Να μη χωριστει τπτ. Το θεμα της ηλιθιας συμπεριφορας αφορα ολους πλεον! Ενα ξεκαθαρισμα της αλητιας δεν βλαπτει!
Εσυ πιτσιρικο συνεχισε να βριζεις...![]()
Να μη χωριστει τπτ. Το θεμα της ηλιθιας συμπεριφορας αφορα ολους πλεον! Ενα ξεκαθαρισμα της αλητιας δεν βλαπτει!
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
ΑφιερωμένοΑρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
http://www.youtube.com/watch?v=HRzRMbvG_zY
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
αν είσαι καλό παιδί, θα σε αφήσω να ψήσεις τη μπριζόλα σου στο τζάκι μου..![]()
![]()
προσπερναω τις ανηθικες προτασεις
και
περα απο την πλακα,
θα χαρω
οχι για το τζακι ή την μπριζολα
αλλα για την παρεα![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Εξω η αλητια στο 1:05Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
![]()
![]()
![]()
ε πεστο ντε και με μπερδεψες...κι εγω που νομιζα οτι με την ερωτηση εαν εχω πτυχιο αναφεροσουν στις τεχνικες μου γνωσεις...επρεπε να καταλαβω οτι εννοουσες συμπεριφορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
Ουτε προκειται να αντικρουσω τεχνικα σου θεματα, το προβλημα δεν ειναι οι γνωσεις σου αλλα ο τροπος που μιλας, υποτιμητικα και αφοριστικα (το αναφερεις αλλωστε) για τους υπολοιπους υβριστικα πολλες φορες. Ακριβως γιαυτο μιλησα κυριε reinmeister...., για την απαξιωση ενος ανθρωπου καταξιωμενου στον χωρο οταν μιλησα για το ποιος εισαι και μην αφηνεις αλλου ειδους υπονοουμενα. Αυτο οσον αφορα τα περι δηθεν κοροϊδιας γιατι και ομορφα σου μιλησα και στα @@ μου δε σε γραψα ("αδικεις" εγραψα κομψα)και κριμα που δε σου απαντησα ευθεως τοτε γιατι μαλλον το εξελαβες ως αδυναμια.
Κριμα, ο καλυτερος να 'σαι οταν αρχιζεις να μιλας περα απο τα τεχνικα και ο λογος σου καταληγει στα @@ σου τοτε χανεις τα παντα και ο λογος ειναι πολυ απλος κυριε rainmeinster, εισαι το ιδιο με μας τους υπολοιπους... ΑΝΘΡΩΠΟΣ, δεν απευθυνεσαι σε κατωτερους σου!
Τελος καλο θα ειναι να κανεις το χομπυ σου επαγγελμα ωστε να βγεις απο την ατυπη ασυλια του ανωνυμου και αλανθαστου και να αναλαβεις και τις νομικες ευθυνες των μηχανων που βελτιωνεις (θα βαζεις υπογραφη ετσι δεν ειναι; ), προσωπικα λοιπον και απο αυτη τη σκοπια σου ευχομαι καλη επιτυχια γιατι εμπαθης δεν ειμαι ουτε αγνωμων...!
Σε ρωτησα ευθεως..., μηχανολογικη δουλεια κανεις ή μονταρεις απλα κομματια;
αρα μιλας για πτυχιο κοινωνικης ψυχολογιας ,μια και ειναι προφανες οτι τα μηχανακια φτιαχνονται με γλυκολογα...
παντως,αν ποτε περασεις απο το μαγαζι θα σου υπογραψω χαρτι...certified lunatic θα λεει και θα πρεπει να το δειχνεις σε καθε ζητηση...
εντελως φιλικα...κοιτα τις ορμονες σου,πριν η ζημια φτασει σε μη αναστρεψιμα επιπεδα...
υ.γ. εκπληκτικη κωλοτουμπα by the way...τσιρκο ε?
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
![]()
προσπερναω τις ανηθικες προτασεις
και
περα απο την πλακα,
θα χαρω
οχι για το τζακι ή την μπριζολα
αλλα για την παρεα![]()
Εννοείται βρε, πέρα από την πλάκα που κάνουμε.![]()
Μακάρι να είχα μεγαλύτερο σπίτι και να μπορούσα να σας φιλοξενήσω όλους.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήμαρτον ρε Αντώνη, το συνεχίζεις ακόμα????
Άνοιξες το θρεντάκι να πάρεις απαντήσεις και κατά τη γνώμη μου τις πήρες, τι κάθεσαι και ασχολείσαι ακόμα με τα ψυχολογικά??
Ξέρεις ότι έχεις γνώσεις, οι πελάτες σου ξέρουν κι αυτοί ότι έχεις γνώσεις, τι προσπαθείς τώρα να κάνεις ν' αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτονται κάποιοι ????? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα φίλε. Υπάρχουν πελάτες συνεργείων που πρίν αφήσουν τη μοτοσυκλέτα τους για σέρβις ζητάνε τα πτυχία του εκάστοτε μηχανικού κι αν δεν έχει τουλάχιστον 2 διδακτορικά δεν την αφήνουν, πάνε στον επόμενο.
Εδώ ακούστηκαν απόψεις περί παρανόμου.......
Ζύγισε αυτά που άκουσες,μεγάλο παιδί είσαι και πράξε ανάλογα. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου ο μηχανικός μου να γαμωσταυρίζει από το πρωί ως το βράδυ φτάνει να ξέρει τι κάνει στο μηχανάκι μου. Άλλοι πάλι όταν πάνε στο συνεργείο περιμένουν να πάρουν αντίδωρο από το χέρι του μηχανικού, να μυρίσουν θυμίαμα και αν δουν ημερολόγιο με ξεβράκωτες φεύγουν αλαλάζοντας.
Ηθικόν δίδαγμα
Κόψε τα μπινελίκια, κόψε το τσιγάρο, πήγαινε εκκλησία κάθε Κυριακή, άρχισε να κοινωνάς, κάνε ασκήσεις συγκράτησης του θυμού σου, άλλαξε το άβαταρ σου και μετά άνοιξε συνεργείο και όλα θα πάνε καλά.
Υ.Γ.
Αυτό με τον θυμό καλό είναι να το δουλέψεις λίγο με κάποιο ψυχολόγο, δείχνει τραυματικά παιδικά χρόνια.
:rotflmao: :rotflmao:![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Όλοι εσείς από πάνω, όταν πάτε σε έναν μηχανικό, του ζητάτε πτυχίο?
Ή ρωτάτε από άλλους πελάτες του γνώμη?
Και μερικοί κάνετε και ηλίθιες ερωτήσεις...
Όχι ρε, θα πάει να ανοίξει ο Αντώνης μαγαζί, και ξέρει μόνο απο software, και να μοντάρει εξατμίσεις. Και συν τις άλλοις, είναι και τόσο χαζός, που μπαίνει εδώ και το λεει.
Ιznogood, ψάξε μέσα στο φόρουμ, θα σου λυθούν όλες οι απορίες για την δουλειά του.
Αν όχι, πες μου να σου πω τίποτα νοματαίους, που τους έχει κάνει μάγκες...(όχι μόνο ιδιώτες, αλλά και πάμπολα συνεργεια)
Σωστά τα σκέφτεσαι, λάθος τα διατυπώνεις, και εν κατακλείδι, κοντράρεις κάποιον για τις γνώσεις του, ενώ αρχικά δεν σου αρέσει η συμπεριφορά του...
ΥΓ : Mε τον Αντώνη είμαστε φίλοι, και έτσι δεν είμαι αντικειμενικός ως προς το άτομο του.
Για την δουλειά του όμως, μπορώ να εκφέρω άποψη , και πάμπολα παραδείγματα με πλήρη αντικειμενικότητα και ευθύνη των γραφόμενων μου.
Cheers!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Υ.Γ.
Αυτό με τον θυμό καλό είναι να το δουλέψεις λίγο με κάποιο ψυχολόγο, δείχνει τραυματικά παιδικά χρόνια.
Ποιές ημέρες δέχεσαι είπαμε στο ιατρείο σου;
Καθημερινά και όλες τις ώρες. Είμαι της παλιάς σχολής εγώ με ηλεκτροσόκ και λοιπές μαλακίες. Άμεσα αποτελέσματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ποιές ημέρες δέχεσαι είπαμε στο ιατρείο σου;
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Είμαι της παλιάς σχολής εγώ με ηλεκτροσόκ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λιθιο και ολα κομπλε
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Eγώ αν δεν έχει ο Αντώνης στο συνεργείο του ημερολόγιο με ξεβράκωτες, πάντως, δεν πάω!![]()
Dura lex, sed lex.