Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: reinzosil

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

reinzosil

Το λοιπον.Εδω εχουμε μια φλατζοκολλα η οποια αντεχει σε 300 κελσιου (συμφωνα με τον κατασκευαστη παντα).Στην πραξη.Το σωληναριο των 70ml κανει κανα 12αρι ευρω.Δεν ξερω που θα το βρειτε γιατι το πηρα απο ενα φιλικο συνεργειο.Ειχα μια ψιλοδιαρροη λαδιου απο ενα o'ring.Η κλασσικη κοκκινη φλατζοκολλα δεν εκανε μια.Με αυτη εδω βρηκα την υγεια μου (λεμε τωρα).
    Σταματησε επισης την μικρη διαρροη που ειχα απο τη φλατζα της μιζας.Επειδη η γιαμαχα φερνει αυτες τις φλατζουλες οποτε γουσταρει(την εχω παραγγειλει απο το Πασχα κι ακομα τιποτα ) εβαλα την κολλα κι ολα καλα.
    Παρτε λινκ και φωτο.

http://www.allzim.com/acatalog/Reinz...0_ml_tube.html

Μου ειπαν οτι πουλιεται στον Πειραια,που ακριβως δεν ξερω.

Ρε σεις λετε να ειναι του κλαιν μαιν ρειν?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	reinzosil.jpg 
Προβολές:	603 
Μέγεθος:	12,6 KB 
ID:	217067
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Re: reinzosil

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Το λοιπον.Εδω εχουμε μια φλατζοκολλα η οποια αντεχει σε 300 κελσιου (συμφωνα με τον κατασκευαστη παντα).Στην πραξη.Το σωληναριο των 70ml κανει κανα 12αρι ευρω.Δεν ξερω που θα το βρειτε γιατι το πηρα απο ενα φιλικο συνεργειο.Ειχα μια ψιλοδιαρροη λαδιου απο ενα o'ring.Η κλασσικη κοκκινη φλατζοκολλα δεν εκανε μια.Με αυτη εδω βρηκα την υγεια μου (λεμε τωρα).
    Σταματησε επισης την μικρη διαρροη που ειχα απο τη φλατζα της μιζας.Επειδη η γιαμαχα φερνει αυτες τις φλατζουλες οποτε γουσταρει(την εχω παραγγειλει απο το Πασχα κι ακομα τιποτα ) εβαλα την κολλα κι ολα καλα.
    Παρτε λινκ και φωτο.

http://www.allzim.com/acatalog/Reinz...0_ml_tube.html

Μου ειπαν οτι πουλιεται στον Πειραια,που ακριβως δεν ξερω.

Ρε σεις λετε να ειναι του κλαιν μαιν ρειν?
    απλη χρηση του ονοματος μου απο καποιον τυχαιο κατασκευαστη ρε συ...την δικη μου την βαζει το εργοστασιο της σουζουκι και την λεει suzuki bond...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf

Re: Re: reinzosil

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ..

οοοο με γεια το πτυχιο
    μολις τριων ημερων ε;

Re: Re: reinzosil

απλη χρηση του ονοματος μου απο καποιον τυχαιο κατασκευαστη ρε συ...την δικη μου την βαζει το εργοστασιο της σουζουκι και την λεει suzuki bond...
    Παντως φιλαρακι,αχρειαστη ναναι,αλλα κανει καλη δουλεια.Για να καταλαβεις την πηρα απο συνεργειο επισκευης φορτηγων.Σφραγιζει τα παντα και εξακολουθει να ειναι ελαστικη.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Re: Re: Re: reinzosil

Παντως φιλαρακι,αχρειαστη ναναι,αλλα κανει καλη δουλεια.Για να καταλαβεις την πηρα απο συνεργειο επισκευης φορτηγων.Σφραγιζει τα παντα και εξακολουθει να ειναι ελαστικη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ποια ειναι η χρηση αυτου του μεταλλικου "Τ" που εχει ,γτ ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Ποια ειναι η χρηση αυτου του μεταλλικου "Τ" που εχει ,γτ ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω
    με αυτό τυλίγεις το σωληνάριο μέχρι να φτύσει ότι έχει και δεν έχει μέσα του, σαν τα Τ που είχαν οι παλιά οι κονσέρβες, έπιανες την μια ακρη της στο καπάκι και το τύλιγες μέχρι να ανοίξει όλο
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

το βαζεις στο τελος του σωληναριου...και γυριζοντας το (σαν να κουρδιζεις) δεν χανεις καθολου απο την κολλα και δεν γινετε και το σωληναριο σκατα....

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk

Το βαζεις στο πισω μερος του σωληναριου και οσο το τυλιγεις τοσο βγαινει !!!

Εγω χρησημοποιω την Threebond 1104 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,αλλα αυτη φαινεται οτι εχει παραπανω αντοχη στην θερμοκρασια
    και αν δεν ξεραινεται μετα απο καιρο τοτε ακομα καλυτερα!!!!
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    το βαζεις στο τελος του σωληναριου...και γυριζοντας το (σαν να κουρδιζεις) δεν χανεις καθολου απο την κολλα και δεν γινετε και το σωληναριο σκατα....

μιναρες ρπμ...

μιναρες ρπμ...
    Ηταν πολυ μπροστα τεχνολογικα για να το καταλαβω ρε...Μονο ενας πτυχιουχος της κλασης σου θα μπορουσε να το καταλαβει

Μεγεια το πτυχιο ρε,καλο-κορνιζαριστο και αχρειαστο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ηταν πολυ μπροστα τεχνολογικα για να το καταλαβω ρε...Μονο ενας πτυχιουχος της κλασης σου θα μπορουσε να το καταλαβει

Μεγεια το πτυχιο ρε,καλο-κορνιζαριστο και αχρειαστο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Για ντουκατια και κτμ εχει και 5 λιτρη συσκευασια.

Για ντουκατια και κτμ εχει και 5 λιτρη συσκευασια.
    Εχω ρε,αλλα αν σου πω οτι την ειχα παρει για ιαπωνικο πως θα σου φανει?

Εχω ρε,αλλα αν σου πω οτι την ειχα παρει για ιαπωνικο πως θα σου φανει?
    Σιγα μην ανακαλυψες τον τροχο.Και γω για τζαπαν την πηρα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ