κι εγω στο κλαμπ πριν το καλοκαιρι,ευτυχως παιζει επιδομα για να βγαλω καπως το χειμωνα
εγω δε το περιμενα για αλλο λογο επειδη την εταιρεια την ειχε πρωτος ξαδερφος που χαμε στενη σχεση απο παλια.Κι εκανα κ καλη δουλεια,κανενας δεν ειχε παραπονο ισα ισα κ επαίνους επαιρνα εκει μεσα.Ηρθε η ωρα να φυγουν 3 ατομα ελεγα σιγα μη διωξει εμενα.Και τελικα εδιωξε μονο εμενα απ οτι εμαθα.Πρωτο και καλυτερο.Ο λογος ηταν η μικρη αποζημιωση καθως ειχα ενα χρονο εκει ενω οι αλλοι απο 5 και πανω συν το οτι τη δουλεια μου μπορουσε να την κανει κι αλλος(οπως κι εγω μπορουσα να κανω αλλουνου).Απ τη μια τεραστια απογοητευση,σχεδον προδοσια(εδω σκοτωνονται αδερφια για τα λεφτα τι ψαχνεις)...Aπ την αλλη μαθημα ζωης:ποτε μην επαναπαυεσαι κ να σαι ετοιμος για καθε ενδεχομενο.
το θετικο ειναι οτι οταν αλλαζεις δουλεια συνηθως πας σε καλυτερη οποτε σου δινει κουραγιο αυτο.Τωρα με την κριση ομως λιγο δυσκολο αυτο,εκει που παει το πραγμα ειναι να χεις μια δουλεια ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...αρκει να εχεις γιατι πολλοι δεν θα χουν καν.