Σελίδα 208 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 108158198203204205206207208209210211212 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.106 έως 3.120 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Αριστερό καπάκι μοτέρ. Θα το ανοίξω αύριο να δω αν απλά σκίστηκε η φλάντζα, γιατί εκεί που τρίφτηκε δεν έχει τρύπα. Ελπίζω απλά να μην έχουν σπάσει οι βίδες μέσα στο μπλοκ, δεν θα βγουν εύκολα...

Εννοώ παραγγελία από Σφακιανάκη, όχι από ebay, δεν έχω βρει παρά μόνο ολόκληρα μοτέρ. 300 λίρες για 750 αερο(ελαιό)ψυκτο. Κομπλέ. Φαντάζεσαι τι σκέψεις πέρασαν από το βρώμικο μυαλό μου...

Μελος Συμμοριας Το avatar του/της K5_N
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Αριστερό καπάκι μοτέρ. Θα το ανοίξω αύριο να δω αν απλά σκίστηκε η φλάντζα, γιατί εκεί που τρίφτηκε δεν έχει τρύπα. Ελπίζω απλά να μην έχουν σπάσει οι βίδες μέσα στο μπλοκ, δεν θα βγουν εύκολα...

Εννοώ παραγγελία από Σφακιανάκη, όχι από ebay, δεν έχω βρει παρά μόνο ολόκληρα μοτέρ. 300 λίρες για 750 αερο(ελαιό)ψυκτο. Κομπλέ. Φαντάζεσαι τι σκέψεις πέρασαν από το βρώμικο μυαλό μου...
    εφαγες που εφαγες τη σουπα θα παθενες τιποτα να χαλασεις το δεξι καπακι?
    GSF 650 N

Γιατί είναι φτηνότερο; Τι να κάνω, δεν υπάρχει σημείο που να μην βρήκε κάπου! Απλά σύρθηκε από αριστερά... Το καλό είναι ότι όοοοοοοοοοοοοοοοοοοταν φτιαχτεί, θα είναι βελτιωμένο και σαν καινούριο.

Για την ώρα, με έχει διαολίσει το καβασάκι ΖΧ6 του 2005/6 και έχει κολλήσει ο εγκέφαλος στο πράσινο... Μαμημένα GSXR600/750 δεν βρίσκω σε "λογικά" χρήματα.

δεν ειναι φτηνοτερο . εχω εγω ομως ενα

αντε με το καλο να το σημαζεψεις και ποτε ξανα
    GSF 650 N

Αμην.

Το δεξί είχε σημάδια από παλιότερη στατική πτώση, πριν ακόμα το πάρω. Δεν έπαθε κάτι παραπάνω με το ατύχημα, νομίζω. Δεν αξίζει να το αλλάξω για λίγη μπογιά, σχεδόν δεν φαινόταν.

Καγκελάκι αμυρου και δεν χρειάζεται να περιμένεις.
    Μπορεί να είναι φτηνά τα καπάκια, είναι όμως και μεγαλύτερη μανούρα, να τα αλλάξεις, σε ενδεχόμενη.

Επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να σου έρθω, να βάλω την επέκταση του φτερού (ξέρεις τώρα, γρύλλος κτλ κλπ).

Ερώτηση: Έχει κάποιος αγοράσει εργαλείο για το φίλτρο λαδιού, από Ελλάδα, γιατί από ebay δεν συμφέρει να πάρεις μόνο αυτό.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να σου έρθω, να βάλω την επέκταση του φτερού (ξέρεις τώρα, γρύλλος κτλ κλπ).
    Επειδή ως γέροι άνθρωποι δεν έχουμε λόγο να σκύβουμε, πιο απλό είναι κατσαβιδάκι, βγάλσιμο φτερό, κόλλημα και θα βρω το τρυπάνι να βάλουμε και τις βίδες... Και το extenda fenda θα είναι έτοιμο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil

Ερώτηση: Έχει κάποιος αγοράσει εργαλείο για το φίλτρο λαδιού, από Ελλάδα, γιατί από ebay δεν συμφέρει να πάρεις μόνο αυτό.
    ειχα ρωτησει εγω και μου ειπαν κανα 40αρι οποτε δεν.
    πηρα ομως αλυσιδα και το εβγαλα μια φορα που εκανα την αλαγη μονος μου.
    GSF 650 N

Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
    πηρα ομως αλυσιδα και το εβγαλα
    Η πιο φτηνή πατέντα βγαλσίματος που είχα δει ήταν κάρφωμα με κατσαβίδι και περιστροφή. Ούτε ειδικά εργαλεία ούτε τίποτα. Σίγουρα όμως δεν μπορείς να το σφίξεις με τον ίδιο τρόπο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Τα φιλτροκλειδα φθηνά είναι. Έχει και στο Praktiker κάτω από 10 ? αλλά νομίζω είναι με καδένα που μπορει να κάνεις ζημιά κατά σφύξιμο. Προτιμήστε αυτά με ιμάντα. Επίσης: http://www.rider-world.com/rider/sto...0003406.action

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Το εκλεισα τελικα

Μοντελο 08 με ABS και yoshimura εξατμισουλα. Μπολικα χλμ αλλα ειναι αληθινα και απο σοβαρο ανθρωπο που ειναι και συναδελφος του πατερα μου. Την πεμπτη παμε για μεταβιβαση
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Καλοτάξιδο

επίσης αν ο ιδιοκτήτης όπως λες είναι σοβαρός, τα χιλιόμετρα μικρή σημασία έχουν!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Kαλοταξιδο,καλα χιλιομετρα να εχεις!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    Με το καλο να το παρεις.

Με το καλο!
    Καλοταξιδο κ αγρατζουνιστο.

Αληθεια, τι εστι "σοβαρος" ανθρωπος;;;;
    Πως η "σοβαροτητα"-φανεια χαρακτηριζει την κατασταση μιας (Bandit) μοτο;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •