Σελίδα 20 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 101516171819202122 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 327

Θέμα: σερβις-επισκευαι-βελτιωσεις ο βρασιδας...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Mέσα, για να μη λένε και μερικοί διάφορα για μένα...
    Αν υποσχεθείς ότι θα μου φτιάχνεις δωρεάν και αδιαμαρτύρητα το μηχανάκι και τις δηλώσεις ΦΠΑ...
    ετσι οπως το πας βλεπω να λενε διαφοροι μερικα για σενα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Βρασίδαααα!

Πάπιες τουμπανιάζεις?
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Βρασίδαααα!

Πάπιες τουμπανιάζεις?
    αμε...crypton 110 το κανω αεροπλανο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Nτου-ντουκατια τουμπανιαζεις ρε?!

Cagiva - aprilia ???

Φιλτατε Rein , Ανοιξε το και μην μασας σε τιποτα ...
    Αν η δουλεια σου ειναι τοσο καλη , οσο τα γραφομμενα σε αυτο το forum θα πας αψογα ...
    Παντως για το servis εγω θα σου ελεγα οχι ...
    Για τον πολυ απλο λογο δεν νομιζω να εχεις τοσο πολυ χρονο για να ασχοληθεις και με αυτο ...
    Φαντασου να σου φερουν 3 ΚΤΜ για σερβις και να ειναι Πεμπτη ... :rotflmao:
    Aprilia sr50
    Aprilia rs 125
    Aprilia rsv mille
    Cagiva raptor 650 ie
    Aprilia rsv 1000 r Factory

Καλησπέρα
    και ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Επειδή ζητάς τη γνώμη μας, θα μεταφέρω από γειτονικό φόρουμ κάτι που πραγματικά με εξέπληξε, επειδή είχα σχηματίσει σεβαστή γνώμη για σένα, το πως εξελίχθηκε και εκτέθηκε ένα θέμα με επίθεση τηλεοπτικών παραθύρων με απίστευτες δημόσιες προσβολές σου που κονονικά θα έπρεπε να λυθεί μεταξύ σας είτε μέσω πμ είτε μέσω τηλ. που αν κατάλαβα γνωρίζεστε μεταξύ σας.

Παίζει ρόλο εάν και κατά πόσο έχει γνώσεις κάποιος στη δουλειά του και το πως πρέπει να συμπεριφέρεται αυτός που θέλει να κάνει επιχείρηση ?

μεταφέρω κάτι που έγινε σε κάποιο άλλο φόρουμ μετά από την πολύ κακή συμπεριφορά και επίθεσή σου:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stavrosrodo
    reinmeister(δεν εγραψες το ονομα σου γι'αυτο σε αναφερω με το knick) σαν αναγνωστης και μονο,χωρις να θελω να παρω το μερος κανενος αφου δεν ξερω τα τι και τα πως της υποθεσης, θα ηθελα να σου πω οτι καλο θα ηταν αυτα που εγραψες να τα εστελνες με προσωπικο μηνυμα στο Νικο.Απο την στιγμη που δεν σε ονοματησε κακως γινομαστε και εμεις θεατες μιας προσωπικης διενεξης. :kalowhrthes: με την ευκαιρια και στο :gixxer:
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από JIMK7
    +1000 Σταυρο :file: αλλα ο τυπος ειναι ετσι καυτος και προσβλητικος :twisted: τον ξερω απο το moto.gr :ssss: Εδω Αντωνη ειμαστε μια καλη παρεα και δεν θελουμε να μας τη χαλασει κανεις και οταν λεω κανεις το εννοω :twisted: Δεν μπορεις να ερχεσαι με το καλημερα και να φερεσαι ετσι :roll: Τωρα αν εχεις κατι με το Νικο η με μενα υπαρχουν και τα Π.Μ. :hallo:

και λέει ο φίλος σου:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonis busa
    Μην βιαζεστε να βγαζετε χολες μαγκες ειναι πολλα που δεν ξερετε κ που δεν ξερω κ εγω σιγα σιγα μαθαινουμε...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wtfrmlk
    δεν επρεπε να γινει μπαν αλλα να ακουσει αυτα που επρεπε να ακουσει απο οσους βλεπουν και διαβαζουν το τροπο γραφης του τοσα χρονια. Κατεβα απο το καλαμι του παγκοσμιου μηχανικου και φτιαξε το busa του Γιωργου με τα 200+ αλογα με τη δυναμομετρηση που ειχες ποσταρει στο μοτο και 2 gixxer τον ξετρυπησαν οχι 1 αλλα ποσες φορες και μεχρι αναβατες ειπαν να αλλαξουν μεταξυ τους γιατι αποκλειεται να πηγαινει τοσο χαλια. Περαστικά και αγυριστα ακριβε μηχανικε του ΑΜΑ SBK και να απλωνεις το χερι σου μεχρι εκει που φτανεις με σεμνοτητα και συνεση και μην ξεχνας εαν ενα πραγμα δουλευει και παει σωστα μην το σκαλιζεις, χειροτερο θα το κανεις
    επειδη τον ξεμπαναραν και πολυ σωστα εκαναν, μηπως μπορει να παρει θεση και να μας πει ποιος βγαζει χολη τοσα χρονια και ποιος μιλα με ξυλινη γλωσσα ειρωνιας προσβαλοντας τον καθενα?.... θελει να το παιξει παντογνωστης και ολοι να τουμπεκιαζονται και να σου πω και κατι βαρεθηκα να ειμαι θεατης σε μια παρωδια και να γινω και εγω στρατιωτάκι του γλυφιτζούρι όπως στο moto.gr και να τον γλυφω οπως οι υπολοιποι γευσιγνωστες παγωτων..... δεν χρειάζεται γραμματεα-εκπροσωπο για να μιλησει ας το αντιμετωπισει μονος του, πιστεψε με μπορει
    θα πει για το Νικο, που δεν τον ξερω, οτι ειναι τσαμπατζης, και εχει ριξει απο οτι βλεπω τρελα λεφτα για να φτιαξει το project του? Πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι και πρεπει και να το δειχνουμε κιολας...κατι αλλο τρεχει με σενα.... Μηχανικαρα τα καλαμια ειναι για την παραλια και πιστεψε με φτιαχνεις γαμω τα κοσκια

δεν ξέρω,
    δεν απάντησες όμως και αυτό δυστυχώς λέει πολλά τελικά....

τι να πω λυπάμαι.....
    καλό βράδυ και καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξεις να κάνεις

Με εκτίμηση

*Γιατί κόψατε το ίδιο θέμα στο moto.gr ? για να μην τι....?
    ο ελληνας δεν αλλαζει.....κωλο@ουστας μια ζωη ηταν
    γι αυτο γουσταρω να ποναω απαιδευτα κωλαρακια

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    οι,οι μανούλα μου τι έχει να γίνει...

Του κουτρούλη ο γάμος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    οι,οι μανούλα μου τι έχει να γίνει...

Του κουτρούλη ο γάμος...

-Μαλώνουμε γειτόνισσα;
    -Στα νύχια στέκομαι.

Τελικά σου έκατσε μαλλιοτράβηγμα και καλό μάλιστα.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    -Μαλώνουμε γειτόνισσα;
    -Στα νύχια στέκομαι.

Τελικά σου έκατσε μαλλιοτράβηγμα και καλό μάλιστα.

νοτη ,μη βγω και ζιζανιο τωρα...

παντος ο τυπος απο πανω την αναψε τη φωτιτσα του...

εσυ σαν παλαιοτερος και σοφοτερος που το βλεπεις να τραβαει?

slipper εχει ξανασυζητηθει το θεμα σε αλλο θρεντ που ανοιξε ο ιδιος μαλιστα, ετοιμασου δηλαδη για επιθεση απο τα "λιβανιστηρια" του.

Ποτε δεν μου ηταν συμπαθης ιδιαιτερα επειδη του αρεσει να αυτο-αποθεωνεται, παντα αυτο που λεει ειναι το σωστο χωρις να χρειαζεται να το αποδειξει, αφου το λεει ο ιδιος ειναι αυταποδεικτο.

Οταν καποιος ειναι καλος σε κατι , δεν χρειαζεται ειρωνικα κλισε για να προβληθει Κ το κυριοτερο:
    Του το λενε οι αλλοι, οχι ο ιδιος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    μπα,μαλακια εκανα...σιγα μη φτασουν....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imagesωη.jpg 
Προβολές:	273 
Μέγεθος:	10,8 KB 
ID:	216925
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    εγω νομιζω πως το διλλημα σου ειναι αβασιμο. Εφοσον και τωρα ασχολεισαι με μηχανες, σημαινει πως και τωρα εισαι ψηρας με τις βελτιωσεις που κανεις.
    Επομενως γιατι αν ασχοληθεις με κατι αλλο να αλλαξει αυτο;
    Γιατι θετοντας τετοιο ερωτημα, ειναι εν μερει σαν να λες, εστω θελω να ασχολουμαι full time μονο με βελτιωσεις, αλλα σκεφτομαι να MHN ειμαι τοσο ψηρας πια.
    Αν δεν κανω λαθος (που δεν κανω) ο μαστορας την πελατεια την αποκτα επειδη εμπνεει εμπιστοσυνη και κανει καλη/σχολαστικη δουλεια. Θυμασαι σε ενα θρεντ που ειχα ανοιξει και με εκλεψε ο μαστορας στο λαδι που μου ειπες 'αλλαζεις αμεσα μηχανικο' ; Ε περιπου το ιδιο ειναι.
    Στην τελικη δικη σου η αποφαση, αλλα εγω θα προτιμουσα να βγαζω x το μηνα, αλλα να ειμαι ευχαριστημενος με την δουλεια που κανω, και κυριως να ειναι και οι πελατες μου, παρα να βγαζω 3x το μηνα, αλλα να νιωθω οτι δεν εκανα και ο,τι καλυτερο μπορουσα. (Απαραιτητο βεβαια ειναι τα x το μηνα, να ειναι υπεραρκετα για να ζεις ανετα, εφοσον θα ειναι η κυρια απασχοληση. Γιατι αν δεν σου φτανουν τα x, δεν μπορεις να απορριψεις τα περισσοτερα)

Αυταα

Honda θα αναλαμβανεις;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
    slipper εχει ξανασυζητηθει το θεμα σε αλλο θρεντ που ανοιξε ο ιδιος μαλιστα, ετοιμασου δηλαδη για επιθεση απο τα "λιβανιστηρια" του.

Ποτε δεν μου ηταν συμπαθης ιδιαιτερα επειδη του αρεσει να αυτο-αποθεωνεται, παντα αυτο που λεει ειναι το σωστο χωρις να χρειαζεται να το αποδειξει, αφου το λεει ο ιδιος ειναι αυταποδεικτο.

Οταν καποιος ειναι καλος σε κατι , δεν χρειαζεται ειρωνικα κλισε για να προβληθει Κ το κυριοτερο:
    Του το λενε οι αλλοι, οχι ο ιδιος.
    το οτι δεν σου ημουν ποτε συμπαθης ομως,δεν σε εμποδισε απο το να με ρωτησεις με pm,συγκεκριμενη τεχνικη ερωτηση...

@slipper...αν ηθελα να λαβω μερος σε διαγωνισμο συμπεριφορας αποδεκτη απο το κοινο,θα πηγαινα στο big brother...

επισης δεν ζητησα καμια γνωμη αναφορικα με το ποιος ειμαι και τι κανω...ζητησα γνωμη για βιωσιμοτητα ενος εξειδικευμενου συνεργειου...

να το θεσω λοιπον εντελως ξεκαθαρα για να μην το παρακουραζουμε...οποιος τραβαει ζορι με τον τροπο γραφης μου στα τεχνικα,να μην με διαβαζει η να παει σε ψυχιατρο να του λυσει τα οποια ψυχολογικα κουβαλαει...

δεν επιβαλλω σε κανεναν να με διαβαζει,οποτε απο την στιγμη που υφισταται θεμα επιλογης και οχι επιβολης, μην μου τα κανετε αεροστατα,οι συνηθεις υποπτοι, καθε φορα...

αν εχετε να αντιπαραθεσετε κατι τεχνικο,καντε το...ο τροπος μου ειναι αδιαφορος...

απο κει και περα...οσοι απο σας θεωρειτε οτι ο τροπος γραφης μου ειναι αναρμοστος για δημοσιευση στο συγκεκριμενο φορουμ,μαζευτειτε και στειλτε pm σε mod η admin να με διαγραψει...ειναι πολυ απλο...

κι επειδη δεν το διασκεδαζω πλεον να σας ξεκαθαρισω ακομη κατι...

για το ποιον μου,με απασχολει η γνωμη των δικων μου,των φιλων μου και των γνωστων μου...

των υπολοιπων,με αφηνει παγερα αδιαφορο...

frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    νοτη ,μη βγω και ζιζανιο τωρα...

παντος ο τυπος απο πανω την αναψε τη φωτιτσα του...

εσυ σαν παλαιοτερος και σοφοτερος που το βλεπεις να τραβαει?

Έπεσα για ύπνο, μη φανταστείς ότι σε έγραψα.
    Τραβάει ντουγρού προς ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Παρόμοια θέματα

1. Σερβις Μανιουαλαλαλ Για Ζ-750.....
    από zoropatra στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2013, 15:57
  2. Βελτιώσεις;;;;;;
    από toyota στο forum BMW
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2005, 11:24
  3. βελτιωσεις?
    από noble στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8