στο Σκαι αυτη τη στιγμη (εκπομπη ΦΑΚΕΛΟΙ) παιζει μια εκπομπη που μιλανε κάτοικοι του κεντρου της Αθηνας για τις συνθηκες ζωης εκει. Ληστειες , φοβος , τρομος , σκουπιδια , βρωμια , ναρκωτικα.
Δειχνει εικονες που ξερω / εχω δει αλλα παντα σαν επισκεπτης. Σημερα που ακουσα κατοικους να μιλανε πραγματικα δεν ξερω πως μπορουν πλεων να ζουν εκει. Και γιατι θα πρεπει να αφησουν τις κατοικιες τους και να πανε αλλου ? στο τελος το κεντρος της Αθηνας που καποτε ηταν ενα στολιδι θα καταντησει ενας τενεκες σκουπιδια που δεν εχει καθαριστει ποτε του.
Δεν θελω να μιλησω ρατσιστικα για αλλοδαπους η ελληνες η ναρκομανείς ο καθενας απο αυτους δημιουργει προβλημα/τα αλλα ολα (αν υπηρχε σωστο συστημα απο το κρατος) θα μπορουσαν αν μη τι αλλο να περιοριστουν.
Η βρωμια ειναι θεμα συνείδησης των ανθρωπων και φυσικα παλι κρατικης μεριμνας .
Εγω που μενω στη διπλανη πολη που εχει και αυτη τα προβληματα της (τα ιδια) αλλα σε αλλο μεγεθος αρχιζω και αναρωτιεμε αν πρεπει να μεριμνησουμε απο τωρα ωστε να μην φτασουμε να γινουμε σαν το κεντρο!!!!!!αλλα πως? σκευτομε οτι οι πολιτικοι καθε χρωματους φεραν σε σημειο χρεωκοπίας τον δημο μας , αποδυναμωσαν το εμπορικο κεντρο , διωξαν της ναυτιλιακες και απλα τρωνε μιζες!!!!!ακομα.
Και παρολα αυτα και ενω η Αθηνα εχει περισσοτερα ''φραγκα'' απο εμας ειναι σε χειροτερη κατασταση! τελικα παιζουν ρολο και οι κατοικοι? παιζει ρολο οτι οι αθηναιοι φυγαν απο το κεντρο και το παρεδωσαν αμαχητί σε οποια εγκληματικη κοινωνικη ομαδα????ειναι που πχ στον Πειραια δεν υπαρχει ενα μερος συγκεκριμενα που να εχουμε παρατησει τα σπιτια μας και για αυτο δεν φαινετε να εχει το ιδιο προβλημα????πως λυνετε ολο αυτο το χαος ωστε ελληνες και αλλοδαποι να βρισκοντε σε μια πολη που αν μη τι αλλο να μην φοβουντε να περπατησουν ?
Πρεπει να εχω την οικονομικη ανεση να αγορασω ενα σπιτι η να νοικιασω στα προαστια ? και αν δεν εχω? δεν εχω το δικαιωμα να ζω με ασφαλεια?