Σελίδα 1 από 13 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 186

Θέμα: κεντρο Αθηνα...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

κεντρο Αθηνα...

στο Σκαι αυτη τη στιγμη (εκπομπη ΦΑΚΕΛΟΙ) παιζει μια εκπομπη που μιλανε κάτοικοι του κεντρου της Αθηνας για τις συνθηκες ζωης εκει. Ληστειες , φοβος , τρομος , σκουπιδια , βρωμια , ναρκωτικα.

Δειχνει εικονες που ξερω / εχω δει αλλα παντα σαν επισκεπτης. Σημερα που ακουσα κατοικους να μιλανε πραγματικα δεν ξερω πως μπορουν πλεων να ζουν εκει. Και γιατι θα πρεπει να αφησουν τις κατοικιες τους και να πανε αλλου ? στο τελος το κεντρος της Αθηνας που καποτε ηταν ενα στολιδι θα καταντησει ενας τενεκες σκουπιδια που δεν εχει καθαριστει ποτε του.

Δεν θελω να μιλησω ρατσιστικα για αλλοδαπους η ελληνες η ναρκομανείς ο καθενας απο αυτους δημιουργει προβλημα/τα αλλα ολα (αν υπηρχε σωστο συστημα απο το κρατος) θα μπορουσαν αν μη τι αλλο να περιοριστουν.

Η βρωμια ειναι θεμα συνείδησης των ανθρωπων και φυσικα παλι κρατικης μεριμνας .

Εγω που μενω στη διπλανη πολη που εχει και αυτη τα προβληματα της (τα ιδια) αλλα σε αλλο μεγεθος αρχιζω και αναρωτιεμε αν πρεπει να μεριμνησουμε απο τωρα ωστε να μην φτασουμε να γινουμε σαν το κεντρο!!!!!!αλλα πως? σκευτομε οτι οι πολιτικοι καθε χρωματους φεραν σε σημειο χρεωκοπίας τον δημο μας , αποδυναμωσαν το εμπορικο κεντρο , διωξαν της ναυτιλιακες και απλα τρωνε μιζες!!!!!ακομα.

Και παρολα αυτα και ενω η Αθηνα εχει περισσοτερα ''φραγκα'' απο εμας ειναι σε χειροτερη κατασταση! τελικα παιζουν ρολο και οι κατοικοι? παιζει ρολο οτι οι αθηναιοι φυγαν απο το κεντρο και το παρεδωσαν αμαχητί σε οποια εγκληματικη κοινωνικη ομαδα????ειναι που πχ στον Πειραια δεν υπαρχει ενα μερος συγκεκριμενα που να εχουμε παρατησει τα σπιτια μας και για αυτο δεν φαινετε να εχει το ιδιο προβλημα????πως λυνετε ολο αυτο το χαος ωστε ελληνες και αλλοδαποι να βρισκοντε σε μια πολη που αν μη τι αλλο να μην φοβουντε να περπατησουν ?

Πρεπει να εχω την οικονομικη ανεση να αγορασω ενα σπιτι η να νοικιασω στα προαστια ? και αν δεν εχω? δεν εχω το δικαιωμα να ζω με ασφαλεια?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    αμα πας στα κεντρα ευρωπαικων χωρων μονο καταλαβαινεις την καταντια της αθηνας...που ενταξει...μιλαμε για ''χωματα'' με ιστορια 2500 χρονων...και θα επρεπε να ηταν πιο περιποιημενη και καθαρη σαν κεντρο και απο χειρουργειο...

αλλα ενταξει...τετοιοι ειμαστε, τετοια μας αξιζουν...ετσι κι αλλιως ''ολοι μας'' πεταμε τα σκουπιδια κατω...τις γοπες...κλπ κλπ κλπ

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    To ειδα...εσεις εκει πανω το βλεπετε και καθε μερα...Αλλα δυστυχως θα συνεχισετε να το βλεπετε γιατι καποιοι αλλοι κανουν πως δε το βλεπουν....Ωραιες γειτονιες να μεγαλωνουν παιδια παντως...
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Δες τι δημάρχους βγάζουν τα τελευταία πολλά χρόνια και τι ετοιμάζονται να ξαναβγάλουν !! Αλλά ξέχασα ,εδώ στην Ελλάδα αδυνατούμε να συνδέσουμε την ψήφο μας , με την πόλη μας ή την χώρα μας ! Θεωρούμε ότι όλοι είναι ίδιοι και δεν αλλάζει τίποτα ! Οπότε εθιμοτυπικά ,στην καλύτερη περίπτωση ή με μια πελατειακή αντίληψη στην χειρότερη ,ανακυκλώνουμε τους ίδιους και τους ίδιους !

Πριν απο 5 χρόνια εκανα την κινηση και έφυγα απο τον Πειραιά.
    Κυκλοφορόυσα συνέχεια στην Αθήνα, τότε.

Βλέποντας την εκπομπη χτες μου γεννηθηκέ το εξης ερώτημα:
    ή επειδη λειπω τα εχω ξεχάσει αυτά ή η κατάσταση εχει ξεφύγει τελείως???

Λεωφορειολωριδάκιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    αμα πας στα κεντρα ευρωπαικων χωρων μονο καταλαβαινεις την καταντια της αθηνας...που ενταξει...μιλαμε για ''χωματα'' με ιστορια 2500 χρονων...και θα επρεπε να ηταν πιο περιποιημενη και καθαρη σαν κεντρο και απο χειρουργειο...

αλλα ενταξει...τετοιοι ειμαστε, τετοια μας αξιζουν...ετσι κι αλλιως ''ολοι μας'' πεταμε τα σκουπιδια κατω...τις γοπες...κλπ κλπ κλπ
    Οι περισσότερες ευρωπαικές πρωτεύουσες κάπως έτσι είναι. Ενα κομμάτι του "κεντρου" τους το έχουν παραδόσει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Οι περισσότερες ευρωπαικές πρωτεύουσες κάπως έτσι είναι. Ενα κομμάτι του "κεντρου" τους το έχουν παραδόσει....
    Για πες ενα παράδειγμα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κοπέλια, αν έβγαινε ένας δήμαρχος του τύπου Τζιουλιάνι στην Αθήνα οι μέρες του θα ήταν μετρημένες (οι πολιτικές τουλάχιστον).
    Όμως, πλέον, έναν τέτοιο δήμαρχο πιστεύω ότι έχει ανάγκη η Αθήνα, και η κάθε μικρή Αθήνα στη χώρα...
    Δεν πάει άλλο, δεν γίνεται αλλιώς.
    Ίσως πάλι, απλά είμαστε απλά laggers, βιώνουμε καταστάσεις αμερικάνικου τύπου προ τριακονταετίας...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγώ θα αναφέρω μόνο οτι στο γνωστό forum για τους αστυνομικούς έχουμε πλέον 2-3 μηνύματα καθημερινά σχετικά με το πρόβλημα εγκληματικότητας για περιοχές όπως πλ.Βάθης, Αγ.Παντελεήμονα, Κυψέλη, κτλ...

Το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί πλέον απο τοπικές δυνάμεις. Θέλει πολιτική βούληση που θα θυμίζει ΔΥΣΤΥΧΩΣ άλλες εποχές που δεν θέλω καν να τις σκέφτομαι.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Λεωφορειολωριδάκιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Για πες ενα παράδειγμα...
    Kings Cross και περιξ στο Λονδίνο ένα που έχω δει με τα μάτια μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Kings Cross και περιξ στο Λονδίνο ένα που έχω δει με τα μάτια μου...
    Μισο γιατι τα μπερδεύουμε, το King's Cross δεν ειναι κεντρο.

Αυτο που συμβαινει στο κέντρο της Αθηνας (το ιστορικο) δε συμβαινει σε καμια κεντρο-δυτικοευρωπαϊκη πρωτεύουσα και έχω παει σε πολλες.

Αλλο το να έχει μεταναστες, που όλες έχουν, στα μαγαζια κλπ και άλλο να ζουν ανθρωποι σε άθλιες συνθηκες γκετοποίησης, όπως συμβαινει στην Αθηνα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Αυτο που συμβαινει στο κέντρο της Αθηνας (το ιστορικο) δε συμβαινει σε καμια κεντρο-δυτικοευρωπαϊκη πρωτεύουσα και έχω παει σε πολλες.

Αυτό που συμβαίνει σε όλοκληρη την Αθήνα δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

ενταξη! συμφωνω αυτο λεω και εγω! αλλα για να μην γινετε αυτο θα πρεπει να λειτουργουν οι νομοι

Αν λειτουργουν οι νομοι θα πρεπει να τους φορτώνουν και να τους απελαυνουν καθε μερα ανα εκατονταδες (τους παρανομους) αλλα και για να μην ειναι παρανομοι πρεπει να εχουν πολλα λεφτα και πολυ χρονο....

Αν το κανουν αυτο θα γινουν φασαριες

Αν γινουν φασαριες θα μιλαμε για ρατσισμο και φασισμο

τελικα ΛΥΣΗ υπαρχει?

ΑΝ οι κατοικοι ΔΕΝ ειχαν φυγει απο το κεντρο θα γινοταν αυτο?αν ολες αυτες οι οικογενειες δεν ειχαν παει στα προαστεια θα γινοταν γκετο η αθηνα?ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ αυτο το γεγονος?

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Μάλιστα, σε λίγο θα συγκρίνουμε και το κέντρο της Αθήνας με τις φαβέλες της Βραζιλίας.

Ο ένας από την άκρη της Αττικής,ο άλλος από Παγκράτι,ο παράλλος από Πειραιά, Κρήτη κτλ...

Υπάρχει κανένας από δω που μένει Βικτώρια,Κουμουνδούρου,πλ.Βάθης κτλ?

έτσι να μας πει για την καθημερινότητα του...

οι υπόλοποι ας μην πετούν παπαριές παρακαλω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Μάλιστα, σε λίγο θα συγκρίνουμε και το κέντρο της Αθήνας με τις φαβέλες της Βραζιλίας.

Ο ένας από την άκρη της Αττικής,ο άλλος από Παγκράτι,ο παράλλος από Πειραιά, Κρήτη κτλ...

Υπάρχει κανένας από δω που μένει Βικτώρια,Κουμουνδούρου,πλ.Βάθης κτλ?

έτσι να μας πει για την καθημερινότητα του...

οι υπόλοποι ας μην πετούν παπαριές παρακαλω

αυτοι μιλησαν χτες στην εκπομπη!!!!!!!

Σελίδα 1 από 13 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σχολή οδηγών στο κέντρο-Αθήνα
    από Ζεύκας στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 10:12
  2. Επικίνδυνα σημεία*******φάκελος ΑΘΗΝΑ***μέρος Α΄΄
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 13:02
  3. Αθηνα πολη της βιας
    από filippos_hornet στο forum Off topic