοντική πελατεία σε βρίσκω λάθος. Αν το έκανες γιατί σου λείπει ένα φιλικό σκούντηγμα στον ώμο και το "προχώρα το" είμαι μαζί σου με τα χίλια. Κάθε άνθρωπος αξίζει να έχει ευκαιρίες στα όνειρα του και απόρω πως ενώ είναι κάτι που απότι φαίνεται το αγαπάς πολύ, δεν το έχεις προχωρήσει παραπέρα. Για μένα η αλήθεια ειναι καπου στη μέση... ούτε τα ράσα κάνουν τον παππά, ούτε το ταλέντο ξεπερνάει την γνώση. Όλα είναι σχετικά. Δεν υπάρχει λόγος για αφορισμούς εκατέροθεν...![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
μιλησες 100% εύστοχαΑρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Σε αυτό το thread το μόνο που κατανοώ είναι αυτούς που "ξέρουν" τον rein και την "δουλειά" του και γιαυτό τον υποστηρίζουν. Δεν κατανοώ την αμφισβήτιση στο πρόσωπο του απο καποιους που δεν έχουν ιδέα για το τι έχει κάνει και για το πόσο έχει ασχοληθεί με με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Και περισσότερο απ'ολα δεν κατανοώ για ποιο λόγο ο rein άνοιξε αυτό το θέμα. Αν το έκανες για να "ψαρέψεις" μελλοντική πελατεία σε βρίσκω λάθος. Αν το έκανες γιατί σου λείπει ένα φιλικό σκούντηγμα στον ώμο και το "προχώρα το" είμαι μαζί σου με τα χίλια. Κάθε άνθρωπος αξίζει να έχει ευκαιρίες στα όνειρα του και απόρω πως ενώ είναι κάτι που απότι φαίνεται το αγαπάς πολύ, δεν το έχεις προχωρήσει παραπέρα. Για μένα η αλήθεια ειναι καπου στη μέση... ούτε τα ράσα κάνουν τον παππά, ούτε το ταλέντο ξεπερνάει την γνώση. Όλα είναι σχετικά. Δεν υπάρχει λόγος για αφορισμούς εκατέροθεν...![]()
ολα τα αλλα ειναι μ@λ@κιες..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
κανω quote εσενα,αλλα απαντω και στον τερενς παραλληλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
Γραψε με εκει που αναφερθηκες και παλι οπως αλλωστε συνηθιζεις να κανεις με οσους διαφωνουν μαζι σου (ακρως δημοκρατικη συμπεριφορα σε δημοσιο φορουμ), αν παλι εισαι μηχανολογος μηχανικος πραγματι θα το βουλωσω και δεν θα ξαναγραψω και στο μοτο για παρτη σου... και σου ζητω και συγνωμη.
Υ.Γ.1 Στο ΤΕΕ τι α.μ. εχεις;
Υ.Γ.2 Δεν θυμαμαι να χρησιμοποιησα λεξεις @@@ σε αλλα ποστ που σε αφορουν, θα επρεπε να κανεις και συ το ιδιο νομιζω...![]()
να σε φιμωσω δεν χρειαζεται...οταν δεν υπαρχει ουσια στα λεγομενα σου απλα δεν ασχολουμαι...οπως εχω κανει μεχρι στιγμης...μια και μονη φορα φορα λοιπον και τελος...
πρωτον...ποιος σας ειπε οτι δεν υπαρχει το θεωρητικο υποβαθρο? θελετε δηλαδη να μου πειτε οτι οποιος διαβασει τα τεχνικα που εχω γραψει και ειναι σε θεση να καταλαβει τι λενε,διαπιστωνει οτι ειμαι πρακτικος?
οταν δηλαδη κανω τεχνικη αναλυση του κινητηρα του s1000rr πριν καν τσουλησει και πεφτω μεσα στα μελλουμενα καλυτερα και απο μαντη,εσυ και οι της ιδιας αποψης με σενα, θεωρειτε οτι εχω λυσει 10 και το εχω διαπιστωσει?
ειναι τουλαχιστον αστειο και μονον ως σκεψη...
μια απο τα ιδια στο r1 με τον crossplane και καμποσα αλλα...
μια απλη αναγνωση του τεχνικου αρθρου που αφορα τις ecu θα σας βοηθησει να καταλαβετε...
παντα μιλαμε για θεωρητικο επιπεδο...
αν πιστευετε κατι τετοιο,εκτος απο δεικτικοι ειστε και κουτοι...
εσυ προσωπικα ,ποτε δεν εχεις αντικρουσει τεχνικα μου γραφομενα ,παρα μονο εχεις κοροιδεψει λεγοντας μου "ποιος εισαι εσυ που..."
επιτρεψε μου λοιπον να απαξιωνω να ασχολουμαι με καποιον που δεν εχει κατι, στο δια ταυτα, να αντιπαραθεσει στα λεγομενα μου,ειτε επειδη βαριεται να διαβασει,ειτε επειδη δεν εχει τις γνωσεις να το κανει και απλως ειναι δεικτικος...
η αγνοια σου η το ζορι σου στα ματια τα δικα μου φαινεται απο το quote που σου εκανα...
θελεις να μου πεις δηλαδη οτι θα σεβαστεις τα τεχνικα γραφομενα μου,εαν σου δειξω ενα πτυχιο της οποιασδηποτε σχολης και οχι επειδη ειναι σωστα?
δηλαδη κατ εσε παντα,το 80% των ελληνικων συνεργειων-βελτιωτικων οικων και ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των παγκοσμιων,που ειναι επιχειρησεις στο ονομα ενος πτυχιουχου,αλλα τις δουλευουν πρακτικοι,που δεν εχουν ιδεα απο θεωρια,οτι ειναι πιο αξοπιστα απο καποιον που εχει διαβασει,ισως και περισσοτερα,απο εναν αποφοιτο τεχνικης σχολης και εχει πρακτικα αποδειξει μεσω της δουλειας του τι αξιζει,αλλα δεν εχει το χαρτι που θα τον διαπιστευσει?
για να μην μιλησω για απειρα συνεργεια που εχουν αδεια,λογω ετων πρακτικης...
κλεινοντας...δεν θα σου απαντησω στο ερωτημα σου περι κατοχης η μη πτυχιου...μολις ανοιξω το μαγαζι θα δημοσιευσω την διευθυνση...σε προκαλω να μου στειλεις καποιον να ελεγξει τις πιστοποιησεις μου και στην συνεχεια να δημοσιευσεις εδω τα αποτελεσματα...θα γελασει καθε πικραμενο χειλι...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
ειλικρινα πιστευεις οτι χρειαζομαι αυτο το θρεντ για να τσιμπησω πελατες και να παρω το ρισκο να φανει κατι τετοιο? πρεπει να ειμαι τουλαχιστον χαζος,οταν για να πετυχω το ιδιο ακριβως αποτελεσμα το λεω σε μερικους γνωστους-μελη-πελατες και σε ελαχιστο χρονο το εχει μαθει ολο το μοτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
ο λογος που το ανοιξα γραφτηκε στο πρωτο ποστ...βολιδοσκοπηση για να δω κατα ποσο θα ηταν βιωσιμο ενα συνεργειο παραλληλα με τις βελτιωσεις...εδω ειναι ενας χωρος ανθρωπων που βλεπουν τα μηχανακια ως κατι παραπανω απο απλο μεσο μετακινησης αρα , κατ επεκτασιν ειναι και ο καλυτερος για να δω που βαδιζω...
frankly my dear, i dont give a damn...