Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Udineze - Pao

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Εγω απορώ πως η UEFA ανέχεται ακομα να παίζουν 2 Ελληνικές ομάδες στο Champions Leage, και μαλιστα η μια χωρις προκριματικά...

και για τους "αγνους φιλαθλους" μια ερωτηση...
    απο που και ως που μια "εταιρεία" (ετσι δε λετε τις ομαδες?) πρεπει να υποστιριζεται απο το συνολο του ελληνικου φιλαθλου κοινου?

εγω ειμαι ΜΟΝΟ με την ΑΕΚ ...

δε πανηγηριζω ηττες των αλλων αλλα δε με χαλανε κι'ολας...

εξω οι αχρηστοι απο το υπερθεαμα του Champions Leage!!!!

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ

IDI ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ!!!

ΧΑΒΑΛΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Re: ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    IDI ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ!!!

ΧΑΒΑΛΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ!!
    ετσι!! και εγω βλεπω με τους κολλητους μου τους αγωνες (γαυροι οι περισσοτεροι) και κανουμε χαβαλε... αυτα ειναι τα ωραια

απλα δε γουσταρω να μου λενε "ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΙΩΣ ΚΤΛ"...

με το ζορι να χαιρομαι που βγαζει περισσοτερα λεφτα ο Κοκκαλης ας πουμε???

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Εγώ είδα δύο τσόντες στη σειρά.... τρίτη δεν έχει... θα πάω να παίξω πεντόβολα......
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Εχω θελω πολυ να δω την Ξανθη στην Αγγλια.

Πιστευω θα ειναι αξιοπρεπεις!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Κι εγώ θα συμφωνήσω με αυτό.

Είμαι βάζελος στην ψυχή, αλλά αυτό δέν με κάνει να πιστεύω οτι κάποια Ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα είναι ισάξια με τις ομάδες που βλέπουμε αποχαυνωμένοι στο Champions League.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι κλάσεις χειρότερο από το Ευρωπαϊκό. Το επίπεδό μας είναι πολύ κατώτερο.

Δέν θα προσπαθήσω να αλλάξω τη γνώμη και την τελική άποψη κανενός, αλλά καί η δική μου δέν αλλάζει μέχρι να δώ άλλα πράγματα από τις Ελληνικές ομάδες στα γήπεδα της Ευρώπης.
    Και λέγοντας "άλλα πράγματα" δέν εννοώ απαραίτητα νίκες...

Να είστε καλά ΟΛΟΙ !

Ή μήπως στο Euro που κατακτήσαμε με την ψυχή και την κωλοφαρδία που κουβαλούσαμε, είδαμε ποδόσφαιρο από τους Έλληνες παίκτες που έφτανε στο επίπεδο των ξένων?

Ρεεεεεεεεε

σαν γαύρος είμαι πολύ εξοργισμένος με το ματς στο Ουντινε.Τι είναι αυτά ρε???
    Και οι συνάδελφοι γαύροι πανηγυρίζετε?

Τους στέλνουμε το καλύτερο π#@$#@$ακι μας και το μεταχειρίζονται με τόσο χυδαίο τρόπο??Δημόσια?Λες και είναι του πεζοδρομίου??Τι να πω??Και χαίρεστε κιόλας?

Ημαρτον.

Υ.Γ: τι σου είναι τα βαζέλια.Να προλάβουν να ανοίξουν topic να βάλουν και κανένα όμορφο τίτλο,να φέρουν και την αντιπαράθεη σε χαμηλούς τόνους να περάσει η ξεφτίλα στο ντουκου.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μάλιστα... τον ήπιαμε κανονικά χθες και δικαιολογίες δεν υπάρχουν.....

Ο Ολυμπιακός με την Super ομάδα και ο Παναθηναϊκός με την παράδοση στην Ευρώπη απλά κατεβάσαν τα σώβρακα και έσκυψαν.....

Δεν ξέρω πόσοι είδαν τους άλλους 2 αγώνες (Λυόν-Ρεάλ & Βρέντερ-Μπάρτσα) αλλά εάν οι δικοί μας παίξουν με τον ίδιο τρόπο στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια.... έκαστος θα εισπράξει από 20 γκολάκια εύκολα.....

Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει (αμφίβολλο αλλά τέσπα)......

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    Εσύ τι γκρινιάζεις;;;;;

Εξω είστε....

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    τσοντα χτες η ομαδα μας. 1 μπουλουκι ασυνδετων παιχτων και το παλτο (μπριτσ ..καν) στο κεντρο απλα να κοιταει.

Οχι αλλοι μισθοφοροι στο παναθηναικο....ο παρμεζανι φανταζομαι θα ετοιμαζει σιγα σιγα βαλιτσες θυμα οπως ολοι οι αλλοι που απολυθηκαν.

Κοκκινη καρτα για μια ακομη φορα στο "κυριο" τζιγγερ :a04: για τις επιλογες του και αποφασεις του. Το ψαρι βρομαει παντα απο το κεφαλι......

Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
    Εσύ τι γκρινιάζεις;;;;;

Εξω είστε....

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ 200+
    ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΕΑΤΕΣ ΣΑΝ KARNABAΛΙΑ ΤΟΥ CL!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ 200+
    ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΕΑΤΕΣ ΣΑΝ KARNABAΛΙΑ ΤΟΥ CL!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν μπορώ να σου την πω παραπάνω γιατί έχεις και kawasaki....

Το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι σήμερα αναμένεται μεγάλη κόντρα σήμερα

Ζενιτ εναντίων Ναδίρ!!!!
    Εάν δείτε οτι ζορίζει σήμερα βάλτε μέσα και...............................

τον Φοίβο

Καλή επιτυχία

Ξανθη ολέο !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Δεν ξέρω πόσοι είδαν τους άλλους 2 αγώνες (Λυόν-Ρεάλ & Βρέντερ-Μπάρτσα) αλλά εάν οι δικοί μας παίξουν με τον ίδιο τρόπο στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια.... έκαστος θα εισπράξει από 20 γκολάκια εύκολα.....

Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει (αμφίβολλο αλλά τέσπα)......

Αυτό είναι σίγουρο.Θα είναι πολλές οι πίκρες φέτος.Γιατί όσο και να βελτιωθείς ,τουλάχιστον σε εμάς, οι Λυών και Ρεάλ είναι 2 κλάσης ανώτερες.

Κάτσε να δούμε και τις άλλες ελληνικές σήμερα.Αν πατώσουν και αυτές...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ....malista .....8elw na ginei kana 8ayma kai na parei dipla kai o panathinaikos kai o gayros stoys epomenoys agwnes (leme twra...) na deite ti 8a lete meta .... toys eixame parexhghsei , kaloi einai telika, pame gia thn koypa k.a. ta idia kaname kai me to euro ....poy pane aytoi , 8a 3eftylistoyme k.t.l. molis omws egine to koyfo oloi speysan na ek8iasoyn thn omada poy mexri prin xlebazan.....oso gia ton rehagel asxeto ton anebazan , asxeto ton katebazan kai 3afnika egine o proponhtaras olhs ths eyrwphs.....kai kala oi fila8loi / opadoi.....aytoi oi asxetoi dhmosiografoi (poy ypoti8etai oti gnwrizoyn podosfairo) den ntrepontai ligo? ayto poy panw apo ola mas leipei einai podosfairikh paideia......kai se ayth symperilambanete kai to na xereis na xaneis , na entopizeis ta la8h soy kai na prospaueis na ta dior8wseis , oxi na antidras spasmwdika kai anwrima .....

me tis ygeies mas......

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. pou na pao protomagia????
    από tassosrr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2006, 11:59
  2. oust re pao gia ipno
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2005, 18:17
  3. MA na pao apo.....XALI ??????!!!!!!