Σελίδα 209 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 109159199204205206207208209210211212 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.121 έως 3.135 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Οι σοβαροί άνθρωποι δεν σκίζουν μηχανάκια... Κατάλαβες ασόβαρε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Ισως ειναι ιδεα μου, αλλα αλλες ορεξεις εχει ενας 25χρονος μηχανοβιος και αλλες ενας 45αρης. Φυσικα με σεβασμο προς τους μεγαλυτερους αλλα δε νομιζω οτι ο τελευταιος βαραει κοφτες σε καθε στενο. Εγω πχ με το cb400 το εκανα μεχρι που βαρεθηκα.

Δεν ειπα οτι το μηχανακι δεν εχει βαρεσει ποτε του κοφτη. Ειπαμε δεν ζω και στον κοσμο μου. Απλα μου εμπνεει περισσοτερη εμπιστοσυνη.

Ισως να ειναι ιδεα μου. Τα φαινομενα μπορει να απατουν. Εγω απλα παιζω με τις πιθανοτητες και διαλεγω παντα safe

Το σκισιμο στο μηχανακι συνηθως φαινεται και στις δισκοπλακες. Σε μηχανακι 2-3 χρονων ειναι απιθανο να εχουν αλλαξει και εινια και σπανιο να τις βγαλει καποιος να τις τορνισει για να φαινονται λειες. Ειδα καμια 10αρια bandit και 2-3 υποπτα για σκισιμο (λογω ιδιοκτητη) ειχαν αρκετο δοντι.

Δοκιμασα και το abs σημερα που το οδηγησα και δεν ειναι κακο. Ειδικα στο μπροστινο φρενο πρεπει να κανει θαυματα. Στο πισω ομως ιδανικα το θελω σε κουμπακι μιας και μου θυμιζει το σπαστικο κρακ κρακ στο αμαξι. Απλα το abs θελει σωστα λαστιχα για να λειτουργησει γιατι κι ενα bandit με abs που οδηγησα ειχε λαστιχα φυτιλια και δεν φρεναρε ωραια.

ΥΓ οι σοβαροι ανθρωποι σκιζουν τα μηχανακια ζεστα.. Οι βλαμμενοι τα σκιζουν και κρυα...
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος
    Νομιζω το δοντι στις δισκοπλακες δεν σημαινει απαραιτητα σκισιμο.
    Μπορει να σημαινει πολυ βαρος- δικαβαλλος, ακομη να εχει κανει χλμ περισσοτερα απο αυτα που δειχνει το κοντερ.

Τελικα, βρε συ αμυρου, εγω που ειμαι σαρανταρης ειμαι α-σοβαρος που περνω καλα με την μοτο μου;
    Και εαν ναι, εσυ που κοντα μου εισαι (ηλικια) κ με καταλαβαινεις
    το σκιζω;;; -μην εισαι σκληρος μαζι μου- ( εκτος απο τις φορες που προσπαθω να σε "πιασω" για να
    σου επισημανω οτι τρεχεις).

Φιλε ντιμζαν, ο 25αρης δεν θα παρει Bandit. Ενα commuter σαν κι αυτο
    εχει πιο ωριμο κοινο (εξαιρωντας εμενα). Αλλωστε το σημερινο Bandit, δεν εχει
    σχεση με τα παλαιοτερα μοντελα. Ειναι πιο "τουριστικο" κ οχι τοσο "αλητικο".

Επισης πολυ καλα κανεις και την ψαχνεις. Λεφτουδακια δινεις κ οσο περισσοτερο τοπο πιασουν,
    τοσο το καλυτερο. Αλλα δεν εχει να κανει η ηλικια. Αυτο ηθελα να επισημανω.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Εγω παντως φιλε μου 23 ειμαι και πηρα το bandit.

Δε βρηκα τιποτα αλλο αξιολογο σε 4κυλ , σε αυτα τα χρηματα και σε αυτη την ηλικια.

Πιθανον το προφιλ του να μην ταιριαζει στην ηλικια μου ομως ταιριαζει η οδηγηση του στα μετρα μου.

Αργα η γρηγορα θα γινει και full faired η εντελως γυμνο γιατι αυτο το λιγο γυμνο λιγο φερινκγ ειναι για ντεμι καταστασεις

http://carphotos.cardomain.com/ride_...0120_large.jpg

http://i97.photobucket.com/albums/l2...ket/Bandit.jpg
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Νομιζω το δοντι στις δισκοπλακες δεν σημαινει απαραιτητα σκισιμο.
    Συμφωνώ! Το δικό μου μετά από 60000 χιλιόμετρα και έχει ελάχιστο. Άδικα με κατηγορείτε κύριε κακέ Δόχτωρα να η απόδειξη δεν τρέχω. Ή δεν φρενάρω... :rotflmao:

Dimzan όπως και να έχει, δεν κάνει το μηχανάκι τον οδηγό... Μπορείς να κάνεις τις ατέλειωτες καφρίλες με το Bandit όπως πολλάκις έχει αποδειχτεί και να περάσεις υπέροχα ακόμα και σε "αταίριαστο" περιβάλλον, όπως η πίστα. Θα τα δεις σιγά σιγά, όρεξη να έχεις να στρίβεις...

Να πω την αληθεια το στριψιμο το φοβαμαι... Ουτε με το cb πλαγιαζα πολυ...

Ο φοβος λενε δεν ειναι καλος συμμαχος, στις μηχανες ομως προτιμω να μου δειξει καποιος αλλος παρα να πειραματιστω μονος... Το γιατι ειναι προφανες...

Αντε να το παρω γιατι μου χει λειψει ο ηχος του 4κυλ.... Κολλημενος ε??

Κολλημένος; Ναι! Αλλά αυτό είναι ωραίο κόλλημα!

Με μαμά εξάτμιση είναι το μηχανάκι που παίρνεις; Αν ναι, δεν θα πολυ-ευχαριστηθείς τον ήχο...

Σε αναφορά του στριψίματος, του φόβου πλαγιάσματος κτλ-κλπ, σε 1η ευκαιρία πήγαινε σε ένα σχολείο. Μόνο καλό θα κάνει, και θα "λυθούν" τα χέρια σου.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    Να πω την αληθεια το στριψιμο το φοβαμαι...
    Κακώς. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ φοβάμαι από ένα σημείο και μετά. Όχι το στρίψιμο το ίδιο, εμένα με πιάνει ανησυχία για το τι έχει μέσα στη στροφή και δεν φαίνεται. Από πέτρα, νερά, αυτοκίνητο, άλλο μηχανάκι, κανένα ζώο... Αλλά δεν είναι λόγος για να μην ευχαριστηθώ το στρίψιμο. Λίγο πιο προσεκτικά, απλά.

Ο φοβος λενε δεν ειναι καλος συμμαχος, στις μηχανες ομως προτιμω να μου δειξει καποιος αλλος παρα να πειραματιστω μονος.
    Δεν είναι καλό να φοβάσαι, διότι πρώτον παίρνεις λάθος γραμμές, δεύτερον ασυναίσθητα σφίγγεις το τιμόνι. Αν σφίξεις το τιμόνι (ανθρώπινο είναι) η μηχανή σταματάει να στρίβει. Την βλέπεις να πηγαίνει "λάθος", φοβάσαι περισσότερο, σφίγγεις και άλλο, βλέπεις τον κύκλο... Και μετά γίνονται και άλλα λάθη, δεν έχει νόημα να τα αναλύσουμε τώρα. Πάντως δυστυχώς, αν γίνουν λάθος όλα μία φορά, μετά μένει ο φόβος και γίνονται λάθος συνέχεια.

Προτείνω ανεπιφύλακτα και ας θεωρηθεί διαφήμιση, με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεις, να κάνεις το 0-300 riding school. Όχι καλιφόρνιες και άλλα πιστάδικα. Είναι το 100% χρήσιμο και καλύτερο έξοδο που θα κάνεις για τη μοτοσικλέτα σου και για εσένα.

Αντε να το παρω γιατι μου χει λειψει ο ηχος του 4κυλ.... Κολλημενος ε??
    Υπάρχουν και άλλα μοτέρ, ε; Χμ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    ( εκτος απο τις φορες που προσπαθω να σε "πιασω" για να σου επισημανω οτι τρεχεις).
    Δεν με βοηθάει το αλτσχάιμερς... Μάλλον εννοείς τις φορές που κάνεις βόλτα όσο προσπαθώ να το παίξω γρήγορος; :P

Το πηρα σημερα τελικα

Μολις γυρισα απο την πρωτη βολτα...

Τι ΡΟΠΗ ειναι αυτη ρε παιδια? Με τριτη σε μαπα δρομο κανει πολυ παιχνιδι...

Καλη αισθηση τελικα και το abs αν και δεν σε αφηνει να παιξεις πισω...

Ενσταση μονο για τον ηχο παρα τη yoshimura που φοραει (με βγαλμενη ταπα). Το cb ειχε πιο ωραιο ηχο..

Μου δωσε και τη μαμα εξατμιση ο ανθρωπος.. Παιδια ζυγιζει χαλαρα 8-10 κιλα οπως την ενιωσα...

Τι ΡΟΠΗ ειναι αυτη ρε παιδια?
    Άντε αγρατσούνιστο να'ναι...

Αλλά... Μάλλον το CB σου ήταν ψοφίμι. Γιατί εγώ μόλις το ξαναπήρα είπα "αμάν αυτό κάποτε επιτάχυνε"
    Ο ήχος παίζει πάρα πολύ από εξάτμιση σε εξάτμιση.

Πάντως πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι έχει τις καλύτερες επιταχύνσεις εν κινήσει και την πιο υψηλή τελική από τα 600άρια street.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Καλοτάξιδος και αγρατσούνιστος

Χμ, αν και παραβαίνει κατά τι τους κανόνες, αύριο λέμε με Bikenest και pektis για μπυρίτσα το βράδι, αν ψήνεται κανείς, πμ...

Λογικά, Φιλαδέλφεια ή Περιστέρι...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    well done!!
    Καλοτάξιδο και αγρατζουνιστο.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Χμ, αν και παραβαίνει κατά τι τους κανόνες, αύριο λέμε με Bikenest και pektis για μπυρίτσα το βράδι, αν ψήνεται κανείς, πμ...

Λογικά, Φιλαδέλφεια ή Περιστέρι...
    [/QUOT
    για τι ώρα περίπου λετε???

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •