Ουτε προκειται να αντικρουσω τεχνικα σου θεματα, το προβλημα δεν ειναι οι γνωσεις σου αλλα ο τροπος που μιλας, υποτιμητικα και αφοριστικα (το αναφερεις αλλωστε) για τους υπολοιπους υβριστικα πολλες φορες. Ακριβως γιαυτο μιλησα κυριε reinmeister...., για την απαξιωση ενος ανθρωπου καταξιωμενου στον χωρο οταν μιλησα για το ποιος εισαι και μην αφηνεις αλλου ειδους υπονοουμενα. Αυτο οσον αφορα τα περι δηθεν κοροϊδιας γιατι και ομορφα σου μιλησα και στα @@ μου δε σε γραψα ("αδικεις" εγραψα κομψα)και κριμα που δε σου απαντησα ευθεως τοτε γιατι μαλλον το εξελαβες ως αδυναμια.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
...εσυ προσωπικα ,ποτε δεν εχεις αντικρουσει τεχνικα μου γραφομενα ,παρα μονο εχεις κοροιδεψει λεγοντας μου "ποιος εισαι εσυ που..."
επιτρεψε μου λοιπον να απαξιωνω να ασχολουμαι με καποιον που δεν εχει κατι...
Κριμα, ο καλυτερος να 'σαι οταν αρχιζεις να μιλας περα απο τα τεχνικα και ο λογος σου καταληγει στα @@ σου τοτε χανεις τα παντα και ο λογος ειναι πολυ απλος κυριε rainmeinster, εισαι το ιδιο με μας τους υπολοιπους... ΑΝΘΡΩΠΟΣ, δεν απευθυνεσαι σε κατωτερους σου!
Τελος καλο θα ειναι να κανεις το χομπυ σου επαγγελμα ωστε να βγεις απο την ατυπη ασυλια του ανωνυμου και αλανθαστου και να αναλαβεις και τις νομικες ευθυνες των μηχανων που βελτιωνεις (θα βαζεις υπογραφη ετσι δεν ειναι; ), προσωπικα λοιπον και απο αυτη τη σκοπια σου ευχομαι καλη επιτυχια γιατι εμπαθης δεν ειμαι ουτε αγνωμων...!
Σε ρωτησα ευθεως..., μηχανολογικη δουλεια κανεις ή μονταρεις απλα κομματια;