Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Συνεχιζεις η κατεβαινεις?

ελα να φας κουνελι μελος

Συνεχιζεις η κατεβαινεις?

Με αφορμη μια κουβεντουλα που ειχαμε χθες με κατι φιλους...εισαι στο δρομο ηρεμος κ ωραιος με το οχημα σου,ξαφνικα ο μπροστινος σου{αμαξι η μηχανη}παθαινει ενα σοβαρο ατυχημα.Τι κανεις?Σταματας η κανεις τον κινεζο.χθες αναψανε τα αιματα με αυτα που ακουγα.
    απο πανω ρε

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    αν η συγκρουση δεν ειναι συκε,σταματας και παιρνεις τουλαχιστον ενα τηλεφωνο αμεσως.προσωπικα μια φορα που ετυχε να πεσει ενα σκουτερ μπροστα μου,πηγα το εσβησα αμεσως και πηρα τηλ 166.απο πρωτες βοηθειες δε ξερω πολλα και δεν πειραξα τον ανθρωπο.
    αν η συγκρουση ειναι συκε ,δε σταματας
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

ελα να φας κουνελι μελος
    ακουσα απαντηση του στυλ δεν μπορω τα αιματα η που να μπλεκω τωρα η ελα μωρε θα σταματησει αλλος κλπ.οταν ο αλλος θελει βοηθεια ΤΩΡΑ εσυ τι κανεις του γυρνας την πλατη?δεν το κανανε στο παρελθον σε μενα δεν προκειται να το κανω σε κανενα ας ειναι κ ο χεοροτερος μ εχθρος
    απο πανω ρε

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
    ακουσα απαντηση του στυλ δεν μπορω τα αιματα η που να μπλεκω τωρα η ελα μωρε θα σταματησει αλλος κλπ.οταν ο αλλος θελει βοηθεια ΤΩΡΑ εσυ τι κανεις του γυρνας την πλατη?δεν το κανανε στο παρελθον σε μενα δεν προκειται να το κανω σε κανενα ας ειναι κ ο χεοροτερος μ εχθρος
    Ούτε εγώ μπορώ τα αίματα,αλλά κάποια φορά έγινε ένα ατύχημα με μηχανη μπροστά μου.Εσκασε με πολλά πίσω από ένα αυτοκίνητο.Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο γύρισε ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα.Σταματήσαμε αμέσως με ένα φίλο μου και πραγματικά δεν ξέραμε τι θα δούμε.Το παλικάρι είχε τις αισθήσεις του,αλλά το πρόσωπό του μέσα από το κράνος ήταν μες τα αίματα.Σε πληροφορώ ότι εκείνη την ώρα ξέχασα τελείως τη φοβία μου με το αίμα.Του άνοιξα τη ζελατίνα να πάρει αέρα και του μιλούσα συνεχώς για να μη νιώσει φόβο και να ξέρει ότι έχει κάποιον κοντά του μέχρι να έρθει ασθενοφόρο.Όλο αυτό μου βγήκε αυθόρμητα μόνο με την ιδέα ότι κάποιος άνθρωπος κινδυνεύει.Δυστυχώς δεν έμαθα ποτέ τι απέγινε το παλικάρι,γιατί στο νοσοκομείο τον συνόδευσαν οι επιβάτες του αυτοκινήτου

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    ζώα .......απλά αυτό έχω να πώ σε ατύχημα σταματάμε μήν ξεχνάμε ότι πάνω απο όλα είμαστε άνθρωποι και 2ον κανένας μας δέν θα ήθελε να πάθει κάτι και νά μήν βοηθάει κανένας

ξαναλέω πάνω απόλα να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    ζώα .......απλά αυτό έχω να πώ σε ατύχημα σταματάμε μήν ξεχνάμε ότι πάνω απο όλα είμαστε άνθρωποι και 2ον κανένας μας δέν θα ήθελε να πάθει κάτι και νά μήν βοηθάει κανένας

ξαναλέω πάνω απόλα να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ

με τα σκηνοθετημενα ατυχηματα ομως? τι γινεται? ολο και πληθαινουν...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    με τα σκηνοθετημενα ατυχηματα ομως? τι γινεται? ολο και πληθαινουν...
    Τι εννοείς σκηνοθετήμένα???Για πιο λόγο??

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Τι εννοείς σκηνοθετήμένα???Για πιο λόγο??

ας πούμε για να σε κλέψουν

να αποσπάσουν την προσοχή και να φύγουν με τη μηχανή ή το αυτοκινητό σου ή απλά να πάρουν κάτι από αυτό

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    αυτο που ειπα,συκε συγκρουση.
    παλια το εκαναν με υποτιθεμενη βλαβη,τωρα το κανουν και καλα με τρακαρισμα.η σε εσενα η μεταξυ τους.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    ας πούμε για να σε κλέψουν

να αποσπάσουν την προσοχή και να φύγουν με τη μηχανή ή το αυτοκινητό σου ή απλά να πάρουν κάτι από αυτό

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    αυτο που ειπα,συκε συγκρουση.
    παλια το εκαναν με υποτιθεμενη βλαβη,τωρα το κανουν και καλα με τρακαρισμα.η σε εσενα η μεταξυ τους.
    Οκ,πήγε το μυαλό μου σε πιο αθώες καταστάσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Οταν σταματας να βοηθησεις σε ενα ατυχημα που θεωρεις σοβαρο και οχι γιατι ακουμπησαν δυο αυτοκινητα απλα απο περιεργεια για να χαζεψεις η γιατι εχει μαζευτει κοσμος σε ενα ατυχημα και σταματας παλι για για τον ιδιο λογο ,εσυ πρεπει να εισαι ο ψυχραιμος,οποτε ασφαλιζεις τη δικη σου μοτοσυκλετα για αρχη (κλειδωμα και σε θεση που δεν θα προκαλεσει νεο ατυχημα).

Πως γιναμε ετσι ρε γμτ, τοσο καχυποπτοι (δεν λεω οτι αδικως αφου συμβαινουν τοσα)...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ακουσα απαντηση του στυλ δεν μπορω τα αιματα .....

Έχεις δει κάποιον με σπασμένο το κεφάλι και τον εγκέφαλο στο δρόμο ή με κομμένο χέρι ή πόδι;

Μην χαρακτηρίζετε τόσο εύκολα τους άλλους
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Re: Συνεχιζεις η κατεβαινεις?

Με αφορμη μια κουβεντουλα που ειχαμε χθες με κατι φιλους...εισαι στο δρομο ηρεμος κ ωραιος με το οχημα σου,ξαφνικα ο μπροστινος σου{αμαξι η μηχανη}παθαινει ενα σοβαρο ατυχημα.Τι κανεις?Σταματας η κανεις τον κινεζο.χθες αναψανε τα αιματα με αυτα που ακουγα.

Αν είναι σοβαρό, φαίνεται ε; Σταματάς ανθρώπινο είναι. Άλλοστε πόσες φορές ακούμε για τροχαία που την κοπανήσανε οι άλλοι...κτλ. κτλ. και ψάχνουνε συγγενείς να δούν τι συνέβη. Εκτός απ' αυτό το να προσφαίρεις την βοήθεια σου...Και εγώ θα το ήθελα αν ήμουν λιάστρα στην άσφαλτο.

Αν δεις ψιλά κάντην με ελαφρά. Συκέ πάιζουν και είδικά Athens. Επαρχία σε μάς, είναι πιο cool.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Έχεις δει κάποιον με σπασμένο το κεφάλι και τον εγκέφαλο στο δρόμο ή με κομμένο χέρι ή πόδι;

Μην χαρακτηρίζετε τόσο εύκολα τους άλλους
    Σωστο δε λεω αλλα μπορεις να προσπερασεις και να κανεις ενα γαμωτηλεφωνο στο 166.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Σωστο δε λεω αλλα μπορεις να προσπερασεις και να κανεις ενα γαμωτηλεφωνο στο 166.
    Σαφώς!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF