Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 82

Θέμα: 80 εκατοστα ρεεεεε!!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    Τι νομιμο και παρανομο ρε φιλε?

....ενα ισογειο νοικιασα να βαζω μεσα τα μηχανακια μου.....ολη η φασαρια γινεται για 80 ποντους στην κυριολεξια!

(οκ , ξερω.....απαλλοτριωσα λιγο παραπανω , αλλα καπως επρεπε να γινει η δουλεια κιολας...)

και δεν ειμαι προσωπικα υπερ του να φωναζω την αστυνομια. Μου κανει κατι σε ''αρτεμη ματσα''....

Προτιμω να συνεννοηθω με τα λογια , η εστω να παιξουμε μπουνιδια στην χειροτερη , αλλα δεν ξερω..... οσες φορες μου ετυχε κατι δεν μου πηγαινε να φωναξω τους μπατσους..... ''mano a mano''
    ρε συ jeff αποφάσισες να κάνεις μία κίνηση χωρίς να εξετάσεις την βασικότερη παράμετρο.

Αν έχεις εξασφαλίσει τρόπο εισόδου και εξόδου στον χώρο σου.

Και όπως λες ο μόνος τρόπος είναι από τον δρόμο, από αυτά τα 80 εκατοστά.

Γιατί είναι αυτονόητο ότι τα 80 σου "ανήκουν";
    Για αυτά τα 80 εκατοστά ο άλλος μπορεί να μην μπορεί να παρκάρει.
    Γιατί ειναι αυτονόητο ότι ο άλλος θα πρέπει να μην παρκάρει εκεί;
    Εντάξει δεν λέω, αν υπάρχει αλλού θέση, να παρκάρει αλλού, αν όμως δεν υπάρχει;

Μου λες "τί νόμιμο και παράνομο"; Κάπως δεν πρέπει να ρυθμιστούν τα πράγματα;

Και καλώς ή κακώς δεν έχεις δίκιο.

Αυτό σου λέω, ότι από την μεριά σου ενοχλήσε. Αλλά έχεις συμβάλει και εσύ σε αυτή την ενόχληση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    ρε συ jeff αποφάσισες να κάνεις μία κίνηση χωρίς να εξετάσεις την βασικότερη παράμετρο.

Αν έχεις εξασφαλίσει τρόπο εισόδου και εξόδου στον χώρο σου.

Και όπως λες ο μόνος τρόπος είναι από τον δρόμο, από αυτά τα 80 εκατοστά.

Γιατί είναι αυτονόητο ότι τα 80 σου "ανήκουν";
    Για αυτά τα 80 εκατοστά ο άλλος μπορεί να μην μπορεί να παρκάρει.
    Γιατί ειναι αυτονόητο ότι ο άλλος θα πρέπει να μην παρκάρει εκεί;
    Εντάξει δεν λέω, αν υπάρχει αλλού θέση, να παρκάρει αλλού, αν όμως δεν υπάρχει;

Μου λες "τί νόμιμο και παράνομο"; Κάπως δεν πρέπει να ρυθμιστούν τα πράγματα;

Και καλώς ή κακώς δεν έχεις δίκιο.

Αυτό σου λέω, ότι από την μεριά σου ενοχλήσε. Αλλά έχεις συμβάλει και εσύ σε αυτή την ενόχληση.

Δηλαδή εγώ, που η γκαραζόπορτα μου έχει πλάτος τρία μέτρα, δεν μπορεί να είναι ποτέ ελεύθερη, ακόμη κι αν επείγομαι να φύγω για κάποιο έκτακτο περιστατικό.
    Ναι συμφωνώ δεν μου ανήκει ο δρόμος και ο δρόμος είναι για όλους (όπως ακούω συχνά), αλλά υπάρχει και το συνταγματικό μου δικαίωμα να μπορώ να βγω ελεύθερα από τον ιδιωτικό μου χώρο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Δηλαδή εγώ, που η γκαραζόπορτα μου έχει πλάτος τρία μέτρα, δεν μπορεί να είναι ποτέ ελεύθερη, ακόμη κι αν επείγομαι να φύγω για κάποιο έκτακτο περιστατικό.
    Ναι συμφωνώ δεν μου ανήκει ο δρόμος και ο δρόμος είναι για όλους (όπως ακούω συχνά), αλλά υπάρχει και το συνταγματικό μου δικαίωμα να μπορώ να βγω ελεύθερα από τον ιδιωτικό μου χώρο.
    Δεν είπα αυτό.

Αν το πάρκινγκ σου είναι νόμιμο και συνεπώς και η γκαραζόπορτά σου καλά κάνει και είναι εκεί, πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ ελεύθερη. Και αν κάποιος παρκάρει μπορείς να φέρεις την αστυνομία.

Αν όμως το πάρκινγκ σου ΔΕΝ είναι νόμιμο τότε η γκαραζόπορτά σου απλά ΔΕΝ έπρεπε να υπάρχει, και συνεπώς ΔΕΝ μπορείς να απαιτήσεις από κανένα να μην παρκάρει εκεί.

Δεν είπα αυτό.

Αν το πάρκινγκ σου είναι νόμιμο και συνεπώς και η γκαραζόπορτά σου καλά κάνει και είναι εκεί, πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ ελεύθερη. Και αν κάποιος παρκάρει μπορείς να φέρεις την αστυνομία.

Αν όμως το πάρκινγκ σου ΔΕΝ είναι νόμιμο τότε η γκαραζόπορτά σου απλά ΔΕΝ έπρεπε να υπάρχει, και συνεπώς ΔΕΝ μπορείς να απαιτήσεις από κανένα να μην παρκάρει εκεί.

Πυλωτή είναι, πως να το κάνουμε δηλαδή, ας το παρκάρει παρακάτω.
    Αστυνομία φώναξα και ξέρεις τι μου είπανε; Βάλε το δικό σου αυτοκίνητο στην έξοδο γιατί εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
    Παλιοκατάσταση, τι να λέμε...
    Να βρέχει και να περιμένεις στη μέση του δρόμου σαν τον μ@λάκα...

Αστυνομία φώναξα και ξέρεις τι μου είπανε; Βάλε το δικό σου αυτοκίνητο στην έξοδο γιατί εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
    καλοί μ.... και αυτοί

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

αν ειναι νομιμα χαρακτηρισμενος ιδιωτικος χωρος σταθμευσης, μπορεις ανετοτατα να καλεσεις γερανο της αστυνομιας και να απομακρυνει οτιδηποτε σου κοβει την προσβαση απο και προς τον χωρο αυτο...

φυσικα ολα αυτα γινονται με την επιδειξη των καταλληλων εγγραφων...

ξυπνησα ΠΟΛΥ πρωϊ σημερα και με χαλασε...δεν θα το ξανακανω...

....Κάπως δεν πρέπει να ρυθμιστούν τα πράγματα;.....

απο την μια εχεις δικιο μιλωντας για το ''τυπικο'' και συμφωνα με το γραμμα του νομου , απο την αλλη υπαρχει και η κοινη λογικη.....

....αν δηλαδη παρω αυτην την περιφημη αδεια , ξαφνικα θα δημιουργηθει χωρος?...τα ιδια θα ειναι , απλα επισημα πλεον θα μπορω να φωναξω γερανο.

...ο καθε βλαξ που παρκαρει μπροστα απο παρκιν δεν εξεταζει αν εκλεισε νομιμο η παρανομο χωρο (εκτος αν στην ταμπελα ''Ρ'' αναγραφεται ο αριθμος αδειας....

....στην τελικη either way ειναι καφρος!
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αν ειναι νομιμα χαρακτηρισμενος ιδιωτικος χωρος σταθμευσης, μπορεις ανετοτατα να καλεσεις γερανο της αστυνομιας και να απομακρυνει οτιδηποτε σου κοβει την προσβαση απο και προς τον χωρο αυτο...

φυσικα ολα αυτα γινονται με την επιδειξη των καταλληλων εγγραφων...

ξυπνησα ΠΟΛΥ πρωϊ σημερα και με χαλασε...δεν θα το ξανακανω...
    Άλλη φορα να ξυπνάς πιο αργά.
    Στο θέμα μας τώρα, κάθε φορά που αφήνει κάποιος το αμάξι να φωνάζω γερανό....
    Τον ψυχίατρο ποιός θα τον πληρώνει;

Εισπνοή.... εκπνοή....
    απο την μια εχεις δικιο μιλωντας για το ''τυπικο'' και συμφωνα με το γραμμα του νομου , απο την αλλη υπαρχει και η κοινη λογικη.....

....αν δηλαδη παρω αυτην την περιφημη αδεια , ξαφνικα θα δημιουργηθει χωρος?...τα ιδια θα ειναι , απλα επισημα πλεον θα μπορω να φωναξω γερανο.

...ο καθε βλαξ που παρκαρει μπροστα απο παρκιν δεν εξεταζει αν εκλεισε νομιμο η παρανομο χωρο (εκτος αν στην ταμπελα ''Ρ'' αναγραφεται ο αριθμος αδειας....

....στην τελικη either way ειναι καφρος!
    χωρίς παρεξήγηση....
    κάφροι είναι (εκτός από αυτούς που παρκάρουν μπροστά από πυλωτές, γκαραζόπορτες) ΚΑΙ αυτοί που βάζουν μια ταμπέλα "ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ" και νομίζουν πως όλο το πεζοδρόμιο είναι δικό τους. αυτοί που βάζουν καρέκλες, κολονάκια, φυτά, το δονητή τους για να πιάσουν θεσούλα να παρκάρουν ΑΚΡΙΒΩΣ έξω από το σπίτι τους.

οι νόμιμες ταμπέλες "Μην παρκάρετε" έχουν και τον αριθμό άδειας πάνω.
    πρέπει να πληρώσεις για να βγάλεις μια τέτοια άδεια. στο δήμο.
    αν δεν έχεις... και παρκάρει κάποιος μπροστά στην πόρτα σου δυστηχώς δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    χωρίς παρεξήγηση....
    κάφροι είναι (εκτός από αυτούς που παρκάρουν μπροστά από πυλωτές, γκαραζόπορτες) ΚΑΙ αυτοί που βάζουν μια ταμπέλα "ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ" και νομίζουν πως όλο το πεζοδρόμιο είναι δικό τους. αυτοί που βάζουν καρέκλες, κολονάκια, φυτά, το δονητή τους για να πιάσουν θεσούλα να παρκάρουν ΑΚΡΙΒΩΣ έξω από το σπίτι τους.

οι νόμιμες ταμπέλες "Μην παρκάρετε" έχουν και τον αριθμό άδειας πάνω.
    πρέπει να πληρώσεις για να βγάλεις μια τέτοια άδεια. στο δήμο.
    αν δεν έχεις... και παρκάρει κάποιος μπροστά στην πόρτα σου δυστηχώς δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα.
    ....για εμενα καφροι ειναι αυτοι που παριστανουν τον ιησου χριστο και γυρνανε και το αλλο μαγουλο στα ''χαστουκια'' της ανειπωτης μ@λακιας της κοινωνιας μας...

χωρις παρεξηγηση!

Για αυτά τα περίφημα 80 εκατοστά έφτιαξα μία ταμπελίτσα κλασικού τύπου
    Κουβάς από μπογιά με τσιμέντο-Σίδερο-Ταμπέλίτσα parking.

Κανα δύο φορές μου έκλεισαν το parking/έριξαν ταμπέλα αλλά μετά δεν το ξαναέκαναν

Δεν φτάνει που ξεπήζει λίγο η Αθήνα που κυκλοφορούμε/παρκάρουμε με τις μηχανές
    να μας την λένε κιόλας;

Εισπνοή.... εκπνοή....
    ....για εμενα καφροι ειναι αυτοι που παριστανουν τον ιησου χριστο και γυρνανε και το αλλο μαγουλο στα ''χαστουκια'' της ανειπωτης μ@λακιας της κοινωνιας μας...

χωρις παρεξηγηση!
    άντε σκάσε 200 ευρό στο δήμο να πάρεις την αδειούλα σου και σταμάτα να κλαίγεσαι βασικά.

χωρίς παρεξήγηση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    άντε σκάσε 200 ευρό στο δήμο να πάρεις την αδειούλα σου και σταμάτα να κλαίγεσαι βασικά.

χωρίς παρεξήγηση.
    ...με ειδες να κλαιγομαι??

...η λυση εχει βρεθει , απλα κουβεντα να γινεται!

λεφτα σε δημους/κωστες/μανωληδες , τσατσους και ρουφιανους οσο γινεται λιγοτερα (και καθολου αν γινεται ακομα καλυτερα)...δεν βαζω ουτε ενα τουβλο σε κανενος πουστη την βιλλα..

οπως δεν πληρωνω διοδια , ετσι και δεν δινω 200 ?υραϊκα σε κανεναν γλυφτη πισω απο γκισε για να εχω δικαιωμα να φωναζω τους μπατσους.
    .....δεν το θελω τετοια δικαιωματα/προνομια...

εχω ενα γειτονα,ο οποιος ειναι ρουφιανος.
    εχει φτιαξει ενα παρκινγκ με πορτα,εχει βαλει και μια σιδερενια ραμπα 2 μετρα που κοπαναει καθε φορα που παρκαρει το αμαξι του ( και μας ζαλιζει τα @@ ) και εχει επισης 3 αμαξια,τα οποια τα παρκαρει μπροστα απο το σπιτι του.
    το ενα απο αυτα ειναι κουκουλωμενο και μονιμα μπροστα απο το σπιτι μου,ζητημα να το εχω πετυχει 5 φορες να λειπει το τελευταιο εξαμηνο,το αλλο ειναι το μισο πανω στο πεζοδρομιο και τη ραμπα,κλεινοντας ολο το πεζοδρομιο και το αλλο απο πισω στη σειρα.
    δεν ξερω αν εχει και αλλο στο γκαραζ..
    φαινεται απο τη μαπα οτι ειναι ζωο κ μου το εχουν πει κ αλλα ατομα.
    το προβλημα μου ( χωρια οτι δε σεβεται κανεναν κλεινοντας το πεζοδρομιο κ απασχολωντας 3 θεσεις παρκινγκ ) ειναι οτι δε μπορω να κατεβασω τη μηχανη ευκολα,αφου μου κλεινει τη μια μερια με το αμαξι πανω στο πεζοδρομιο και το αλλο μπροστα ακριβως,με αποτελεσμα να παλευω για να κατεβω.
    το ολο θεμα με τη ραμπα μπορει να ειναι νομιμο?
    ενα μεσημερι τον ακουσα να λεει για την εξατμιση μου και βγηκα στο δρομο να δω μηπως ηθελε να πει κατι,αλλα μπηκε μεσα..

Παλιοκατάσταση, τι να λέμε...
    Να βρέχει και να περιμένεις στη μέση του δρόμου σαν τον μ@λάκα...
    χωρις παρεξηγηση,αυτη η λογικη ακριβως ειναι που τα εχει γ**σει ολα.
    υποθετω οτι δεν ειναι νομιμος χωρος παρκινγκ,οποτε παμε απλα με το << φιλοτιμο >>

αυτο το να παρκαρει παρακατω δεν υπαρχει,οταν κανεις το γυρο του τετραγωνου 8 φορες..

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το Κρανοσ Ρεεεεε!
    από powerphot στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2004, 23:45
  2. τι τακακια ρεεεεε
    από Spazz στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 13:47
  3. Ρεεεεε θα παμε;
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες