Ελπιζω μονο να το παρκαρεις οπως οριζει ο νομος.Παραλληλα με το οδοστρωμα.Αφου δεν θελανε 80 ποντους ας φανε 150.
![]()
Ελπιζω μονο να το παρκαρεις οπως οριζει ο νομος.Παραλληλα με το οδοστρωμα.Αφου δεν θελανε 80 ποντους ας φανε 150.
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
χα χα χα!!καλο!Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
![]()
:rotflmao:
(....λεω να δειξω μεγαλοψυχια και να το βαλω διαγωνια!)
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Οχι ρε κοροιδο.Το βαζεις μια βδομαδα κανονικα(να σφιξουν οι κωλοι) και μετα γινεσαι μεγαλοψυχος και ανεβαινεις στα ματια των καφρων.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
χα χα χα!!καλο!:rotflmao:
(....λεω να δειξω μεγαλοψυχια και να το βαλω διαγωνια!)![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
...στην αρχη εκανα αυτο στην φωτο!.....τωρα το εχω ''εξελιξει'' περισσοτερο ,(αλλα δεν εχω αλλη φωτο ρε γ@μτ να σου εδειχνα.....!)Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Οχι ρε κοροιδο.Το βαζεις μια βδομαδα κανονικα(να σφιξουν οι κωλοι) και μετα γινεσαι μεγαλοψυχος και ανεβαινεις στα ματια των καφρων.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Ετσι αγαπαει ο Πειραιας.Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
...στην αρχη εκανα αυτο στην φωτο!.....τωρα το εχω ''εξελιξει'' περισσοτερο ,(αλλα δεν εχω αλλη φωτο ρε γ@μτ να σου εδειχνα.....!)![]()
![]()
![]()
ετσι που ειναι το μηχανακι δεν θα αργησει να σου κολησει χαρτι ο δημος (σημα δεν πιστευω να εχει ε; ).
Ενα παπακι χαλασμενο θα ηταν καλυτερο, αρκει να μην δειχνει ερηπιο εξωτερικα.
Εχουν και διπλο σταντ για να το στριφογυριζεις οταν θα μπαινοβγαινεις![]()
Πινακιδα εχει.Λογικα πρεπει να εχει και σημα.Τι σχεση εχει η κατασταση?Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
ετσι που ειναι το μηχανακι δεν θα αργησει να σου κολησει χαρτι ο δημος (σημα δεν πιστευω να εχει ε; ).
Ενα παπακι χαλασμενο θα ηταν καλυτερο, αρκει να μην δειχνει ερηπιο εξωτερικα.
Εχουν και διπλο σταντ για να το στριφογυριζεις οταν θα μπαινοβγαινεις![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
...δεν ξερω......επιτρεπεται? , η μετα απο κανεναν ''καλοθελητη'' που θα τηλεφωνησει στον δημο θα εχω προβλημα?
Ούτε το βάψιμο επιτρέπεται.
Ο μόνος νόμιμος τρόπος είναι να πάρεις άδεια για να χρησιμοποιείς το ισόγειο ως χώρο στάθμευσης. Αυτό όμως έχει δύο προβλήματα:
α) πρέπει να πληρώσεις (δεν ξέρω πόσο)
β) θα πρέπει να αλλάξει η χρήση του χώρου κάτι στο οποίο δεν νομίζω να συμφωνήσει ο ιδιοκτήτης.
Να ανεβαίνεις από το πεζοδρόμιο (από οποιο σημείο βρεις) και να στρίβεις μέσα δεν γίνεται;
![]()
Σωστό αυτό που λες αλλά από τη μία οπτική γωνία.Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
... λεω ''φιλοτιμο'' και εξηγουμαι:
''θες να παρκαρεις?..κουρασμενος απο την δουλεια?''ΩΡΑΙΑ!
''δεν θες ο καθε μ@λακας να ιδιοποιειται τους χωρους σταθμευσης με καρεκλες και μπετονια?''....ΠΑΛΙ ΩΡΑΙΑ!
....αφου βλεπεις ρε μ@λακα το ''Ρ'' , δεν μπορεις να καταλαβεις οτι μπαινοβγαινει αλλος ενας μ@λακας και αν τον κλεισεις θα τον ταλαιπωρησεις?...και να τον κλεισεις απ'εξω παλευεται!...αν τον κλεισεις μεσα και δεν μπορει να παει για δουλεια???
Εαν υπηρχε αυτο το φιλοτιμο δεν θα καναμε αυτην την κουβεντα τωρα.....εχω αδικο?
Και αν αυτός που πάρκαρε εκεί δεν έβρισκε κάπου αλλού;
Αυτός δεν πρέπει να πάει στη δουλειά του;, στο σπίτι του;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
να σε ρωτησω. .... δεν μπορεις να ανεβαινεις στο πεζοδρομιο (απο οποιοδηποτε ελευθερο σημειο) .....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
Κατι τετοιο εκανα παλιοτερα σε ενα γκαραζ που νοικιαζα , αλλα ειχε 3+ μετρα πεζοδρομιο και μπορουσα να κανω μανουβρες ευκολα.
Τωρα το πεζοδρομιο ειναι πιο στενο απο το μηκος της μηχανης και στην καλυτερη αντε να μπω λιγο απο το πλαι.
Επισης φοραω σφυρηλατες ζαντες στο R1 και δεν ''λεει'' να καβατζωνω το πεζοδρομιο απο οπου να'ναι....αμαρτια!.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
....Να ανεβαίνεις από το πεζοδρόμιο (από οποιο σημείο βρεις) και να στρίβεις μέσα δεν γίνεται;
....αυτο το ερωτημα τεθηκε και παλιοτερα φιλε.....εχω ηδη απαντησει , και οι λογοι που δεν μπορω να ανεβω παραμενουν ως εχουν....
(...δεν γινεται , δεν πρεπει.... και δεν θελω!)
Να παει ρε'συ σεργιο!Να παει και στην δουλεια του και στο σπιτι του.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Σωστό αυτό που λες αλλά από τη μία οπτική γωνία.
Και αν αυτός που πάρκαρε εκεί δεν έβρισκε κάπου αλλού;
Αυτός δεν πρέπει να πάει στη δουλειά του;, στο σπίτι του;
![]()
...πρεπει να κλεισει εμενα/εσενα/αυτον δηλαδη??
Αν σε εκλειναν εξω απο το παρκιν σου απο 1 ωρα εως.....3 μερες (!) , και η δικαιολογια ηταν ''ηθελα να παω σπιτι μου''...
...πως θα σου φαινοταν ρε αδερφε?
Προφανώς ο εκάστοτε οδηγός σκέφτεται:
"μηχανάκι είναι, ας το πάει πεζοδρομάτο λίγο πιο κάτω κ ας κατέβει όπου βρεί χώρο, μην αποκτά και δικαιώματα" .....
και όσο βλέπει και άλλους να κάνουν το ίδιο, τόσο γράφει κανονικά τα σήματα.
...χα χα χα!!ΔΩΣΕΕΕ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ετσι αγαπαει ο Πειραιας.![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Πινακιδα εχει.Λογικα πρεπει να εχει και σημα.Τι σχεση εχει η κατασταση?
...μπαααα!...σημα δεν εχει , αλλα συντομα θα εχει κουκουλα!
(κλειδωμενο με κουκουλα δεν νομιζω να δειχνει και τοσο ''παρατημενο'' ....am i right man?)
Αν το πάρκινγκ μου ήταν νόμιμο θα έφερνα την αστυνομίαΑρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
Να παει ρε'συ σεργιο!Να παει και στην δουλεια του και στο σπιτι του.....
...πρεπει να κλεισει εμενα/εσενα/αυτον δηλαδη??
Αν σε εκλειναν εξω απο το παρκιν σου απο 1 ωρα εως.....3 μερες (!) , και η δικαιολογια ηταν ''ηθελα να παω σπιτι μου''...
...πως θα σου φαινοταν ρε αδερφε?
αν ήταν παράνομο δεν ξέρω πώς θα το έπερνα
![]()
Τι νομιμο και παρανομο ρε φιλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Αν το πάρκινγκ μου ήταν νόμιμο θα έφερνα την αστυνομία
αν ήταν παράνομο δεν ξέρω πώς θα το έπερνα
![]()
....ενα ισογειο νοικιασα να βαζω μεσα τα μηχανακια μου.....ολη η φασαρια γινεται για 80 ποντους στην κυριολεξια!
(οκ , ξερω.....απαλλοτριωσα λιγο παραπανω , αλλα καπως επρεπε να γινει η δουλεια κιολας...)
και δεν ειμαι προσωπικα υπερ του να φωναζω την αστυνομια. Μου κανει κατι σε ''αρτεμη ματσα''....
Προτιμω να συνεννοηθω με τα λογια , η εστω να παιξουμε μπουνιδια στην χειροτερη , αλλα δεν ξερω..... οσες φορες μου ετυχε κατι δεν μου πηγαινε να φωναξω τους μπατσους..... ''mano a mano''