Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΤΙΜΗ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΛΕΜΕ!!!!
Θα σπάσει λες το ψυχολογικό φράγμα των 8.500;
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΤΙΜΗ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΛΕΜΕ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Γιατι; Υπαρχουν ανθρωποι που θα εδιναν πανω απο 8500 για να το παρουν;![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Όχι ρε συ! Πιο ακριβό και απ' το f650? Αυτό λέγετε εσωτερικός ανταγωνισμός. Ανταγωνίζεσαι ένα μοντέλο σου με ένα άλλο δικό σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Θα σπάσει λες το ψυχολογικό φράγμα των 8.500;![]()
Κανένα 1000 κάτω απ' το f650gs το βλέπω.
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Γιατι; Υπαρχουν ανθρωποι που θα εδιναν πανω απο 8500 για να το παρουν;![]()
Ούτε 7.500 δεν θα έδινα εγώ προσωπικά.
Έχει κάνει απόσβεση εδω και πολλά-πολλά χρόνια....
Και τι σε νοιάζει η τιμή εσένα; Αν θες να αρχίσεις τα χώματα ξέρω ένα KLX που πωλείται.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΤΙΜΗ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΛΕΜΕ!!!!
Τιμή στο Press Release δεν αναφερόταν, φαντάζομαι όμως οτι θα κυμαίνεται στα επίπεδα του XTZ.
ασε τις φαντασιες και παρε τον επισημο αντιπροσωπο μαικτζι να σου πει τιμη.Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Και τι σε νοιάζει η τιμή εσένα; Αν θες να αρχίσεις τα χώματα ξέρω ένα KLX που πωλείται.
Τιμή στο Press Release δεν αναφερόταν, φαντάζομαι όμως οτι θα κυμαίνεται στα επίπεδα του XTZ.
οσο για μενα...ρε φιλε καβα???πας καλουα???![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Η επίσημη αντιπροσωπία στον Νότο δεν έχει ενημερωθεί για το νέο μοντέλο. Επειδή όμως είμαι περίεργος να δω που το πας θα ανακοινώσω εγώ επίσημη τιμή.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΙΜΗ ΝΕΟΥ G650GS: 7500
[SIZE=0.1]Η παραπάνω τιμή είναι φανταστική και οποιαδήποτε σχέση με μηχανάκια ή αντιπροσωπίες είναι καθαρά συμπτωματική[/SIZE]
Ποτέ δεν είναι αργά να βρεθείς στον ίσιο δρόμο. (pun not intended)Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οσο για μενα...ρε φιλε καβα???πας καλουα???![]()
δεν το παω πουθενα.εχω ενα ονειρο και θα μπορουσε να μου το εκπληρωσει αυτο το μηχανακι αλλα μαλλον δεν θα γινει το ονειρο μου ποτε αληθινο (αλλη κουβεντα σε αλλο θρεντ)Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Η επίσημη αντιπροσωπία στον Νότο δεν έχει ενημερωθεί για το νέο μοντέλο. Επειδή όμως είμαι περίεργος να δω που το πας θα ανακοινώσω εγώ επίσημη τιμή.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΙΜΗ ΝΕΟΥ G650GS: 7500
[SIZE=0.1]Η παραπάνω τιμή είναι φανταστική και οποιαδήποτε σχέση με μηχανάκια ή αντιπροσωπίες είναι καθαρά συμπτωματική[/SIZE]
Ποτέ δεν είναι αργά να βρεθείς στον ίσιο δρόμο. (pun not intended)
ασε.μεινε εσυ στον ισο δρομο και εγω χαιρομαι να ειμαι το λοξοδρομημενο προβατο![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
απλό facelift είναι χωρίς ουσιαστική βελτίωση ή κάτι πραγματικά νέο...
στα συν ότι η κατασκευή του κινητήρα επέστρεψε στο εργοστάσιο του Βερολίνου απο τη Κίνα
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Κάνετε πλάκα όσοι λέτε ότι το ζαχαρώνετε? (το μελομακάρονο) Εχω χάσει κάτι στα ανέκδοτα?????![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
λοιπον για να δουμε...
φρενα δεν εχει
αναρτησεις δεν εχει
μοτερ δεν εχει(μην πεταχτει και πει κανεις τπτ εχω οδηγησει το 650 και εινα ιψοφιο και πανβαρο)
ααα βρηκα τι εχει...φτηνα πλαστικα και σιδερατζα ψαλιδι 80s![]()
ποιοτητα κατασκευης προφανως δεν εχει οπως ολα τα bmw...
τελικα τι εχει?![]()
και γιατι κανει 7500?ενω θα επρεπε να κανει 5000μαξ:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
λοιπον για να δουμε...
φρενα δεν εχει
αναρτησεις δεν εχει
μοτερ δεν εχει(μην πεταχτει και πει κανεις τπτ εχω οδηγησει το 650 και εινα ιψοφιο και πανβαρο)
τελικα τι εχει?![]()
Έχει τον φτηνότερο έλικα που μπορείς να αγοράσεις...
Αποκέντρωση εδώ και τώρα!
Aprilia Pegaso Factory
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
λοιπον για να δουμε...
φρενα δεν εχει
αναρτησεις δεν εχει
τελικα τι εχει?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
ειχα το παλιο σε μαυρο,με abs και θερμαινομενα χερουλια.αρκετη δυναμη,χαμηλη σελα και απο τα λιγα μονοκυλινδρα που μπορουν να ταξιδεψουν με καλη μουαγιεν.καλη ποιοτητα κατασκευης και σχετικα φτηνα service(παναγιωτιπουλος πρωτο,τα αλλα μονος μου).ημιξηρο καρτερ...
στα μειον,το μπροστινο δεν ειχα καμια επικοινωνια με το υπολοιπο συνολο,εξου και η αναγκαστικη παρουσια abs.αυτο γινοταν γιατι το ρεζερβουαρ ηταν κατω απο τη σελα και ειχε αποφορτιστει το μπροστινο απο βαρος.
ελπιζω το νεο να εχει διορθωμενα τα μελανα σημεια...![]()