κριμα που ειμαι πολυ εκτος αθηνων
ισως μα καναμε ενδιαφερουσες κουβεντες
υγ η γμνη η μεγαλουπολη μου λειπει πολλες φορες. κακα τα ψεμματα, χρειαζεται και το χωνευτηρι, ανοιγει το μυαλο
κριμα που ειμαι πολυ εκτος αθηνων
ισως μα καναμε ενδιαφερουσες κουβεντες
υγ η γμνη η μεγαλουπολη μου λειπει πολλες φορες. κακα τα ψεμματα, χρειαζεται και το χωνευτηρι, ανοιγει το μυαλο
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
...και πηζει το μ00νιΑρχικά δημιουργήθηκε από iosif
...
υγ η γμνη η μεγαλουπολη μου λειπει πολλες φορες. κακα τα ψεμματα, χρειαζεται και το χωνευτηρι, ανοιγει το μυαλο...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
...και πηζει το μ00νι![]()
:rotflmao:
ρε Iosif πιο μυαλο ανοίγει στις μεγαλουπόλεις ???
Στην μια έχουμε δήμαρχο τον …Κακλαμανη , και στην άλλη έχουν το …dynamic duel Papageorgopoulos - Psomoadis
ενταξει γινονται πραματα
συναυλιες, κοσμος, εκθεσεις κλπκλπκλπ
στην επαρχια ειναι δυσκολο να βρεις δυο ανθρωπους να συχνωτηστεις
οσο για τα υπολοιπα...
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Πάω να φύγω από την τράπεζα σήμερα και μαζί μου στην ανθρωποπαγίδα στην έξοδο μπαίνει και ένας μπάρμπας ο οποίος ανάβει τσιγάρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
στην επαρχια ειναι δυσκολο να βρεις δυο ανθρωπους να συχνωτηστεις
Το κάνει ο διάολος και κολλάει η εξώπορτα (γιατί έγινε μια μαλακί@ στο χρηματοκιβώτιο μέσα) και παρολίγο να γίνουμε μπίλιες καθότι σε ένα χώρο 1μΧ1μ, στον οποίο παραμείναμε 5 λεπτά, δεν ήθελε με τίποτε να σβήσει το τσιγάρο του.
Όντως δύσκολος ο συχνωτισμός...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
smokefighters strike backΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Πάω να φύγω από την τράπεζα σήμερα και μαζί μου στην ανθρωποπαγίδα στην έξοδο μπαίνει και ένας μπάρμπας ο οποίος ανάβει τσιγάρο.
Το κάνει ο διάολος και κολλάει η εξώπορτα (γιατί έγινε μια μαλακί@ στο χρηματοκιβώτιο μέσα) και παρολίγο να γίνουμε μπίλιες καθότι σε ένα χώρο 1μΧ1μ, στον οποίο παραμείναμε 5 λεπτά, δεν ήθελε με τίποτε να σβήσει το τσιγάρο του.
Όντως δύσκολος ο συχνωτισμός...
![]()
![]()
ζεις σουρεαλιστικές στιγμές, απόλαυσές τες![]()
![]()
θα στηνε πω αλλά πάρτο για καλόΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
http://ta-syka-syka.blogspot.com/
Απόψεις που από κάτω έχουν κοτσάρει "φάε όσο μπορείς" ή "σώσε τον κόσμο με 1Ε" κλπ..., είναι για τα σκουπίδια. Είναι και αισθητικό το ζήτημα και πολιτικό.
Θα μου πεις "και τι να διαβάζω αδερφέ" και δίκιο θα χεις.
Αλλά όλα αυτά τα μπλογκ είναι τραγικά ρε φίλε, τραγικά.
Πληθωρισμός απόψεων. Και ξέρεις τι συμβαίνει όταν εμφανίζεται πληθωρισμός σε κάτι ε; Χάνεται η αξία της μονάδας.
Σόρυ, αλλά έχει πολύ καλύτερα μέρη με απόψεις πιο σοβαρές.
Σίγουρα αν ψάξεις θα βρεις κάτι
Ελειπε ο πινακας ή δεν ελειπε και αν ναι πες μου γιατι απο μια πηγη δικη σου εγκυρη.
Που να ξέρω εγώ τέτοια πράματα, δεν κατέχω και δεν μ ενδιαφέρει. Έλειπε δεν έλειπε σου είπα την άποψη μου και κάντηνα ό,τι θες.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ελειπε ο πινακας ή δεν ελειπε και αν ναι πες μου γιατι απο μια πηγη δικη σου εγκυρη.
νο οφενσ
Οτι ναναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
Που να ξέρω εγώ τέτοια πράματα, δεν κατέχω και δεν μ ενδιαφέρει. Έλειπε δεν έλειπε σου είπα την άποψη μου και κάντηνα ό,τι θες.
νο οφενσ
Επερώτηση του λάος στην βουλή για έναν πίνακαΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ελειπε ο πινακας ή δεν ελειπε και αν ναι πες μου γιατι απο μια πηγη δικη σου εγκυρη.![]()
![]()
![]()
Το έχουν κάψει τελείως εκεί μέσα???
Αλλά μιας και έχει τοοοοόση σημασία ώστε να γίνει και επερώτηση στην Βουλή, ο Πεταλωτής λέει μαλακίες, μπλέ πανί είναι πάνω απο τον πίνακα για να μην τραβάει την προσοχή κατά την διάρκεια της διακαναλικής. Σκηνοθετικές μαλακίες δηλαδή... Σου λύθηκε η απορία???
Και ήθελα να ήξερα ποιός κάφρος είπε ότι κράτησε λίγο η συνέντευξή? Δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα πάλι μιλάει στα κανάλια :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Όου ντίαρ!Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα πάλι μιλάει στα κανάλια
Δεν πείστηκε ο κόσμος με την πρώτη;
:wacko:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
you forgot Anthimos...:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Στην μια έχουμε δήμαρχο τον …Κακλαμανη , και στην άλλη έχουν το …dynamic duel Papageorgopoulos - Psomoadis![]()
Αυτος ειναι αξεχαστος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
you forgot Anthimos...:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related