ετσι οπως το πας βλεπω να λενε διαφοροι μερικα για σεναΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Mέσα, για να μη λένε και μερικοί διάφορα για μένα...![]()
Αν υποσχεθείς ότι θα μου φτιάχνεις δωρεάν και αδιαμαρτύρητα το μηχανάκι και τις δηλώσεις ΦΠΑ...![]()
![]()
![]()
ετσι οπως το πας βλεπω να λενε διαφοροι μερικα για σεναΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Mέσα, για να μη λένε και μερικοί διάφορα για μένα...![]()
Αν υποσχεθείς ότι θα μου φτιάχνεις δωρεάν και αδιαμαρτύρητα το μηχανάκι και τις δηλώσεις ΦΠΑ...![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Βρασίδαααα!
Πάπιες τουμπανιάζεις?![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
αμε...crypton 110 το κανω αεροπλανο...Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Βρασίδαααα!
Πάπιες τουμπανιάζεις?![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Cagiva - aprilia ???![]()
Φιλτατε Rein , Ανοιξε το και μην μασας σε τιποτα ...
Αν η δουλεια σου ειναι τοσο καλη , οσο τα γραφομμενα σε αυτο το forum θα πας αψογα ...
Παντως για το servis εγω θα σου ελεγα οχι ...
Για τον πολυ απλο λογο δεν νομιζω να εχεις τοσο πολυ χρονο για να ασχοληθεις και με αυτο ...
Φαντασου να σου φερουν 3 ΚΤΜ για σερβις και να ειναι Πεμπτη ... :rotflmao:
![]()
![]()
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
Καλησπέρα
και ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
Επειδή ζητάς τη γνώμη μας, θα μεταφέρω από γειτονικό φόρουμ κάτι που πραγματικά με εξέπληξε, επειδή είχα σχηματίσει σεβαστή γνώμη για σένα, το πως εξελίχθηκε και εκτέθηκε ένα θέμα με επίθεση τηλεοπτικών παραθύρων με απίστευτες δημόσιες προσβολές σου που κονονικά θα έπρεπε να λυθεί μεταξύ σας είτε μέσω πμ είτε μέσω τηλ. που αν κατάλαβα γνωρίζεστε μεταξύ σας.
Παίζει ρόλο εάν και κατά πόσο έχει γνώσεις κάποιος στη δουλειά του και το πως πρέπει να συμπεριφέρεται αυτός που θέλει να κάνει επιχείρηση ?
μεταφέρω κάτι που έγινε σε κάποιο άλλο φόρουμ μετά από την πολύ κακή συμπεριφορά και επίθεσή σου:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από stavrosrodo
Δημοσιεύθηκε αρχικά από JIMK7
και λέει ο φίλος σου:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonis busa
Δημοσιεύθηκε αρχικά από wtfrmlk
δεν ξέρω,
δεν απάντησες όμως και αυτό δυστυχώς λέει πολλά τελικά....
τι να πω λυπάμαι.....
καλό βράδυ και καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξεις να κάνεις
Με εκτίμηση
*Γιατί κόψατε το ίδιο θέμα στο moto.gr ? για να μην τι....?
ο ελληνας δεν αλλαζει.....κωλο@ουστας μια ζωη ηταν
γι αυτο γουσταρω να ποναω απαιδευτα κωλαρακια
οι,οι μανούλα μου τι έχει να γίνει...
Του κουτρούλη ο γάμος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
οι,οι μανούλα μου τι έχει να γίνει...
Του κουτρούλη ο γάμος...
-Μαλώνουμε γειτόνισσα;
-Στα νύχια στέκομαι.
Τελικά σου έκατσε μαλλιοτράβηγμα και καλό μάλιστα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
-Μαλώνουμε γειτόνισσα;
-Στα νύχια στέκομαι.
Τελικά σου έκατσε μαλλιοτράβηγμα και καλό μάλιστα.![]()
νοτη ,μη βγω και ζιζανιο τωρα...
παντος ο τυπος απο πανω την αναψε τη φωτιτσα του...
εσυ σαν παλαιοτερος και σοφοτερος που το βλεπεις να τραβαει?
slipper εχει ξανασυζητηθει το θεμα σε αλλο θρεντ που ανοιξε ο ιδιος μαλιστα, ετοιμασου δηλαδη για επιθεση απο τα "λιβανιστηρια" του.
Ποτε δεν μου ηταν συμπαθης ιδιαιτερα επειδη του αρεσει να αυτο-αποθεωνεται, παντα αυτο που λεει ειναι το σωστο χωρις να χρειαζεται να το αποδειξει, αφου το λεει ο ιδιος ειναι αυταποδεικτο.
Οταν καποιος ειναι καλος σε κατι , δεν χρειαζεται ειρωνικα κλισε για να προβληθει Κ το κυριοτερο:
Του το λενε οι αλλοι, οχι ο ιδιος.
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
εγω νομιζω πως το διλλημα σου ειναι αβασιμο. Εφοσον και τωρα ασχολεισαι με μηχανες, σημαινει πως και τωρα εισαι ψηρας με τις βελτιωσεις που κανεις.
Επομενως γιατι αν ασχοληθεις με κατι αλλο να αλλαξει αυτο;
Γιατι θετοντας τετοιο ερωτημα, ειναι εν μερει σαν να λες, εστω θελω να ασχολουμαι full time μονο με βελτιωσεις, αλλα σκεφτομαι να MHN ειμαι τοσο ψηρας πια.
Αν δεν κανω λαθος (που δεν κανω) ο μαστορας την πελατεια την αποκτα επειδη εμπνεει εμπιστοσυνη και κανει καλη/σχολαστικη δουλεια. Θυμασαι σε ενα θρεντ που ειχα ανοιξει και με εκλεψε ο μαστορας στο λαδι που μου ειπες 'αλλαζεις αμεσα μηχανικο' ;Ε περιπου το ιδιο ειναι.
Στην τελικη δικη σου η αποφαση, αλλα εγω θα προτιμουσα να βγαζω x το μηνα, αλλα να ειμαι ευχαριστημενος με την δουλεια που κανω, και κυριως να ειναι και οι πελατες μου, παρα να βγαζω 3x το μηνα, αλλα να νιωθω οτι δεν εκανα και ο,τι καλυτερο μπορουσα. (Απαραιτητο βεβαια ειναι τα x το μηνα, να ειναι υπεραρκετα για να ζεις ανετα, εφοσον θα ειναι η κυρια απασχοληση. Γιατι αν δεν σου φτανουν τα x, δεν μπορεις να απορριψεις τα περισσοτερα)
Αυταα
Honda θα αναλαμβανεις;;![]()
το οτι δεν σου ημουν ποτε συμπαθης ομως,δεν σε εμποδισε απο το να με ρωτησεις με pm,συγκεκριμενη τεχνικη ερωτηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
slipper εχει ξανασυζητηθει το θεμα σε αλλο θρεντ που ανοιξε ο ιδιος μαλιστα, ετοιμασου δηλαδη για επιθεση απο τα "λιβανιστηρια" του.
Ποτε δεν μου ηταν συμπαθης ιδιαιτερα επειδη του αρεσει να αυτο-αποθεωνεται, παντα αυτο που λεει ειναι το σωστο χωρις να χρειαζεται να το αποδειξει, αφου το λεει ο ιδιος ειναι αυταποδεικτο.
Οταν καποιος ειναι καλος σε κατι , δεν χρειαζεται ειρωνικα κλισε για να προβληθει Κ το κυριοτερο:
Του το λενε οι αλλοι, οχι ο ιδιος.
@slipper...αν ηθελα να λαβω μερος σε διαγωνισμο συμπεριφορας αποδεκτη απο το κοινο,θα πηγαινα στο big brother...
επισης δεν ζητησα καμια γνωμη αναφορικα με το ποιος ειμαι και τι κανω...ζητησα γνωμη για βιωσιμοτητα ενος εξειδικευμενου συνεργειου...
να το θεσω λοιπον εντελως ξεκαθαρα για να μην το παρακουραζουμε...οποιος τραβαει ζορι με τον τροπο γραφης μου στα τεχνικα,να μην με διαβαζει η να παει σε ψυχιατρο να του λυσει τα οποια ψυχολογικα κουβαλαει...
δεν επιβαλλω σε κανεναν να με διαβαζει,οποτε απο την στιγμη που υφισταται θεμα επιλογης και οχι επιβολης, μην μου τα κανετε αεροστατα,οι συνηθεις υποπτοι, καθε φορα...
αν εχετε να αντιπαραθεσετε κατι τεχνικο,καντε το...ο τροπος μου ειναι αδιαφορος...
απο κει και περα...οσοι απο σας θεωρειτε οτι ο τροπος γραφης μου ειναι αναρμοστος για δημοσιευση στο συγκεκριμενο φορουμ,μαζευτειτε και στειλτε pm σε mod η admin να με διαγραψει...ειναι πολυ απλο...
κι επειδη δεν το διασκεδαζω πλεον να σας ξεκαθαρισω ακομη κατι...
για το ποιον μου,με απασχολει η γνωμη των δικων μου,των φιλων μου και των γνωστων μου...
των υπολοιπων,με αφηνει παγερα αδιαφορο...
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
νοτη ,μη βγω και ζιζανιο τωρα...
παντος ο τυπος απο πανω την αναψε τη φωτιτσα του...
εσυ σαν παλαιοτερος και σοφοτερος που το βλεπεις να τραβαει?
Έπεσα για ύπνο, μη φανταστείς ότι σε έγραψα.
Τραβάει ντουγρού προς ξεκαθάρισμα λογαριασμών.![]()