οταν ημασταν νεοι κ καναμε κοντρεςτα ειχαμε μετρησει οα αυτα παντου.παντα ο ληστης ο κοκκινοκαπακος ηταν μπροστα
![]()
οταν ημασταν νεοι κ καναμε κοντρεςτα ειχαμε μετρησει οα αυτα παντου.παντα ο ληστης ο κοκκινοκαπακος ηταν μπροστα
![]()
δεν ξερατε να φτιαξετε τα χοντα,γι αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
![]()
![]()
το γρηγοροτερο bandit ever ηταν το απλο...το το "κοκκινο" εκτος απο το οτι σκορπαγε δεν πηγαινε και σαλιο...![]()
επισης το gsxr 400 με το usd ηταν το γρηγοροτερο 400...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
και το απλο ειχε πιει το τσαγακι τουΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δεν ξερατε να φτιαξετε τα χοντα,γι αυτο...![]()
το γρηγοροτερο bandit ever ηταν το απλο...το το "κοκκινο" εκτος απο το οτι σκορπαγε δεν πηγαινε και σαλιο...![]()
επισης το gsxr 400 με το usd ηταν το γρηγοροτερο 400...![]()
οσο για το gixxer μετα τα 150 περναγε καθαρα λογω αεροδυναμικης.οσο για το αν σκορπαγε βαραινει πολυ κ το θεμα τους μαστορες που πολυ λεγανε κ λιγοι ξερανε...ευτυχως μετα απο ταλαιπωρια βρηκα εναν κ ο ληστης δεν ξανακανε τσικ
![]()
δεν παίζει κάτι τέτοιο, μάλλον ήταν κουλάδι ο cb-1ης και έκανε αλλαγές στις 8Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
το ειχα για πλακα το cb1.παντου ετρωγε ξυλο κ πολυ.οσο για τις στροφες ηταν τα ιδια αλλα οταν ισιωναμε... :rotflmao:
είμασταν παρέα με τρία cb-1. το ένα από αυτά έμενε «χιλιόμετρα» πίσω.. φυσικά δεν έφταιγε το μηχανάκι![]()
δεν ηταν κουλος αυτο να λεγεται.απλα ηταν.........................πισω μου:rotflmao:
το κοκινοκαπο ηταν αρκετα γρηγορο!!!!
αμα δεν εμενε το χειμωνα:rotflmao:
ηταν σκεπασμενο σε κλειστο χωρο...με σομπιτσα![]()
ναι, μα αυτό που λες είναι η απόδειξη της κουλοσύνης του :PΑρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
δεν ηταν κουλος αυτο να λεγεται.απλα ηταν.........................πισω μου:rotflmao:
απλα ηταν αποδειξη της αδυναμιας του μηχανακιου του θα ελεγαΑρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
ναι, μα αυτό που λες είναι η απόδειξη της κουλοσύνης του :P![]()
το μηχανάκι βγάζει περισσότερα άλογα από το bandit, τώρα αν του είχαν ψοφήσει αυτού τα μισά, άλλο θέμα. το δικό μου πάντως είναι αλαφρωμένο, δεν έχει διπλό σταντ, και έχει ολόκληρη εξάτμιση τιτανίου με αλουμινένιο τελικό χειροποίητο. βάλε κανα νίτρο και μπορεί να το πιάσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
απλα ηταν αποδειξη της αδυναμιας του μηχανακιου του θα ελεγα![]()
![]()
μπα θα το τσαγιαζα κ ετσιΑρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
το μηχανάκι βγάζει περισσότερα άλογα από το bandit, τώρα αν του είχαν ψοφήσει αυτού τα μισά, άλλο θέμα. το δικό μου πάντως είναι αλαφρωμένο, δεν έχει διπλό σταντ, και έχει ολόκληρη εξάτμιση τιτανίου με αλουμινένιο τελικό χειροποίητο. βάλε κανα νίτρο και μπορεί να το πιάσεις.![]()
![]()
δε σε κοβω,μαλλον σε κουλο επεσες και εριξες ξυλο οπως λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
το ειχα για πλακα το cb1.παντου ετρωγε ξυλο κ πολυ.οσο για τις στροφες ηταν τα ιδια αλλα οταν ισιωναμε... :rotflmao:
οχι φιλαρακι δεν ηταν καθολου κουλος οπως προειπα μην τα ξανα λεμεΑρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
δε σε κοβω,μαλλον σε κουλο επεσες και εριξες ξυλο οπως λες.σε ανοιγματα παντα ητν πισω οτι ταχυτητα κ αν ειχαμε
![]()
απο πανω ρε
Λογικο να υποστηριξεις το μηχανακι σου.
Δεν θα αλλαξει η γνωμη σου σιγουρα,οτι κ αν σου πω.
Και εγω απο οτι εχω δει το δικο μου ειναι μπροστα,οποτε δε θα βγαλουμε ακρη..
δεν υποστηριζω απλα σου περιγραφω.ισως αυτος που τα πηγατε να ηταν κουλομαρια:o ισως ηταν κ το απλο bandit γιατι ειχε διαφορα απο τι v![]()
απο πανω ρε