κούκλα μου εγώ δν έχω τηλεόραση, δν ξέρω τι παίχτηκε.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αυτοι μιλησαν χτες στην εκπομπη!!!!!!!
Αυτά που διαβάζω εδώ μέσα σχολιάζω.
τέσπα,θα προσπαθήσω να τη δω από το ίντερνετ
κούκλα μου εγώ δν έχω τηλεόραση, δν ξέρω τι παίχτηκε.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αυτοι μιλησαν χτες στην εκπομπη!!!!!!!
Αυτά που διαβάζω εδώ μέσα σχολιάζω.
τέσπα,θα προσπαθήσω να τη δω από το ίντερνετ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μισο γιατι τα μπερδεύουμε, το King's Cross δεν ειναι κεντρο.
Αυτο που συμβαινει στο κέντρο της Αθηνας (το ιστορικο) δε συμβαινει σε καμια κεντρο-δυτικοευρωπαϊκη πρωτεύουσα και έχω παει σε πολλες.
Αλλο το να έχει μεταναστες, που όλες έχουν, στα μαγαζια κλπ και άλλο να ζουν ανθρωποι σε άθλιες συνθηκες γκετοποίησης, όπως συμβαινει στην Αθηνα.
Εγώ πάλι θυμάμαι περιοχές που 'ηταν ας πούμε μόνο Μπαγκλαντες/Πακιστάν/ κλπ,κλπ.
Καθαρά γκετοποιημενη περιοχη. Δεν έμενε Άγγλος εκεί.
Τώρα αν ζούσανε σε τέτοιες άθλιες συνθήκες δεν ξέρω να πω την αλήθεια....![]()
Kάτω Πατήσια σου κάνει;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
έτσι να μας πει για την καθημερινότητα του...
οι υπόλοποι ας μην πετούν παπαριές παρακαλω![]()
Αν ναι να πω και εγώ τις εδικές μου ιστορίες...
(οι οποίες τελειώνουν με την φυγή από εκεί...)
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
[...]ο άλλος από Παγκράτι[...]
Μπαμπη, Πλ. Αμερικης μεγάλωσα και εχω ακομα σπιτι εκει και πηγαινω που και που. Ξερω τι συμβαινει ακριβως.
Ηταν στο Κεντρο του Λονδινου; Το τουριστικο κεντρο, εκει που μενουν/κυκλοφορουν οι τουριστες;Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Εγώ πάλι θυμάμαι περιοχές που 'ηταν ας πούμε μόνο Μπαγκλαντες/Πακιστάν/ κλπ,κλπ.
Καθαρά γκετοποιημενη περιοχη. Δεν έμενε Άγγλος εκεί.
Τώρα αν ζούσανε σε τέτοιες άθλιες συνθήκες δεν ξέρω να πω την αλήθεια....![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ηταν στο Κεντρο του Λονδινου; Το τουριστικο κεντρο, εκει που μενουν/κυκλοφορουν οι τουριστες;![]()
Προσπαθώ να θυμηθώ ρε γμτ πως την λέγανε ήταν μια περιοχή περιξ του Σοχο που ήταν έτσι, αλλα πάνε πολλά χρόνια...
Δεν γνωρίζω όμως αν ήταν τόσο χάλια τα πράγματα όσο τώρα στην Αθήνα.
Πάντως για την ιστορία φίλε μου, θυμάμαι πόσο εντύπωση μου είχαν κάνει οι άστεγοι με το σκύλο παρέα, που την πέφτανε για ύπνο στις εισόδους των μαγαζιών στην Oxford Str. το βράδυ..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Kάτω Πατήσια σου κάνει;
Αν ναι να πω και εγώ τις εδικές μου ιστορίες...
(οι οποίες τελειώνουν με την φυγή από εκεί...)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μπαμπη, Πλ. Αμερικης μεγάλωσα και εχω ακομα σπιτι εκει και πηγαινω που και που. Ξερω τι συμβαινει ακριβως.
ωραία τώρα μιλάμε.
θέλω να διαβάσω ιστορίες για το προ-2004 κέντρο της Αθήνας![]()
Το κεντρο της Αθηνας και η σημερινή εικόνα του προκειται για τρανό παράδειγμα πολιτικών εγκαταλέιψεων και αποφάσεων τυπου "χωματερής" οπως και στρουθοκαμηλισμού.... δεν ειναι θεμα ουτε παιδείας, ουτε νοοτροπίας.... ειναι καθαρά το αποτέλεσμα των πολιτικών και οικονομικών συνθηκών που πολλοι αγνοουμε, παραβλέπουμε, αδιαφορούμε.... και μαλλον ψηφίζουμε.
Αν δεν αντιμετωπιστούν τα εξης με στρατηγικό επανασχεδιασμό :
1. Μεταναστευτικό και η αφομοίωση των στην ελληνική κοινωνία
2. Αποκέντρωση (υπηρεσιών, νοσοκομειων, υπουργειων κλπ)
3. Κυκλοφοριακό (πεζοδρομησεις, παρκα, κλπ)
μην περιμενετε ποιότητα ζωης σε αυτην την πόλη.... παρα μονο επιφανειακα μπαλώματα οπως το πατσουλί στην γερικη σαρκα
και φυσικα δεν ειναι τωρινο φαινόμενο ας μην ξεχνάμε τα δευτερα και τριτα υπογεια, μπορει παλια να μεναν επαρχιώτες και τωρα πακιστανοι (ποια η πραγατική διαφορά... και ουτε αφορά μονο την Αθηνα... τα τζανκια οταν κυκλοφορουσαν στον Πειραια... στην Αθηνα καναν σουλάτσα γεροντοκορες.... ειναι αποτελέσματα δεκαετιών που απλα επιδεινώθηκαν με την παρέλευση χιλιάδων μεταναστων στην αναζητηση καλύτερης τυχης...
Ban 'em all
1993-5 έμενα Ζήνωνος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
θέλω να διαβάσω ιστορίες για το προ-2004 κέντρο της Αθήνας
Πολλά μπορώ να γράψω αλλά άστο...
Πάντως το βράδυ (θες από αφέλεια, θες από υπέρμετρο ενθουσιαμό και υπερεκτίμηση ικανοτήτων) κυκλοφορούσα σαν να μην έτρεχε τίποτε σε όλο το κέντρο.
Τώρα δε θα το έκανα με τίποτε.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Πριν από 4-5 χρόνια ίσχυε ακριβώς το ίδιο, όπως και σε άλλες περιοχές τις Αττικής και ήταν γνωστό σε όλες τις αρμόδιες και μη αρχές. Τι άλλαξε εδώ και 2 χρόνια και έχει γίνει ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και είναι συνέχεια στην επικαιρότητα και γράφουν όλοι συντονισμένα τις ίδιες ακριβώς απόψεις και έχουν όλοι την ίδια περίπου "ΛΥΣΗ" κατά νου;
Τι είναι αυτό που ενορχηστρώνει τόσες "διαφορετικές" απόψεις και τις συντονίζει χρονικά ώστε να ακούγονται ταυτόχρονα;
εδιτ: Υπάρχει "χώρος" στις σύγχρονες κοινωνίες ώστε τόσο μαζικά κοινωνικά φαινόμενα να ανάγονται στη σφαίρα του τυχαίου και του αυθορμήτου; Είναι δυνατό να "επιτρέπεται" μια τέτοια κατάσταση ή μήπως είναι κεντρικά σχεδιασμένη αλλά δεν φαίνεται σαν τέτοια;
ο πολεοδομικος σχεδιασμος σε συνδιασμο με το γεγονος οτι δεν διαλεγει ο αναξιοπαθων την περιοχη στην οποια θα ζησει αλλα η περιοχη τον διαλεγει ειναι η απαντηση στην ερωτηση.κοινως βομβα σε ολη την αθηνα και χτισιμο απο την αρχη.
τωρα στο θεμα μεταναστες,λαθρομεταναστες κλπ εχουμε ξαναπει.κανεις επισημα δεν προσπαθησε να ενσωματωσει αυτους τους ανθρωπους στον γενικοτερο κοινωνικο ιστο.δεν μεριμνησε κανεις να τους διδαξει γλωσσα,ηθη,εθιμα,τροπους συμπεριφορας.βεβαια εδω υπαρχει θεμα παιδειας.οταν τα δικα μας παιδια δεν καλιεργουντε αλλα απλα μαθαινουν οτι 1+1=2 (δλδ απλα εκπαιδευοντε) ε πως να δωσει σε ανθρωπους πονεμενους, που εχουνε πολυ πιο σημαντικα προβληματα απο το να καλιεργηθουν, παιδεια???
τελος μιλαμε για μια κοινωνια τοσο συντηρητικη (ελληνικη) και ταυτοχρονα με τοσες ιδιαιτεροτητες που ολα οσα λογικα εξεθεσα παραπανω μπορει με ενα επιχειρημα που σε αφηνει αφωνο (π.χ.ναι ρε φιλε αλλα δεν ειμαστε το ιδιο με αυτους τους πιθηκους!!οταν εμεις ειχαμε πολιτισμο αυτοι κρεμονταν απο τα δεντρα) να καταστρεψει τα παντα.
η ευκολη λυση ειναι τα ταγματα ασφαλειας που καπηλευοντε την κατασταση.
η δυσκολη ειναι να φτιαξουμε την κοινωνια μας.
διαλεχτε.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ψηφοθηρια φυσικα....Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
Τι είναι αυτό που ενορχηστρώνει τόσες "διαφορετικές" απόψεις και τις συντονίζει χρονικά ώστε να ακούγονται ταυτόχρονα;
και μακριά απο μας![]()
Ban 'em all
Λάθος απάντηση. Και γω αυτό πίστευα κάποτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
ψηφοθηρια φυσικα....
και μακριά απο μας![]()
Πάμε πάλι
![]()
Τι θα μου πεις ? Για real estate εκστρατειες;
Αυτο ειναι λογικο θα σου θυμισω......
Ban 'em all
Υπάρχουν κάποιοι που, σε πείσμα όλων, προσπαθούνΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Κανεις επισημα δεν προσπαθησε να ενσωματωσει αυτους τους ανθρωπους στον γενικοτερο κοινωνικο ιστο.δεν μεριμνησε κανεις να τους διδαξει γλωσσα,ηθη,εθιμα,τροπους συμπεριφορας.
http://ethelodiki.blogspot.com/2008/...post_5469.html
http://www.elme-chanion.gr/index.php...860&Itemid=172
αλλά θυμάσαι τι κάνανε σε μια δασκάλα πέρσυ...
Εγώ νομίζω ότι είναι και στην κουλτούρα τους σε έναν μικρό βαθμό. Δεν αφήνουν να παρεισθρυσουν νέες ιδέες στην κουλτούρα τους και στη Θρησκεία τους. Εγώ αυτο που δε καταλαβαίνω είναι γιατί έχουμε μόνο άντρες. Δεν έχουν έρθει οικογένειες με σκόπο να μείνουν στη ελλάδα, είναι απλά ένας σταθμός και οι ιδιοι δε έχουν διάθεσει να αφομειωθούν. Αν δείτε αλλές πολυπολιτισμίκες πόλεις θα δείτε οικογένειες και όχι μονο άντρες
Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...