Τι γελάς ρε;![]()
Άδικο έχω;;
Εντάξει μερικοί μπορεί να πάρουν multi...![]()
Τι γελάς ρε;![]()
Άδικο έχω;;
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Άδικο έχω;;![]()
καρατιμονα και το μυαλο στα καγκελαααααα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Τι γελάς ρε;![]()
Άδικο έχω;;
Τιμόνι; Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ένα SPEED TRIPLE θα ήταν ότι πρέπει....![]()
Και για να μην βγαίνω και πολύ off-topic μια συμβουλή: ΜΗΝ πάρετε για κανένα λόγο φθηνές τσιμούχες μπροστινού απο ebay....![]()
Give me fuel, Give me fire
ευχαριστώ πολυ παιδιά, ενα θεματάκι ακομα που θα βρώ φίλτρο λαδιού μαρκα καποιο άλλο χαρακτηριστικό αυτού...
flying equals riding
Σε οποιοδήποτε μαγαζί έχει ανταλλακτικά honda. Ο κωδικός πρέπει να είναι αυτός: 15410-MCJ-505.Αρχικά δημιουργήθηκε από argoxerian
ευχαριστώ πολυ παιδιά, ενα θεματάκι ακομα που θα βρώ φίλτρο λαδιού μαρκα καποιο άλλο χαρακτηριστικό αυτού...
Πλάκα πλάκα το έχω δει στο δρόμο και μπορώ να πω μου άρεσε μιας και τα κιλά μου είναι ουκ ολιγα...Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
ναι![]()
καρατιμονα και το μυαλο στα καγκελαααααα![]()
![]()
![]()
![]()
Honda CB 400 Super Four
Honda CBR 400 RR
Honda CB 250 Classic
Yamaha Super Tennere
Kawasaki ZZR 600
Yamaha TDM 850
Honda Bros 400
Honda Transalp 650
Yamaha TDM 850
...and So Must Go On...
Δε χρειάζεται να είναι Honda το φίλτρο να το πληρώσει βαπορίσιο. Σε οποιοδήποτε μαγαζί με λάδια έχουν και έναν κατάλογο, ανοίγουν και σου δίνουν το κατάλληλο φίλτρο. Έτσι είχα πάρει και το δικό μου, Hiflo νομίζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Σε οποιοδήποτε μαγαζί έχει ανταλλακτικά honda. Ο κωδικός πρέπει να είναι αυτός: 15410-MCJ-505.
Για τη μάρκα των λαδιών είχα αναρωτηθεί κι εγώ όταν άλλαξα, αλλά σε αυτό το μηχανάκι δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία. 10-40 ημισυνθετικά είναι το βασικό. Μη βάλεις φουλ συνθετικά.
Προσωπικά είχα βάλει castrol, σκέφτομαι στην επόμενη αλλαγή να δοκιμάσω τα torco μιας και έχω διαβάσει πολλά και καλά λόγια, και θα ήθελα να μαλακώσει λίγο το κιβώτιο που ώρες-ώρες μ@λ@κίζεται (στο δικό μου, δεν το έχω δει σε άλλα).
Μιχάλης Δερτούζος
ο συγκατικος μου(giannisdrobi) εχει τιμονα..
το εχω ζηλεψει πολυ παιδια...
με βλεπω να την κανω και εγω την μετατροπη.
το μηχανακι το χρησημοποιω στην πολη.
δεν βλεπω τον λογο των (πολυ) χαμηλων clip-on.
αστε τον γιωργο να λεει!![]()
Σωστό και αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Δε χρειάζεται να είναι Honda το φίλτρο να το πληρώσει βαπορίσιο. Σε οποιοδήποτε μαγαζί με λάδια έχουν και έναν κατάλογο, ανοίγουν και σου δίνουν το κατάλληλο φίλτρο. Έτσι είχα πάρει και το δικό μου, Hiflo νομίζω...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
δεν βλεπω τον λογο των (πολυ) χαμηλων clip-on.
αστε τον γιωργο να λεει!![]()
ε, εντάξει δεν είναι και τόσο χαμηλά στο bros...
edit: ωπ, ξεχάστηκα, το δικό σου έχει άλλο μπροστινό...![]()
Μπορώ να ξεσφύξω το φίλτρο λαδιού με γαλλικό και να σφύξω το καινούριο ή θα το καταστρέψω? Εξολκέα δεν μπορώ να βρώ για το φίλτρο.
flying equals riding
δεν χρειαζεσαι εξωλκεα!!χαχαχα![]()
καθαρισε το εξωτερικα με λιγο οινοπνευμα.παρε μια πετσετα και ναλε δυναμη.
αν δεν...
παρε ενα κολαρο απο τα υδραυλικα και κανε αυτο που εγραψα πιο πριν...
αν δεν...
παρε ενα κατσαβιδι και τρυπα το μετα την μεση προς τα δεξια οπως το κοιτας και γυρνα το.
μπορεις επισης να παρεις και το ειδικο εργαλειο.
ας ελπιζουμε να το πετύχω και να μη του σκίσω τα μάτια...
ευχαριστώ
flying equals riding
Το γαλλικό δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάπως. Το ειδικό εργαλείο που λέμε είναι σαν αυτό παρακάτω. Το βάζεις με μια φορά και όπως το γυρίζεις σφίγγει και λύνει το φίλτρο.
Το σφίξιμο με το χέρι. Δεν χρειάζεται να το σφίξεις αλλιώς περισσότερο μη φύγει. Δε θα φύγει. Και μην ξεχάσεις να βάλεις στην τσιμούχα του φίλτρου μια ιδέα λάδι με το δάχτυλο.
![]()
Μιχάλης Δερτούζος
Ευχαριστώ παίδες, το εργαλείο πρέπει να το προμηθευτώ αλλά δεν ξέρω απο πού στο net το λέει εξωλκέα φίλτρου λαδιού (εγω ξέρω τι ο εξωλκέας τραβάει κ ότι δεν σφύγκει) έχουμε έν αθέμα με την ωρολογία αλλά εντάξει. Τελικά πως θα το ζητήσω το εργαλείο ξέρουμε? Χθές του φόρεσα ζελατινάκι και είναι μες τη καύλα το κτήνος θα δώ και στο ταξίδι αν θα έχει αποτελεσμα.
Υ.Γ. Καλό τρήμερο και άπαντες όρθιοι...
flying equals riding